Jump to content
renovatio

Γατούλα ανακάλυψε την κουκουλα μου...

Recommended Posts

Σημερα πήγα να βγάλω την κουκούλα από τη μηχανή και ανακάλυψα ότι η μηχανή ήταν βρεμμένη σε μερικά σημεία... Λεω εντάξει καπου σακούλιασε και εμπασε νερα.

Μετα ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ έβαλα την κουκούλα κόντρα στον ήλιο και ανακάλυψα το έγκλημα. Γεματη νυχιες γάτας! Μικρές, μεγάλες και μεγάλη πίκρα για τα 50 ευρα :(

Πήρα ένα σωληνάριο σιλικόνης και άρχισα το μπάλωμα. Ίσως να είναι μπακάλικος τρόπος αλλά αυτός σκέφτηκα.

Καμια καλύτερη ιδεα μπας και γλυτωσω τα λεφτά? :help:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι μπαλωμα ενα κομματι υφασμα κολα το με σηληκονη..

εγω ειχα παρει απο το lidl με 11 ευρω κουκουλα, αλλα ο εκτωρας δε την χαρισε :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω έχω βάλει σταγόνες σιλικόνη και τις άπλωσα. Τετοια ώρα τετοια λόγια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η σιλικόνη από μονή της δεν θα κάνει δουλειά. Πρέπει να πας να πάρεις ένα κομμάτι ανάλογο ύφασμα από κάποιον ταπετσερι να το κόψεις στα κομμάτια που χρειάζεσαι και να το κολλήσεις επάνω από τα τραυματισμένα σημεία είτε με βενζινοκολα είτε με σιλικόνη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Gaffer Tape μέσα έξω;

Δεν θα είναι όμορφο αλλά στοιχηματίζω οτί θα αντέξει.

ΥΓ. Εμένα την κουκούλα μου την έχουν ανακαλύψει οι σκύλοι όλης της γειτονιάς και την χρησιμοποιούν ως ουρητήριο. Ισως και καθοδηγούμενοι από τους αγαπητούς γείτονες. :mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρονη να λες παλι καλα.. αφου δεν σου εσκισε την σελα και αρκεστηκε μονο στην κουκουλα καλα εισαι...

οσο για το μπαλωμα; οπως ειπαν τα παιδια ...ή κουκουλα απο το πρακτικερ με 20 ευρω_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα πήγα να βγάλω την κουκούλα από τη μηχανή και ανακάλυψα ότι η μηχανή ήταν βρεμμένη σε μερικά σημεία... Λεω εντάξει καπου σακούλιασε και εμπασε νερα.

Μετα ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ έβαλα την κουκούλα κόντρα στον ήλιο και ανακάλυψα το έγκλημα. Γεματη νυχιες γάτας! Μικρές, μεγάλες και μεγάλη πίκρα για τα 50 ευρα :(

Πήρα ένα σωληνάριο σιλικόνης και άρχισα το μπάλωμα. Ίσως να είναι μπακάλικος τρόπος αλλά αυτός σκέφτηκα.

Καμια καλύτερη ιδεα μπας και γλυτωσω τα λεφτά? :help:

βαλε μπαλωματα απο αυτα που βαζουμε στην σαμπρελα στο ποδηλατο.κανονικα με κολλα.το ιδιο εχω παθει κ ργω κ ετσι εκανα δουλεια.

α..πανε κ απο ενα pet shop κ ζητα ενα σπρευ αποθητικο για τις γατες.ψεκασε καθε μερα γυρω -γυρω κ μετα απο μια εβδομαδα καθε 3 μερες. μεχρι να σου τελιωσει το μπουκαλι οι γατες θα εχουν μαθει οτι εκει τις αποθει κ δεν θα ξαναρθουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α..πανε κ απο ενα pet shop κ ζητα ενα σπρευ αποθητικο για τις γατες.ψεκασε καθε μερα γυρω -γυρω κ μετα απο μια εβδομαδα καθε 3 μερες. μεχρι να σου τελιωσει το μπουκαλι οι γατες θα εχουν μαθει οτι εκει τις αποθει κ δεν θα ξαναρθουν

Υπαρχει τετοιο ΄΄πραγματακι΄΄; δεν το ηξερα... καλοοο_thumbsup.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπαρχει τετοιο ΄΄πραγματακι΄΄; δεν το ηξερα... καλοοο_thumbsup.gif

κ κοσιζει λιγο (κανα 12 ευρω) για την δουλεια που κανει.εγω σωθηκα πριν απο ενα χρονο... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για την κουκούλα στεναχωριέσαι; 20€ καινούργια απο το practiker και καθράρισες. Μια χαρά είναι.

Εγώ τι να πω, που μια μέρα δεν κουκούλωσα το αμάξι, και βρήκα τον μισό προφυλακτήρα μπροστά όλο γρατζουνιές απο τα γαμώγατα. Τι στο διάολο; Κανάς σκύλος τις κυνήγαγε. Μιλάμε για πίκρα κατάσταση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω βρισκω συνεχεια πατημασιες απο τις γατες της γειτονιας πανω στην κουκουλα.

το χειροτερο παντως στην δικη μου περιπτωση ειναι οτι πρεπει να την κατουρησαν αφηνοντας απιστευτα βρωμερη μυρωδια... και ετσι αναγκαστηκα να την πλυνω... στο χερι. :this:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επρεπε να δεις το DT μου οταν ειχε φαει ο σκυλος την μιση σελα και ειχε μασησει μπροστα φτερο και καπακι ψυγειου

εγκεφαλικο θα παθαινα παραλιγο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και το πιπερι βοηθαει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βαλε μπαλωματα απο αυτα που βαζουμε στην σαμπρελα στο ποδηλατο.κανονικα με κολλα.το ιδιο εχω παθει κ ργω κ ετσι εκανα δουλεια.

Για σκύλους υπάρχει; Εμένα εκτός από την κουκούλα μου κατουράνε και τους τροχούς! :ranting3:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για σκύλους υπάρχει; Εμένα εκτός από την κουκούλα μου κατουράνε και τους τροχούς! :ranting3:

παραδοξως ειναι το ιδιο προιον..κανει κ για σκυλους.ρωτα τον πωλητη κ θα δεις... :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον TRANTEN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ παιδια, σπρέυ έχω και θα το βάλω :)

Taliban_1.jpg

Kill the cats!

:knuppel2:

Τροποποιήθηκε από τον renovatio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα spray δεν κανουν τιποτα μην πετας τα λεφτα σου.

Θα πλυνεις το μερος με χλωρινη θα βαλεις μαυρο πιπερι και λιγη ναυθαλινη κατω απο την μηχανη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα πλυνεις το μερος με χλωρινη θα βαλεις μαυρο πιπερι και λιγη ναυθαλινη κατω απο την μηχανη.

εχω ενα καλυτερο. παρε νυχια αιγυπτιακου κροκοδειλου, σοταρε τα με κροκο απο αβγα κουκουβαγιας, ζεστανε και λιγο τα λαστιχα σου, ριξε ενα χορο της βροχης και δεν θα ξαναδεις γατα να περναει σε ακτινα 1km απο την μηχανη σου. :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι ρε φιλαρακι λες οτι δεν κανουν τα σπρευ?εχεις δοκιμασει?δλδ εμεις που λεμε οτι κανουν λεμε ψεματα? η' εχουμε καμια εταιρεια που πουλαει τετοια?

μιλαμε εκ πειρας κ αφου εχουμε δει αποτελεσμα,δεν λεμε π@π@ριες.... :angry:

α στα διαλα....βαρεθηκα να συναντω τσουτσεκια,ξερολες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που σκαλώσατε ρε παιδια δεν μπορώ να το καταλάβω?

Πρώτα από όλα ας έχουμε όλοι λίγο καλύτερη συμπεριφορά, δεν νομίζω ότι έχω δώσει

δικαιώματα σε κανέναν εδώ μέσα αλλά και σε αλλά forum.

Και ναι έχω βάλει πάνω από 5 διαφορετικά spray απο αυτα που λέτε.

Αν η γάτα είναι σε ίστρο υπάρχει πολύ έντονη μυρωδιά και αν κατουρήσει κάπου μένει για καιρό, και με τα spray απλά θα πετάξει τα λεφτά του ο φίλος μας.

Θέλει καθάρισμα το μέρος και αν βάλει λίγο πιπέρι που είναι τσάμπα + κάνα δυο μπίλιες

ναφθαλίνης τότε δεν θα ξαναπατήσει η γάτα.

Ακόμα είχα γάτες και ξέρω .

Γιατί τέτοια συμπεριφορά δεν μπορώ να καταλάβω.

Κουλαρετε μην γ@μ@τε ολοι, κλασικοι ελληνες.

Τροποποιήθηκε από τον dankannn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω ενα καλυτερο. παρε νυχια αιγυπτιακου κροκοδειλου, σοταρε τα με κροκο απο αβγα κουκουβαγιας, ζεστανε και λιγο τα λαστιχα σου, ριξε ενα χορο της βροχης και δεν θα ξαναδεις γατα να περναει σε ακτινα 1km απο την μηχανη σου. _zeppelin.gif

να εισαι καλα ξεραθηκα στα γελια2funny.gif ,κ εγω το ιδιο προβλημα εχω,αν δεν βαζεις συνεχεια σπρει υπαρχει προβλημα,μαλλον θα ακολουθησω την συνταγη σου2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif2funny.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που σκαλώσατε ρε παιδια δεν μπορώ να το καταλάβω?

Πρώτα από όλα ας έχουμε όλοι λίγο καλύτερη συμπεριφορά, δεν νομίζω ότι έχω δώσει

δικαιώματα σε κανέναν εδώ μέσα αλλά και σε αλλά forum.

Και ναι έχω βάλει πάνω από 5 διαφορετικά spray απο αυτα που λέτε.

Αν η γάτα είναι σε ίστρο υπάρχει πολύ έντονη μυρωδιά και αν κατουρήσει κάπου μένει για καιρό, και με τα spray απλά θα πετάξει τα λεφτά του ο φίλος μας.

Θέλει καθάρισμα το μέρος και αν βάλει λίγο πιπέρι που είναι τσάμπα + κάνα δυο μπίλιες

ναφθαλίνης τότε δεν θα ξαναπατήσει η γάτα.

Ακόμα είχα γάτες και ξέρω .

Γιατί τέτοια συμπεριφορά δεν μπορώ να καταλάβω.

Κουλαρετε μην γ@μ@τε ολοι, κλασικοι ελληνες.

α στα διαλα....βαρεθηκα να συναντω τσουτσεκια,ξερολες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει και για σκυλια, όμως προσοχή: Ψεκάστε την κουκούλα, ψεκάστε την γύρω περιοχή, αλλά ΟΧΙ πάνω στη μηχανή. Υπάρχει περίπτωση να κάνετε ζημιά, όλα αυτά τα σπρέυ είναι όξινα και μπορεί να ξεφλουδίσει ή να "κόψει" το χρώμα, ακόμα και απο τις ζάντες (παθών).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

dsc00792x.jpg

ουτε εγω εχω δει τα σπρευ να κανουν δουλεια...

πιπερι και εγω

εναλακτικα εκει που ειναι η μοτο και η κουκουλα βαλε και ενα χαλακι εισοδου σπιτιου μαλλον οι γατουλες θα προτημαν να ξυνουν αυτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα