Jump to content
mihalisgr

Ψηλοί αναβάτες!

Recommended Posts

φιλαρακι σορρυ αν παιζω με τον πονο σου

παρε οτι γουσταρεις αυτο που λεει η καρδια σου

και το αν σου ταιριαζει η οχι θα το δεις εσυ

κανενας αλλος μη παρεις κατι που δεν γουσταρεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ όλα κι όλα!!!! <_< Από την στιγμή που ζήτησε την γνώμη ενός φόρουμ είναι υποχρεωμένος να διαβάσει του καθενός την μαλακία :D (ασχέτως τι θα κάνει μετά) :rolleyes:

Βασικά ανέβηκα πάνω σε μια zzr600 και μου πάει γάντι...

Σε καθρέφτη κοιτάχτηκες :P .........λέω εγώ τώρα :whistling:

Μόνο άλλα μόνο το V Storm k to fazer με ιντριγκάρουν αλλα δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα. Αυτά όλα απο τιμούλες (μεταχειρισμένα) πόσο είναι πάνω κάτω;

Χρυσή ευκαιρία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Βασικά ναί κοιτάχτηκα! Έχω και φωτογραφίες που θα τις περάσω σε κάποια φάση. Δεν είμαι χοντρός, το σώμα μου είναι γυμνασμένο... Είμουνα μια χαρά :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι είναι αυτό που ξεκινάει απο Κάπα και τελειώνει σε TM SuperDuke?

post-2530-1183996062_thumb.jpgpost-2530-1183996137_thumb.jpg

post-2530-1183996376_thumb.jpg

Πως ανεβάζω βιντεάκι απο απο το youtube? Να παίζει κατευθείαν?

Όποιος ξέρει να με πει, να στείλει ένα PM, thanks προκαταβολικά.

Τροποποιήθηκε από τον Nikker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κακα τα ψεμματα..Με τετοιο σωματοτυπο 'η κατα mega on-off 'η κατα touring μερια κοιτας!.. (Τωρα το πως εγω με 1.70 και 64 κιλα εχω αυτο που εχω, μην το κοιτας!!) :_zeppelin:

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Νικκερ....αλήθεια...τι δουλειά κάνεις?Μήπως έχεις κανένα γραφείο τελετών? :smilie που φτύνει τον κόρφο του:

ΡΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ????? που θα πάρει ο άνθρωπος το καγκουρό????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχα τελικά η πλύση εγκεφάλου νομίζω άρχισε να δουλεύει... Αλλα το Duke II μου αρέσει πολύ πιο πολύ (εμφανησιακά) απο το superduke.

καλησπερα,φυσικα και θα παρεις οποιο λεει η καρδια σου,εγω παντως λεω αυτο εδω

146060612wm2006yamahafzrm4.th.jpg

Και αυτό είναι πολύ ωραίο! Ποιό είναι; Είναι και η μάρκα που έχει στο κουίζ αλλα δεν την ξέρω :(.

Το versys το έχει ο αδερφός μου παρεπιπτόντως, έχει βάλει μπαγκαζιέρες κλπ... Πράγματα που δεν μου αρέσουν εμένα στη μηχανή πάνω :)

Απο touring καμια πρόταση/εμπειρία παίζει;

Τροποποιήθηκε από τον mihalisgr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
....

...

:_rock-on: :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on: :_rock-on:

SuperDuke Rules !!!!!

Βεβαια το παλίκάρι δεν θα χωράει ούτε για πλάκα στη σέλα του!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Υamaha fazer είναι στη φώτο

Σωστός, ευχαριστωωωω

Το σούπερ ντιούκ μου φένεται πολύ κοντό! Ο κινέζος είναι ίσα ίσα, φαντάσου :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αγοράζεις το εσεσ επιλογής σου

του ρίχνεις πάνω και το κιτ μειωσης απόδοσης που διαβασα στο 0300 και μολαρεις στους δρόμους.

Το βλεπεις λοιπον -> killer gsxr1000k7 με τελική 120 χλμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κακα τα ψεμματα..Με τετοιο σωματοτυπο 'η κατα mega on-off 'η κατα touring μερια κοιτας!.. (Τωρα το πως εγω με 1.70 και 64 κιλα εχω αυτο που εχω, μην το κοιτας!!) :_zeppelin:

:D

ΘΑΝΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

ψηλωσες ακου 1,70

:P :P :P :P :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αγοράζεις το εσεσ επιλογής σου

του ρίχνεις πάνω και το κιτ μειωσης απόδοσης που διαβασα στο 0300 και μολαρεις στους δρόμους.

Το βλεπεις λοιπον -> killer gsxr1000k7 με τελική 120 χλμ

Σοβαρά τώρα υπάρχει τέτοιο πράγμα; Και τί κάνει; Βάζει κι άλλες πεταλούδες; Θα την καβαλάω και θα λένε έρχεται ο πεταλουδίτσος.

Αλήθεια πόσο έχει ενα τέτοιο κιτ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμ, άμα ο άνθρωπος σκέφτεται Ninjas και θέλει γκάζι?

Άμα θέλεις σου πουλάω το Σουτζούκι DR του 91 να το έχεις για μερικούς μήνες.

Μετά απο αυτό, ότι και να οδηγήσεις θα σου φανεί Hayabusha.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μετά απο αυτό, ότι και να οδηγήσεις θα σου φανεί Hayabusha.

Χαχαχαχ έλιωσα! Βασικά αυτό προσπαθώ να πω, δεν θέλω γκάζι. Και δεν με ψήνουν οι εντούρο επίσης. Μου αρέσει η στάση του σώματος στις σπόρ/τούρινγκ! Μου αρέσει που γίνεσαι ένα με την μηχανή (δεν μπορούσα να κατέβω με τίποτα όσες φορές ανέβηκα έτσι για ενα τετράγωνο). γκαν γκααααααν

Σπόρ τούρινγκ δεν θεωρείται το zzr; Κανένα άλλο παρόμοιο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tώρα το τι θεωρείται το καθένα...ούτε η μάνα τους δεν ξέρει.

Άλλη βγάζει street, άλλη είναι all round street, touring, sport touring, supersport touring, Supermotard, ON-off...

Άμα σου αρέσει η streetάδικη θέση οδήγησης λοιπόν, κάτσε και διάλεξε.

Το GSXR 1000, φοράει απο μαμά επάνω ένα μικρό κουμπάκι που περιορίζει την απόδοση του κινητήρα, απο λίγο εως πολύ κάτι που θα βοηθάει και στην βροχή.

Αλλά καλύτερα να σταματήσω να μιλάω γιατί θα μου πετάξουνε ντομάτες εδώ.

Προτείνω SuperDuke και 1000άρι GSXR σε νέο οδηγό...

Μπορείς να δοκιμάσες και τις χρηστικές εκδόσεις των sport μηχανών οι οποίες είναι οι εξής.

GSR600 ή 1000 που είναι οι κινητήρας του GSXR600 και 1000 αντίστοιχα αλλά όχι τόσο τουμπανιασμένος.

Yamaha Fazer 600 ή 1000 (κινητήρες του R1 ή R6).

Honda CBF 600 ή 900 (βγαίνει αυτό?) η 1000...δεν ξέρω για το Hornet πολλά πάντως θεωρείτε το πιο ταξιδιάρικο της παρέας.

Ducati monster. Αερόψυκτος V2 κινητήρας.

Και βγαίνει και το Aprilia Shiver με κινητήρα 750.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ok ευχαριστώ πολύ, θα κοιτάξω να ανέβω και σε αυτά τα μηχανάκια και θα επανέλθω!

Άτιμη κοινωνία, δεν είσαι για ψηλούς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Και βγαίνει και το Aprilia Shiver με κινητήρα 750.

Κουκλάρα με 98hp και ηλεκτρονικο γκάζι!!! :dribble: :dribble: :_rock-on:

Αχχχ.. στο καλό βραδιάτικα... :ranting3: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία είναι αλλα το ηλεκτρονικό γκάζι τι προσφέρει;

Τεσπα, πηγα σήμερα σε εναν τυπά στην πέτρου ράλλη, όπως περνούσα απο εκεί με τα πόδια βασικά.

Αλλα μιλάμε για πολύ cult τύπο. Με το που του είπα για sport μηχανάκι σουφρώνει τα φρύδια προς τα πάνω, τρίβει το άτριχο κεφάλι του, και με σέρνει και με καθίζει σε μια hayabusha. Του λέω "Ωραία είναι...Μια χαρά μου έρχεται... Αλλα δεν έχω εμπειρία απο μηχανάκια". "Καλά και τί κάνεις εκει πάνω;;;;" μου λέει και έλιωσα στο γέλιο.

Πάντως ούτε η ZX6R μου έρχεται άσχημα (αλλα πρέπει να σκύβω λίγο για να δώ τα όργανα). Και δυστυχώς σε zzr είχε μόνο την καινούρια (1.400άρα νομίζω).

Ψηλοί ενωθείτε! Κάνας άνω του 1.90-95 με μηχανη ρε παιδιά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φίλε εγώ έχω καβαλήσει ένα ZX6R ενός φίλου και το κεφάλι μου έβγαινε πιο έξω από την ζελατίνα!!! :P (είμαι 1,92 & 98 κιλά)

Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου περί "κουμπώματος" πάνω στα μηχανάκια και να το ψάξεις εις βάθος.

Ίσως η απειρία σου σε κάνει να νομίζεις πως κουμπώνεις όπου καθίσεις! Μα κούμπωσες στο ZX6R δυο μέτρα άνθρωπος? :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεκίνα με ένα Suzuki DR400 το οποίο

και το γκάζι του έχει

και την χρηστικότητα του

και την αξιοπιστία του

και την ομορφιά του

και την διαφορετικότητα του

και μόλις αποκτήσεις οδήγησεις μηχανόβια παιδεία προχωράς σε μία street τιμηστερή (απο το τιμημένος, τιμημένη...τιμηστερή). Και το DR ακόμα και τότε δεν θα πέσει σε αχρηστεία αφού είναι εργαλείο.Και θα κάνει και τις enduράδες του.

αν εξαιρέσεις την σέλα-string

Η μηχανή δεν είναι αυτοκίνητο να κόβεις το τιμόνι και να στρίβεις, ούτε συγχωρεί ντριφταρίσματα.Γενικότερα δεν συγχωρεί τίποτα. Όταν θα ανέβεις σε μηχανή θα δεις ότι θα αλλάξει και ο τρόπος που οδηγάς αυτοκίνητο. Θα είσαι λίγο πιο ξύπνιος στον δρόμο και θα υπολογίζεις περισσότερα ενδεχόμενα.

Να δεις πως είναι να γλυστράει η μούρη, να ξεκολλάει ο κώλος, φρεναριστός να περνάς μέσα απο αυτοκίνητα στενά,να σηκώνεται η μούρη εκεί που δεν το περιμένεις...

Εγώ προσωπικά πολύ το γουστάρω το καινούριο DR και απορώ πως δεν παίζουνε και άλλες ράτσες σε αυτή την κατηγορία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ψηλοί ενωθείτε! Κάνας άνω του 1.90-95 με μηχανη ρε παιδιά;

Ενημέρωσέ μας τελικά τί έκανες!

Αν και λίγο ετεροχρονισμένα απαντώ κι εγώ (1.95 - 93κιλα).

Οδηγώ ένα VFR 800 και μπορώ να πω ότι κούμπωσα στο μηχανάκι καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο. Οδηγούσα ένα TDM '04 και η θέση του VFR με βόλεψε πολύ καλύτερα, αφού οδηγώ πολλές ώρες ακούραστα. Η μόνη ένσταση (με όλες τις μηχανές δηλαδή), είναι η προστασία από τον αέρα όπου έβαλα τη ζελατίνα της isotta (φαίνεται στο avatar μου) και πραγματικά ΣΩΘΗΚΑ!

Μηχανές τύπου hayabusa και XX ποτέ δε με "έβαλαν" καλά επάνω τους, αφού μετά από 15-20 λεπτά οδήγησης ήμουν έτοιμος για μηνίσκο... :lol:

Από ss έχω ανέβει μόνο σε Ducati 999 και GSXR 1000 K7, απλά και μόνο για να δω τη θέση οδήγησης. Φυσιολογική θα έλεγα αν φυσικά κρίνω από τη γωνία στα γόνατα μου και μόνο, γιατί καταλαβαίνεις ότι η θέση οδήγησης είναι ακόμα πιο σκυφτή από το VFR και η προστασία του αέρα θα έρθει μόνο με άλλη ζελατίνα (το θεωρώ βέβαιο...)

Στη θέση σου θα κοιτούσα όπως ανέφερες κάποια στιγμή την Sport Touring κατηγορία, ειδικά αν κάνεις ταξίδια (έχουν δυνατότητες για πίστα όπως λένε όλοι, σύντομα θα μπω κι εγώ πάντως). Αναφέρομαι στα:

VFR, Triumph Sprint ST, BMW K1200S, CBF 1000 και άντε σε πιο soft καταστάσεις CBF 600, ή κάτι αντίστοιχο.

Ακόμα και για πρώτη μηχανή, αν έχεις το μυαλό στο κεφάλι σου δε θα σε προβληματίσει κάποια απ'αυτές πιστεύω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα