mariosmx5 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 καλησπέρα σε όλους!έγινα μέλος για να σας ευχαριστήσω όλους σας σχετικά με την απάτη για αγορά μηχανής ή αυτοκινήτου μέσω paypal από κάποιους τυχαίους...ευτυχώς googλαρα τη διεύθυνση email w.masterson@hotmail.com και έπεσα πάνω σας!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 Αυτα ειναι τα καλα του διαδυκτιου.:) Ευτυχως γλιτωσες τα χειροτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariosmx5 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 ναι φίλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 επειδή δεν έχω ιδέα σε τι αναφέρεσαι, μας λες την ιστορία να μαθαίνουμε κι εμείς; πουλάω τη μηχανή μου και μου στείλανε από αγγλία μήνυμα για αγορά και θέλω να δω τι παίζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 χαχα, όντως αν πατήσεις w.masterson@hotmail.com στο γουγλη, πρώτους μας βγάζει! :lol: επειδή δεν έχω ιδέα σε τι αναφέρεσαι, μας λες την ιστορία να μαθαίνουμε κι εμείς; πουλάω τη μηχανή μου και μου στείλανε από αγγλία μήνυμα για αγορά και θέλω να δω τι παίζει κλασική απάτη φίλε που κρατάει εδώ χρόνια, μην μπεις καν στον κόπο να τους απαντήσεις! είχαμε τα Nigerian scams, τώρα μας την έπεσαν και οι Εγγλέζοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 μου έστειλε σμς και μετά μέιλ, όπου έδωσε όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση κλπ (δεν πήρα τηλ) όπου ρωτούσε πολλά για το μηχανάκι και κατέληγε στο να πληρώσει μέσω πέιπαλ κλπ. απάτη ε; το φαντάστηκα, σιγά μην προτιμούσε τη δικιά μου για να τη στείλει αγγλία λολ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 ετσι!! οι καιροι ειναι δυσκολοι κ καλο θα ηταν να προσεχουμε λιγο παραπανω. οσο για αυτα τα κοφινια τους εγγλεζους που νομιζουν οτι επειδη δεν εχουμε φραγκο χασαμε κ το μυαλο μας...θα πω την παρακατω παροιμια.. οχι επειδη αλευροθηκαμε να μας περασουν κ για μυλωναδες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostakis zx10 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 μια φορα ενας φηλος μου επεσε θυμα απατης και εχασε 20.000 ευρω (ανθρωπος του μεροκαματου) να μη τυχει ποτε σε κανεναν ευχομαι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariosmx5 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 επειδή δεν έχω ιδέα σε τι αναφέρεσαι, μας λες την ιστορία να μαθαίνουμε κι εμείς; πουλάω τη μηχανή μου και μου στείλανε από αγγλία μήνυμα για αγορά και θέλω να δω τι παίζει φιλε μου μακρια...σου ζητανε με τα πολλα να τους βαλεις χρηματα για τα μεταφορικα και δηθεν για την ασφαλεια της συναλλαγης και...χεραιτισματα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_mar 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 Μεσω paypal θα γινοταν η μεταφορα? Για να δεχτεις καποια ποσα το paypal ισως γνωριζει και ποσα cm τον εχεις... Δυσκολο απο εκει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2012 Μεσω paypal θα γινοταν η μεταφορα? Για να δεχτεις καποια ποσα το paypal ισως γνωριζει και ποσα cm τον εχεις... Δυσκολο απο εκει.... Μα εκεί είναι η απάτη... Το Paypal μπαίνει σαν πρόφαση, ώστε ο πωλητής να εμπιστευτεί τον αγοραστή. Το θέμα είναι όμως ότι σου ζητάνε μπροστά κάποια λεφτά είτε για "δήθεν" εγγύηση, για "δηθεν" μεταφορά ή ξερω εγώ τι.. Και εκεί τι πατάς, γιατί τα λεφτά αυτά στα ζητάνε σε λογαριασμό τράπεζα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariosmx5 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Μεσω paypal θα γινοταν η μεταφορα? Για να δεχτεις καποια ποσα το paypal ισως γνωριζει και ποσα cm τον εχεις... Δυσκολο απο εκει.... χρησιμοποιούν τα brand PAYPAL και WESTERN UNION για να ψαρωσεις...στέλνουν επιβεβαιωτικά email (δηθεν απο PAYPAL) αλλά έχουν άλλη διεύθυνση email που πρέπει να το παρατηρήσεις, και σε στέλνουν να καταθέσεις χρήματα ζωντανά σε λογαριασμό!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2012 Στο PayPal τούς κατηγγειλες;να μην την πατησει κανεις αλλος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 έτσι ενημερωτικά παραθέτω τι έγινε με μένα: σάββατο βράδυ αργά σκάει μήνυμα στο κινητό από υπολογιστή μάλλον γιατί δε φαινόταν αποστολέας. το μήνυμα έλεγε ότι είδε την αγγελία μου στο car.gr και τον ενδιαφέρει κλπ κλπ και να απαντήσω στο μέιλ:Patrick Elmer <patrick_elmer@hotmail.com> τεσπα του έστειλα από περιέργεια και απάντησε: When last was it serviced, how long have you owned it?? and what's your lowest price for it. I would be able to make payment through paypal, i find it the easiest way to use my credit card safely and is a safe and reliable method of payment... Let me know your price for it .I hope to hear from you soon, and i will make all transportation preparations for it to be transported to my home in Tottenham, UK.If possible can you send me some more recent picture or video of the item ? Below is my address: Name : Patrick Elmer Address: 26 Curzon Street City: Tottenham County: London Post Code: N17 9JF Country: United Kingdom. Here is my phone number below : +447031950021 -Cheers- επειδή σκεφτόμουν ότι είναι φάρσα ή απάτη του λέω να μου δώσει σκάιπ για πιο άμεση επικοινωνία και μου έδωσε μετά από μία βδομάδα 3, τα: 1)Patrick Elmer 2)Patrick Elmer_2 3)Patrick Elmer_3 στο ενδιάμεσο είχα μιλήσει και με κάποια παιδιά απο εδώ που μου είπαν τι παίζει. χθες βράδυ σκέφτηκα να το συνεχίσω έτσι να δω πως θα πάει και του έστειλα: I can give you a bank account to make the deposit if you like και απάντησε: I insisted on paypal because i don't have access to my bank account online as i don't have internet banking and i can't go to the bank due to the nature of my job, but i can pay from my paypal account, as i have my bank a/c attached to it, i will need you to give me your paypal email address so i can make the payments asap for the item and pls if you don't have paypal account yet, it is very easy to set up, go to www.paypal.com and get it set up , after you have set it up i will only need the e-mail address you use for registration with paypal so as to put the money through and then i will contact my shipping company after you get the payment. σήμερα τον ρώτησα ποια είναι η μεταφορική του εταιρεία και απάντησε: Account Holder Name: Guneindran vijayakumaran Account Number: 4758463003 Bank Name: Public Bank Berhad Swift Code: PBBEMYKL City: Selangor Zip Code: 68000 Country: Malaysia αυτά μέχρι στιγμής. πολύ θα γούσταρα να τον καταγγείλω κάπου αλλά που και τι; στο σκάιπ δε μιλήσαμε ποτέ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Στο PayPal να τα στειλεις ολα αυτα τα στοιχεια...τους ενδιαφερουν ΠΟΛΥ τετοιες περιπτωσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 Και στον Σφακιανάκη επίσης (όχι τον τραγουδιστή) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
antonis1977 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 έτσι ενημερωτικά παραθέτω τι έγινε με μένα: σάββατο βράδυ αργά σκάει μήνυμα στο κινητό από υπολογιστή μάλλον γιατί δε φαινόταν αποστολέας. το μήνυμα έλεγε ότι είδε την αγγελία μου στο car.gr και τον ενδιαφέρει κλπ κλπ και να απαντήσω στο μέιλ:Patrick Elmer <patrick_elmer@hotmail.com> τεσπα του έστειλα από περιέργεια και απάντησε: επειδή σκεφτόμουν ότι είναι φάρσα ή απάτη του λέω να μου δώσει σκάιπ για πιο άμεση επικοινωνία και μου έδωσε μετά από μία βδομάδα 3, τα: 1)Patrick Elmer 2)Patrick Elmer_2 3)Patrick Elmer_3 στο ενδιάμεσο είχα μιλήσει και με κάποια παιδιά απο εδώ που μου είπαν τι παίζει. χθες βράδυ σκέφτηκα να το συνεχίσω έτσι να δω πως θα πάει και του έστειλα: και απάντησε: σήμερα τον ρώτησα ποια είναι η μεταφορική του εταιρεία και απάντησε: αυτά μέχρι στιγμής. πολύ θα γούσταρα να τον καταγγείλω κάπου αλλά που και τι; στο σκάιπ δε μιλήσαμε ποτέ αυτο φιλε μου συνεβει και σε εμενα,με τα ιδια στοιχεια ακριβως.....και ιδια ημερα(σαββατο) προσοχη παιδια στους απατεωνες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2012 ξέχασα το μέιλ του τυπά: Patrick Elmer <patrick_elmer@hotmail.com> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 μου ξανάρθε μήνυμα με το ίδιο ποίημα αλλα αυτή τη φορά από άλλο άτομο και καλά: patty_morris@hotmail.com Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Εγω ειχα βαλει ενα jet ski για ενα φιλο μκαι μου ηρθε παρομοιο μηνυμα.το αγνοησα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jim 1975 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 παιδια και εμενα με ηρθε το ιδιο μυνημα και την εφαγα πληρωσα 1000ε και εγιναν αφαντα στην μεταφορικη και καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 Και σε εμένα το ίδιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Revelator 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 Προσωπικά και να μην ήταν απάτη η όλη ιστορία δεν θα έμπλεκα με τόσες διαδικσίες για την πώληση ενός αυτοκινήτου η μιας μηχανής. Να πεις οτι πουλούσες κανένα συλλεκτικό κομμάτι που υπάρχουν μερικά κομμάτια σε όλο το κόσμο και ο τύπος βρήκε ένα στην Ελλάδα μπορεί και να το φας. Αλλά πόσο δύσκολο είναι να βρει κανένας ένα καλό MX5 στη χώρα του; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 οταν πουλαγα ενα tablet pc μου την πεσαν οι αφρικανοι(νιγηρια) με e-mails στο msn,τωρα με το v-strom μου την πεσαν οι εγγλεζοι με sms στο κινητο.το κοινο αναμεσα τους και στις 2 περιπτωσεις ειναι το site(aggeliopolis)και αναρωτιεμαι τωρα εγω,δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα με δαυτους?καποια καταγγελια στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος ή στους συντονιστες του εν λογω site μπας και σταματησουν αυτα τα φαινομενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 μου ξανάρθε μήνυμα με το ίδιο ποίημα αλλα αυτή τη φορά από άλλο άτομο και καλά: patty_morris@hotmail.com Τί, ψάχνει η Patty για μηχανή? παιδια και εμενα με ηρθε το ιδιο μυνημα και την εφαγα πληρωσα 1000ε και εγιναν αφαντα στην μεταφορικη και καλα. Ρε παιδιά, λίγη λογική. Τα μεταφορικά έξοδα όπως και τα έξοδα μεταβίβασης βαρύνουν τον αγοραστή. Από κει και μόνο φαίνεται η απάτη. Και αληθινός να ήτανε, θα του πληρώνατε τα έξοδα να πάει το όχημα στη Γκουανταλαχάρα? Πάντως, η δική μου ιστορία σας τρώει όλους..... Μου είχε έρθει πριν καιρό ένα τέτοιο e-mail για την αγγελία της μοτό, και απάντησα χωρίς να δίνω πληροφορίες, έτσι από περιέργεια (φαινότανε μούφα η δουλειά και μόνο απ' τη σύνταξη του mail που ήτανε για τον πέογλου). :lol: Η απάντησή του λοιπόν (όσοι θυμάστε την είχα ποστάρει) άφηνε στην άκρη το θέμα αγγελία και μου ζητούσε να παραλάβω και να κρατήσω για λίγες μέρες ένα δέμα που θα μου έστελναν με αεροπλάνο, και να το παραδώσω σε έναν "σύνδεσμό τους" που θα επικοινωνούσε μαζί μου. Οι τύποι ισχυρίζονταν ότι ήταν αντιστασιακοί Λύβιοι και με παρακαλούσαν να τους βοηθήσω να διώξουν τον Καντάφι, τότε που είχε ξεσπάσει ο εμφύλιος. Φυσικά θα αμοιβόμουν πλουσιοπάροχα (και καλά) μ' ένα ποσό ως δέλεαρ περίπου 20.000 ευρώ. Ό,τι νά 'ναι. B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες