tasos30fullou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 Φίλοι μου καλημέρα. Μένω σε μια ήσυχη γειτονιά της Θεσσαλονίκης και απέναντι από σπίτι μου έχει ένα πάρκο (παιδική χαρά καλυτέρα). Όπως μαρτυρά και η λέξη, λογικά εκεί θα συχνάζουν παιδιά για να παίζουν και θα χαίρονται. Αμ δε!!!!!! Όταν ένας γονιός πάει με καροτσάκι ή ποδήλατο να μπει στο πάρκο είναι αδυνατών γιατί ένα ΓΑΪΔΟΥΡΙ έχει μπλοκάρει την είσοδο. Υ.Γ.: Εκτός από σημείωμα που του άφησα ,απλά ήθελα να τον κράξω . Αν ο Admin θεωρεί ότι πρέπει οι πινακίδες να μην φαίνονται ας τις διαγράψει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 Εγώ στην ΄θέση σου θα του πετούσε και ένα αυγό στο παμπρίζ .Έτσι να ψηνόταν και λίγο από τον ήλιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jokey 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 Βλέπω πάντος οτι ο τύπος εκτός του οτι θέλει να είναι μούρη με το παλιόκουτο Πλήρωσε να έχει και πινακίδα 000,αλλά δεν πλήρωσε και για μιά θέση πάρκινγκ να στεγάζει την μ@λ@κ!@ που τον δέρνει, παρά την άφησε να πλανάται στους ελληνικούς δρόμους Έπρεπε εκτός από το σημείωμα να έκανες και μια κλήση στην τροχαία Δυστυχώς πρέπει να γινόμαστε ρουφιάνοι μιας και αν του ανταποδώσεις με τον νόμο της ζούγκλας θα βρεις και τον μπελά σου Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 απλα φιλε μου ....αρκει ενα τηλεφωνο στο 100 να ερθει να το μαζεψει ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deja Vu 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 Μπεεμβεδάκιας δεν είναι;Τι περίμενες δηλαδή;Ο άρχων του δρόμου,του πεζοδρομίου,της κουζίνας,της ταράτσας,της κατσαρόλας που μαγειρεύει η γυναίκα του,ο άρχων των πάντων. ΝΗΜ 2000; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 Ορίστε ένα καλό παράδειγμα ΚΑΓΚΟΥΡΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 ...ελα βρε παιδια που μας φταιει η μαρκα ... ....ο τυπος πρεπει να ειναι τοσο μ@λ@κας που και αν ειχε Ντατσουν θα το εβαζε μεσα στο παρκο να παιξει λιγο με τα χωματα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 Μπεεμβεδάκιας δεν είναι;Τι περίμενες δηλαδή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deja Vu 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 ...ελα βρε παιδια που μας φταιει η μαρκα ... ....ο τυπος πρεπει να ειναι τοσο μ@λ@κας που και αν ειχε Ντατσουν θα το εβαζε μεσα στο παρκο να παιξει λιγο με τα χωματα!!! Παιδιά,δεν μου φταίει η μάρκα ως μάρκα,αλλά οι περισσότεροι Μπεεβεδογιωταχήδες είναι όπως τους περιγράφω.Κάντε μια βόλτα στα υπερδυτικά προάστεια της Αθήνας να δείτε τι γίνεται.Όλο το Ζεφύρι ΒΜW οδηγάει.Όλοι οι νεόπλουτοι BMW οδηγούν.Είναι τυχαίο; Άνθρωποι με χαμηλή κοινωνική υπόσταση προσπαθούν μέσω ενός αυτοκινήτου συγκεκριμένης μάρκας να αναρριχηθούν στο κοινωνικό status. Φυσικά υπάρχουν και εκείνοι που ξέρουν γιατί αγόρασαν αυτό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο οι οποίοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να επιδειχτούν στους υπολοίπους.Το αγόρασαν για την πολυτέλεια του,για τα γκάζια του και την αξιοπιστία του. Ο εν λόγω συγκεκριμένος οδηγός,δείχνει το ποιος είναι με το παρκάρισμα του,το οποίο φωτογραφίζει έναν αγενή άνθρωπο που ουδεμία σημασία δίνει για το αν προκαλεί πρόβλημα εκεί που παρκάρισε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 Ο εν λόγω συγκεκριμένος οδηγός,δείχνει το ποιος είναι με το παρκάρισμα του,το οποίο φωτογραφίζει έναν αγενή άνθρωπο ..O οποιος θα εκανε το ιδιο και με cayenne και με ferrari και με "Datsun" ! ;) (Eλα, ηταν λιγο "αφοριστικος" ο τροπος που εκφραστηκες προηγουμενως, αλλα ενταξει.. συγχωρεμενος!) :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deja Vu 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 Ε όχι και συγχωρεμένος Eίμαι κοτσωνάτος άντρας ακόμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos30fullou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 απλα φιλε μου ....αρκει ενα τηλεφωνο στο 100 να ερθει να το μαζεψει ...... Δυστυχώς φίλε μου κανένας δεν το κουνά από γραφείο του. Το συγκεκριμένο είναι Θεσσαλονίκη στο δήμο Καλαμαριάς. Πλήρη αδιαφορία. Αν και θα έπρεπε να είναι ο δήμος "κουκλί"(τα έσοδα του δήμου από τα τραπεζοκαθήσματα σε cafe,bar, ταβέρνες δεν μπορείς να τα φανταστείς ),αλλά οι δημοτικοί παράγοντες το μονό που κάνουν είναι να κάνουν πέρα -δώθε κοντά στο δημαρχείο. Όταν όλοι φωνάζαμε ΜΑΥΡΟ στον ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ όλοι σφύριζαν αδιάφορα. Τώρα φατον στην μάπα. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotpag 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 μπορείς και εσύ να προμηθευτείς τα αυτοκόλλητα από τους streetpanthers.gr του αξίζει αλλά δεν είναι ο μόνος… Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 Αμα ειναι ζωω ο ανθρωπος τι περιμενεις, δε θα αλλαξει οτι και αν του κανεις, το μυαλο και ο χαρακτηρας δεν αλλαζει απο την μια στιγμη στην αλλη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos30fullou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 Αμα ειναι ζωω ο ανθρωπος τι περιμενεις, δε θα αλλαξει οτι και αν του κανεις, το μυαλο και ο χαρακτηρας δεν αλλαζει απο την μια στιγμη στην αλλη Όλοι κάποια στιγμή κάνουμε την παρανομία μας…Αλλά στο συγκεκριμένο σημείο ….πάντα έχει θέση λίγο πιο πίσω ή μπροστά για μπορείς να μπεις στο πάρκο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 Παιδιά,δεν μου φταίει η μάρκα ως μάρκα,αλλά οι περισσότεροι Μπεεβεδογιωταχήδες είναι όπως τους περιγράφω........................ αλλά και οι περισσότεροι Μπεεμβεδομοτοσικλετιστες το ιδιο ειναι......... ΠΡΟΣΟΧΗ....οι περισσότεροι ...ΟΧΙ ολοι <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nasos79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω... (συγγνώμη για το ξεχείλωμα της σελίδας) (αν ψήνεται κανείς, εγώ έχω ήδη παραγγείλει 100 αυτοκόλλητα...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 Παιδιά,δεν μου φταίει η μάρκα ως μάρκα,αλλά οι περισσότεροι Μπεεβεδογιωταχήδες είναι όπως τους περιγράφω. Για τους Μπεμβεδογιωταχήδες συμφωνώ απόλυτα. Οι εξαιρέσεις ελάχιστες. Το αυτοκόλητο με τον γαϊδαρο είναι Γ@Μ@ΤΟ. Παρόμοια έχω δει να κυκλοφορούν εδώ στη Θεσσαλονίκη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 λετε να συμμορφωθει με τ αυτοκολλητο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeisfuture 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 BMWιοταχίδες ? Δεν νομίζω να είμαστε χειρότεροι από τους Smart-ογιοταχίδες ? Η τους Saxo-Punto-ακιδες !!! Αυτός στην φωτό ήθελε ενα ψέκασμα με paint remover. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 ε αφού είναι μπε-εμ-βε μπορεί να παρκάρει όπου θέλει.. πλήρωσε μάλλον και για το 2000... έτσι ελλαδάρα! και ένα αυγό στο παμπρίζ ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΔΥΝΑΤΑ ΟΜΩΣ... ΟΧΙ ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 BMWιοταχίδες ? Δεν νομίζω να είμαστε χειρότεροι από τους Smart-ογιοταχίδες ? Η τους Saxo-Punto-ακιδες !!! Αυτός στην φωτό ήθελε ενα ψέκασμα με paint remover. α πουλακι μου ....σε τσακωσαμε ..........καγκουρα BMWιοταχί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeisfuture 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 α πουλακι μου ....σε τσακωσαμε ..........καγκουρα BMWιοταχί Καλά σου λέει bikeisfuture ο Gfiotakis. Και εγώ μαζί του. BMWκάγκουρα !!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2007 Απιθανος εχει απειρο χωρο να παρκαρει! Αν δεν ηταν σουρωμενος το προηγουμενο βραδυ ή δεν ηταν ολες οι θεσεις πιασμενες οταν το αφησε θελει :kill: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες