^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2007 (τροποποιήθηκε) Λοιπον εχουμε και λεμε...εχω εναν προβληματισμο τωρα τελευταια που γινεται ολο και ποιο εντονος <_< Αρχιζω και βλεπω ολοενα και ποιο ξεκαθαρα οτι μοτορια σαν το δικο μου δεν ειναι για την ελλαδα περαν απο καποιους ελαχιστους δρομους :/ Και δεν μπαινω και πιστες φυσικα οποτε παει χαμενο τετοιο μοτορι Η μπορει να φταιει οτι περνανε και τα χρονια μας τελικα Βρε παιδια ωρες ωρες πολυ με κουραζει το μοτορι μου..καρπους,δυσκολα το 2 ατομο και οχι μεγαλη αυτονομια λογω αγωνιστηκον προδιαγραφων κτλ κτλ. Που θελω να καταληξω με ολα αυτα οτι αν βρω κατι σε μεταχειρισμενο Triumph tiger1000 σε κανα καταστημα λεμε εφυγα να το ανταλαξω επιτοπου.. Οχι τιποτα αλλο δεν με παιρνει να πληρωσω και αλλα για να το παρω καινουργιο.ηδη πληρωνω αλλα Αν ακουσετε τιποτα να παιζει παιδες σε κανα καταστημα...Pleaseeeeeee ριξτε ενα πμ :) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 14 , 2007 από τον ALX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2007 καλησπερα φιλε .Θα εχω του νου μου και εδω πανω.Παντως σε νιωθω γιατι και εγω πηγα στον τιγρη απο το fz1 fazer 1000 και κουμπωσα πολυ καλυτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2007 Ναι στην τελικη ερχομαι και θεσσαλονικη οδικος αμα κατσει τιποτα καλο..ευχαριστω προκαταβολικα ^_^ Μωρε καλα τα ελεγε ο φιοτακης στην αρχη,επρεπε να το παιρνα απο τοτε κατευθειαν ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2007 Αφού τα έχουμε πει ρε παιδιά.Η Ελλάδα δεν είναι για SS. Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα,αλλά η αλήθεια να λέγεται. Εγώ αν είχα SS τόσα χρόνια που κάνω την διαδρομή σπίτι δουλειά - δουλειά σπίτι δεν θα μου είχε μείνει νεφρό από τις λακκούβες της Αθήνας. Από κει και πέρα και για ταξίδια δεν κάνει....οπότε είναι μόνο για πίστα ή γι αυτούς που λένε ότι μια χαρά κινούνται και με το SS και ανετότατα. Είπαμε...περί ορέξεως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2007 (τροποποιήθηκε) Πρέπει να είναι Tiger απαραιτήτως? Ούτε Σουτζούκι, ούτε Χόνδα? Για μεταχειρισμένο?Καινούριο? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 13 , 2007 από τον Nikker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2007 Οχου...μην αρχίζεται ρε παιδιά τα ''σου λέγαμε'' κτλ. Με την λογική του τί είναι καλύτερο για την Ελληνική πραγματικότητα,θα έπρεπε να έχουμε όλοι...V-Strom και Transalp.ΟΥΤΕ ΚΑΝ TIGER1000!ΟΥΤΕ ΚΑΝ BMW!!! Ο ψηλός γούσταρε και πήρε το μηχνάκι που ήθελε.Τα κριτήρια αλλάζουν με τον καιρό καμμιά φορά όπως και οι απαιτήσεις μας απο την μοτοσυκλέτα που οδηγούμε. Τάσο έχεις ένα απο τα καλύτερα σπόρ εργαλεία. Στην θέση σου εγώ θα την έψαχνα περισσότερο να γνωρίσω το μηχανάκι.Να προσπαθήσω να το πάω όσο μπορώ εγώ κι όχι μόνο να με πηγαίνει εκείνο. ΜΑΘΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ. Τώρα,άν παίζουν και εξωτερικοί παράγοντες ρόλο,εσύ ξέρεις τις προταιρεότητές σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2007 (τροποποιήθηκε) Αφού τα έχουμε πει ρε παιδιά.Η Ελλάδα δεν είναι για SS. Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα,αλλά η αλήθεια να λέγεται. Εγώ αν είχα SS τόσα χρόνια που κάνω την διαδρομή σπίτι δουλειά - δουλειά σπίτι δεν θα μου είχε μείνει νεφρό από τις λακκούβες της Αθήνας. Από κει και πέρα και για ταξίδια δεν κάνει....οπότε είναι μόνο για πίστα ή γι αυτούς που λένε ότι μια χαρά κινούνται και με το SS και ανετότατα. Είπαμε...περί ορέξεως. H αληθεια ειναι ακριβως ετσι.. Απλα τα παραπανισια γουστα μας πληρωνονται αναλογα... Πρέπει να είναι Tiger απαραιτήτως? Ούτε Σουτζούκι, ούτε Χόνδα? Για μεταχειρισμένο?Καινούριο? Για μεταχειρισμενο μαλον για να μην δωσω και εξτρα χρηματα.. Ε!αυτο θα θελα να κρατησω για αρκετο καιρο αν το επαιρνα.. ;) Οχου...μην αρχίζεται ρε παιδιά τα ''σου λέγαμε'' κτλ. Με την λογική του τί είναι καλύτερο για την Ελληνική πραγματικότητα,θα έπρεπε να έχουμε όλοι...V-Strom και Transalp.ΟΥΤΕ ΚΑΝ TIGER1000!ΟΥΤΕ ΚΑΝ BMW!!! Ο ψηλός γούσταρε και πήρε το μηχνάκι που ήθελε.Τα κριτήρια αλλάζουν με τον καιρό καμμιά φορά όπως και οι απαιτήσεις μας απο την μοτοσυκλέτα που οδηγούμε. Τάσο έχεις ένα απο τα καλύτερα σπόρ εργαλεία. Στην θέση σου εγώ θα την έψαχνα περισσότερο να γνωρίσω το μηχανάκι.Να προσπαθήσω να το πάω όσο μπορώ εγώ κι όχι μόνο να με πηγαίνει εκείνο. ΜΑΘΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ. Τώρα,άν παίζουν και εξωτερικοί παράγοντες ρόλο,εσύ ξέρεις τις προταιρεότητές σου. Μωρε αντε και λεω να το γνωρισω..αλλα το θεμα ειναι που στο καλο να το γνωρισεις Μονο αμα τρεχεις πιστες κτλ..και μια σαβουριτσα θα κοστιζει και εγω δεν ξερω ποσο. Οτι μαμαει το ξερω...αλλα να ειμαι ειλικρινεις το φοβαμαι αρκετες φορες γιατι δεν φτανουν οι δρομοι που εχουμε Α!Ξεχασα...και δεν ειμαι ψηλος :P Τροποποιήθηκε Ιούλιος 13 , 2007 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2007 Σου παίρνω το gsxr 2500e cash. Tι λες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2007 Σου παίρνω το gsxr 2500e cash. Tι λες; Καλη προταση ακουγεται :P :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2007 2550 απο μενα ........ χα.χα.χα................ σοβαρα τωρα ........ μηπως αν παρεις ενα παπι 125 γλυτωσεις περισσοτερα λεφτα απο αυτα που θα χασεις με την ανταλλαγη ........ για σκεψου το και ετσι .............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2007 2550 απο μενα ........ χα.χα.χα................ σοβαρα τωρα ........ μηπως αν παρεις ενα παπι 125 γλυτωσεις περισσοτερα λεφτα απο αυτα που θα χασεις με την ανταλλαγη ........ για σκεψου το και ετσι .............. Εχω ηδη ενα παπι ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2007 Παρε τοτε το dream bike σου φιλε μου ........ αντε να μεγαλωσει η ομαδα των busaιων ......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2007 Πάντως πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς να αλλάξεις το SUZUKI κι αυτό γιατί απλά νομίζω πως απλά δεν το έχεις κάποιο χρόνο για να το ανακαλύψεις πλήρως.Ίσως λέω την ανταλαγή αυτή που λές να την έβλεπες απ΄του χρόνου κι αυτό για να ευχαριστηθείς όσο μπορείς περισσότερο το GSXR. Τέτοιες μηχανές δεν αγοράζονται κάθε μέρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2007 Σου παίρνω το gsxr 2500e cash. Tι λες; 2550e cash ΑΠΟ ΜΕΝΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2007 Πάντως πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς να αλλάξεις το SUZUKI κι αυτό γιατί απλά νομίζω πως απλά δεν το έχεις κάποιο χρόνο για να το ανακαλύψεις πλήρως.Ίσως λέω την ανταλαγή αυτή που λές να την έβλεπες απ΄του χρόνου κι αυτό για να ευχαριστηθείς όσο μπορείς περισσότερο το GSXR. Τέτοιες μηχανές δεν αγοράζονται κάθε μέρα. Αυτο δεν νομιζω να εχει σχεση Ειδε ο ανθρωπος οτι παει χαμενη η μηχανη, γιατι δεν τον βολευει Τι πρεπει να δει με ενα χρονο χρησης ακομα? Αλλωστε δεν ειναι και ο μονος που σκεφτεται ετσι Υπαρχουν εκατονταδες ss με 4000χλμ που πουλουνται, γιατι απλα οι αναβατες τους ξενερωσανε που ειναι πολυ κουραστικα στον δρομο Δες παντως και καποιο γυμνο Ειναι πολυ πιο ξεκουραστα απο οτι νομιζεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2007 ΤΑΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ, ΤΑΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!! Σύνελθε ρε φίλε!!! Φάση είναι, θα περάσει! Ποιος ξέρει, είδες άσχημο όνειρο, μπορεί να σε είχε πειράξει το μπριάμ (μην τρως τέτοια καλοκαιριάτικα ρε αδερφέ), μπορεί να τσακώθηκες και με τη γυναίκα, τι να πω, δεν ξέρω! Σοβαρά όμως, ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!!!!!!!!! Πάρε μια αδειούλα, πήγαινε κάπου διακοπές, στην τελική άραξε λιγάκι μία Κυριακή πρωί να πιεις ένα καφεδάκι με την ησυχία σου, να χαλαρώσεις! Στη χειρότερη όλων, πέρνα από έναν ψυχολόγο για μία συνάντηση! Αλλά, ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ τώρα, ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!!!!!!! Πόσα χιλιόμετρα έχεις; Εγώ στη δικιά μου, 4 μήνες μετά που την πήρα, έχω περίπου 5.500 χλμ. Δεν είμαστε σαν αυτούς που τα πουλάνε με 4.000, όπως λέει ο φίλος AFTER. Τα γουστάρουμε τα μωρά μας! Κάτσε αύριο το πρωί να την πλύνεις, να της καθαρίσεις την αλυσιδούλα της, να τη λαδώσεις, να την χαϊδέψεις, να της μιλήσεις, να τη νοιώσεις, θα δεις, θα αλλάξεις γνώμη! Και αν δεν αλλάξεις με τη μία, επανάλαβε το ίδιο τελετουργικό δεύτερη φορά, ίσως και τρίτη αν χρειαστεί, αλλά χωρίς walkman στα αυτιά και άλλες τέτοιες πίπες! Μόνο εσύ και Εκείνη! Να νοιώσεις αυτό το δέσιμο! Και μετά, πάρτη να την πας μια ελάχιστα σβέλτη βολτούλα, μόνο και μόνο για να την αφήσεις να σου δείξει την εκτίμηση και τη ευγνωμοσύνη της προς εσένα. Να ακούσεις το γουργούρισμα που κάνει ανάμεσα στα πόδια σου με το πιο απαλό άγγιγμα του δεξιού grip, φρέναρέ την από πολλά με δύναμη, να νοιώσεις το πόσο καλά σε προστατεύει (αχρείαστο να 'ναι), στρίψτην λιγάκι (χωρίς υπερβολές και άγχη) ώστε να την κάνεις να νοιώσει λίγο-λίγο πως τη σέβεσαι και αντιλαμβάνεσαι τον άγριο χαρακτήρα της! Γύρνα σπίτι σου χαμογελαστός, σκούπισέ την απ' τις σκόνες με ένα swiffer ή κάτι ανάλογο, με απαλά αγγίγματα, κλείδωσέ τη, σκέπασέ την αν το κάνεις, δώσε της ένα φιλί στο ντεπόζιτο πριν τη χαιρετίσεις και καθώς θα αράζεις στον καναπέ σου, άφησε αυτό το συναίσθημα της ικανοποίησης να βγει στην επιφάνεια!!! Μετά μπες στο mybike.gr και γράψε σ' αυτό το thread: Άκυρο παιδιά, ευχαριστώ για τις συμβουλές, αλλά θα το κρατήσω το μωρό μου... ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άντε, με στενοχώρησες πρωί-πρωί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2007 (τροποποιήθηκε) Αν δεν παθεις δε θα μαθεις, ετσι ειναι, και εγω την ειχα πατησει ετσι με ss και μεσα σε συντομο διαστημα απο το 600rr πηγα στο f. Οτι και να σου λενε οι αλλοι αν δε το κανεις δε θα πειστεις. Το θεμα και θετικο της υποθεσης ειναι οτι τωρα πραγματικα μπορεις να διαλεξεις μια μοτο που να σου κανει για αυτο που ηθελες παντα αλλα απο τον τυφλο ερωτα προς τα ss δεν μπορουσες να το δεις. Το μηχανακι που εχεις δεν κοστιζει και λιγα λεφτα, αρα κοιτα πραγματικα να κανεις λιγη υπομονη μαζευοντας λιγα χρηματα ωστε να παρεις το tiger αφου σου αρεσει, γιατι απο δυνατοτητα χρησης το μηχανακι ειναι σουπερ. Αν παλι δεν παιζει οικονομικη ευχερεια κοιταξε για κατι αντιστοιχο με τα λεφτα που μπορεις να παρεις απο την πωληση του gsxr. Υ.Σ. Μιλαω για καινουργιο, γιατι μεταχειρισμενο στην τυχη ειναι ρισκο. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 14 , 2007 από τον Θάνος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2007 (τροποποιήθηκε) ΤΑΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ, ΤΑΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!! Πόσα χιλιόμετρα έχεις; Εγώ στη δικιά μου, 4 μήνες μετά που την πήρα, έχω περίπου 5.500 χλμ. Δεν είμαστε σαν αυτούς που τα πουλάνε με 4.000, όπως λέει ο φίλος AFTER. Τα γουστάρουμε τα μωρά μας! Κάτσε αύριο το πρωί να την πλύνεις, να της καθαρίσεις την αλυσιδούλα της, να τη λαδώσεις, να την χαϊδέψεις, να της μιλήσεις, να τη νοιώσεις, θα δεις, θα αλλάξεις γνώμη! Και αν δεν αλλάξεις με τη μία, επανάλαβε το ίδιο τελετουργικό δεύτερη φορά, ίσως και τρίτη αν χρειαστεί, αλλά χωρίς walkman στα αυτιά και άλλες τέτοιες πίπες! Μόνο εσύ και Εκείνη! Να νοιώσεις αυτό το δέσιμο! Και μετά, πάρτη να την πας μια ελάχιστα σβέλτη βολτούλα, μόνο και μόνο για να την αφήσεις να σου δείξει την εκτίμηση και τη ευγνωμοσύνη της προς εσένα. Να ακούσεις το γουργούρισμα που κάνει ανάμεσα στα πόδια σου με το πιο απαλό άγγιγμα του δεξιού grip, φρέναρέ την από πολλά με δύναμη, να νοιώσεις το πόσο καλά σε προστατεύει (αχρείαστο να 'ναι), στρίψτην λιγάκι (χωρίς υπερβολές και άγχη) ώστε να την κάνεις να νοιώσει λίγο-λίγο πως τη σέβεσαι και αντιλαμβάνεσαι τον άγριο χαρακτήρα της! Γύρνα σπίτι σου χαμογελαστός, σκούπισέ την απ' τις σκόνες με ένα swiffer ή κάτι ανάλογο, με απαλά αγγίγματα, κλείδωσέ τη, σκέπασέ την αν το κάνεις, δώσε της ένα φιλί στο ντεπόζιτο πριν τη χαιρετίσεις και καθώς θα αράζεις στον καναπέ σου, άφησε αυτό το συναίσθημα της ικανοποίησης να βγει στην επιφάνεια!!! Μετά μπες στο mybike.gr και γράψε σ' αυτό το thread: ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άντε, με στενοχώρησες πρωί-πρωί... Νασο 6500χλμ εχω ακομα. Αυτο το παιδι πολυ το παω ^_^ Ρε συ νασο ωραια τα λες μπας σε καλο σου Αλλα οταν θελω να παω απο μια βολτιτσα χαλαρα αντε και λιγο παραπερα μεχρι λουτρακι,πορτοραφτη,χαλκιδα και οποιοδηποτε μερος της 1μισης ωρας.. Δεν ξερω ρε γαμωτο τελειωνει πολυ γρηγορα και φυσικα οχι και τοσο ανετα παντα.. Καλα καλα ξερω δεν ειναι για 2 ατομα αλλα οταν τι γινεται οταν θες και παρεουλα? Και λιγο να πεσεις σε κινηση αρχιζεις τα Κουραση καρποι,ζεστη να ερχεται στα ποδια ειδικα τωρα καλοκαιρι Και τελος ερχεται η καταραμενη αυτονομια στα σουπερσπορ 16λιτρα το δικο μου..που αν στη αρχη του προορισμου δεν φροντισεις να βαλεις βενζινουλα και για 160-180χλμ που θα αναψει το λαμπακι της ρεζερβας και θα σου χαλασει την βολτα ψαχνωντας για βενζιναδικο και το λαμπακι να σου σπαει τα @@ Αν δεν παθεις δε θα μαθεις, ετσι ειναι, και εγω την ειχα πατησει ετσι με ss και μεσα σε συντομο διαστημα απο το 600rr πηγα στο f. Οτι και να σου λενε οι αλλοι αν δε το κανεις δε θα πειστεις. Το θεμα και θετικο της υποθεσης ειναι οτι τωρα πραγματικα μπορεις να διαλεξεις μια μοτο που να σου κανει για αυτο που ηθελες παντα αλλα απο τον τυφλο ερωτα προς τα ss δεν μπορουσες να το δεις. Το μηχανακι που εχεις δεν κοστιζει και λιγα λεφτα, αρα κοιτα πραγματικα να κανεις λιγη υπομονη μαζευοντας λιγα χρηματα ωστε να παρεις το tiger αφου σου αρεσει, γιατι απο δυνατοτητα χρησης το μηχανακι ειναι σουπερ. Αν παλι δεν παιζει οικονομικη ευχερεια κοιταξε για κατι αντιστοιχο με τα λεφτα που μπορεις να παρεις απο την πωληση του gsxr. Υ.Σ. Μιλαω για καινουργιο, γιατι μεταχειρισμενο στην τυχη ειναι ρισκο. Ναι η αγορα ενος σουπερ σπορ ειναι ερωτας και μαλιστα τυφλος οταν ζουμε στην ελλαδα,ειναι σαν να σου εκατσε η σκλεναρικοβα(τυχαια επιλογη )Αλλα αντε να την χαρεις αυτη την γυναικα και τι ταλαιπωριες θα σου κανει Καλα σιγουρα δεν θα το βιαστω μεχρι να κατσει η καταληλη ευκαιρια,ειδικα αν βρω σε καμια βιτρινα μετ/σμενο τιγκερ 1050 μιας και δεν ειναι και τοσο εμπορικα οπως λενε,ελπιζω ο εμπορας να δεχτει να το ανταλαξουμε.. Αλλιως μεσα στον χρονο μαζευουμε κανα 2000χιλ και βαζουμε την διαφορα περιπου @φιοτακης δωσε κανα ψιλο παραπανω και το εδωσα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 14 , 2007 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2007 2550e cash ΑΠΟ ΜΕΝΑ @φιοτακης δωσε κανα ψιλο παραπανω και το εδωσα ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ 2653 ΕΥΡΩ B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2007 Συμμεριζομαι και μοιραζομαι τον προβληματισμο σου. Στον πρωτο μηνα που ανταλλαξα το XT για το cbf απεκτησα τον ιδιο προβληματισμο οσον αφορα τη στρητ μηχανη. Ουτε καν SS ε; Και για το απλο στρητ μιλαω. Βεβαια τη χρησιμοποιω για το 100% των μετακινησεων μου, οι οποιες 90% ειναι μεσα στην Αθηνα-κεντρο εκ των οποιων 60% δικαβαλος. Μαρτυρικα τα στρητ μεσα στην Αθηνα και αξιζουν credits στους οδηγους τους. Ο μονος λογος πλην του οικονομικου που δεν την εχω αλλαξει ακομα ειναι οτι τσαντηστικα με τον εαυτο μου. Σκεφτομαι επιλογη μου ηταν, θα την λουστω τωρα. Αν δεν κλεισει 2-3-4 χρονακια το cbf στην κατοχη μου, να πω οτι εβγαλε και τα λεφτα του, δεν το αλλαζω. Στην θεση σου παντως, που μιλαμε για SS, που ειναι ακομα πιο "δυσκολο" απο το cbf στην νορμαλ οδηγηση πολης, αλλα κι ενα μηχανακι που δεν χανει την αξια του οπως το CBακι μου, μαλλον θα προχωραγα στην αλλαγη. Η συμβουλη που θα σου εδινα, θα ηταν μπας και εριχνες τις απαιτησεις σου σε κατι λιγοτερο εξωτικο απο τον τιγρη και να κοιταγες κατι σε varadero, tdm, vstrom που και θα βρεις πολλα στην αγορα σε καλη κατασταση αλλα και οικονομικα θα παιξεις στα ιδια πλαισια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2007 (τροποποιήθηκε) Στο TDM αν και μου αρεσει,αλλα θα ετοιμαζονται για λιγο καιρο για καινουργιο οποτε δεν θα θελα μολις το παρω να μου πεταξουνε το νεο τον επομενο χρονο.. Ενταξει ποσο εξωτικο ειναι το τιγκερ? Εξωτικο ειναι μια ντουκατι και γενικως οι σουπερσπορ μεγαλου κυβισμου,τα ΚΤΜ,και μερικα ακομα που δεν θυμαμαι.. Vstrom καλο αλλα παραγεμισε ο τοπος ρε γαμωτο <_< Εκεινος ο τιγρης μου ειχε κατσει πριν παρω το δικο μου και ακομα καθισμενος μου ειναι :D Τροποποιήθηκε Ιούλιος 14 , 2007 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2007 Ετσιιιιι....ή τίγρη πάρε....ή :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2007 Τα ΚΤΜ εξωτικα;;; Μα βρωμαει ο τοπος! Με το εξωτικος εννοουσα οτι δεν πολυκυκλοφορει το μηχανακι ειδικα σε μεταχειρισμενο αφου ειναι ενος χρονου μοντελο ... μιλησες για το 1000 και οχι το 955. Μακαρι να βρεις παντως. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2007 (τροποποιήθηκε) Ετσιιιιι....ή τίγρη πάρε....ή :D H??? :P Τα ΚΤΜ εξωτικα;;; Μα βρωμαει ο τοπος! Με το εξωτικος εννοουσα οτι δεν πολυκυκλοφορει το μηχανακι ειδικα σε μεταχειρισμενο αφου ειναι ενος χρονου μοντελο ... μιλησες για το 1000 και οχι το 955. Μακαρι να βρεις παντως. :) Καλα για την ωρα το εχω απιθανο να το βρω μετ/σμενο.. Αλλα ελπιζουμε B) ΚΤΜ ενοω το μεγαλο που ειναι ο κρυφος ποθος σε πολλους το 950 αν δεν κανω λαθος ;) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 14 , 2007 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2007 Ρε σεις...1050 είναι το Tiger...τι 1000 λέτε συνέχεια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες