Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Οχι πληκτρολογεις μονος σου τον κωδικο που εχει επανω ο λογαριασμος...... άρα δε διαβάζει το barcode που εμπεριέχει όλο το ποσό για την ακριβεια ο υπαλληλος το εκανε και μετα μου εδωσε την αποδειξη αλλα ημουν απο διπλα του και εγω..... Πληρωσε οπως ειπα πιο πριν ηλεκτρικο ρευμα+δημοτικα τελη+Ερτ. Βεβαιως ο υπαλληλος δεν μπορει οπως καταλαβαινεις να σου εγγυηθει οτι δεν θα σου κοψουν το ρευμα αλλα δεν πιστευω οτι θα το κανουν..... Αυτο που μου την σπαει ομως πραγματικα ειναι οτι οταν συζητουσα με κοσμο και μιλαγαμε για το αν θα πληρωσουν το χαρατσι τοτε ηταν κατηγορηματικοι <<Ρε πας καλα θα πληρωσω τα κλεμμενα των πολιτικων? Κανεις πλακα ? Εμπρος λαε μην σκυβεις το κεφαλι ο μονος δρομος ειναι αντισταση και παλι>> Και πανε και το πληρωνουν...... Ε δεν εισαι ξεφτιλισμενος ? Εχεις @@ εσυ τωρα ? Πες απο την αρχη ρε μαλακα ναι θα το πληρωσω γιατι ειμαι #@%#@@#^ ΑΜΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΗΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΓΑΜΗΜ%@#%#@% Έχεις μεγάλο δίκιο γι' αυτό, έτσι είναι. Το πρόβλημα Θανάση είναι ότι στην μπουρδελοχώρα που μας φτιάξανε τα γ^μίδια οι πολιτικοί και τώρα έχουνε στριμωχτεί απ' αυτά που βγήκαν στο φως, νομοθετούνε με πλήρη παρανομία και την πληρώνει ο κοσμάκης. Για μένα αυτός ο τρόπος αντίδρασης δεν είναι αποτελεσματικός, αφού έχουνε τον τρόπο να εκβιάζουνε και να τιμωρούνε όποιον τους πάει κόντρα. Η λύση είναι μία και λέγεται ΚΡΕΜΑΛΑ για τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ του ΕΘΝΟΥΣ. Η αρχή μένει να γίνει κι όλα θα βρουν το δρόμο τους. σιγουρα θα υπάρχει τρόπος να βάλεις "χειροκίνητα" τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής.. γι 'αυτό υπάρχει άλλωστε! Αυτό κάτι θα βοηθούσε. τουλάχιστον θα δημιουργούσε αλαλούμ στα αρχεία τους. Χθες είδα το θεϊκό στην τηλεόραση! Τύπος νοικιάζει το ακίνητό του στην ΔΕΗ!!! Οπότε αν δεν πληρώσει το χαράτσι, θα του κόψουν το ρεύμα... δηλαδή θα κόψουν το ρεύμα στους εαυτούς τους!! Αυτό το είδα κι εγώ φίλε. Και το φχαριστήθηκα δεόντως. :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 εχει πάρει κανεις το λογαριασμό με τις δύο δοσεις μαζί; ρωτάω γιατι εμενα μου ρθε ο λογαριασμός με όλο το σύνολο και γράφει 2 από 2 = τοσο! δεν είναι σε δόσεις ειναι το τοταλ μαζί όλο σε μια! υπάρχει αλλος με τετοια περιπτωση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 εχει πάρει κανεις το λογαριασμό με τις δύο δοσεις μαζί; ρωτάω γιατι εμενα μου ρθε ο λογαριασμός με όλο το σύνολο και γράφει 2 από 2 = τοσο! δεν είναι σε δόσεις ειναι το τοταλ μαζί όλο σε μια! υπάρχει αλλος με τετοια περιπτωση? Πάρε 10500 και ρώτα. Εκκαθαριστικός είναι? Βρήκανε τρόπο να τα πάρουνε πάλι νωρίς αντί στις 80 μέρες που λέγανε? Τί να υποθέσω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Ρε φιλε Κωστα ειμαι απο αυτους που κατεβηκαν αρκετες φορες στο Συνταγμα και παλι δεν ειδα τιποτα να γινεται....... Τις τελευταιες 2 φορες κιολας μας πνιξανε στα χημικα 1)μεσα στο μετρο 2)μεσα στην πλατεια. Και τι εγινε ? ΤΙΠΟΤΑ Αφου βλεπεις οτι ο Ελληνας δεν ενωνεται...... Δεν καταλαβαινουν οτι τωρα δεν υπαρχουν δεξιοι,αριστεροι,κεντρωοι..... Τωρα πρωτευει να σωθει η χωρα αλλα οχι οπως το εννοουν αυτοι ,δηλαδη με το να μας δεσουν χειροποδαρα αλλα με το να απαλλαγουμε απο τους εκβιασμους..... Στην επομενη δοση (δηλαδη στην 7η) ξερεις τι θα ζητησουνε ? Να υπογραψουν ολοι οτι αναγνωριζουμε τα Σκοπια ως <Μακεδονια> Στην 8 δοση θα πρεπει να δωσουμε ολο τον φυσικο πλουτο στην Τουρκια......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Ρε φιλε Κωστα ειμαι απο αυτους που κατεβηκαν αρκετες φορες στο Συνταγμα και παλι δεν ειδα τιποτα να γινεται....... Τις τελευταιες 2 φορες κιολας μας πνιξανε στα χημικα 1)μεσα στο μετρο 2)μεσα στην πλατεια. Και τι εγινε ? ΤΙΠΟΤΑ Αφου βλεπεις οτι ο Ελληνας δεν ενωνεται...... Δεν καταλαβαινουν οτι τωρα δεν υπαρχουν δεξιοι,αριστεροι,κεντρωοι..... Τωρα πρωτευει να σωθει η χωρα αλλα οχι οπως το εννοουν αυτοι ,δηλαδη με το να μας δεσουν χειροποδαρα αλλα με το να απαλλαγουμε απο τους εκβιασμους..... Στην επομενη δοση (δηλαδη στην 7η) ξερεις τι θα ζητησουνε ? Να υπογραψουν ολοι οτι αναγνωριζουμε τα Σκοπια ως <Μακεδονια> Στην 8 δοση θα πρεπει να δωσουμε ολο τον φυσικο πλουτο στην Τουρκια......... Δε διαφωνούμε. Για τον τρόπο αποτίναξης του ζυγού ψάχνουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 +650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gardelis 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) http://www.taxnews.info/news/nsk-435-2011/ βγήκε η απόφαση του Ταμείου Παρακ. κ Δανείων και ΔΕΝ θα εισπράττει λογ/σμους χωρίς το χαράτσι.. πουλημένοι όλοι Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 , 2011 από τον gardelis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 Σήμερα δεν ήταν να εκδικαστεί η υπόθεση για την νομιμότητα του χαρατσιού μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ? Έγινε, βγήκε απόφαση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 Σήμερα δεν ήταν να εκδικαστεί η υπόθεση για την νομιμότητα του χαρατσιού μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ? Έγινε, βγήκε απόφαση? 2 Δεκεμβρίου νομίζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Σήμερα δεν ήταν να εκδικαστεί η υπόθεση για την νομιμότητα του χαρατσιού μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ? Έγινε, βγήκε απόφαση? Ναι Αλεξ, χτες ήταν το πρώτο. Έψαχνα το βράδυ να δω τί έγινε (δεν έχω πληρώσει τίποτα ακόμα), αλλά δε βρήκα τίποτα. Είναι και η απεργία των γαμωδημοσιογράφων, βρίσκουνε κάτι ώρες πάντα..... Τυχαίο? Δε νομίζω. Και ξαναμπήκα στο θέμα να δω αν υπάρχουν νέα. 2 Δεκεμβρίου νομίζω Τα πρώτα ασφαλιστικά ήταν 30/11. Υπάρχουν και πολλά άλλα, όπως 16/12, αναλόγως ποιός έχει κάνει και πού (σε ποιό Νομό κλπ). Εσύ αναφέρεσαι μάλλον ΕΔΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Τελικά να πάω να πληρώσω, η να τους γράψω εκεί που με εχουν γραμμένο και αυτοί όλα αυτά τα χρόνια, και να αρχίσω να ψάχνω για σπηλιά να πάω να εγκατασταθώ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 ειναι δυνατον να μην ξερει κανεις την διαδικασια εδω μεσα να απαλλαγεις απο το χαρατσι της ΔΕΗ..; μηπως ξερουν μερικοι και δεν μιλανε..; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Δεν υπάρχει διαδικασία φίλε που σε απαλλάσσει μαγικά απ' το χαράτσι. Οργανώσου στην πολυκατοικία και τη γειτονιά σου, και αρνηθείτε την πληρωμή όσο πιο μαζικά γίνεται. Μόνο έτσι. Ήδη έχουν αρχίσει και το μαζεύουν, ευπαθείς ομάδες, διορία από 40 σε 80 ημέρες (λένε, δεν ισχύει ακόμα μάλλον), θετικά αποτελέσματα στα δικαστήρια κτλ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Αν εννοεις διαδικασια να μην το πληρωσεις αλλα να πληρωσεις ολα τα υπολοιπα την εχω πει πιο πανω...... Δηλαδη πας σε μια τραπεζα στα εσωτερικα μηχανηματα που εχουνε και ζητας απο τον υπαλληλο να σε βοηθησει να πληρωσεις το ποσο που εχεις καταναλωσει μαζι με ερτ και δημοτικα τελη...... Οσο αναφορα την πληρη απαλλαγη σου απο το να σου κοψουν το ρευμα η λυση ειναι ΣΚΟΠΙΑ οπως κανουμε στον στρατο και τους περιμενεις με Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Έχει ειπωθεί πως αν στα μηχανήματα των τραπεζών που μπορείς να πληρώσεις βάζοντας τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής(ή το ίδιο μέσω web banking) πληρώνοντας μόνο το σύνολο ΔΕΗ+Δημοτικά τέλη+ΕΡΤ πιθανότατα να θεωρηθεί ο λογαριασμός απλήρωτος αφού θα έχεις βάλει ποσό μικρότερο του συνολικού που αναγράφει ο λογαριασμός (μαζί με το χαράτσι δηλαδή) Δηλαδή η ΔΕΗ μπορεί να θεωρήσει ότι πλήρωσες το χαράτσι, + ένα μέρος του ρεύματος και της χρωστάς το ρεύμα (λέω εγώ τώρα) Όταν όμως εσύ προσθέσεις ΔΕΗ+Δημοτικά τέλη+ΕΡΤ το ακριβές ποσό αυτής της πρόσθεσης, είναι ότι πρέπει να πληρώσεις στη ΔΕΗ, εκτός του χαρατσιού. Είναι πολύ εύκολο δηλαδή για τη ΔΕΗ να δει ότι το ποσό που της κατέβαλες ηλεκτρονικά είναι αυτό που θα πλήρωνες αν δεν υπήρχε το χαράτσι μέσα. Άρα σαν εταιρία είναι καλυμμένη και πληρωμένη και δεν μπορεί βάσει της σύμβασης που έχει υπογράψει ο κάθε καταναλωτής μαζί της να προχωρήσει σε διακοπή του ρεύματος. Ο καταναλωτής δηλαδή, είναι εντάξει στις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντί της. Η κίνηση να κόψει το ρεύμα εφόσον πληρώθηκε, είναι παράνομη από την πλευρά της. Μπορείς εν ολίγοις μετά να μηνύσεις την ΔΕΗ αν σου κόψει το ρεύμα, και το πιθανότερο είναι να δικαιωθείς αφού έχεις τηρήσει αυτά που υπέγραψες μαζί της όταν πήρες παροχή ρεύματος. Μπορείς επίσης να απαιτήσεις χρήματα για ηθική ικανοποίηση και ότι άλλο σου έρθει στο μυαλό. Όλα αυτά, υπάρχουν... αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν τα ξέρει, ή αν τα ξέρει, σου λέει που να μπλέξω τώρα με μηνύσεις και δικαστήρια. Όμως στην "βία" του κράτους, πρέπει να απαντήσεις με δραστικά μέτρα κι όχι να χαλαρώσεις για να το απολαύσεις που λένε. Εγώ πάντως σκέφτομαι να πληρώσω κανονικά τους λογαριασμούς μου χωρίς φυσικά το χαράτσι. (Ούτως ή άλλως, αν δεν υπήρχε το χαράτσι, θα τον πλήρωνα κανονικά τον λογαριασμό μου) Κι ας έρθει μετά η ΔΕΗ να μου κόψει το ρεύμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΑΝΝΗ 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 ΕΡΩΤΗΣΗ: εδω και 4 μηνες εκανα μεταφορα στην AEGEAN υπαρχει καμια διαφορα για το χαρατσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 ............................. Ήδη έχουν αρχίσει και το μαζεύουν, ευπαθείς ομάδες, διορία από 40 σε 80 ημέρες (λένε, δεν ισχύει ακόμα μάλλον), θετικά αποτελέσματα στα δικαστήρια κτλ... Έχουμε κανά νέο συγκεκριμένο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 μολις βρηκα και αυτο που εψαχνα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Διάφορες υποθέσεις δικαιώθηκαν, αλλά συνήθως επρόκειτο για περιπτώσεις ατόμων ευπαθών ομάδων, λάθος υπολογισμό χαρατσίου κτλ. Είναι μικρές νίκες κι αυτές όμως. Αύριο Παρασκευή εκδικάζεται η προσφυγή του ΔΣΑ στο ΣτΕ, που θεωρείται από τις σημαντικές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2011 Κλασσικα θα βγει οτι ειναι νομιμο λογω του εκτακτου της καταστασης....... Η καραμελα που εγινε πικρη για τους Ελληνες πολιτες Αν δεν κανουμε αυτο αν δεν κανουμε εκεινο θα πτωχευσουμε... Πως αντεχει αυτος ο λαος ακομα με εκβιασμους απορω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anixneutis 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 θα πεσει ξυλο φαινεται απ εξω απο το δικαστηριο.. εχουν μαζευτει διαφορες ομαδες διαφορων παραταξεων.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Εγω πληρωσα online μεσω του τραπεζικου μου λογαριασμου , ΜΟΝΟΝ το ποσο που αντιστοιχει στο ρευμα , Δημοτικα τελη και ΕΡΤ ...δηλαδη αφαιρεσα το ποσο του χαρατσιου . Τωρα περιμενω να δω τι θα γινει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Οταν ειναι να περασουν να σου κοψουν το ρευμα αμα θες ερχομαι για σκοπια..... Αλλα θα ερθεις και εσυ οταν ειναι να κοψουν το δικο μου μιας και εκανα σχεδον το ιδιο με σενα :thumbsup1: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Οταν ειναι να περασουν να σου κοψουν το ρευμα αμα θες ερχομαι για σκοπια..... Αλλα θα ερθεις και εσυ οταν ειναι να κοψουν το δικο μου μιας και εκανα σχεδον το ιδιο με σενα :thumbsup1: Αυτη ακριβώς είναι η τακτκή που θα επρεπε να έχουμε. Το ιδιο ακριβώς πρόβλημα θέλουμε να αντιμετωπισουμε στην πολυκατοικία μου. Ομως οταν είναι τελικα να αποφασιστεί καποιος να μην ανοιγει στην ΔΕΗ ολοι κοτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 Εγω εγινα turbo προχτες με μερικους και καλα επαναστατες στην πολυκατοικια..... (ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ) Του λεω θα το πληρωσεις ? Μου απανταει <<καλα μαλακας εισαι ? Δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να το πληρωσω>> ΛΕω οκ ειμαστε ενωμενοι..... Τον πιανω εχτες του λεω τι εκανες με το χαρατσι ? Μου απανταει <<Πηγα στην Δεη στο Κερατσινι και πληρωσα μονο το ρευμα μαζι με ερτ και δημοτικα τελη>> Του λεω πως το πληρωσες στην Δεη χωρις το χαρατσι αφου δεν το δεχονται..... Και μου λεει το θεικο..... <<Ε ενταξει μωρε το πληρωσα αλλα στην επομενη δοση θα παρουν τα αρχιδ$@#$ μου>> Τωρα τι του απαντας αυτου του ανθρωπου ? Που τον βλεπεις μερα παρα μερα μιας και εχουμε πολυ καλες σχεσεις ? Πειτε μου εσεις...... Οποτε προχωραω μονος μου και βλεπουμε γιατι ο καθενας τελικα κοιταει την κωλαρα του και τιποτα αλλο...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες