ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Σάββα τα προβλήματα θαμπώματος ή λιωσίματος στο φανάρι είναι γιατί όσοι το παθαν έβαλαν λάμπες αφενός λάθος watts και αφετέρου μπορεί και να μην ήταν original philips-osram αλλά μπανάνες. Οι λάμπες nightbreaker extremevision κλπ δεν έχουν περισσότερα watts. Έχουν ποιοτικότερο κρύσταλλο και αέριο σε υψηλότερη πίεση από τις μαμίσιες. Μόνο για αυτούς τους λόγους δίνουν περισσότερα lumen. Α γειά σου! Εκεί πάει το μυαλό μου και μένα, δεν μπορεί............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Αγαπητοί φίλοι όσοι λέτε ότι είχατε πρόβλημα βάζοντας τις OSRAM ή τις PHILIPS και οπωσδήποτε είναι άκρως ανησυχητικό ιδιαίτερα για κάποιους εξ ημών που δεν έχουμε πρόβλημα με τα φώτα μας αλλά θα καλοδεχόμασταν κάτι καλύτερο οπωσδήποτε, θα μπορούσατε να μας διευκρινήσετε τα εξής : -Οι λαμπτήρες που βάλατε ήταν ακριβώς ότι και οι μανίσιοι? Δηλαδή αν ήταν οι μανίσιοι H4 60/55W ξαναβάλατε ακριβώς τους ίδιους απλά σε άλλη μάρκα (μία εν των προαναφερομένων) ? -Η διάρκεια ζωής τους σε σχέση με την μανίσια γιατί τόσο μικρότερη αναρωτιέμαι, είστε σίγουροι πως τοποθετήθηκαν και εφήρμοζαν σωστά και δεν <<έπαιζαν>> στη φωλιά τους? Μήπως τις πιάσατε με το χέρι σας (το κρύσταλο) όταν τις βάζατε χωρίς να χρησιμοποιήσετε γάντι? -Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά στην απόδοση που βλέπετε έναντι των μαμά? -Για το <<θόλωμα>> των φαναριών τώρα, είστε σίγουροι πως δεν καλύψατε το φανάρι με κανά μπουφάν (τόχουν κάνει αρκετοί μην το γελάτε) και φταίει μόνο η λάμπα? Μου φαίνεται λίγο απίθανο μεγάλοι κατασκευαστές όπως η OSRAM - PHILIPS να μην το έλαβαν υπόψη τους αυτό ή να μην το δοκιμασαν. Κάτι δεν μου ακούγεται καλά. Τα λέω και τα ρωτώ αυτά γιατί (δεν λέω για τα παλιότερα αλλά για τα σύγχρονα ψεκαστά μόνο) σε δύο τουλάχιστον δικά μου πούχουν μόνιμα αναμμένα τα φώτα νύχτα μέρα συνεχώς μέχρι σήμερα έχουν τις μανίσιες λάμπες τους για 4,5 χρόνια το ένα και για 2,5 το άλλο χωρίς να καούν αλλά και με την ίδια απόδοση (60/55 και τα δύο). Βέβαια και η απόδοσή τους είναι πολύ καλή και απροβλημάτιστη αλλά σκεφτόμουν και γω για καλύτερο αν και όταν καούν οι μανίσιες να πάω σε αυτές που λέμε. Αναρωτιέμαι λοιπόν αξίζει τελικά τον κόπο άραγε έναντι των μανίσιων? Aξίζει τον κόπο Σάββα, είτε πας σε ενισχυμένη κίτρινου χρώματος, είτε πας σε λευκού. Βλέπεις μια διαφορά της τάξεως του 10-20%, η οποία κάνει και την διαφορά. Είναι τα ίδια watt ακριβώς με τις μαμά και εγγυώμαι ότι μόλις αλλάξεις λάμπα στο σκούτερ σου με μια philips (λευκή ή κίτρινή εάν δεν θες να αλλάξεις χρώμα) θα δεις μεγάλη διαφορά, ειδικά εάν η λάμπα σου μετράει πάνω από 2-3 χρόνια ζωής. Προσοχή στις απομιμήσεις (για philips κυκλοφορούν πολλές)!!! Σάββα τα προβλήματα θαμπώματος ή λιωσίματος στο φανάρι είναι γιατί όσοι το παθαν έβαλαν λάμπες αφενός λάθος watts και αφετέρου μπορεί και να μην ήταν original philips-osram αλλά μπανάνες. Και μιας και μιλάω για απομιμήσεις, γνωρίζεις κάτι περί αυτού Γιώργο? Οι απομιμήσεις μπορεί να προκαλέσουν θάμπωμα στο φανάρι και γιατί? (εάν γνωρίζεις κάτι). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Στις αυθεντικές nightbreaker xtremevision κλπ το γυαλί έχει επίστρωση στο εσωτερικό του (άσχετα αν είναι τελείως διαυγές) που φιλτράρει την υπεριώδη. Στις μπανάνες η επίστρωση αυτή είτε απουσιάζει είτε υπάρχει σε μορφή μπλε βαφής που μόλις ζεσταθεί και περάσει λίγος καιρός ξεφλουδίζει. ορίστε και φώτο για σύγκριση. ORIGINAL FAKE Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2013 από τον Giorgos_S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Έχουν και λεπτότερο νήμα πυρακτώσεως, οπότε μικρότερη αντίσταση άρα και περισσότερο φως στην ίδια κατανάλωση με τις απλές λάμπες. Η θυσία για να έχεις περισσότερο φως είναι η μικρότερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τις "απλές" αλογόνου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelat 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Υπάρχει και αυτό από το οποίο έχω ψωνίσει παλαιότερα... (στις καλές εποχές...). Εχει και αποστολή χωρίς χρέωση, αλλά έχει και customer reviews. Αυτό που είχα παρατηρήσει εγώ όταν έβαλα τις Philips ήταν αρκετά μεγάλη διαφορά με τις μαμίσιες (είχε αφήσει στο ένα φανάρι τη μαμίσια και στην άλλη τη Philips). ΒΕΒΑΙΑ, η μαμίσια ήταν ήδη 3-4 χρονών και συνεπώς είχε πέσει σε απόδοση. Αρης ΥΓ Κάποια στιγμή μου κάηκε η μία (στον χρόνο περίπου?) και μετά όταν έψαχνα είδα ότι υπάρχουν ειδικές λάμπες για μοτοσυκλέτες (με περισσότερη αντοχή σε κραδασμούς, κτλ?). Αλλά δεν το πήγα παραπέρα γιατί μας έπιασε η ... κρίση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Μιλάμε για ίδιες προδιαγραφές, όχι μαϊμούδες. Για να αποδίδουν, όσο αποδίδουν, καλύτερα δεν είναι καθόλου απίθανο να αναπτύσουν και κάπως μεγαλύτερη θερμοκρασία και να είναι και πιο έντονη η ακτινοβολία. Εννοείται ότι η Philips και κάθε Philips, έχουν κάνει τις προβλέψεις και τις μελέτες τους αλλά σίγουρα δεν μπορούν να προβλέψουν και να ανταποκριθούν στις άπειρες περιπτώσεις που κυκλοφορούν εκεί έξω. Αν τώρα τα υλικά που βάζει π.χ. η Piaggio είναι χρέπια τι να κάνουν; Εγώ πάντως έχω καταλλήξει, από ότι έχω διαβάσει και επί του πρακτέου, ότι το αν έχουμε καλό φωτισμό εξαρτάται περισσότερο από το φανάρι μας (κάτοπτρο κλπ) και λιγότερο από τη λάμπα. Ο φωτισμός του NC για παράδειγμα είναι πολύ καλύτερος από αυτόν του MP3 με Xenon ή χωρίς και ας φοράει λάμπα ίδιας έντασης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Aξίζει τον κόπο Σάββα, είτε πας σε ενισχυμένη κίτρινου χρώματος, είτε πας σε λευκού. Βλέπεις μια διαφορά της τάξεως του 10-20%, η οποία κάνει και την διαφορά. Είναι τα ίδια watt ακριβώς με τις μαμά και εγγυώμαι ότι μόλις αλλάξεις λάμπα στο σκούτερ σου με μια philips (λευκή ή κίτρινή εάν δεν θες να αλλάξεις χρώμα) θα δεις μεγάλη διαφορά, ειδικά εάν η λάμπα σου μετράει πάνω από 2-3 χρόνια ζωής. Προσοχή στις απομιμήσεις (για philips κυκλοφορούν πολλές)!!! Και μιας και μιλάω για απομιμήσεις, γνωρίζεις κάτι περί αυτού Γιώργο? Οι απομιμήσεις μπορεί να προκαλέσουν θάμπωμα στο φανάρι και γιατί? (εάν γνωρίζεις κάτι). Από διάρκεια ζωής έχουν? Δεν ενδιαφέρομαι για τα σκούτερ γιατί αυτά έχουν φανάρια που στην κυριολεξία μαμάνε από φωτισμό, για FAZER διπλοφάναρο ενδιαφέρομαι περισσότερο πούχει καντήλια για φώτα παρόλο ότι είναι 55/60 επίσης. Κάνουμε μαμουκιές και γεφυρώματα για να ανάβουνε και τα δύο και πάλι καντήλια είναι ........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) http://www.hidplanet...maha-FZ6-(Fazer)-with-daul-E46-projector-retrofits! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2013 από τον Giorgos_S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Τα φανάρια μπορεί να μαμάνε από φωτισμό, αλλά να ξέρεις ότι οι λάμπες που εμπεριέχονται επιδέχονται βελτίωσης..... Όσον αφορά το fazer, με ένα καλό και δυνατό ζευγαράκι philips (ή osram κατά άλλους) θα υπάρξει βελτίωση σημαντική αλλά όχι θεαματική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 και εγω φοραω philips εδω και ενα χρονο και αναβουν νυχτα μερα .μεγαλη διαφορα σε σχεση με απλες λαμπες .πραγματικα αξιζουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ξερουμε κανενα μαγαζι για να βρουμε τις Philips extreme σε Περιστερι, Ιλιον κ.λ.π ? 35 εβραιοι για μια λαμπα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2013 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Ξερουμε κανενα μαγαζι για να βρουμε τις Philips extreme σε Περιστερι, Ιλιον κ.λ.π ? 35 εβραιοι για μια λαμπα Νομιζω τοσο κανει το ζευγαρι..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Εχει και φτηνοτερα με 25 ψαξε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Το μάξιμουμ είναι 20ευρώ η λάμπα μάγκες (σε philips πάντα). Προσοχή στις απομιμήσεις, όπου το ζευγάρι κάνει 15ευρά.... Ενδεικτικά δείτε εδώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Το μάξιμουμ είναι 20ευρώ η λάμπα μάγκες (σε philips πάντα). Προσοχή στις απομιμήσεις, όπου το ζευγάρι κάνει 15ευρά.... Ενδεικτικά δείτε εδώ. Ναι, τελικα το κουτακι εχει 2 μεσα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 http://www.hidplanet...maha-FZ6-(Fazer)-with-daul-E46-projector-retrofits! Γιώργο ευχαριστώ φίλε μου αλλά τέτοια ιστορία δεεε και επιπλέον εκείνο είναι νεότερο, εγώ μιλάω για αυτό : Τέλος πάντων. Όλοι λοιπόν συμφωνούν ότι υπάρχει βελτίωση με αυτές. ΟΚ υπόψη ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Φόραγα τις night breaker plus στο DouRouZou ........δεν είδα και καμιά τρελή διαφορά να πω την μαύρη αλήθεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Εξαρτάται και από το φανάρι στο πόση διαφορά θα δεις..... Και φυσικά θα έβλεπες μεγαλύτερη εάν έβαζες philips.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 χαχαχαχα δεν ξαναδίνω πάνω από 5ευρώ για λάμπα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Ανηκω σε αυτους που ειχαν προβλημα με τετοιες λαμπες, αφου για 2 μερες που τις ειχα στο GS αρχιζε να καπνιζει το μονωτικο λαστιχο περιμετρικα του φαναριου... Ισως και να ηταν αναμενόμενο αφου το φαναρι ειναι αρκετα μικρο. Αρα ξενον και στη συνεχεια που θα φτιαξουν τα οικονομικά , ξενον με προτζεκτορακι. Ghostaki καφετεριακια :P απο τη στιγμη που εχεις εργοστασιακο προτζεκτορακι, παιξε με ξενον Με προσβαλεις :lol: Αλλά αφού με κατάλαβες, μετά από ψάξιμο στο νετ κατάλαβα ότι οι 2 αυτές λαμπες που γράφω στο θέμα έχουν πολύ καλό φως αλλά δεν είναι τόσο λευκό όσο θα ήθελα για τα μέρη που συχνάζω στα οποία απαιτείται όσο πιο καγκουρόλευκό γίνεται Δεν θέλω να μπλέξω με xenon γιατί έχω ακούσει αρκετούς που είχαν διάφορα προβλήματα κατά καιρούς... Και χώρια ότι για καλό xenon kit ξεφεύγουμε σε χρήμα! Αν και έχω προβληματιστεί με αυτά που λέτε για θάμπωμα κλπ... Οπότε μάλλον καταλήγουμε κάτι σε φάση philips Diamond Vision, Blue Vision, Kangaroo Vision κλπ :D Θα πάω και στο motocosmos που μου πρότεινε ο Vagelis να δω ποια θα μου προτείνουν και βασικά να δω αν έχει τους τύπους που θέλω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Καλό λευκό έχει η crystal vision. Την είχα χρόνια στο αμάξι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Καλό λευκό έχει η crystal vision. Την είχα χρόνια στο αμάξι. Σε ευχαριστώ θα το κοιτάξω! Πάντως θα κοιτάξω μην την πατήσω και πάρω κάτι που είναι απλά μπλε και δεν φωτίζει :P Είπαμε "πουλ μουρ" αλλά να βλέπω όταν το χρειάζομαι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Βλέπω έχει άλλες για moto και άλλες για αυτοκίνητο... http://www.philips.c...lbs/283658/cat/ Προδιαγραφές σε λεπτομέρεια δεν βλέπω για πούμε ποιες είναι οι διαφορές. Ο κωδικός πάντως είναι διαφορετικός π.χ. για μια H7 12V 55W: Philips X-tremeVision Automotive headlight lamp: 12972XVB1 Philips X-tremeVision Moto Automotive headlight lamp: 12972XVBW Στο http://motocosmos.gr...-moto-bulb.html αναφέρει πάντως: Και οι τέσσερις τύποι υψηλής-απόδοσης λαμπτήρων διαθέστουν βελτιστοποιημένο σύρμα πυρακτώσεως, κατασκευάζομαι από υψηλής ποιότητας γυαλί χαλαζία για μέγιστη απορροφητικότητα παραγώμενων ακτίνων UV, και χαρακτηρίζονται από μέγιστη αντοχή σε δονήσεις (μέχρι 15G) που προκαλλούνται από τις ανωμαλίες των δρόμων, όπως πχ από λακούβες. Η προσαρμοσμέμνη πίεση αερίου καθώς και σύστασή του εξασφαλίζουν μέγιστη αντοχή, που σημαίνει διάρκεια στο χρόνο με λιγότερες αλλαγές. Και τώρα που παρατηρώ τη συσκευασία γράφει: "Vibration resistant" Μια από τα ίδια και η OSRAM... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Νομιζω τοσο κανει το ζευγαρι..... Ναι οντως , εχεις δικιο . Τελικα πηρα την H7 στα 15ευρώ . Περισσοτερες εντυπωσεις οταν με το καλο κυκλοφορησω βραδυ . ΗΒ3 που ειναι η μεγαλη σκαλα ομως δεν βρηκα . Να αλλαξω και αυτη η να αφησω τη μαμισια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2013 Φορούσα (και φοράω) στο XT την OSRAM NIGHT BREAKER, όταν μου κάηκε, έβαλα, την PHILLIPS. Μου έκαψε το κάτοπτρο του φαναριού, και άρχιζε να θαμπώνει το πλαστικό. Ευτυχώς, το άλλαξα στην εγγύηση, Μετά πάλι OSRAM, λέω λάθος θα έκανα, έβαλα OSRAM, μετά το κάψιμο πάλι PHILLIPS, μόλις είδα ότι πάει να κάψει φανάρι, άρα βρήκαμε τον ένοχο... Από τότε μόνο OSRAM... Όσο για διαφορά στην απόδοση, επειδή έχει ο αδερφός μου την ίδια μοτ-τα, πλάι πλάι, η διαφορά πολύ μεγάλη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες