Jump to content
mariosmx5

απατη απο Λονδινο!αγορα mx5!!!

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους!έγινα μέλος για να σας ευχαριστήσω όλους σας σχετικά με την απάτη για αγορά μηχανής ή αυτοκινήτου μέσω paypal από κάποιους τυχαίους...ευτυχώς googλαρα τη διεύθυνση email w.masterson@hotmail.com και έπεσα πάνω σας!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

επειδή δεν έχω ιδέα σε τι αναφέρεσαι, μας λες την ιστορία να μαθαίνουμε κι εμείς;

πουλάω τη μηχανή μου και μου στείλανε από αγγλία μήνυμα για αγορά και θέλω να δω τι παίζει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχα, όντως αν πατήσεις w.masterson@hotmail.com στο γουγλη, πρώτους μας βγάζει! :lol:

επειδή δεν έχω ιδέα σε τι αναφέρεσαι, μας λες την ιστορία να μαθαίνουμε κι εμείς;

πουλάω τη μηχανή μου και μου στείλανε από αγγλία μήνυμα για αγορά και θέλω να δω τι παίζει

κλασική απάτη φίλε που κρατάει εδώ χρόνια, μην μπεις καν στον κόπο να τους απαντήσεις!

είχαμε τα Nigerian scams, τώρα μας την έπεσαν και οι Εγγλέζοι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου έστειλε σμς και μετά μέιλ, όπου έδωσε όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση κλπ (δεν πήρα τηλ) όπου ρωτούσε πολλά για το μηχανάκι και κατέληγε στο να πληρώσει μέσω πέιπαλ κλπ. απάτη ε; το φαντάστηκα, σιγά μην προτιμούσε τη δικιά μου για να τη στείλει αγγλία λολ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ετσι!!

οι καιροι ειναι δυσκολοι κ καλο θα ηταν να προσεχουμε λιγο παραπανω.

οσο για αυτα τα κοφινια τους εγγλεζους που νομιζουν οτι επειδη δεν εχουμε φραγκο χασαμε κ το μυαλο μας...θα πω την παρακατω παροιμια..

οχι επειδη αλευροθηκαμε να μας περασουν κ για μυλωναδες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια φορα ενας φηλος μου επεσε θυμα απατης και εχασε 20.000 ευρω

(ανθρωπος του μεροκαματου) να μη τυχει ποτε σε κανεναν ευχομαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε μου μακρια...σου ζητανε με τα πολλα να τους βαλεις χρηματα για τα μεταφορικα και δηθεν για την ασφαλεια της συναλλαγης και...χεραιτισματα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεσω paypal θα γινοταν η μεταφορα? Για να δεχτεις καποια ποσα το paypal ισως γνωριζει και ποσα cm τον εχεις... Δυσκολο απο εκει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεσω paypal θα γινοταν η μεταφορα? Για να δεχτεις καποια ποσα το paypal ισως γνωριζει και ποσα cm τον εχεις... Δυσκολο απο εκει....

Μα εκεί είναι η απάτη... Το Paypal μπαίνει σαν πρόφαση, ώστε ο πωλητής να εμπιστευτεί τον αγοραστή.

Το θέμα είναι όμως ότι σου ζητάνε μπροστά κάποια λεφτά είτε για "δήθεν" εγγύηση, για "δηθεν" μεταφορά ή ξερω εγώ τι..

Και εκεί τι πατάς, γιατί τα λεφτά αυτά στα ζητάνε σε λογαριασμό τράπεζα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χρησιμοποιούν τα brand PAYPAL και WESTERN UNION για να ψαρωσεις...στέλνουν επιβεβαιωτικά email (δηθεν απο PAYPAL) αλλά έχουν άλλη διεύθυνση email που πρέπει να το παρατηρήσεις, και σε στέλνουν να καταθέσεις χρήματα ζωντανά σε λογαριασμό!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έτσι ενημερωτικά παραθέτω τι έγινε με μένα:

σάββατο βράδυ αργά σκάει μήνυμα στο κινητό από υπολογιστή μάλλον γιατί δε φαινόταν αποστολέας. το μήνυμα έλεγε ότι είδε την αγγελία μου στο car.gr και τον ενδιαφέρει κλπ κλπ και να απαντήσω στο μέιλ:Patrick Elmer <patrick_elmer@hotmail.com>

τεσπα του έστειλα από περιέργεια και απάντησε:

When last was it serviced, how long have you owned it?? and what's your lowest price for it. I would be able to make payment through paypal, i find it the easiest way to use my credit card safely and is a safe and reliable method of payment... Let me know your price for it .I hope to hear from you soon, and i will make all transportation preparations for it to be transported to my home in Tottenham, UK.If possible can you send me some more recent picture or video of the item ?

Below is my address:

Name : Patrick Elmer

Address: 26 Curzon Street

City: Tottenham

County: London

Post Code: N17 9JF

Country: United Kingdom.

Here is my phone number below : +447031950021

-Cheers-

επειδή σκεφτόμουν ότι είναι φάρσα ή απάτη του λέω να μου δώσει σκάιπ για πιο άμεση επικοινωνία και μου έδωσε μετά από μία βδομάδα 3, τα:

1)Patrick Elmer

2)Patrick Elmer_2

3)Patrick Elmer_3

στο ενδιάμεσο είχα μιλήσει και με κάποια παιδιά απο εδώ που μου είπαν τι παίζει.

χθες βράδυ σκέφτηκα να το συνεχίσω έτσι να δω πως θα πάει και του έστειλα:

I can give you a bank account to make the deposit if you like

και απάντησε:

I insisted on paypal because i don't have access to my bank account online as i don't have internet banking and i can't go to the bank due to the nature of my job, but i can pay from my paypal account, as i have my bank a/c attached to it, i will need you to give me your paypal email address so i can make the payments asap for the item and pls if you don't have paypal account yet, it is very easy to set up, go to www.paypal.com and get it set up , after you have set it up i will only need the e-mail address you use for registration with paypal so as to put the money through and then i will contact my shipping company after you get the payment.

σήμερα τον ρώτησα ποια είναι η μεταφορική του εταιρεία και απάντησε:

Account Holder Name: Guneindran vijayakumaran

Account Number: 4758463003

Bank Name: Public Bank Berhad

Swift Code: PBBEMYKL

City: Selangor

Zip Code: 68000

Country: Malaysia

αυτά μέχρι στιγμής. πολύ θα γούσταρα να τον καταγγείλω κάπου αλλά που και τι;

στο σκάιπ δε μιλήσαμε ποτέ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο PayPal να τα στειλεις ολα αυτα τα στοιχεια...τους ενδιαφερουν ΠΟΛΥ τετοιες περιπτωσεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έτσι ενημερωτικά παραθέτω τι έγινε με μένα:

σάββατο βράδυ αργά σκάει μήνυμα στο κινητό από υπολογιστή μάλλον γιατί δε φαινόταν αποστολέας. το μήνυμα έλεγε ότι είδε την αγγελία μου στο car.gr και τον ενδιαφέρει κλπ κλπ και να απαντήσω στο μέιλ:Patrick Elmer <patrick_elmer@hotmail.com>

τεσπα του έστειλα από περιέργεια και απάντησε:

επειδή σκεφτόμουν ότι είναι φάρσα ή απάτη του λέω να μου δώσει σκάιπ για πιο άμεση επικοινωνία και μου έδωσε μετά από μία βδομάδα 3, τα:

1)Patrick Elmer

2)Patrick Elmer_2

3)Patrick Elmer_3

στο ενδιάμεσο είχα μιλήσει και με κάποια παιδιά απο εδώ που μου είπαν τι παίζει.

χθες βράδυ σκέφτηκα να το συνεχίσω έτσι να δω πως θα πάει και του έστειλα:

και απάντησε:

σήμερα τον ρώτησα ποια είναι η μεταφορική του εταιρεία και απάντησε:

αυτά μέχρι στιγμής. πολύ θα γούσταρα να τον καταγγείλω κάπου αλλά που και τι;

στο σκάιπ δε μιλήσαμε ποτέ

αυτο φιλε μου συνεβει και σε εμενα,με τα ιδια στοιχεια ακριβως.....και ιδια ημερα(σαββατο)

προσοχη παιδια στους απατεωνες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου ξανάρθε μήνυμα με το ίδιο ποίημα αλλα αυτή τη φορά από άλλο άτομο και καλά:

patty_morris@hotmail.com

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια και εμενα με ηρθε το ιδιο μυνημα και την εφαγα πληρωσα 1000ε και εγιναν αφαντα στην μεταφορικη και καλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπικά και να μην ήταν απάτη η όλη ιστορία δεν θα έμπλεκα με τόσες διαδικσίες για την πώληση ενός αυτοκινήτου η μιας μηχανής.

Να πεις οτι πουλούσες κανένα συλλεκτικό κομμάτι που υπάρχουν μερικά κομμάτια σε όλο το κόσμο και ο τύπος βρήκε ένα στην Ελλάδα μπορεί και να το φας. Αλλά πόσο δύσκολο είναι να βρει κανένας ένα καλό MX5 στη χώρα του;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν πουλαγα ενα tablet pc μου την πεσαν οι αφρικανοι(νιγηρια) με e-mails στο msn,τωρα με το v-strom μου την πεσαν οι εγγλεζοι με sms στο κινητο.το κοινο αναμεσα τους και στις 2 περιπτωσεις ειναι το site(aggeliopolis)και αναρωτιεμαι τωρα εγω,δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα με δαυτους?καποια καταγγελια στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος ή στους συντονιστες του εν λογω site μπας και σταματησουν αυτα τα φαινομενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου ξανάρθε μήνυμα με το ίδιο ποίημα αλλα αυτή τη φορά από άλλο άτομο και καλά:

patty_morris@hotmail.com

Τί, ψάχνει η Patty για μηχανή? :tooth:

παιδια και εμενα με ηρθε το ιδιο μυνημα και την εφαγα πληρωσα 1000ε και εγιναν αφαντα στην μεταφορικη και καλα.

Ρε παιδιά, λίγη λογική. Τα μεταφορικά έξοδα όπως και τα έξοδα μεταβίβασης βαρύνουν τον αγοραστή. Από κει και μόνο φαίνεται η απάτη.

Και αληθινός να ήτανε, θα του πληρώνατε τα έξοδα να πάει το όχημα στη Γκουανταλαχάρα? :_zeppelin:

Πάντως, η δική μου ιστορία σας τρώει όλους..... :mB_kalo_e:

Μου είχε έρθει πριν καιρό ένα τέτοιο e-mail για την αγγελία της μοτό, και απάντησα χωρίς να δίνω πληροφορίες, έτσι από περιέργεια (φαινότανε μούφα η δουλειά και μόνο απ' τη σύνταξη του mail που ήτανε για τον πέογλου). :lol:

Η απάντησή του λοιπόν (όσοι θυμάστε την είχα ποστάρει) άφηνε στην άκρη το θέμα αγγελία και μου ζητούσε να παραλάβω και να κρατήσω για λίγες μέρες ένα δέμα που θα μου έστελναν με αεροπλάνο, και να το παραδώσω σε έναν "σύνδεσμό τους" που θα επικοινωνούσε μαζί μου. :shock::surrender:

Οι τύποι ισχυρίζονταν ότι ήταν αντιστασιακοί Λύβιοι και με παρακαλούσαν να τους βοηθήσω να διώξουν τον Καντάφι, τότε που είχε ξεσπάσει ο εμφύλιος.

Φυσικά θα αμοιβόμουν πλουσιοπάροχα (και καλά) μ' ένα ποσό ως δέλεαρ περίπου 20.000 ευρώ.

Ό,τι νά 'ναι. B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα