JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δεν το διαβασα ολο το θεμα (ειναι και 50 σελίδες) αλλα θα πω και εγω την γνώμη μου μιας και κατά 99% θα ειναι το επόμενο μηχανάκι μου! Λοιπον απο εμφανιση συμφωνώ με αυτους που ειπαν οτι ειναι σαν να εχει τρακάρει με νταλικα (αυτη ηταν και η δικιά μου εντύπωση οταν το ειδα για πρώτη φωρα) αλλα αυτο διορθώνετε (κατα την γνώμη παντα) με την αφαίρεση του φτερου που ειναι κολλημένο στην ροδα και πρόσθεση ενος "ψηλού" φτερου στην τιμονοπλακα, να το, παρτε το! Ολο το υπολοιπο ειναι παρα πολυ όμορφο! Στο θεμα κιλών πιστευω οτι ειναι οκ (εδω κανει χωματαδες το ΧΤ500 που ειναι 170 κιλα και με στρηταδικο λάστιχο) εκτος αν κάποιος το θέλει για να αντικαταστήσει ενα καθαρό. Σε ενα ταξίδι σε ΕΟ μαι μέση ωριαία ταχύτητα των 140 χαω πιστεύω οτι είναι οκ Υπερτερεί απο το XTR και X επειδή εχει καλύτερη ανεμοπροστασια, χωρο για αποσκευές χωρίς (τριβαλιτσο κλπ), διπλα δισκοφρενα μπροστα και ειναι πιο ψηλό (για αυτούς που θα το χωσουν χωμα) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2010 από τον JasonXT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 κανονικα εχει δωρεαν αλλαγη απο Yamaha αν φταιει το TPS αλλά δεν κοιτας να κανεις μια καυσαναλυση μηπως διορθωθει? ενας φιλος είχε τα ίδια προβληματα και μετα την καυσαναλυση που ρυθμιστηκε σωστα ο κινητηρας σχεδόν εξαλείφθηκαν ευχαριστω,εκανα μια ερωτηση στην yamaha αλλα στο θεμα αλλαγης free εκαναν την παπια!!!! οποτε αν πρεπει να το πληρωσω,μηπως ξερεις τιμη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Πάντως, δεν έπιασε. Δεν βλέπω να κυκλοφορούν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Πάντως, δεν έπιασε. Δεν βλέπω να κυκλοφορούν. Ε, δεν είναι και GS... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Κάτσε να περάσουν κανα δυο χρόνια και βλέπουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pilgrimage 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2010 Σήμερα είδα ένα φορτομένο....όμορφο μηχανάκι..ειδικά η μούρι του...Σαν ελαφάκι είναι...:P...εγώ μια φορά το γουστάρω με χίλια...αλλά στα ίδια λεφτά ίσως έπερνα κάτι καλύτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) εγω που το εχω δεν το γουσταρω πολυ, αλλα απο το σεμπτεβρη που θα παει 2ευρω το καυσημο, οι πωλησεις του θα ειναι περισσοτερες. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 20 , 2010 από τον MEAN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
radd 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Δεν το διαβασα ολο το θεμα (ειναι και 50 σελίδες) αλλα θα πω και εγω την γνώμη μου μιας και κατά 99% θα ειναι το επόμενο μηχανάκι μου! Λοιπον απο εμφανιση συμφωνώ με αυτους που ειπαν οτι ειναι σαν να εχει τρακάρει με νταλικα (αυτη ηταν και η δικιά μου εντύπωση οταν το ειδα για πρώτη φωρα) αλλα αυτο διορθώνετε (κατα την γνώμη παντα) με την αφαίρεση του φτερου που ειναι κολλημένο στην ροδα και πρόσθεση ενος "ψηλού" φτερου στην τιμονοπλακα, να το, παρτε το! Ολο το υπολοιπο ειναι παρα πολυ όμορφο! Στο θεμα κιλών πιστευω οτι ειναι οκ (εδω κανει χωματαδες το ΧΤ500 που ειναι 170 κιλα και με στρηταδικο λάστιχο) εκτος αν κάποιος το θέλει για να αντικαταστήσει ενα καθαρό. Σε ενα ταξίδι σε ΕΟ μαι μέση ωριαία ταχύτητα των 140 χαω πιστεύω οτι είναι οκ Υπερτερεί απο το XTR και X επειδή εχει καλύτερη ανεμοπροστασια, χωρο για αποσκευές χωρίς (τριβαλιτσο κλπ), διπλα δισκοφρενα μπροστα και ειναι πιο ψηλό (για αυτούς που θα το χωσουν χωμα) Φίλε το μηχανάκι είναι όμορφο, έχει έντονη προσωπικότητα (όπως και το μεγάλο GS) γι αυτό κάποιοι θέλουν χρόνο να το εκτιμήσουν, και είναι τέλειο για να ευχαριστηθείς τη φύση όσο μακριά ή ψηλά μπορεί να είναι! Μηχανάκι για την πραγματική ζωή κι όχι για τις φαντασιώσεις της καφετέριας που πέρα απο τα λεφτά που πάνε χαμένα σε κάποιες περιπτώσεις αποδεικνύονται δυστυχώς σκοτώστρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Εγώ πάντως το παλιότερο XTZ660 το θεωρώ καλύτερο. Πέρα από αυτό, όταν βγάζεις ένα μηχανάκι ολοκαίνουριο μετά από 13 χρόνια να αντικαταστήσει αυτό που έβγαινε παλιά, περιμένεις ότι θα είναι κάτι πολύ καλύτερο. Οι αριθμοί όμως το διαψεύδουν. ΧΤΖ660 Tenere '95-'97 ΧΤΧ660 Τenere Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Εγώ πάντως το παλιότερο XTZ660 το θεωρώ καλύτερο. Πέρα από αυτό, όταν βγάζεις ένα μηχανάκι ολοκαίνουριο μετά από 13 χρόνια να αντικαταστήσει αυτό που έβγαινε παλιά, περιμένεις ότι θα είναι κάτι πολύ καλύτερο. Οι αριθμοί όμως το διαψεύδουν. ΧΤΖ660 Tenere '95-'97 ΧΤΧ660 Τenere Και οι αντίστοιχες πωλήσεις του GS τότε όμως ήταν κατα πολύ χαμηλότερες, στην ουσία το africa twin έπαιζε μόνο του. Αυτά πλέον σε αυτές τις κατηγορίες δεν θα τα ξαναδούμε. Ακόμα και το super tenere, ήξεραν απο πρίν οτι το κομμάτι της πίτας θα ήταν μικρό. Αυτός είναι και ο λόγος που η Honda δεν βγάζει καινούργιο africa, δια του 6 πλέον με το thriumph διεκδικεί ψίχουλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Το GS τι σχέση έχει τώρα με το θέμα και το αναφέρεις συνέχεια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 για ολα φταινε οι BMW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Το GS τι σχέση έχει τώρα με το θέμα και το αναφέρεις συνέχεια? Το φέρω ώς παράδειγμα, ένα μηχανάκι που είχε δόξες και dakar τo '80, το '90 άλλαξε, όλος ο κόσμος έλεγε τι είναι αυτή η μπακατέλα, σαν αναποδο γαμώτο κτλπ (όπως τώρα με τo tenere) αλλά αυτό με τον χρόνο άλλαξε. Μην αρπάζεσαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 παιδια ξερω οτι μπορει να μη με παρει κανενας στα σοβαρα,αλλα σε λιγο καιρο θα βγαλει η honda ενα on-off με μοτερ 800 του vfr . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) Γιουχου! Πανάλαφρο! Και θα καίει και λίγο! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 20 , 2010 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 παιδια ξερω οτι μπορει να μη με παρει κανενας στα σοβαρα,αλλα σε λιγο καιρο θα βγαλει η honda ενα on-off με μοτερ 800 του vfr . Εχουμε καμιά πληροφορία για αυτό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 Εχουμε καμιά πληροφορία για αυτό? v4 σε on off; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JasonXT 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 V4???? Τι On-Off θα ειναι???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2010 V4???? Τι On-Off θα ειναι???? χαχαχα οχι ρε.. στον αλλο απανταω απλα δεν εβρισκα που το εγραψε.. και λεω. v4 και on off; λιγο δυσκολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 (τροποποιήθηκε) χαχαχα οχι ρε.. στον αλλο απανταω απλα δεν εβρισκα που το εγραψε.. και λεω. v4 και on off; λιγο δυσκολα και ομως...τωρα πως το ξερω και γιατι δεν μπορω να πω!!! ισως εχω σχεση με ατομο απο την honda και θα βγει με καμια 100αρια αλογα το γεγονος οτι δεν εχει απαντησει στην on-off κατηγορια η honda δεν σας λεει κατι? θα ειναι το μπαμ στην αγορα!!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 21 , 2010 από τον MEAN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 Γιουχου! Πανάλαφρο! Και θα καίει και λίγο! ελαφρύ δεν ξερω...αλλα σίγουρα δεν θα έχει κατανάλωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bellof 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 και θα ειναι και τζαμπα ας γιουσουααλ :rolleyes: αχ αυτη η honda.. mean παντως ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι σε χαλαει στο τενερε τοσο πολυ..Εγω εξακολουθω να το θεωρω ενα πολυ τιμιο μηχανακι. Θα θελα να ελεγες 2 κουβεντουλες μετα απο τοσο καιρο συμβιωσης.. Εμεις με transalp τι να πουμε που ειναι πρωτο ξαδερφι του βροντοσαυρου πλαδαριουςχωματιους.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 Η αλήθεια είναι πως κι εγώ θα το ήθελα το TENERE 20 κιλά ελαφρύτερο αλλά όπως και να χει μια χαρά είναι και σε καλή τιμή. Εγώ το έπαιρνα χαλαρά και αν δεν ήταν κάποιες συγκυρίες θα το έπαιρνα αντί για το Versys! αν παρεπιπτόντως είναι κάποιος με TENERE άριστο σαν το δικό μου και θέλει κάτι πιο street και δυνατό για ανταλλαγή το συζητάμε.. Σε ικανά χέρια το έχω δει να κάνει παππάδες στο χώμα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 εγω που το εχω δεν το γουσταρω πολυ, Σε χαίρομαι για την ειλικρίνειά σου. Σπανιότατα εδώ μέσα (αλλά και γενικώς) βλέπω κάποιον να λέει "έχω το τάδε μηχανάκι αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος". Συνήθως, το λένε αφότου το πουλήσουν Εγώ πάντως το παλιότερο XTZ660 το θεωρώ καλύτερο. Πέρα από αυτό, όταν βγάζεις ένα μηχανάκι ολοκαίνουριο μετά από 13 χρόνια να αντικαταστήσει αυτό που έβγαινε παλιά, περιμένεις ότι θα είναι κάτι πολύ καλύτερο. Οι αριθμοί όμως το διαψεύδουν. ΧΤΖ660 Tenere '95-'97 ΧΤΖ660 Τenere Το παλιό Tenere ήταν σίγουρα πολύ ποιοτικότερο, με υλικά που άντεχαν στο χρόνο. Δε θέλει και πολύ φιλοσοφία για να το καταλάβει κανείς αυτό. Πάντως, το νέο Tenere, αν και φτιαγμένο από μέτριας ποιότητας υλικά, παραμένει αξιόπιστο και απροβλημάτιστο μηχανάκι και αυτό για πολλούς είναι αρκετό. Αλλά, ρε παιδί μου, δεν είναι "μηχανάκι για μια ζωή", όπως το πρώτο XTZ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2010 Δυστυχώς ελάχιστες κατασκευές πλέον(και όχι μόνο μηχανές, σε όλους τους τομείς) είναι για μια ζωή. Είναι η μόδα της φτήνιας παντού και της μείωσης του κόστους.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες