IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 Από τη Βικιπαίδεια, Συντεταγμένες 42°40′0″N 1°0′0″E Τα Πυρηναία είναι από τις μεγαλύτερες οροσειρές της Ευρώπης. Βρίσκονται ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γαλλία και αποτελούν και φυσικά σύνορα των δύο χωρών. Εκτείνονται σε μήκος 480 περίπου χιλιομέτρων, από το Βισκαικο Κολπο μέχρι τη Μεσσογειο Θάλασσα Χωρίζονται σε ανατολικά Πυρηναία, προς τη Γαλλία, σε κεντρικά και δυτικά Πυρηναία, προς την Ισπανία. Η ψηλότερη κορυφή τους είναι η Ανέτο (3.404 μ.), στα κεντρικά Πυρηναία και προς την πλευρά της Ισπανίας. Άλλες ψηλές κορυφές είναι: το Μον Περντί (3.352 μ.), η Βενιεμάλ (3.298 μ.), η Μπαλαϊτού (3.146 μ.), η Μονκάλμ (3.080 μ.) κ.ά. Γεωγραφικός χάρτης των Πυρηναίων. ...οπως λεει και ο τιτλος παιδες!... ονειρα και σχεδια να γινονται ... να βγαλουμε το χειμωνα ....! Υγεια να χουμε ...Θεου και καιρου επιτρέποντος ...στο τραπεζι ηδη επεσε η προταση για την επομενη γυροβολια ...που οπως υπολογιζω ... αρχες του επομενου Σεπτεμβρίου με κεντρικη γραμμη στοφηλικια και κορυφουλες στα περιξ στα Πυρηναία ορη σε Ισπανια και Γαλλια. Ανοιγω λοιπον απο τωρα θεμα για να μαζεψω σε βαθος χρονου πληροφοριες απ αυτους που εχουν ηδη περασει απο τα περιξ .... και να παραθεσω οσα μαθαίνω εγω για τη γειτονιά ...ποια πασσακια ειναι αυτα που δεν πρεπει να χασω και ποιες κορυφουλες ειναι τα αξιοθεατα της περιοχης! Το καινουργιο αυτη τη φορα για μας, ειναι οτι ακομα και ο κλασικος οδηγος μας ο Dirk που μας βγαζει τα σχεδια και το Roadbook της περιοχης δεν εχει πληρη εικονα της περιοχης και ετσι θα βοηθουσε οποιαδηποτε προτροπη και προταση μεχρι να βγουν τα τελικα σχέδια. Η μορφη της γυροβολιας θα ειναι οπως παντα ...οδικός φορτωμένοι μεχρι καποιο μερος αναμεσα στη Μεσσογειο και τις παρυφές των Πυρηναιων .... και 7-8 διανυκτερεύσεις αναλογος των διαδρομων κατα μηκος των Πυρηναιων μεχρι και την αλλη ακρη προς τον Ατλαντικο! Το ζητουμενο ειναι μονο γυροβολιες!...ασφλατινες διαδρομες ,.... ορεινοι δρομοι με πολυαριθμες στροφες και κορυφες που θα μας γεμισουν εικονες και θα καθαρισουν τα μυαλα με την θέα τους! οπως ειπα .... και χωρις βιασύνες...ολα σε βαθος χρονου ...οποιος εχει κατι να πει ή να προτείνει...ευχαριστω εκ των προτέρων ! 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blooddead 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 Nα ρθω με το 125αρι η μπααα? :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 Γιαννη με τις καλυτερες ευχες να πραγματοποιηθεί! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 ξεχωριστη περιοχη γεματη φυση κ απειρα Γαλλικα γραφικα χωριουδακια,πιστευω οτι μπορει να δωσει εξαιρετικες εμπειριες καθως απ'οσα εχω διαβασει κρυβει πολλες ομορφιες!! αντε με το καλο-ν- χειμωνα ν'αχουμε!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 Με το καλο να ερθει η ωρα,και να περασετε τελεια!Για αρχη διαβασε εδω ενα πολυ ωραιο (κατα την γνωμη μου) ταξιδιωτικο το οποιο ισως να εχει και ολα τα περασματα που παιζουν εκει!Θα παρεις/τε πολλες και καλες ιδεες.Καποια στιγμη θα κοιταξω να βρω και καποιες δικες μου σημειωσεις,απο ενα ταξιδι που ετοιμασα καποτε για Βορεια Ισπανια και Λισαβόνα, και θα επανελθω...Χρονο εχουμε μεχρι τοτε.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 .....Για αρχη διαβασε εδω ενα πολυ ωραιο (κατα την γνωμη μου) ταξιδιωτικο το οποιο ισως να εχει και ολα τα περασματα που παιζουν εκει!Θα παρεις/τε πολλες και καλες ιδεες...... ....πωωωω!!!...φιλε με εφτιαξες το βραδυ!...δεν το ειχα διαβασει αυτο!...βασικα δεν βρηκα τιποτα οσο και αν ειχα εψαξα μεχρι τωρα , σε Ελληνικη γραφη !...σε μια γρηγορη αναγνωση στη πρωτη σελιδα , στα πρωτα κιολας ποσταρισματα του συγραφεα ... αναψαν τα ματια μου , απο ενθουσιασμο διαβαζοντας το παρακατω κομματι ... road spirit ειπε: Το αποτέλεσμα της …αξιολόγησης, κατά την ταπεινή μου άποψη: τα Πυρηναία και κυρίως η γαλλική πλευρά τους είναι o Μοτοσυκλετιστικός Παράδεισος της Ευρώπης. Οι Άλπεις είναι ένα κλικ πάνω όσον αφορά τη φυσική ομορφιά, εκείνη η αγριάδα και το επιβλητικό των αλπικών βουνών και των διαδρομών τους πάνω από τα 2000 μ. προσωπικά με κερδίζει, αλλά αν είναι να μιλήσουμε για στρίψιμο, ή μάλλον για Το Στρίψιμο, τότε τα Πυρηναία κατακτούν το θρόνο. Και για να μη σχηματιστούν λάθος εντυπώσεις: σαφώς και δεν είναι όλοι οι δρόμοι τέλειοι εκεί. Κάναμε αρκετά κομμάτια με σπασμένη άσφαλτο και μπαλώματα, ή κομμάτια τόσο στενά που ιδανικά θα ήθελες motard και πολύ καλή γνώση της διαδρομής για να το ευχαριστηθείς. Ωστόσο η συνολική αίσθηση που μου έμεινε ήταν ότι πρόκειται για τον ιδανικό δρομίσιο προορισμό. Θα αρκεστείτε στο λόγο της τιμής μας ότι στην πλειοψηφία τους οι διαδρομές γαμάνε, προσφέρονται – αν τις ξέρεις, αχ ρε πούστη πότε θα ξαναπάμε – για να ξύνεις «τα πάντα όλα». Επίσης, όταν πιάσεις ρυθμό σε τέτοιο πεδίο βολής, πολύ απλά δε σταματάς για να φωτογραφήσεις. Είναι αμαρτία. (αυτός είναι ενας λόγος που από αρκετά κομμάτια δεν υπάρχουν φωτογραφίες. Για την ακρίβεια η φωτογραφίες είναι πραγματικά λίγες, αφού δεν κάναμε άλλη δουλειά απο το να στρίβουμε). Maggelane ....σε ευχαριστω φιλε μου για την υπόδειξη του ταξιδιωτικου ...θα το κανω φύλλο και φτερο !!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 και στον γυρισμο μην ξεχασετε να κανετε σταση στην ανδορα για ψωνια ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 Ζηλευω..... :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 Αντε Γιανναρε να πατε να δουμε καμια φρεσκια φωτογραφια ! :D Εγω με ενα πραγμα διαφωνω ομως και βλεπω και το εχετε κανει συστημα. Φορτωνετε τις μηχανες για να πατε. Καλα τα SS (που και παλι...) εσυ ομως με την πολυθρωνα τι δικαιολογια εχεις ? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 Ευχομαι να σΕ πανε ολα κατ'ευχη και να δουμε αλλο ενα εξαιρετικο οδοιπορικο σου...με το καλο Γιαννη :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 Εγω με ενα πραγμα διαφωνω ομως και βλεπω και το εχετε κανει συστημα. Φορτωνετε τις μηχανες για να πατε. Καλα τα SS (που και παλι...) εσυ ομως με την πολυθρόνα τι δικαιολογια εχεις ? χεχε!...η κλασικη απορια :D ..... και μπαινοντας στη θεση σου καταλαβαινω που ρωτας ! Εγω σου το ελεγα οταν ησουν στην Ελβετια ,αλλα εσυ δεν ηρθες!....αλλα αν ερχοσουν εστω και μια Κυριακη στο Solingen και βολταραμε μια γυροβολια θα με ένιωθες κατεθειαν τωρα! ...το ζητουμενο ειναι οι στροφες φίλε μου!...τιποτα αλλο ! ...εσυ η μηχανη σου, η παρεα σου που τους ξερεις καλυτερα και απ τις γυναικες τους ... και τα βουνα! Ενα τρελο τρενακι σε μερη που δεν βλεπεις αυτοκινητο απ την αλλη ουτε σε μισαωρο! ...βασικα η μεγαλυτερη παραμετρο μιας τετοιας επιλογης ειναι ο περιορισμενος χρονος που εχουμε διαθεσιμο! Ειναι 7 διανυχτερευσεις ...οσο και να το τραβηξεις απ τα μαλλια ..δεν μπορω να κλεισω το μαγαζι παραπανω! ... και φυσικα ευχαριστω και τη γυναικα μου που δεν με εχει χωρισει ακομα με αυτη τη τρελα μου! Εχεις 2 χερια και 10 καρπουζια ...δεν μπορεις να τα παρεις ολα μαζι σου! Οταν γραφω οτι κλεινω αργα το βραδυ το μαγαζι και φευγουμε κατευθειαν το εννοω . Το πρωι της αλλης μερας με αλλαγες στο τιμονι ,ειμαστε ηδη διπλα στον αγαπημενο μας προορισμο που ονειρευομαστε ολο το χρονο και απ τα πρωτα μετρα κιόλας ,αρχιζει το παρτυ! .... εκανες μερικες γυρες στα ορεινα της Γαλλιας και ειδες τι παιζεται ..... εχεις 8 μερες και θελεις να σπαταλησεις σχεδον τις 3 στην Autobahn πηγαινε-ελα ! θα εχεις ολο το τραπεζι γεματο μπριζολες και σουβλακια και συ θα μπουκωνεσε στο ψωμι πριν ερθουν τα φαγητα ?...κριμα δεν ειναι? του χρόνου απ το Solingen μεχρι τα Πηρηναια ειναι σχεδον 1400 χιλιομετρα μονο να πας απο Autobahn ...μπορεις να φανταστεις οτι μεσα σε μια νυχτα μπορεις να κατεβεις με τη μηχανη μεχρι εκει?..και αντε εφτασες το απογευμα της αλλης μερας ...ξερεις πως θα εισαι?...το μονο που δεν θα θελεις ειναι να στριψεις σε μικρα ορεινα κομματια ! φαντασου τωρα να τα πας και με βροχη .... θα θελεις 2 μερες ξεκουραση! Πιστεψε με ... ξερεις πως ειμαι το πρωι της επομενης οταν φτανουμε στις ριζες των Αλπεων ταξιδευοντας ολη τη νυχτα φορτωμενοι στο ανετο καραβαν αυτοκινητο ? Εχω κοιμηθει τουλαχιστον 4 ωρες ..και δεν βλεπω την ωρα να ανεβω στη μηχανη! Οταν βαζω μπρος τη πομπινα και ξεκιναμε εχω σχεδον λυσσαξει και τρεχουνε τα σαλια μου ! .... .... ....και καθοτι το ευλογο αυτο ερωτημα εχω προσπαθησει να αιτιολογήσω,παρα πολλες φορες τα τελευατια 4 χρονια ...χεχε!...αν δεν βαριέσαι ,σου παραθετω και κανα 2 αλλες προσπαθειες μου να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα παλιοτερα σε αλλους φιλους! ... απ το 2011 που βολοδερναμε στους Δολομιτες ... Αρχική Δημοσίευση 12-05-2011 ΥΓ. Λύσε μου αν θες μια απορία: Πως και επιλέξατε να πάτε με τρέιλερ και τα 4 μοτόρια μεχρι ενός σημείου που περιγράφεις και μετά να συνεχίσετε με αυτά; Για λόγους οικονομίας; Για λόγους βαρεμάρας οδήγησης σε autobahn; Και για τους 2 παραπάνω λόγους; ... να σου πω φιλε!...βασικα δεν ηταν επιλογη μου !....και οι λογοι ειναι καθαρα πρακτικοί! ... η Autobahn που ενώνει το Solingen, με λιγο μετα το Μοναχο ειναι για καποιον που ζει στη Γερμανια ...το μαρτυριο της σταγονας!... ειναι μια ατελείωτη ευθεια 1500 χιλιομετρων πηγαινε-ελα!....θα σου πω οτι οι 2 της παρεας κανουν την διαδρομη αυτη λογο δουλιας πανω απο 50 φορες τον χρονο ...πιστεψε με, μια Autobahn που εχεις περασει χιλιες φορες , δεν εχει να σου παρουσιασει τιποτα !!! ...ο χρονος ειναι λιγος και οι ομορφιες στις Αλπεις ατελείωτες...γιαυτο θα ξεκινησουμε νυχτα ...εγω μετα απο 12 ωρες δουλιας , σαββατο βραδυ σε πιτσαρια... θα κοιμαμαι ολη τη νυχτα στο αυτοκινητο μεχρι να φτασουμε! ...κερδιζοντας χρονο! ... ο σκοπος ειναι οι Αλπεις ....οτιδήποτε αλλο δεν προσφερει τιποτα εκτος απο κουραση!...εχεις να διαλεξεις αναμεσα σε 2μερες πηγαινε ελα και 6 βολτες στις Αλπεις ...ή 2 βραδια φορτωμένοι με αλλαγες στο τιμονι και 8 μερες βολτες Αλπεις!...εσυ τι θα διαλεγες! ... απ το 2012 στις Γαλλικες Αλπεις ... Αρχική Δημοσίευση 09-01-2012 Με τρέιλερ εεεεε ;;;;; ...εχει απο ολα παιδες !(και για 2 μηχανες και για 4 και για 10 αν θελεις)...εξαρτάτε τι θελει να κανει καποιος !...αλλος τη πηγαινει οδικος ...αλλος με τρειλερ ...αλλος με καραβι ....αλλος "την παιρνει στη πλατη".....μην κολλατε στο τροπο .... .... οπως την βρισκει ο καθενας ...οπως του αρεσει ...και οτι του επιτρεπει τα φραγκα του και ο χρονος !!! Αλλος θελει να θαυμασει τουριστικα την φυση ...αλλος να γνωρισει αλλους πολιτισμους ...αλλος να δοκιμασει τις γευσεις ...και αλλος ... ...ειχει απλα 8 μερες αδεια ... και θελει μονο να καλη στεγνη ασφαλτο και στροφουλες ...αλλαζοντας για λιγο τις μονοχρωμες παραστασεις της καθημερινοτητας!! .... και παιδες ...με ολη τη καλη μου και χιουμουριστικη διαθεση ...θελω να παραθεσω με επιφύλαξη, 3 λεξουλες και να προλαβω τους φιλους μας εδω μεσα που βλεπουν τα πραγματα απ μια αλλη οπτικη! Στους φιλους που εχουν συνδυάσει στο μυαλο τους την μοτοσυκλετα με τη δυσκολια , την εξουθένωση , την Ιθακη , τις αντιξοότητες , τον πονο , τη δοκιμασια , την εξαθλιωση , τα "βασανιστήρια" και τα σχετικα ...γνωριζω απ την αρχη που ξεκινησα το παρων ποστ οτι δεν αρεσει η ιδεα με το τρειλερ, σε πολλους συμφορητες ...ειναι φλωρικο ...ειναι για τεμπεληδες ...εχω ακουσει πολλα!...για αυτο και δεν αποκαλω την περιπετεια μας ουτε "ταξιδι" ...ουτε "οδοιπορικό" κατα καποιο τροπο προσπαθω με το γαντι να μην "προσβαλω την μαχημότητα" ή οτι αλλο τελος παντων εννοούμε , στον αγωνα να αποδειξουμε ο καθενας τον αλλο με ποιες αντιξοότητες φέραμε σε πέρας καποιο ταξιδι με τη μοτοσυκλετα ... απλα ξεκαθαριζω το μεσο επιβίβασης μας στη Γαλλια ...και βαφτιζω τις εξορμησεις μας "γυροβολιες"...γιατι στην ουσια αυτο που κανουμε ειναι μια μεταβαση με τ αυτοκινητο σε ενα συγκεκριμενο στρατηγικα επιλεγμενο μερος διανυκτέρευσης και απο κει καταδρομικες επελάσεις στα περιξ .. ...ουτως ή αλλως ειμαι στη Γερμανια ....και εμπιστευτε ο καθενας στα γραπτα μου , μονο την ειλικρινια μου. Θα μπορουσα να γραψω οτι φυγαμε με χιονια ...καναμε τα 1200 χιλιομετρα μεχρι να φτασουμε στο πανδοχειο μονο απο χωμα ... χωρις να παω ουτε τουταλετα ... χωρις να πιω νερο και στη σελα ειχα βαλει καρφια! ...Δεν απαιτώ σε καμια περιπτωση τον θαυμασμο ή τα χειροκροτηματα ..για την επιλογη τρειλορ...ειναι μεγαλη ιστορια και δεν νομιζω να καταφερω να εξηγησω.... ο λογος του ποστ ειναι να μοιραστω με σας τις εικονες που θα εισπραξω με το μυαλο μου και θα καταγραψω με τη φωτογραφικη απ τις ομορφιες που θα συναντησω και να να βοηθησω με τους χαρτες και τις πληροφοριες που θα μαζεψω για τα μερη που θα περασω! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.770 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 Βενετία-Πυρηναία πόσα χλμ να είναι άραγε; χμμμ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Βενετία-Πυρηναία πόσα χλμ να είναι άραγε; χμμμ Περιπου 1200 χιλιομετρα είναι Θειο Μήτσο. Βγαίνει σε μια μέρα . Αν βγεις απ το καράβι 6 το πρωι,φεύγεις καρφί κ το βράδυ θα φτασεις Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 από τον xampos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 Περιπου 1200 χιλιομετρα είναι Θειο Μήτσο. Βγαίνει σε μια μέρα . Αν βγεις απ το καράβι 6 το πρωι,φεύγεις καρφί κ το βράδυ θα φτασεις Έτσι σου είπανε να λες? ξέρεις πως πονάει η παντόφλα πάνω στη σατέν πιτζάμα? εέε??? ξέρεις???. χα! δεν θες να μάθεις λέγω. Παρεμπιπτόντως τον τελευταίο καιρό δεν μπαίνεις, δεν γράφεις, δεν μας αγαπάς πια. :( :( 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 Έτσι σου είπανε να λες? ξέρεις πως πονάει η παντόφλα πάνω στη σατέν πιτζάμα? εέε??? ξέρεις???. χα! δεν θες να μάθεις λέγω. Παρεμπιπτόντως τον τελευταίο καιρό δεν μπαίνεις, δεν γράφεις, δεν μας αγαπάς πια. :( :( Σας αγαπάω φυσικά. Απλα ήμουν γενικά εκτός το καλοκαίρι. Ασε που είμαι και αμήχανος εδώ και κάνα μήνα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 Ασε που είμαι και αμήχανος εδώ και κάνα μήνα . Kαι για πότε βλεπεις "καμπανα";... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 Σου εύχομαι ολόψυχα να πραγματοποιήσεις το ταξίδι σου Γιάνναρε!! Εγώ πάντως , διαβάζοντας το ταξιδιωτικό που πόσταρε ο Μαγγελάνος , σηκώθηκα όρθιος και βαρούσα παλαμάκια!! Ήταν σαν να διαβάζω τις σκέψεις μου κάθε φορά που οργανώνω ένα ταξίδι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2014 Kαι για πότε βλεπεις "καμπανα";... Θα αργισει μάλλον αρκετά να χτυπήσει !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2014 ξεχωριστη περιοχη γεματη φυση κ απειρα Γαλλικα γραφικα χωριουδακια,πιστευω οτι μπορει να δωσει εξαιρετικες εμπειριες καθως απ'οσα εχω διαβασει κρυβει πολλες ομορφιες!! αντε με το καλο-ν- χειμωνα ν'αχουμε!! τα χωρια που λεγαμε στα Πυρηναια... οχι δεν ζηλευω λεμε... :( 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) :) αράχνιασαν οι μηχανες με αυτο το βαρυχείμωνο που μας εχει παγωσει τις τελευταιες εβδομαδες εδω στα υπερβόρεια αλλα τα ονειρα συνεχιζονται .... και ψαχνοντας ... καταλήξαμε προχθες και στο πανδοχείο που θα παιξει το ρολο του ορμητηρίου ..... Ποιο κεντρικα Πυρηναία δεν γινεται ! Τελικα σε Ισπανικο εδαφος ... εδω! ... Στο Μπιέσα , σε ενα μικρο, άγνωστο αλλα όμορφο χωριουδακι της επαρχιας της Ουέσκας. ...υγεια να χουμε !!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 από τον IoannisPanagiotidis 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.770 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2015 Αλί, αλί και τρις αλί !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) .... βγηκαν και οι διαδρομες στο google earth παιδες! Παντα με αφετερία και ορμητήριο το πανδοχειο στη Bielsa. Σιγουρα θεωρητικα ,δεν μπορουμε να περασουμε απο παντου στη κεντρικη μερια των κορυφογραμμων αλλα στη πραξη θα προσπαθησουμε να μην αφησουμε τιποτα .... προσπαθώντας να τα χωρέσουμε σε 7 μερες! Οταν το τελειωσουμε θα παραθεσω και το Roadbook με λεπτομεριες! Οι διαδρομες που βγηκαν ειναι 7 + 1 εναλλακτική και η σειρα που θα ακολουθησουμε θα εξαρτηθεί απ τα θελήματα του καιρου! Η περιοχες που Θα περασουμε δινοντας τις χρωμα στο Google earth ειναι οι παρακατω! ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2015 από τον IoannisPanagiotidis 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2015 Αν και σε γενικες γραμμες εκει πανω υπαρχουν παρα πολλα πανεμορφα μερη με αμετρητες στροφες χωρις καποιο συγκεκριμενο ονομα ....παραθετω και τους παρακατω χαρτες απο καποια κομματια σχετικα ποιο ονομαστα .....προς μελετη για μελλοντική χρηση σε οποιον σχεδιασει κατι παρομοιο Τα μαζεψα πανω στο ψαξιμο απο περιοδικα και ταξιδιωτικα , καιρο τωρα με μερικα S.O.S πασσακια που δεν πρεπει να παραληψει κανεις στο περασμα του αν βρεθει στα περιξι! //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ................... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γιαννη σ ευχαριστω πραγματικα για ακομα μια φορα. Δεν μπορει κανεις να καταλαβει τι βοηθεια δινεις (με αυτον τον χρονο που σπαταλας καθε φορα που κανεις καποιο ταξιδι ) σε καποιον που θα ταξιδεψει σε μετα απο εσενα εκει που πηγες εσυ πρωτος. Οι διαδρομες σου για τις Γαλλικες αλπεις πραγματικα για εμενα τον Στεφανο και τον Βασιλη ηταν μασημενη τροφη το καλοκαιρι που μας περασε !! Να χεις την υγεια σου να ταξιδευεις ρε .Εισαι ντερβισι απο τα λιγα. Δεν ξερω αν και ποτε θα καταφερω να ταξιδεψω στα πυριναια που το εχω σαν μελλοντικο στοχο απλα σ ευχαριστω προκαταβολικα γι αυτο που κανεις εδω και γι αυτο που εχεις κανει στο παρελθον. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2015 από τον xampos 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2015 ... χαιρομαι φιλε μου ! ... τρένο εισαι!!!! .... :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες