Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Ας πω λιγα λογια για το πρωτο μου 36ωρο... Πρωτη μερα με αφετηρια το Terra Verde και οι μοτοσυκλετες να μαζευονται η μια μετα την αλλη, αφου λοιπον φτασαμε εκει μαζι με τον ALX στις 06:15 περιπου και λαχταρουσαμε ενα καφε πως και πως τρωμε την πρωτη απογοητευση... παμε στην καφετερια και μεσα ηταν ενας πακιστανος και μας λεει δεν εχει καφε...το κερατο μου λεω δεν γινονται αυτα, ο ψηλος μου λεει καποιο λαθος θα εχει γινει δεν παιζει, παει κανει μια κουβεντα μαζι του made ελληνοπακισταν :D και καταληξαμε οτι μαλλον θα πιουμε καφε, ο πακιστανος σε αρχικη ερωτηση μας, μας λεει καφε 9 η ωρα εχει.... Του λεμε εμεις 9 θα ειμαστε αλλου, 7:00 φευγουμε απο εδω! Πανω που ειχα αρχισει να ξενερωνω και να λεω ΔΕΝ παιζει να ξεκινησω να κανω 36ωρο χωρις να εχω πιει καφε να ανοιξει το ματι, τελικα ανοιξανε και πηραμε! Τελικα η εκκινηση εγινε στο "χυμα" με τις μοτοσυκλετες που ειχαν παρκαρει μπροστα να ξεκινουν να φευγουν! Του εφεξε του ALX μιας και θα επρεπε αν γινοταν οπως ηταν προγραμματισμενο να περιμενει να φυγουν 250 μηχανες (Δεν ειμαι σιγουρος αν τελικα ηταν τοσες αλλα το 200αρι ηταν σιγουρο) Ετσι λοιπον καπου στις 08:00 πηρα εκκινηση, πρωτη σταση στην Ακροκορινθο, Αφου λοιπον βγαζω την πρωτη φωτο και ολα καλα καθως φευγω χαθηκα και αντι για κατευθυνση προς Πατρα για να βγω στο Κιατο παω Τριπολη και βγαινω στην Εθνικη Τριπολεος και πηγαινα για Ναυπλιο Το κερατο μου λεω παει το κυπελο Εκανα κατι αλχημειες και τελικα με ζημια καπου 25χλμ καταφερνω και βρησκω ακρη και γυρναω στον δρομο μου :D Μετα οι διαδρομες προς Στυμφαλια - Καρτερι - Αρ. Φενεο - Κλειτορια ειχαν πολλα σημεια για να χαθεις αλλα ευτυχως παντα καποιον/καποιους εβρισκα! Ηταν μια παρεα με κατι GS οπου ο ενας ηταν ο οδηγος τους και δεν χανοταν ποτε οπως μου ειπαν, εδω ειμαστε λεω Καπου σε αυτα τα μερη ηταν που με περασε και ο ψηλος...το πηγαινε το μηχανακι σβαρνα και μαλιστα γλυστρουσαν εκει οι δρομοι αρκετα, αυτος λεει δεν διαπιστωσε κατι τετοιο. Επισης εκει ηταν και η φαση που κοντεψα να μεινω απο βενζινη και ειχα ξενερωσει αφανταστα...τελικα με τα τελευταια 10 χλμ που μου ειχαν απομεινει ειδα μπροστα μου την σωτηρια! Καθως βγηκαμε στον "111" και πηγαιναμε για Πυργο - Κυπαρισσια τοτε ειπα καλο μου ταξιδι! Τωρα λεω αρχιζουμε! Το κομματι μεχρι την Πυλο γλυστρουσε παρα πολυ καθως και το Κορωνη - Καλαματα... ηταν σκετο πατιναζ, αν εκει το πετυχαιναμε βρεγμενο πολυ απλα πολλοι δεν θα ειχαν τερματισει καν και πολλοι θα εφταναν κατα της 12:00 το βραδυ... Τελικα στις 18:45 την πρωτη μερα ημουν ηδη μεσα στο ξενοδοχειο....βλεπω τον ψηλο αραχτο να λιαζεται και παω και εγω σφαιρα για μπανακι κτλ μεχρι να ερθει η ωρα της μασαμπουκας ! Το φαγητο ηταν πολυ καλο και στην ποσοτητα και στην ποιοτητα! Φαγαμε του σκασμου, φαγαμε και τα γλυκακια μας και ειμασταν σουπερ για την επομενη δυσκολη μερα! Την επομενη μερα λοιπον αφου παλι φαγαμε ενα σπεσιαλ πρωινο βγηκαμε εξω να ετοιμασουμε τα μηχανακια, ηταν ολα μουσκεμα απο την υγρασια, πραγμα που με ενα χαδι οτι μυγακι ειχα επανω απο την προυγουμενη εξαφανιζοταν! Η διαδρομη της δευτερης μερας;;;; ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Απο το πρωτο χλμ το στροφιλικη εδινε παρων, το κομματι Κρεστενα - Ανδριτσαινα - Καρυταινα - Μεγαλοπολη απλα ηταν ΚΟΡΥΦΗ! Ισως και απο τα καλυτερα τωρα που το σκεφτομαι της Ελλαδας μαζι με την κατεβασια του Ταυγετου απο Καλαματα! Αμεσως μετα την φωτο της Καρυταινας κλασσικες αθανατες στιγμες 36ωρου! Ο Θοδωρης (baba) να "βαφτιζει" την φυση! Καθως πηγαινα για το παιχνιδι του 36ωρου δυστιχος χαθηκαμε παλι και μπηκαμε μεσα στην Βαμβακου...εκει εκανα παλι καπου στα 25-30 χλμ παραπανω απο οτι θα επρεπε.. Το παιχνιδι του 36ωρου φετος στο χωριο Πολυδροσο (Τζιτζινα) ηταν η τοξοβολια! Δυστυχως καταφερα να μαζεψω μολις 90 ποντους....το Πολυδροσο πραγματικα ηταν πανεμορφο! Εδω και μια φωτο απο το χωριο.. Μετα το χωριο Μαλτα σταματαμε με τον Θοδωρη για μια μικρη σταση...το τοπιο πανεμορφο και ο Θοδωρης συνεληφθη να βαφτιζει για δευτερη φορα την φυση.... Τελικα διαπιστωσα οτι αυτο το παιδι εχει μαλλον τα συμπτωματα της συχνοουριας και τα σημαδια της ηλικιας πλεον ειναι φανερα... :lol: Το οδηγικο παιχνιδι στον Ταυγετο καταβαινοντας στον Μυστρα ηταν πραγματικα κορυφη! Καταπληκτικο κομματι με πολυ στροφιλικη επισης ηταν και το Τριπολη - Αργος μεσω Αχλαδοκαμπου οπου ηταν και το τελευταιο..χαρηκα που το προλαβαμε και αυτο με το τελευταιο φως της ημερας και το ευχαριστηθηκαμε! Εφτασα στους Guzaiους στις 22:30 περιπου για την τελευταια υπογραφη και αμεσως εφυγα για το σπιτι! Τα χλμ της δευτερης μερας για εμενα μεχρι τον τερματισμο ηταν 890! Αυτα τα λιγα απο εμενα και περισσοτερα κλασσικα απο τον ALX..χαρηκα εστω και για λιγο που γνωρισα απο κοντα τον paitos, zorz, lykos! Επισης ο Αγγελος Al Bandy πρεπει να πω οτι ειναι δυνατος χιλιομετροφαγος και τα καταφερνε μονος του σε ΟΛΑ! Καλα να'μαστε και του χρονου θα ερθει το επομενο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Και του χρόνου Θάνο!!! Να σαι καλά να ξαναπάς!!!!! Σε πάτησε ρέ ο Κουλ Αλέξης?????? Τς τς τς..... Στην Πυράααααααααααα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Σβαρνα λεει πηγαινε... :2funny: :2funny: Μπραβο σας παιδια!!!Ειχε και ωραιες μερες πρεπει να ηταν οτι πρεπει!!! Και εις ανωτερα!!! :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PREDATOR 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 μπραβο ρε θανο!!! και του χρονου να εισαι καλα!!!!! μπραβο και στα υπολοιπα παιδια!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια....αντε και στα επομενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Περιμένουμε και τις εκπληκτικές περιγραφές του ΑLX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Μπραβο Θανο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zouzounos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 ωραιος θανο αλλα μηπως λειπει κατι??????????????????????? το βραδυ στο δωματιο ? παντα τετοια παιδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Ωραιος !! αλλα μια ερωτηση σε τετραδες δεν εισασταν ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Μπραβο και του χρονου να ξαναπας !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Ετσι οπως τα περιγραφει ο Θανος ειναι,οπου τον συναντησα ειχε το χαμογελο μεχρι τα αυτια,παντα ετσι και του χρονου εκει,ο ψηλος (ALX) απο τις 5 το απογευμα εκει, το τρλοκομειο αεροπορια.Αντε και του χρονου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Να'στε ολοι καλα παιδες! Το βραδυ στο δωματιο ο ψηλος δεν μπορουσε να κλεισει ματι μου ειπε το πρωι..ειχε λεει αγχος.. @ 4δες ηταν οσοι θελανε να παιξουνε ομαδικα. Την δευτερη μερα παντως εκατσα και κανα 45λεπτο μεσα στην Μονεμβασια, σε φιλο που εχει δωματια ενοικιαζομενα του Θοδωρη, ο Θοδωρας κλασσικα ρουφηξε τα τσιπουρακια του και εγω κλασσικα φραπε :D Ηταν μια σταση που βασικα την ηθελα γιατι δεν ειχα μπει ποτε μεσα σε αυτο το υπεροχο καστρο, απο την αλλη ηθελα να φυγω πως και πως γιατι ηξερα πως μας περιμενανε ακομη σχεδον 500χλμ και η ωρα κοντευε 14.00. Εμαθα και για καποιες πτωσεις πριν λιγο...ευτυχως ολες χωρις τραυματισμους εκτος απο μια..παλι καλα. Επισης ειδα και μια εγκαταλειψη λιγο πριν την Μονεμβασια απο ενα Multistrata...τωρα τι επαθε δεν εμαθα...ειδα την express ομως.. Ακομη μια φωτο απο την πρωτη μερα... και στο καστρο Μεθωνης... Υ.Γ. Το ελαστικο μου απλα εφτασε στο τελος του...πριν ενα μηνα το ειχα βαλει γμτ...το μονο που με ψιλοχαλασε βασικα ειναι αυτο...ειχε και σε αρκετα σημεια χωμα οποτε η φθορα ηταν ακομη μεγαλυτερη..βεβαια δεν αντισταθηκα και εγω στο χωμα και εμπαινα κανονικα με οσα ερχομουν απο την ασφαλτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 απιστευτη εμπειρια ΑΛΞ αεροποροια δεν τον ειδα ποτες στο δρομο Θανο κουλαδι καλα το πας το μπλεμπλε (δε σε εφτανα λεμε) Καβαδια αεροποροια το CBR με το φιλο με το Ζ απο οτι ειδα τερματισατε σε ολους οσους μιλισα ειδα ευχαριστω πολυ ωραιες γνωριμιες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Ετσι οπως τα περιγραφει ο Θανος ειναι,οπου τον συναντησα ειχε το χαμογελο μεχρι τα αυτια,παντα ετσι και του χρονου εκει,ο ψηλος (ALX) απο τις 5 το απογευμα εκει, το τρλοκομειο αεροπορια.Αντε και του χρονου. Χρησταρα χαρηκα ΠΟΛΥ που σε ειδα μετα απο καιρο...επισης οι οδηγιες σου για το Τριπολη - Αργος ηταν χρυσαφι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Μπράβο παιδιά και του χρόνου με το καλό να πάτε και στο επόμενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Tι να λέμε τώρα? Τα πάντα όλα λέμε!!! :D Όσο πιο περιληπτικά μπορώ αν και δεν φημίζομαι γι' αυτό :lol: Tα του πρωινού σας τα είπε ο Θάνος. Καφέ τελικά ήπιαμε. Ετοιμοπόλεμα τα μηχανάκι που περιμένουν την ώρα της εκκίνησης! Πολύς ο κόσμος! Μετά μάθαμε ότι θα φύγουμε μπουλούκι γιατί ο αστυνομικός που θα ερχόταν να κόβει την κίνηση στην Κων/πολεως ήρθε κατά τις 9 αντί για τις 8 που του είπαν (ήταν βαρύ το πάπλωμα φαίνεται) Κι έτσι δεν γινόταν να φύγουμε αλφαβητικά αφού θα αργούσαμε. Ο κόσμος λοιπόν σιγά σιγά άρχισε να φεύγει και μόλις τέλειωσα το καφεδάκι μου, στις 8:15 πήρα κι εγώ εκκίνηση. Χαλαρά μέχρι την Ακροκόρινθο για την πρώτη φωτογραφία όπου και συνάντησα πολλές μοτοσυκλέτες να κατεβαίνουν στο ανέβα μου και στο σημείο της φωτογράφισης. Ξανά εθνική οδό για κόμβο Κιάτου και ανάβαση προς Στυμφαλία-Αρχαίο Φενεό-Κλειτορία κτλ. Πριν τα χωριά Μέσια και Μεσίνο, ωωωω είδα μπροστά μου ένα Κ1200S (για λίγο βέβαια...αλλά το είδα ) Kλειτορία, και μετά έφτασα στην διασταύρωση έξω από τα Καλάβρυτα. Αριστερά προς Πάτρα για να βγούμε στον 111 δρόμο όπως τον λένε. Λίγο πριν το χωριό Πανόπουλο μας είχαν πει πως θα είναι ένα event της coca cola zero στημένο για προαιρετική στάση. Τώρα...δεν το είδα εγώ?...δεν το είχαν στήσει ακόμα?...θα σας γελάσω... κι έτσι είπα να κάνω στάση στην Κυπαρισσία που θα έβγαζα και την φωτό για να κάνω ένα τσιγάρο και να φάω και τίποτιΣ. Κάστρο Κυπαρισσίας. Συνέχεια για την Πύλο που ήταν εκεί δίπλα. Φωτό στα γρήγορα και δρόμο για Μεθώνη. Πύλος Βρήκα κι εκεί σχετικά πολύ εύκολα το Φρούριο, το φωτογράφισα, έκανα ένα τσιγάρο, έβγαλα κι άλλες φωτογραφίες και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια για Κορώνη. Φρούριο Μεθώνης Φανταστική η διαδρομή αυτή. Πανέμορφη με ωραία χάραξη ο δρόμος και πολύ καλή πρόσφυση. Μπαίνω στην Κορώνη κι αρχίζω να ανεβαίνω προς το Κάστρο. Ένας σκύλος μουλάρωσε και με κυνηγούσε για 500 μέτρα ο πστης :D μέσα στην άνω πόλη και σταμάτησε να με κυνηγά λίγο πριν φτάσω στο Κάστρο. Κοίτα να δεις σκεφτόμουνα που θα φτάσω και θα με φάει κιόλας :lol: H Κορώνη πολύ όμορφη. Το σημείο δε του Κάστρου όλα τα λεφτά. Πολλές φωτογραφίες και μετά ξεκινάω για Καλαμάτα. Ο δρόμος προς την Καλαμάτα επιεικώς απαράδεκτος! Γλιστρούσε πάρα πολύ. Φαντάζομαι πως θα είναι βρεγμένος! Μαζί με το κομμάτι πριν και μετά τα Φιλιατρά, ήταν τα χειρότερα μακράν σε όλη την διαδρομή από θέμα πρόσφυσης!. Σε όλη την υπόλοιπη διαδρομή ήμουν μια χαρά. Οι δρόμοι με καλή πρόσφυση και τα λάστιχα δούλευαν υπέροχα! Φτάνοντας στην Καλαμάτα, η αλήθεια είναι οτι κάπου μπερδεύτηκα και δυσκολεύτηκα να βρω το Κάστρο. Βέβαια...ρωτώντας πας στην πόλη λένε κι έτσι μετά από λίγο βρέθηκα μπρος στο κάστρο. Φωτογραφίες, λίγη μασαμπούκα, τσιγάρο, κι αφού αυτή ήταν η τελευταία φωτογραφία, τράβηξα για Αρχαία Ολυμπία όπως μας είχαν πει οι Guzzaίοι. Βγαίνοντας στον Παραλιακό δρόμο στο Καλό νερό (τον δρόμο δηλαδή που κατέβαινα πριν κάνα δίωρο), είδα πολλές 36ωρες μοτοσυκλέτες να κατεβαίνουν. Λίγο πιο πάνω κι από το αντίθετο ρεύμα είχαν μπλόκο κάτι ζαγάρια μπάτσοι και ο ένας βγήκε μες την μέση να με σταματήσει (παράνομα όπως γνωρίζετε αφού βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα) όπως ανέβαινα καθώς πατούσα στην διαχωριστική διπλή γραμμή γιατί προσπερνούσα. Απλά στο σήκωμα του χεριού του κατέβασα μια 5η και συνέχισα το δρόμο μου Είσοδο στα Κρέστενα και μετά μια σύντομη στάση στην γέφυρα του Αλφειού για φωτογραφίες. Λίγο πιο κάτω ήταν το ξενοδοχείο. Ξενοδοχείο Αμαλία. Το ρολόι σημάδευε 5μμ Μπήκα στο πάρκινγκ και είδα δύο GS 1200 ADV κι ένα GS 1100. Mόνο που αυτοί δεν είχαν κάνει την διαδρομή επειδή ο ένας είχε πέσει (χωρίς βέβαια να τσακίσει τίποτα άλλο εκτός από την ψυχολογία του) κι οι άλλοι δυο που ήταν παρέα, ήρθαν κατευθείαν στο ξενοδοχείο λόγω της γνωστής βλάβης των 1200GS στο ρελέ της αντλίας βενζίνης. Και εννοείται το μηχανάκι ακινητοποιήθηκε. Και γύρισε πίσω με οδική βοήθεια :( Η ώρα σημάδευε 5μμ όταν πάρκαρα στο ξενοδοχείο. Πήρα το κλειδί του δωματίου, έκανα ένα μπανάκι πήρα κι έναν fredo και άραξα στο πάρκινγκ με τα παιδιά που είχαν τα GS για να περιμένουμε τους υπόλοιπους κάνοντας χαλαρή κουβεντούλα. Κατά τις 6 παρά φτάνουν οι πρώτες μοτοσυκλέτες. Για την ακρίβεια 6 όλες κι όλες. Ο Σπύρος...φιλαράκι και γερό τιμόνι...που όμως ένα λάθος την δεύτερη μέρα του στοίχισε ευτυχώς μόνο μικρές υλικές ζημιές στο Ducati του που δεν το ακινητοποίησαν. (Με το καλό να την ξαναφτιάξεις την ντουντούκα σου Σπύρο) Από κει και μετά πέρασε καμιά ώρα για να αρχίσουν να φτάνουν σιγά σιγά και άλλοι. Το πάρκινγκ του ξενοδοχείου άρχισε να γεμίζει μοτοσυκλέτες! Εγώ ήμουν εκεί πάντως και τους φωτογράφιζα. Κατά τις 7μμ έσκασε κι ο Θάνος. Για πρωτάρης 36ωρίτης μια χαρά τα πήγε! 7:30μμ άνοιξε ο μπουφές και ορμήξαμε μαζί για μάσα αφού το στομάχι είχε κολλήσει στη πλάτη. :D Το φαγητό αρκετά καλό και πλούσιο, που περιλάμβανε ότι τράβαγε η όρεξή μας,μ έχοντας όλα τα είδη κρεάτων, σαλάτες, γαρνιτούρες, γλυκά παγωτά...τα πάντα όλα λέμε! Και μια καλλιτεχνική νυχτερινή φωτό χωρίς φλας! Η βραδιά συνεχίστηκε με κουβεντούλα και πειράγματα μεταξύ των 36ωρητών μέχρι της 11:30μμ που αποσυρθήκαμε στα δωμάτιά μας για ύπνο. Η επόμενη μέρα ήταν πιο δύσκολη και έπρεπε να έχουμε δυνάμεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Την άλλη μέρα το πρωί, ο Θάνος μου είπε πως γμθηκα να ροχαλίζω αλλά δεν τον πίστευα καθώς είναι γνωστός προβοκάτορας. Εγώ κοιμάμαι σαν πουλάκι :D (εντάξει...λίγο μεγάλο πουλάκι :lol: ) Πρωινές φωτογραφίες και έτοιμοι για αναχώρηση. Θάνος (μανεκέν ε? :lol: ) 36ωρίτης που προσπαθεί να καθαρίσει τη ζελατίνα από τα μυγάκια! Για περάστε...όλοι θα πάρετε σφραγίδα :D Xρήστος (Ducpilot) και το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά! Γιώργος Ζorz και μια από τα ίδια και χειρότερα το χαμόγελο :lol: Όπως και την πρώτη μέρα έφυγα στις 8:15 ενώ είχαν φύγει αρκετές μοτοσυκλέτες πριν και μαζί με άλλους και ο Θάνος. Και σε αυτό το σημείο θέλω να μου λύσεις αυτή την απορία ρε κουλάδι. ΠΟΥ σε πέρασα και δεν σε είδα???? Καταπληκτικό και φουλ στριφτερό το κομμάτι από Αρχ.Ολυμπία έως Καρύταινα, και αφού έκανα καμιά 20αριά χιλιόμετρα χαλαρά μετά το ξενοδοχείο να ζεστάνω τα Tourance, έπαιξα με την ψυχή μου! Φωτό στο κάστρο της Καρύταινας. Φτάνοντας στην Μεγαλόπολη η ανησυχία μου για το κουλάδι μεγάλωσε γιατί δεν το είχα βρει ακόμα. Ήθελα να πιστεύω πως είναι κάπου μπροστά μου και απλά οδηγεί γρήγορα παρά οτιδήποτε άλλο. Μετά την Μεγαλόπολη έστριψα προς Σπάρτη για να βγω στο Πολύδροσο που ήταν το παιχνίδι. Μετά το Μανάρη ο δρόμος για κάνα δυο χιλιόμετρα είχε πλάτος 2 μέτρα! Στάση για φωτό μπροστά στις ανεμογεννήτριες και συνέχεια προς το Πολύδροσο. Στην θέα της τρομερής βλάστησης δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό και σταμάτησα εκ νέου για φωτογραφίες. Φανταστικό το χωριό Πολύδροσο. Μέσα στα έλατα. Φανταστικός επίσης κι ο ξενώνας Σχολαρχείο που θα κάναμε την τοξοβολία. Έφτασα εκεί από τους πρώτους λίγο μετά μια παρέα τριών παιδιών (busa FZ1 TDM) Ρίξαμε τα βέλη μας (πήρα 140 βαθμούς με δύο κέντρα κι ένα λίγο πιο έξω ) Eδώ ο Παναγιώτης δοκιμάζει την τύχη του στην τοξοβολία! Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε κι αυτός να τελειώσει το 36ωρο αφού κάπου πριν την Μονεμβασιά(?) έμαθα ότι το Multistrada υον άφησε από...ψεκασμό :( (Toυ χρόνου ρε φίλε...εσύ να 'σαι καλά!) ...και την κάναμε για Μονεμβασιά. Για ένα κομμάτι ο δρόμος είχε ενδιαφέρον αλλά μετά την Σκάλα ήταν ανιαρό με φλαταδούρες και γρήγορες ανοιχτές στροφές. Και κάποια στιγμή αντίκρισα την Μονεμβασιά. Φωτό πριν φτάσω... ...φωτό κι όταν έφτασα. Στο γύρνα από Μονεμβασιά συνάντησα επιτέλους το Θάνο που κατέβαινε και ηρέμησα. Στο Γύθειο ανεφοδιάστηκα και βρήκα την ευκαιρία να βγάλω μερικές ωραίες φωτογραφίες πάνω από το εκκλησάκι που βρίσκεται απέναντι από την παραλία του Γυθείου. Μετά συνέχεια είχε η Αρεόπολη και ο γύρος της Μάνης. Ένα άγριο τοπίο. Ξεραΐλα και πέτρα. Οι δρόμοι χάλια...σαν βομβαρδισμένοι αλλά ευτυχώς δεν γλιστρούσαν. Βγήκε η φωτό με φόντο την Βάθεια στο βάθος και συνέχεια προς Αρεόπολη και πάλι. Λίγο πριν την Καλαμάτα βρήκα το Κάστρο Ζαρνάτα όπως και φωτογράφησα στα γρήγορα και συνέχισα για Καλαμάτα - Σπάρτη. Το καλύτερο κομμάτι της διαδρομής ήταν αυτό. Το Καλαμάτα Σπάρτη. Είχαν δίκιο οι Guzzαίοι που έλεγαν ότι είναι σαν τις Άλπεις. Δεν έχω πάει στις Άλπεις βέβαια, αλλά μπορώ να φανταστώ τι εννοούσαν. Απλά Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο το μέρος και η διαδρομή. Μ' αυτά και μ' αυτά έφτασα στο Μυστρά όπου και έβγαλα την πρωτελευταία φωτογραφία. Εκεί συναντήθηκα με 36ωρους που είχαν αλλάξει την διαδρομή τους και δεν την ακολουθούσαν πια, και απλά έβγαζαν κάποιες φωτό ακόμα. Γρήγορα γρήγορα λοιπόν, συνέχισα για Άργος μέσω Αχλαδόκαμπου. Ωραίο στροφιλίκι κι εκεί με καλή πρόσφυση και λίγο μετά μπήκα στο Άργος. Δυσκολεύτηκα λίγο με τις πινακίδες που δεν έβρισκα για Κάστρο, αλλά όπως και στην Καλαμάτα, ρωτώντας πήγα στην πόλη. Τελευταία φωτό, τσιγάρο, φαί νερό, και επιστροφή για Αθήνα μέσω Κόμβου Στέρνας. Τα τελευταία χιλιόμετρα φεύγανε δύσκολα γιατί η εθνική είναι πάντα βαρετή και υπήρχε και η κούραση 11 ωρών στην σέλα! Και μία ακόμα με την θέα από τον λόφο Κι έτσι στις 8μμ μπήκα στο χώρο του Terra Verde όπου μας περίμεναν οι Guzzαίοι. Έδωσα το χαρτί της διαδρομής με τις σφραγίδες και αφού κάθισα καμιά ώρα πιάνοντας την κουβέντα με τα παιδιά, έφυγα για το σπίτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Άντε, και του χρόνου................... Όταν ξεκουραστείς και τα αφομιώσεις όλα, βρες μια ευκαιρία να μας πείς και για τα λάστιχα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kavadias 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Καβαδια αεροποροια το CBR με το φιλο με το Ζ απο οτι ειδα τερματισατε ρε θηρίο εσύ ήσουν ο Al Bandy;; ναι γάμησε τα.. πέταξε τελικά λινά το ζήτα στη βάθεια και πήγαμε τσούκου τσούκου μέχρι καλαμάτα αν δεν βρούμε λάστιχο τουλάχιστον να τερματίσουμε με αυτό να αντέξει.. αλλά τελικά ο ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ άνοιξε κυριακάτικα ο βουλκανιζατεράς γι αυτόν :lol: :lol: ωραία ήταν και φέτος, απλά σ αυτούς τους δρόμους σε αντίθεση με πέρυσι που με βόλεψε το cbrάκι ήθελα τιμόνι.. τα κλιπόν κούρασαν πολύ.. πέραν του γλιστρήματος (είχε σκόνη-χαντάκια-γαρμπίλια και όλα αυτά που ΔΕΝ συμπαθούν τις μικρές διαδρομές αναρτήσεων και τα μικρά κοψίματα τιμονιού :lol: ) η χαμηλή θέση οδήγησης σε ταλαιπωρούσε στο θέμα ορατότητα (ιδίως σε δρόμους όπως η μάνη ή προς πολύδροσο που μηχανάκι να ερχόταν απ' απέναντι ΔΕΝ χωράγατε :D ) θα πάρω κανά 990SM μόνο για τον 36ώρο με φαίνετε :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες! Και του χρονου να ειστε καλα παιδες! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gi_4ce! 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 ΚWλόπαιδα... Χάλια περάσατε παλι... Ευτυχώς που δεν ήρθα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SpyVarth 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 να ειστε γεροι παιδια και του χρονου!πρεπει να ειναι απιστευτη εμπειρια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν!!!!! Καλή ξεκούραση τώρα και του χρόνου με υγεία!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Μπράβο στους συμμετέχοντες. Άντε και του χρόνου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2009 Μπραβο ρε παιδια!!!! Αντε και του χρονου!!!!! :) :) :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες