Jump to content
Θάνος

Ποιά είναι η αγαπημένη σου κατηγορία μοτοσυκλέτας;

Αγαπημένη μου κατηγορία  

76 ψήφοι

1. 1.

• Sport Touring
      18
    • Super Sport
      10
    • Touring
      0
    • Street Fighter-Naked
      12
    • On-Off
      21
    • Enduro
      1
    • Motocross
      0
    • Super Motard
      0
    • Custom
      3
    • Trial
      0
    • Scooter
      0
    • ??????
      0
    • ????, ??? ???
      3
  2. 2.

• ???
      49
    • ???
      3
    • ??? ??? ?? ??? ???????? ???? ??????? ??????
      12
    • ??? ??? ??? ?? ?????????? ?? ??? ???????? ?????...
      1
    • ??? ??? ??? ??? ??????
      1
    • ??? ???? ???? ?? ???????? ????
      2
  3. 3.

• ???
      60
    • ???
      5
    • ?? ?? ???? ????? ??? ??? ???????? ????
      3

Recommended Posts

Για παμε να δουμε ποια κατηγορια ειναι ο ερωτας μας και ποσοι ειναι εδω μεσα κρυφο-ονοφαδες-σουπερσποριδες κτλ. :D

Πες αν την εχεις και αν εισαι ικανοποιημενος απο αυτη.

Παμε λεμεεεεεεεεε :clapping:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Eνα καλο Sport Touring κι ενα καλο Enduro μού δινουν Ο,ΤΙ χρειαζομαι απο την μοτοκίνηση... :) Βεβαια καμμία κατηγορια δεν με χαλάει,ποτέ δε λέω ποτέ αλλά οταν μιλαμε για "Αγαπημενα" τοτε Eνα καλο Sport Touring κι ενα καλο Enduro μού δινουν Ο,ΤΙ χρειαζομαι απο την μοτοκίνηση... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω είμαι καταευχαριστημένος από την ζουζουρα μου. Είναι ότι θέλω και για την δουλεία που την θέλω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για την ωρα ειμαι στην κατηγορια ss και φυσικα το απεκτησα προσφατα.. :_rock-on:

Τωρα για το μελλον επειδη περνανε και τα χρονακια με βλεπω κατι σε σπορ τουρινγκ και ειμαι και κρυφο ον οφ εδω που τα λεμε.. :_hi:

Μηπως τα θελω ολα δικα μου :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ψηφισα γιατι δεν εχει επιλογη ολες........

Γιατι ολες ειναι καλες....κατα περιπτωση....

Μεσα στην πολη λες "να ειχα ενα παπι" αλλα μετα λες "καλυτερα ενα scooter προς το mega να παω και πιο εξω", αλλα εξω λες "να ειχα ενα SS να λυσαγα" αλλα μετα απο καμια 400αρια χλμ λες"sporttouring και ξερο ψωμι" και εαν εχει και αλλα χλμ τοτε "touring....αρχοντας" και φτανεις σε ενα ωραιο ορεινο κομματι...

."γαμοτο ...να ειχα ενα on-off" , μπαινεις στο χωμα και θελεις "πριονι" αλλα εκει που κολανε τα παντα νασου και ο τυπος με το Trial που σκαρφαλωνει σαν κατσικι και εσυ αρχιζεις το κλαμα....τα παιρνεις στο κρανιο καβαλας την customια σου και πας τσαρκα για καφε στο πασαλιμανι....

Γι'αυτο λοιπον θελω απ'ολες μεσα σε ενα φορτηγο να με ακολουθει και να παιρνω οποια μου κανει κατα περιπτωση.....

:tease::tease::tease::tease::tease:

:shoot::taz:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεκίνησα προ έτους με μεσαίο ΟΝ - ΟFF. Παρέμεινα στην κατηγορία για λόγους εξοικείωσης. Ναι, είμαι ευχαριστημένος. Αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και ένα ST :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τα ελληνικά δεδομένα πιστεύω ότι η πληρέστερη κατηγορία είναι το on-off. Αν είχαμε δρόμους και συμπεριφορά οδηγών όπως στο εξωτερικό, τότε σίγουρα θα στρεφόμουνα σε πιο στριτάδικη μηχανή(π.χ. sport touring, ss, touring). :_thumbsup:

Καλά όμως για το βουνό θα προτιμούσα ένα καθαρόαιμο enduro, όχι πως το on-offάκι τα πάει άσχημα με σωστή επιλογή ελαστικού. :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ψηφισα γιατι δεν εχει επιλογη ολες........

Γιατι ολες ειναι καλες....κατα περιπτωση....

Μεσα στην πολη λες "να ειχα ενα παπι" αλλα μετα λες "καλυτερα ενα scooter προς το mega να παω και πιο εξω", αλλα εξω λες "να ειχα ενα SS να λυσαγα" αλλα μετα απο καμια 400αρια χλμ λες"sporttouring και ξερο ψωμι" και εαν εχει και αλλα χλμ τοτε "touring....αρχοντας" και φτανεις σε ενα ωραιο ορεινο κομματι...

."γαμοτο ...να ειχα ενα on-off" , μπαινεις στο χωμα και θελεις "πριονι" αλλα εκει που κολανε τα παντα νασου και ο τυπος με το Trial που σκαρφαλωνει σαν κατσικι και εσυ αρχιζεις το κλαμα....τα παιρνεις στο κρανιο καβαλας την customια σου και πας τσαρκα για καφε στο πασαλιμανι....

Γι'αυτο λοιπον θελω απ'ολες μεσα σε ενα φορτηγο να με ακολουθει και να παιρνω οποια μου κανει κατα περιπτωση.....

:tease::tease::tease::tease::tease:

:shoot::taz:

Ετσι ακριβως ........ το εχουν οι Αντωνηδες .... τι ??? ..... μα να τα θελουν .... ΟΛΑΑΑΑΑΑ ...... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

super sport megali agapi :_rock-on:

η επομενη μοτοσυκλετα μου (και οι επομενες ωσπου να μην μπορω αλλο λογω μεσης :_w00t: ) θα ειναι σουπερ σπορτ :_rock-on::_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΙΜΑΙ στη κατηγορια on-off

EIMAI ευχαριστημενος

ΕΙΜΑΙ και σε κατι τρελες σκεψεις τωρα τελευταια

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:uglystupid2::uglystupid2::uglystupid2::uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οδηγάω super motard (ε, όχι και τόσο super...) και όταν πάρω την GSR ή την FZ600 N ή ό,τι μου έχει κάτσει στο μάτι εκείνη την περίοδο, δεν πρόκειται να πουλήσω το ΧΤάκι μου!

Ευχαριστημένος από το motard γιατί δε μασάει μία, ακόμα κι όταν δεν του συμπεριφέρομαι πολύ καλά. Μόνο τα σερβισάκια του μου ζητάει... :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tην έχω αλλα θα την αλλάξω :D

Να'τος ο επομενος που θα αποκτησει καινουργεια μοτο στο φορουμ :lipssealed:

Για λεγε τιιιιι σκεφτεσαι; :D

ΕΙΜΑΙ στη κατηγορια on-off

EIMAI ευχαριστημενος

ΕΙΜΑΙ και σε κατι τρελες σκεψεις τωρα τελευταια

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:uglystupid2::uglystupid2::uglystupid2::uglystupid2:

Να'τες οι δηλωσειιιιις :D

Για παμε στις σκεψεις :clapping:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να'τος ο επομενος που θα αποκτησει καινουργεια μοτο στο φορουμ :lipssealed:

Να'τες οι δηλωσειιιιις :D

Για παμε στις σκεψεις :clapping:

Για λεγε τιιιιι σκεφτεσαι; :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και ξεκίνησα με ένα Yamaha DT125 trail (1975) , on-off δηλαδή, όλες οι επόμενες μοτό μου ήταν στρητ και η αγαπημένη μου κατηγορία που έχω καταλήξει εδώ και χρόνια είναι οι Sport Turing. Kαι η εκπρόσωπος της αυτή την στιγμή , το ΧΧ που είμαι κάτοχος , με καλύπτει απόλυτα, δεν το αλλάζω με τίποτα...

Βέβαια είμαι κάτοχος και ενός CB 400 SF-R , που έχει αναλάβει τα της καθημερινής μετακίνησης μέσα στην Αθήνα... Και από αυτό είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...

Έχοντας αυτά τα 2 ως αμετακίνητη βάση , δεν θα έλεγα όχι σε άλλα 2 μηχανάκια... Ένα SS και ένα μεσαίο ON-OFF . To πρώτο για ευνόητους λόγους και το δεύτερο για κάνα νησάκι και πιο εύκολη πρόσβαση σε παραλίες...

Με τίποτα δεν θέλω τσοπεριές και παπιά.... Σε όλα τα άλλα λέω ναι... αλλά χωρίς να καίγομαι κιόλας...

ΥΓ. Μου την δίνει αφάνταστα στα νεύρα η καραμέλα "για την Ελλάδα και τους δρόμους της τα on-off είναι η κατάλληλη κατηγορία".. Απλά γιατί η κατάλληλη κατηγορία για τον καθένα είναι ότι ικανοποιεί τις ανάγκες του.

Stay alive, keep riding

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα