Jump to content

Cr3a7ur3

Νέα Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  8
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Όλο το περιεχόμενο του μέλους Cr3a7ur3

 1. Βασικά. Σόρρυ, δεν το πολυκατάλαβα το θέμα όταν το έγραφα. Από ότι κατάλαβα, ουσιαστικά έχει στραβώσει πείρος. Πήρα την απάντηση με το χειρότερο τρόπο... Ευχαριστώ!
 2. Δεν ξέρω πως να μπω σε περεταίρω πληροφορίες, αλλά πριν πω το οτιδήποτε, αυτό μου είπε (τον τίτλο) ο Μηχανικός όταν πήγα το cbrάκι εκεί. η Μηχανή, όταν παίρνει μπρος, ακούγεται δυνατά ένα χτύπημα από μέσα. (Σαν βρε παιδί μου το πιστόνι να χτυπάει το μέταλλο δυνατά. Δεν γνωρίζω πως να το εξηγήσω.) Δεν μου είπε τι ακριβώς φταίει, λέει πρέπει να το λύση και να ανοίξει να δει από μέσα το μοτέρ. και διότι δεν θέλω να δώσω ένα μάτσο λεφτά για να τον ανοίξει, λέω να ρωτήσω εδώ αν ξέρει κανείς τίποτα. Θα ποστάρω ένα βίντεο μετά εδώ να ακούσετε και εσείς. Στο θέμα της Μηχανικής είμαι τέρμα άσχετος, η τουλάχιστον ξέρω τα πολύ βασικά που μάθαμε στην σχολή οδηγών... Είχε και ένα άλλο cbr εκεί, το οποίο όταν το έβαλε δεν ακουγόταν τόσο πολύ όσο το δικό μου. tl;dr ο θόρυβος ακούγεται όταν η Μηχανή παίρνει μπρος. Μου είπε ότι έχει βλάβη και πρέπει να λυθεί κάποτε να το δούμε. Αν είναι και χρειάζονται παραπάνω πληροφορίες, θα πω. Μέχρι στιγμής αυτά.
 3. Σχεδόν μια εβδομάδα μετά... Βρήκα εξουσιοδοτημένο σέρβις για Honda κοντά στην περιοχή μου. η Μηχανή θα πάει εκεί την πέμπτη να την δει αφού του είπα τι γίνεται. Ευχαριστώ για την βοήθεια!
 4. Θα τα έβγαζα ολοτελός αν μπορούσα. Κυριολεκτικά ποιο πρόχειρη δουλειά δεν έχω ξαναδεί. Αντί να είναι με φις σωστά και πρακτικά, πήγε και ξεκοίλιασε τα καλώδια και τα ένωσε μεταξύ τους με ταινία. Θα τρέξω μετά την δουλειά, τι να κάνω. Πήρα τηλέφωνο δύο-τρεις και μου λένε δεν ασχολούνται με μηχανές. Ηλεκτρολόγο Μηχανών θα χρειαστώ στο τέλος.
 5. Καλημέρες. Πριν από κάτι μέρες έφτασαν καινούρια φλασάκια να βάλω στην πάπια. Πήγα που λέτε να τα αλλάξω, περιμένοντας να είναι απλή δουλειά αλλά εκεί που έβγαζα τα παλιά (διότι από πέσιμο έσπασαν) είδα ότι ο πρώην κάτοχος είχε κόψη τα καλώδια και τα σύνδεσε μεταξύ τους και μονωτική ταινία (πράγμα επικίνδυνο έχω ακούσει). Χωρίς πολλά πολλά, σκέφτηκα να το πάω σε μηχανικό αλλά φίλος μοτοσικλετιστής μου είπε ότι πρέπει να το πάω σε ηλεκτρολόγο, άλλος μου έχει πει και Ηλεκτρολόγο μηχανικό... Έχω χάσει λίγο την μπάλα, οπότε σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ πέρα προτού κάνω το οτιδήποτε.
 6. Cr3a7ur3

  125cc με ΑΜ?

  Θα σου πρότεινα τότε ένα σπορ 50ρι όπως Derbi GPR. Αλλιώς φίλε, δυστυχώς για να είσαι νόμιμος, πρέπει να κατέχεις Α1 για 125ρι.
 7. Καλησπέρες! Ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με το τι εργαλεία πρέπει να έχω όταν θέλω να φτιάξω η αλλάξω μερικά πράγματα στην μηχανή μου, και επειδή μου είπαν ότι έχει το μηχανάκι από κάτω, δε βρήκα τίποτα, εκτός από ένα κατσαβίδι (το οποίο ο προηγούμενος κάτοχος τηλεφώνησε και το ζήτησε πίσω.) Μιλάω κυρίως για το τι θα χρειαστώ πχ να αλλάξω μια σπασμένη μανέτα, η να χαλαρώσω/τεντώσω την αλυσίδα της μηχανής μου. Κυρίως βασικά πράγματα, και όχι τίποτα τρελό. Νταξ, η σχολή οδηγών κάτι μου είχε αναφέρει απλός για ένα παχύμετρο, αλλά ως εκεί. Γνωρίζει κανείς; Ευχαριστώ!
 8. Cr3a7ur3

  Καλός σας βρήκα!

  Εννοείτε... Ρωτάει ένας φίλος γιατί φοράω κράνος για απόσταση από δω μέχρι ένα-δύο τετράγωνα ποιο κάτω, και παραξενεύετε όταν του λέω "έστω και από δω για το περίπτερο απέναντι." Ευχαριστώ πάντως! Άντε του χρόνου για επέκταση!
 9. Cr3a7ur3

  Καλός σας βρήκα!

  Καλημέρες/Καλησπέρες. Είμαι νέο μέλος, νέος οδηγός. 19 Ετών και σε λίγες μέρες παίρνω και το δίπλωμα στα χέρια μου. Από μικρός δεν ήθελα καθόλου μηχανές η παπιά. Έλαχε ο πατέρας με τα 30-35 χρόνια εμπειρίας με μηχανές που στο τέλος με κόλλησε στα 18, από τότε έπεσα και εγώ μέσα, πατέρας και γιος. Ήθελα να ρωτήσω, παίδες... Σαν πρώτη επιλογή, είχα τον καθένα να μου λέει να πάρω ένα παπί, με τα λεγόμενα ότι θα είναι ποιο εύκολο, ποιο ωραίο...Προσωπική μου άποψη είναι όμως ότι δεν μου αρέσουν τα παπιά καθόλου. Σχεδόν μηδενική εμπειρία έχω από γνώση και εμπειρία στον δρόμο, αλλά θέλω να μάθω πολλά. Οπότε και κατέληξα σε ένα cbr 125, εκ του οποίου μου πάει πένα. Ούτε θέμα έχω στην οδήγηση και μια χαρά κάθομαι πάνω. Καλή επιλογή για πρώτη μηχανή;; Για κάποιον που θέλει έστω να μάθει με συμπλέκτη σε κάτι το οποίο δεν είναι παπάκι... Αυτά από εμένα, ελπίζω φίλοι μου, να μάθω και να αποκτήσω εμπειρίες.
×
×
 • Create New...