Jump to content
nikosk

Vstrom αντιπροσωπείας ή ανεξάρτητου?

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους

Έχω ήδη παραγγείλει ένα βεστρομ από ανεξάρτητο, μου φάνηκε πολύ καλή η τιμή (6550 χωρις ΑΒS), έχει κανείς καμιά δυσάρεστη εμπειρία, γιατί βλέπω ότι γράφεται γενικά να προτιμώνται αντιπροσωπείας.

Τι μπορεί να παίζει δηλ? 2 χρόνια εγγύηση μου δίνουν και εκεί!

thanks

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τιποτα δεν παιζει, το μονο προβλημα ειναι οταν θα θες να το πουλησεις θα θελουν να στο παρουν σε ξεφτιλα τιμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακουγεται, χωρις να υπαρχει καποιος να το επιβεβαιωσει, οτι και καλα αν σου βγαλει καποια καλυπτομενη απο την εγγυηση βλαβη η μοτο θα αρνηθει η αντιπροσωπια να στην φτιαξει. Μετα τους απειλεις δικαστικα αφου η εγγυηση ειναι παγκοσμια ή πανευρωπαϊκη or something, και στο τελος θα στο φτιαξουν με κοστος την καθυστερηση χρονου που δεν θα ειχες αν ηταν αντιπροσωπειας ... .... @@ μεντολες δλδ ...

Παντα απο οτι ακουγεται .... Κι αλλες φορες που εχει κουβεντιαστει στο φορουμ, δεν ειχε κανεις καποιον γνωστο που να του εχει τυχει κατι αναλογο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο καινούριο με ABS και αξεσουάρ που δίνει η αντιπροσωπεία η διαφορά με τους παραεισαγωγείς δεν είναι πολύ μεγάλη...

Γεγονός είναι ότι τα μη ABS που τους έχουν μείνει δε φεύγουν πλέον εύκολα, γι' αυτό και οι τόσο καλές τιμές...

Όταν πήρα το δικό μου παραεισαγωγή πριν 2 χρόνια γλύτωσα 1.000 ευρώ τότε, και το μηχανάκι τώρα που λήγει η εγγύηση δεν έχει βγάλει κάτι...

Μιλώντας τον έμπορο που το πήρα πριν από ένα μήνα μου είπε ότι φεύγουν πολλά 1000άρια strom προς επαρχία (άσχετο)...

Όπως και να 'ναι, το μηχανάκι είναι δοκιμασμένο και δεν έχεις να φοβηθείς κάτι :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τιποτα δεν παιζει, το μονο προβλημα ειναι οταν θα θες να το πουλησεις θα θελουν να στο παρουν σε ξεφτιλα τιμη.

Αυτό πού το άκουσες ρε Θάνο, εγώ πρώτη φορά το ακούω(το βλέπω δλδ).

Εγώ ξέρω ότι το μόνο πράγμα που ισχύει για τα παραεισαγωγής, είναι αυτό που λέει ο javaneze.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αυτό πού το άκουσες ρε Θάνο, εγώ πρώτη φορά το ακούω(το βλέπω δλδ).

Εγώ ξέρω ότι το μόνο πράγμα που ισχύει για τα παραεισαγωγής, είναι αυτό που λέει ο javaneze.

Δε το ακουσα, ειναι προσωπικη μου εμπειρια.

Αυτο που λεει ο Νικος ισχυει αν και ειναι παρανομο. Δε σημαινει ομως οτι επειδη θα το αρνηθει η αντιπροσωπεια θα το αρνηθει και ο

εμπορος που σου εφερε το μηχανακι. Σου δινει αυτος εγγυηση, το οτι αυτος ειναι πιθανον να καθυστερησει περισσοτερο να σου φερει το

ανταλλακτικο ειναι πιθανο, αλλα και οι αντιπροσωπειες οταν δε το εχουν εδω, 2 και 3 μηνες περιμενεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή στο ζητήσανε ξεφτίλα τιμή και σύ το έδωσες. Κατά αυτή την έννοια πράγματι ήταν μια εμπειρία, δεν σημαίνει όμως ότι επειδή στο ζητάνε ξεφτίλα τιμή με μία Α δικαιολογία και εσύ το δίνεις, να ισχύει κιόλας για όλους. Δεν έχω δεί σε κανένα κατάλογο μεταχειρισμένων να λέει διαφορετική τιμή πώλησης για τα παραεισαγωγής. Οπότε άν στο ζητάνε ξεφτίλα τιμή δεν το δίνεις, πας αλλού. Φίλε Θάνο πάντα φιλικά μιλάω έτσι, εκφράζω την προσωπική μου άποψη όσον αφορά για κάτι λαμόγια που προσπαθούν να αγοράσουν - σκοτώσουν μία μηχανή όσο φτηνότερα με διάφορες δικαιολογίες και μετά τις πουλάνε για χρυσάφι. Σε παρακαλώ αν βρίσκεις ότι έχω λάθος να μου το πεις. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..η συζητηση εχει ξαναγινει εδω μεσα κατ'επαναληψη..

Διαφορες δεν υπαρχουν (παρα μονο ισως στην τιμη αγορας αλλα οχι μεταπωλησης!) ;)

Οσο για την εγγυηση, κανονικα ισχυει σε πανευρωπαικο επιπεδο για ολες! (Στην BMW, σιγουρα!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημέρα σε όλους.....

το θέμα εγγύηση ειναι πολύ ρευστό στην Ελλάδα.....αγόρασα το 1000 το σεπ του 2003 γλυτώνοντας 1700€....σε μικροπρόλβλημα που εμφανίστικε η αντιπρ.....δεν με καλυψε και ο ανεξάρτητος καραγκιόζης που το αγόρασα μου πρότεινε να τα βαλουμε μισα μισα τα εξοδα...καταλαβαίνετε τι εγινε...τεσπα τα πλήρωσα και τελείωσε η υποθεση...

για να ισχύσει η πανευρωπαϊκή εγγύηση της μοτοσυκλετας πρεπει ο κατοχος να εχει το βιβλίο εγγύσης και συντηρησης....αν δεν του χορηγηθεί τοτε....δεν υπαρχει εγγύηση...

το 650 με abs κοστίζει 8000 και το δίνουν μαζι με βαλιτσα χουφτες καγκελα και συναγερμο.....οποτε ερχετε μια η αλλη με το παραεισαγωγής...

γνωμη μου μονο αντιπρ/ας... για να εχεις την σιγουρια των 2 ετων...

απο εκεί και περα η μοτοσυκλετα σιγουρα ειναι αξιοπιστη....αλλα ποτε δεν ξέρεις....

και ενα τελευταιο....αν η μοτοσυκλετα εχει ανακληθει για καποιο λόγο θα το μάθεις.....;;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Morfea κι εγώ παραεισαγωγής πήρα το 650, αλλά το βιβλιαράκι εγγύησης και συντήρησης μου το έδωσε στα χέρια ο άνθρωπος. Βέβαια περάσαν τα 2 χρόνια δόξα τω Θεό χωρίς κανένα πρόβλημα.

Οπότε αν αγοράσει κάποιος παραεισαγωγής πρέπει να διεκδικήσει το εν λόγω βιβλίο. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ .....ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Μ@@@@Α....ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 2003 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ....ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ .....ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΟ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δηλαδή στο ζητήσανε ξεφτίλα τιμή και σύ το έδωσες. Κατά αυτή την έννοια πράγματι ήταν μια εμπειρία, δεν σημαίνει όμως ότι επειδή στο ζητάνε ξεφτίλα τιμή με μία Α δικαιολογία και εσύ το δίνεις, να ισχύει κιόλας για όλους. Δεν έχω δεί σε κανένα κατάλογο μεταχειρισμένων να λέει διαφορετική τιμή πώλησης για τα παραεισαγωγής. Οπότε άν στο ζητάνε ξεφτίλα τιμή δεν το δίνεις, πας αλλού. Φίλε Θάνο πάντα φιλικά μιλάω έτσι, εκφράζω την προσωπική μου άποψη όσον αφορά για κάτι λαμόγια που προσπαθούν να αγοράσουν - σκοτώσουν μία μηχανή όσο φτηνότερα με διάφορες δικαιολογίες και μετά τις πουλάνε για χρυσάφι. Σε παρακαλώ αν βρίσκεις ότι έχω λάθος να μου το πεις. :_thumbsup:

Δυστιχως δεν προλαβα να το δωσω :(

Λοιπον, ακου να σου πω, οταν ηθελα να πουλησω το cbr600f ολοι με ρωταγαν αν ηταν αντιπροσωπειας, ευτυχως ηταν γιατι αλλιως

μου κανανε μουτρα για να το παρουν, πραγμα που σημαινει οτι αν τους ελεγα οτι ηταν εισαγωγη σιγουρα θα μου διναν πολυ λιγοτερα

χρηματα.

Αφου πηρα λοιπον το Hayabusa (αααχ τι μου κανεις τωρα αχ :( ), το πηρα παραεισαγωγη μιας και τα λεφτα ηταν στις 2700 ευρω κερδος,

αρκετα μεγαλη διαφορα για να κανω την κινηση μιας και το σκεφτομουν πολυ.

Απο την στιγμη που το αγορασα και μιλησα με καποιους για να το εδινα (δεν θα το εδινα ακομα αλλα για το μελλον που σκεφτομουνα), ολοι

λεγανε οτι δυσκολα να παρουν παραεισαγωγης μηχανακι, αυτο βεβαια το λενε πολυ απλα για να παρουν το μηχανακι σε πιο χαμηλη τιμη,

προφανος 1000 ευρω πιο κατω μιας και δεν εχει εγγυηση εδω και θα ειναι αυτοι υπευθυνοι. Και καλα τωρα λες και μετα απο τα 2 χρονια

εχει εγγυηση :kaaaala:

Αρα εννοειται πως δεν τους το δινεις αλλα απο την αλλη αν θες να παρεις κατι αλλο δε μπορεις να κανεις και κατι μιας και ολοι το εχουν

συστημα ωστε να κερδιζουν περισσοτερα χρηματα. Δε λεω μπορει να βρεθει και καποιος που να μην ειναι τοσο απατεωνας ή να κανεις

υπομονη για να δωθει σε ιδιωτη που και παλι ο καθε ιδιωτης θα κολλαγε στο οτι ειναι παραεισαγωγης.

Αδικο δεν εχεις αλλα δυστιχως επικρατει μια κατασταση με τα παραεισαγωγης, σαν μηχανακια ειναι ακριβως τα ιδια, απλα πιστευω αν δεν

ειναι μεγαλη η χρηματικη διαφορα καλυτερα να περνεται απο την αντιπρωσωπεια, εχω ακουσει κατι περιπτωσεις που για 500 ευρω το εχουν

παρει παραεισαγωγη, βεβαια αν ο αλλος δεν τα εχει τι να κανει; να κανει λιγη υπομονη να τα βρει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως έμαθα πολλά και ευχαριστώ όλους.

Το σίγουρο είναι ότι θα ζητήσω το βιβλίο εγγύησης και συντήρησης αλλιώς δε δίνω μια !!! :rtfm:

..και πάλι ευχαριστώ παιδιά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα αυτο με την μεταπωληση μπορει να εχει μια βαση, εφοσον το αγορασεις παραεισαγωγης.

Το κερδος ουσιαστικα που θα ειχες στην αγορα...

Δλδ αν ο Θανος οπως λεει ειχε 2.700 ευρω κερδος απο την αγορα του εξωτερικου ομοιως οταν θα το πουλαγε θα το εδινε φθηνοτερα απο εναν οποιονδηποτε που το πουλαγε στην ιδια κατασταση αλλα το ειχε αγορασει και 2.700 ευρω ακριβοτερα.

Οποτε και παλι, μια η αλλη ειναι ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα μηχανάκια αυτά σίγουρα δεν είναι μεταχειρισμένα όλα; Και σίγουρα δεν γίνεσαι κλεπταποδόχος;

Η ιστορία με το βιβλίο εγγύσης και συντηρησης μου θυμίζει εμπόριο λευκής σαρκός και διαβατήρια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Βασικα αυτο με την μεταπωληση μπορει να εχει μια βαση, εφοσον το αγορασεις παραεισαγωγης.

Το κερδος ουσιαστικα που θα ειχες στην αγορα...

Δλδ αν ο Θανος οπως λεει ειχε 2.700 ευρω κερδος απο την αγορα του εξωτερικου ομοιως οταν θα το πουλαγε θα το εδινε φθηνοτερα απο εναν οποιονδηποτε που το πουλαγε στην ιδια κατασταση αλλα το ειχε αγορασει και 2.700 ευρω ακριβοτερα.

Οποτε και παλι, μια η αλλη ειναι ;)

Αυτο ακριβως συμβαινει που λεει ο Νικος ;) :_thumbsup:

Τα μηχανάκια αυτά σίγουρα δεν είναι μεταχειρισμένα όλα; Και σίγουρα δεν γίνεσαι κλεπταποδόχος;

Η ιστορία με το βιβλίο εγγύσης και συντηρησης μου θυμίζει εμπόριο λευκής σαρκός και διαβατήρια...

Ολοκαινουργια ειναι και μαλιστα με ολες τις ζελατινες επανω τους :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αδικο δεν εχεις αλλα δυστιχως επικρατει μια κατασταση με τα παραεισαγωγης, σαν μηχανακια ειναι ακριβως τα ιδια, απλα πιστευω αν δεν

ειναι μεγαλη η χρηματικη διαφορα καλυτερα να περνεται απο την αντιπρωσωπεια, εχω ακουσει κατι περιπτωσεις που για 500 ευρω το εχουν

παρει παραεισαγωγη, βεβαια αν ο αλλος δεν τα εχει τι να κανει; να κανει λιγη υπομονη να τα βρει.

+1000 :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
+1000 :thumbsup1:

Ακριβώς, η διαφορά είναι περιπου στο χιλιάρικο ή 15%, δεν είναι και λίγα. Τα δίνω σε εξοπλισμό. Εμένα αυτό το +1000 της αντιπροσωπείας μου θυμίζει λίγο νταβατζιλίκι. Νομίζω όλοι έχουμε την εμπειρία κάποιων δυσανάλογα ακριβών γνήσιων ανταλλακτικών...αυτών που σε κάνουν να αναρωτιέσαι ..."από τι είναι φτιαγμένο";

Για να τα δίνουν οι άλλοι φθηνότερα σημαίνει ότι υπάρχουν περιθώρια κέρδους! Ας είμαστε και καμιά φορά κερδισμένοι απ τους σκληρούς νόμους της αγοράς ...(ελπίζω δηλαδή!) :rolleyes:

Πάντως από το μαγαζί μου είπαν εννοείται ότι συνοδεύεται με βιβλίο εγγύησης-συντήρησης.

Ελπίζω να δικαιωθώ με την επιλογή του ανεξάρτητου, θα επανέρθω με την εμπειρία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πάντως από το μαγαζί μου είπαν εννοείται ότι συνοδεύεται με βιβλίο εγγύησης-συντήρησης.

Εννοειται, το θεμα ειναι οτι το βιβλιο που θα συνοδευεται δεν θα ειναι απο τον Ελληνα αντιπροσωπο αλλα απο τον Ευρωπαιο αντιπροσωπο

οπου εχει γινει και η εισαγωγη της μοτο σου ;)

Υ.Σ. Σε εμενα παντως ετσι ηταν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εννοειται, το θεμα ειναι οτι το βιβλιο που θα συνοδευεται δεν θα ειναι απο τον Ελληνα αντιπροσωπο αλλα απο τον Ευρωπαιο αντιπροσωπο

οπου εχει γινει και η εισαγωγη της μοτο σου ;)

Υ.Σ. Σε εμενα παντως ετσι ηταν.

Ώπα! Αυτό εννοείτε όταν λέτε ότι τα "παραεισαγωγής" δε συνοδεύονται από βιβλίο, ή ότι δεν δίνεται κανένα βιβλίο;

Θα μπορούσε να δίνει βιβλίο του έλληνα αντιπρόσωπου; Δε μου ακούγεται λογικό!

Το ζήτημα είναι ότι αυτό που δίνει είναι εγγύηση;

Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως στα της αντιπροσωπείας καλύπτεσαι σε οποιδήποτε εξουσιοδοτημένο, ενώ εδώ πρέπει να το πας μόνο στον ίδιο; Ισχύει αυτό που λεω ήιιιι....;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ώπα! Αυτό εννοείτε όταν λέτε ότι τα "παραεισαγωγής" δε συνοδεύονται από βιβλίο, ή ότι δεν δίνεται κανένα βιβλίο;

Θα μπορούσε να δίνει βιβλίο του έλληνα αντιπρόσωπου; Δε μου ακούγεται λογικό!

Το ζήτημα είναι ότι αυτό που δίνει είναι εγγύηση;

Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως στα της αντιπροσωπείας καλύπτεσαι σε οποιδήποτε εξουσιοδοτημένο, ενώ εδώ πρέπει να το πας μόνο στον ίδιο; Ισχύει αυτό που λεω ήιιιι....;

Βιβλιο δινεται και εγγυηση υπαρχει, απλα εχεις εγγυηση μονο απο αυτον που πηρες τη μοτο και μονο σε αυτον ισχυει το βιβλιαρακι σε

συνεργασια που εχει με τον ευρωπαικο εισαγωγεα ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορω να καταλαβω.. (Ειλικρινα..)

Πηρα το μηχανακι μου "παραεισαγωγη" απο Ελλαδα, με το βιβλιο κια την εγγυηση της σφραγισμενη απο το καταστημα της Γερμανιας..

Ποτε κανενα προβλημα, ουτε απο την εδω αντιπροσωπεια, ουτε στα service, ουτε απο πουθενα.. ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ???

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν μπορω να καταλαβω.. (Ειλικρινα..)

Πηρα το μηχανακι μου "παραεισαγωγη" απο Ελλαδα, με το βιβλιο κια την εγγυηση της σφραγισμενη απο το καταστημα της Γερμανιας..

Ποτε κανενα προβλημα, ουτε απο την εδω αντιπροσωπεια, ουτε στα service, ουτε απο πουθενα.. ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ???

Τωρα γιατι πειραζεις τον κοσμο που δεν εχει BMW :D

Αυτες τις ''πολυτελειες'' μονο η BMW τις παρεχει Θαναση, δεν σου αρνουντε την εγγυηση οπως κανουν οι ΣΦ@ΚΙΑΝ@ΚΗΣ, Σ@ΡΑΚ@ΚΗΣ κτλ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τωρα γιατι πειραζεις τον κοσμο που δεν εχει BMW :D

Αυτες τις ''πολυτελειες'' μονο η BMW τις παρεχει Θαναση, δεν σου αρνουντε την εγγυηση οπως κανουν οι ΣΦ@ΚΙΑΝ@ΚΗΣ, Σ@ΡΑΚ@ΚΗΣ κτλ.

Υπερασπιζομαι τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!! (Ελεος!, δλδ!!..)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα