Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 Μια ελληνική εκδοχή. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 (τροποποιήθηκε) επικά FAIL! έχει και 1-2 καλά WIN! :lol: Μια ελληνική εκδοχή. Α ρε μεγαλεία! Δίπλα στον Αρχοντα Κοντόπα! :D Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2014 από τον Apisteftos 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 xaxaxaxaxaxaxaxa πολυ δυνατο εκλαψα,εχει και ενα ελληνικο μεσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2014 http://www.sport24.gr/football/ellada/GEth_S/epithesh_koyrmpana_se_gewrgountzo.3119111.html χαχαχαχα κλαιω με τον χωροφυλακα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 69ca43b5386146767219e561d80b8086 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) Και λιγο απο happy tree friends:-P. Σε μερικούς θα φανεί αστείο σε αλλους αηδιαστικο...:-P Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 , 2014 από τον Mindattack21 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2014 Και λιγο απο happy tree friends:-P. Σε μερικούς θα φανεί αστείο σε αλλους αηδιαστικο...:-P Ω ρε τι μου θυμισες... Σε Flash τα κατεβαζα τοτε που βγαιναν στο γυμνασιο οταν ημουν... Απιστευτα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ήταν ωραία τα άτιμα Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 , 2014 από τον Mindattack21 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2014 Και λιγο απο happy tree friends:-P. Σε μερικούς θα φανεί αστείο σε αλλους αηδιαστικο...:-P WTF !?!?!?!? Η χαρά του ψυχανώμαλου animal abuser / killer..... Αν θες να trollάρεις....θα μπορούσες να το βάλεις στο "Οι καλοί και πιστοί μας φίλοι... Τα κατοικίδια!" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2014 Ελα μωρέ σιγά:-P ....όχι δεν μπορω να το κάνω αυτό γιατί τα σέβομαι τα ζώα και αυτούς που τα αγαπάνε. Δεν θα γίνει και τίποτα αν το βάλω αλλά μερικοί μπορεί να το πάρουν στραβά. Εγώ πάντως δεν το έβλεπα όπως το λες εσύ. Εγώ έβλεπα απλα κάτι ηλίθια ζώα να μπλέκουν σε ηλιθιες και χαζες φάσεις:-P . Επίσης να έλεγα οτι έχω βασανίσει κανένα ζώο θα έλεγα οκ εχεις δίκιο για το animal abuser αλλά ουτρ γάτα έχω πειράξει ( το λέω γιατί οι περισσοτεροι βαρανε τις γάτες και τους κάνουν διάφορα... ). Δες το πιο χαλαρά:-P Στάλθηκε απο το διαστημόπλοιο μου χρησιμοποιόντας Tapapolk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2014 4:59 τον καημένο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2014 Παναγια μου 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2014 4:59 τον καημένο.. Ρε τι κουβαλάνε γαμωτο? Βάζουν φωτιά και μετά περιμενουν να σβήσει τοσο εύκολα... "Ελα ρε με λίγο νερό θα σβήσει κιας εχεις βάλει πανω σου οινόπνευμα που την φουντώνει..." Ε ρε... Στάλθηκε απο το διαστημόπλοιο μου χρησιμοποιόντας Tapapolk Επίσης ποιο πολύ λυπάμαι τους αλλους στο βίντεο παρά κάποιον που φωνάζει για να τον φοβηθεί ο άλλος. Στάλθηκε απο το διαστημόπλοιο μου χρησιμοποιόντας Tapapolk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2014 Φώναζε γιατι ενω τον ειχε τρακάρει το αμάξι που μαλλον ηταν το δεξια, του ξαναέφυγε απο την ραμπα και του το ξαναχτύπησε.. Δεν φωνάζει για να τον φοβηθει ο αλλος.. Ελεος.. Εμενα οταν με ειχαν τρακαρει το αμάξι κοπανούσα το κεφαλι στο καπο για να μην κοπανήσω τον αλλον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2014 Δεν σε χαλασε που δεν τρομαξα στιγμη........ :tooth: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2014 Φώναζε γιατι ενω τον ειχε τρακάρει το αμάξι που μαλλον ηταν το δεξια, του ξαναέφυγε απο την ραμπα και του το ξαναχτύπησε.. Δεν φωνάζει για να τον φοβηθει ο αλλος.. Ελεος.. Εμενα οταν με ειχαν τρακαρει το αμάξι κοπανούσα το κεφαλι στο καπο για να μην κοπανήσω τον αλλον Το αμάξι ηταν τρακαρισμένο και μάλλον είχαν τρακαρει μεταξύ τους γιατί το είχε οριζόντια ο άλλος που την έφαγε. Εγώ το είπα πιο πολύ γιατί μου φάνηκε για γαυγιτης ο άλλος και αυτοι νομίζουν με τις φωνές τους θα τρομάξουν τους αλλους... Στάλθηκε απο το διαστημόπλοιο μου χρησιμοποιόντας Tapapolk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2014 1) 4"30 δεν τον χχχχχαλασε... 2) 05"00 ο Stavento εν δρασει http://www.youtube.com/watch?v=WuadbYROivc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2014 Παναγια μου http://youtu.be/ODA7y1A7opc 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2014 Ετσι, πρώτα Χριστοπαναγίες και μετά Παναγία μου βοήθα!! Ο Κλασικός Ο Μαλάκας Ο Ελληνας! :greece: :greece: Α και ψεύτης! "Τα γκρέμισε όλα" 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2014 Θεός ο θειούλης!Μου θυμίζει λίγο Άγγελο Αναστασιάδη του τύπου ''με τη βοήθεια του Χριστού θα τους γ@@σουμε την Παναγία'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες