crewskas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 Γεια σας, Ψάχνω τρόπο να μπορέσω να φέρω καινούρια μηχανή από Ασία και όχι από Ευρώπη. Συγκεκριμένα, θέλω να φέρω το Honda adv 160. Δεν είμαι 1000% σίγουρος, αλλά νομίζω οι προδιαγραφές του δεν έχουν πρόβλημα για Ευρώπη. Υπάρχει τρόπος να το φέρω όμως; Πού θα μπορούσα να απευθυνθώ για να μάθω πληροφορίες; Το ότι είναι εκτός ΕΕ, το κάνει δυσκολότερο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 (τροποποιήθηκε) Το εκεί μοντέλο δεν έχει απαραίτητα τον ίδιο κωδικό με το εδώ μοντέλο. Χωρίς ευρωπαϊκή έγκριση τύπου του κωδικού μοντέλου για κυκλοφορία σε δημόσιο δρόμο (δλδ να έχει εισαχθεί-πωληθεί σε χώρα της Ευρώπης) νομίζω ότι μόνο μέσω Αγγλίας και με ακριβή διαδικασία kit-car ιδιοκατασκευής μπορείς να βγάλεις πινακίδα κυκλοφορίας εκεί και μετά να τραβηχτείς να το φέρεις εδώ νόμιμα… Τροποποιήθηκε Μάιος 2 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.878 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Κυριακή την 06:18 μμ Αν είναι όπως τα λέει ο προλαλήσαντας τότε εγώ δεν θα έμπαινα στον κόπο... Ή περιμένεις να δεις αν το συγκεκριμένο μοντέλο πάρει εν τέλει Ευρωπαϊκή έγκριση και έρθει στην Ελλάδα ή πας σε κάτι αντίστοιχο από τα διαθέσιμα στην εδώ αγορά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Κυριακή την 08:43 μμ Δυστυχώς έτσι είναι. Ακόμα και ένα στοιχείο (γράμμα ή αριθμός) να είναι διαφορετικό στον κωδικό εργοστασιακού τύπου, θέλει δική του έγκριση τύπου... Πολύ μεγάλη διαδικασία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες