Jump to content
Sarevock

HONDA FMX 650 SM

Recommended Posts

δηλαδή όποιος έχει μικρό μηχανάκι είναι φλώρος και όποιος έχει μεγάλο πρέπει να κρύβεται για να μην τον πουν κάγκουρα καφετεριόβιο...

ξεκολάτε με τα κυβικά...

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δηλαδή όποιος έχει μικρό μηχανάκι είναι φλώρος και όποιος έχει μεγάλο πρέπει να κρύβεται για να μην τον πουν κάγκουρα καφετεριόβιο...

ξεκολάτε με τα κυβικά...

οι γαμάτοι είμαστε εμείς με τα 640 κυβικά. και αν μας πουν ότι είναι πολλά, έχουμε και τα 501.

πάταγος χαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν αυτος που το ειχε ητο μαλαξ τοτε καλα επαθε και του κολλησε.. ...το ζητημα ειναι να εχει λαδι.. αν δεν εχει τοτε κολλαει.

Όντως, το Dominator λόγω χμμ ψύξης από το φέριγκ "αρπάει" ή ραγίζει κεφαλάς και χαρχαλέβει οδηγούς βαλβίδων αν το σκίζεις συνέχεια σε ζέστη αλλά όντως δεν κολλάει.

Με χαρχαλεμένη κεφαλή καίει λάδι ή κουδουνίζει ο οδηγός βαλβίδας(σταδιακά περισσότερο μέχρι του να χαρχαλέψει και η βαλβίδα και να πέσει μέσα αν το αφήσεις καιρό άφτιαχτο).

Δηλαδή, αν δεν είσαι μάλαξ, δεν σε αφήνει μπαμ και κάτω και κάνεις δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα χαραχαλεμένος αλλά δεν είναι και τόσο άσπαστο που λέγαμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας κάνω και γω το πρώτο μου post...θα περιλάβω τα επί το πλείστον θέματα που θίχτηκαν. Λοιπόν η αλήθεια που λέει ο φίλος μου συνχοντικός, σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό ισχύει και παραισχύει εξάλλου Έλλην και κόμπλεξ πρέπει να βγήκαν μαζί στην ανθρωπότητα... Η αλήθεια πονάει και συνήθως δεν την παραδεχόμαστε και δεν βγάζω την ουρά μου απ' έξω. Λοιπόν έχουμε ένα μηχανάκι με:

+ στιβαροτάτη κατασκευή (βλέπε ποιοτικά upside-down μπροστινό και αναρτήσεις)

+ ποιότητα κατασκευής

+ FUNMOTO τύπου motard με ποιοτικά υλικά προτοποθετημένα (ζαντολάστιχα motard - πιρούνια ενισχυμένα - εξατμίσεις - δισκόπλακα)

+ Κάτι που κανένας δεν είπε μαμά εξατμίσεις που είναι κατασκευασμένες ώστε να εμποδίζουν τις "σφαλιάρες" που τρώμε στα φανάρια εμείς οι μηχανόβιοι όταν εβρισκόμεθα πίσω από μηχανές αναλόγου κατηγορίας είτε είναι XT είτε είναι DR είτε είναι KLE VARADERO TRANSALP KTM είτε οτιδήποτε. Ναι μιλάω για την ροή εξόδου που παίρνει ο υπό πίεση αέρας που δεν σε χτυπάει στα μούτρα κατά το ρελαντί και ειδικά όταν ανάψει πράσινο!

+ Ας βάλω και στα συν κάτι πιο υποκειμενικό αλλά κατά την άποψη μου την τρομερή του εμφάνιση που πραγματικά ρε παιδιά το χαζεύεις αν το δεις στο δρόμο.

+ Ξέρεις ότι Κάθε Τρίτη δεν θα σαι Μάστορα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο όσο θα του παρέχεις την βασική αυτονόητη συζήτηση. (Λόγω και στο μοτέρ που δεν τρέχει σε τρελές υψηλές συμπιέσεις για να βγάλει τα "πολλά" άλογα)

+ Στο φινάλε αν θες και το γκάζι σου πέτα του πάνω και ένα aftermarket τελικό.

- Ναι αλλά όμως ρε παιδιά το μηχανάκι δεν βγάζει τα 40 και τα 45 άλογα του XT ανά τα μοντέλα στο χρόνο ούτε τα 53 του Δούκα (πολύ λυπάμαι που αυτό χαρακτηρίζεται FUNMOTO της honda και όχι το μοντέλο που εκπροσωπεί την κατηγορία...εξάλλου υπάρχει και το XR και το CRF δεν κυκλοφόρησε η honda το FMX για να αποδείξει κάτι.

Όπως ανέφερε και ήδη κάποιος ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό.

Εγώ πάντως θα συμφωνήσω πως είμαστε κομπλεξικός λαός και αυτό το ξέρουμε αλλά δεν το παραδεχόμαστε...

Είναι άλλη συζήτηση όμως αυτή και δεν θα την κάνουμε τώρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας κάνω και γω το πρώτο μου post...θα περιλάβω τα επί το πλείστον θέματα που θίχτηκαν. Λοιπόν η αλήθεια που λέει ο φίλος μου συνχοντικός, σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό ισχύει και παραισχύει εξάλλου Έλλην και κόμπλεξ πρέπει να βγήκαν μαζί στην ανθρωπότητα... Η αλήθεια πονάει και συνήθως δεν την παραδεχόμαστε και δεν βγάζω την ουρά μου απ' έξω. Λοιπόν έχουμε ένα μηχανάκι με:

+ στιβαροτάτη κατασκευή (βλέπε ποιοτικά upside-down μπροστινό και αναρτήσεις)

+ ποιότητα κατασκευής

+ FUNMOTO τύπου motard με ποιοτικά υλικά προτοποθετημένα (ζαντολάστιχα motard - πιρούνια ενισχυμένα - εξατμίσεις - δισκόπλακα)

+ Κάτι που κανένας δεν είπε μαμά εξατμίσεις που είναι κατασκευασμένες ώστε να εμποδίζουν τις "σφαλιάρες" που τρώμε στα φανάρια εμείς οι μηχανόβιοι όταν εβρισκόμεθα πίσω από μηχανές αναλόγου κατηγορίας είτε είναι XT είτε είναι DR είτε είναι KLE VARADERO TRANSALP KTM είτε οτιδήποτε. Ναι μιλάω για την ροή εξόδου που παίρνει ο υπό πίεση αέρας που δεν σε χτυπάει στα μούτρα κατά το ρελαντί και ειδικά όταν ανάψει πράσινο!

+ Ας βάλω και στα συν κάτι πιο υποκειμενικό αλλά κατά την άποψη μου την τρομερή του εμφάνιση που πραγματικά ρε παιδιά το χαζεύεις αν το δεις στο δρόμο.

+ Ξέρεις ότι Κάθε Τρίτη δεν θα σαι Μάστορα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο όσο θα του παρέχεις την βασική αυτονόητη συζήτηση. (Λόγω και στο μοτέρ που δεν τρέχει σε τρελές υψηλές συμπιέσεις για να βγάλει τα "πολλά" άλογα)

+ Στο φινάλε αν θες και το γκάζι σου πέτα του πάνω και ένα aftermarket τελικό.

- Ναι αλλά όμως ρε παιδιά το μηχανάκι δεν βγάζει τα 40 και τα 45 άλογα του XT ανά τα μοντέλα στο χρόνο ούτε τα 53 του Δούκα (πολύ λυπάμαι που αυτό χαρακτηρίζεται FUNMOTO της honda και όχι το μοντέλο που εκπροσωπεί την κατηγορία...εξάλλου υπάρχει και το XR και το CRF δεν κυκλοφόρησε η honda το FMX για να αποδείξει κάτι.

Όπως ανέφερε και ήδη κάποιος ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό.

Εγώ πάντως θα συμφωνήσω πως είμαστε κομπλεξικός λαός και αυτό το ξέρουμε αλλά δεν το παραδεχόμαστε...

Είναι άλλη συζήτηση όμως αυτή και δεν θα την κάνουμε τώρα.

απο τα καλυτερα ποστ που διαβασα στο φορουμ. το χτ που εχει 7000+ και ειναι πολυ πιο ψεμα σε σχεσι με πριν 10 χρονια περναει στο απυροβλητο. αλλα τι να πεις εταιρια που φτιαχνει κιθαρες και το πρωτο της μοτερ το εκλεψε απο τη bridgestone! η πραγματικοτητα ειναι σκληρη: καληνυχτα yamaha...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και κάτω απο το καλύτερο ακολουθεί το πιο άστοχο ποστ

Αμεσως εσυ...

Το FMX το πλαγιαζα καλυτερα ! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πιο άστοχο ποστ

για πες μας εσυ που ξερει καλυτερο σημαδι..το δικο σου το καλυπτει το Α1 χαχαχαχαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχείς πάει ποτέ βόλτα με το mybike; Έχεις πάει έστω σε ένα καφέ;;; Αν όχι κάντο, και βρες μου έναν που να μην φοράει κράνος... Για τις μαμά εξατμίσεις που είπες δεν λέω κάτι... Είναι τελείως άστοχο το παράδειγμα σου...

Ειδικά εδώ υπάρχουν άτομα που έχουν τεράστιο πάθος για την μηχανή και που αξίζουν να λέγονται μοτοσυκλετίστες και πιστεψέ με δεν οδηγούν τουρμποκαγκουρομηχανες... Και ούτε μπαίνουν στη διαδικασία να δουν ποιος την έχει... πιο μεγάλη!!

Βέβαια αυτή είναι η γνώμη σου, την σέβομαι αλλά σου λέω οτι μάλλον είσαι λίγο λάθος...

Φίλε μου λες άστοχο το άλλο παλικάρι αλλά εγώ βλέπω πως μάλλον δεν έχεις βγει για κανα καφέ μικρολίμανο αργυρούπολη και τα σχετικά (αν είσαι φυσικά από κέντρο) Δεν μιλάμε για βόλτες που οργανώνουν από δω στο mybike αλλά γενικά στην ζωή σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου λες άστοχο το άλλο παλικάρι αλλά εγώ βλέπω πως μάλλον δεν έχεις βγει για κανα καφέ μικρολίμανο αργυρούπολη και τα σχετικά (αν είσαι φυσικά από κέντρο) Δεν μιλάμε για βόλτες που οργανώνουν από δω στο mybike αλλά γενικά στην ζωή σου...

Τροποποιήθηκε από τον NERRY

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ποιο λόγο με ειρωνευσαι ρε μεγάλε;;; Όπως βλέπεις αναφέρομαι συγκεκριμένα για βόλτες με το mybike... Εφόσον όμως το παλικάρι αναφέρεται γενικά στο μικρολίμανο ή το θησείο, πάω πάσο... Αν και έχω δει πολλα άτομα στο θησείο όχι μονο να φοράνε κράνος, αλλά και κάποιο άλλο εξοπλισμό ( συνήθως μπουφαν)...

Απο κει και πέρα, το παλικάρι σε προηγούμενες απαντήσεις αναφέρεται σε μέλη του mybike και λέει για κόμπλεξ, οτι το 90% των μελων ενδιαφέρεται μόνο για γκάζια, τελική και αν κάνει σούζα η μηχανή (εδώ η απάντηση του, μήνυμα 265 ) συμπεριλαμβάνοντας και μένα, λες και ξέρει απο χθες... Μίλησε για κομπλεξικους επειδή κάποιος είπε οτι το fmx είναι τάφος ( που είναι, για μένα ) λες και τον έθιξε κανείς προσωπικά... Κάθεται και μιλάει για ξεκράνωτους, μικρολίμανα και τέτοια απο το πουθένα και νομίζει οτι όλοι οι υπόλοιποι υποτιμούμε τα μικρά κυβικα ( λες και έχω μεγάλο ) ενώ στην πραγματίκοτητα έχει ένα πάρα πολυ καλό μηχανάκι ο ίδιος...

Τέλος πάντων... Πόλυ ασχοληθηκά... Ο καθένας κάνει οτι γουστάρει, κυκλοφορεί όπου γουσταρει ( βλέπε μικρολίμανο ) και ακούει όποιους θέλει... Άν πράγματι έχει θέμα με το μηχανάκι του, ας αλλάξει παρέες ή μηχανάκι να μην νιώθει άσχημα...

Όσο για σένα, ασχολήσου με τις δικές σου βόλτες, φανατίσου και άλλο με την μαμά χόντα ( όπως σε πρόσφατο θέμα, μιας σε και ταίζει απο οτι φαίνεται ) και άσε με μενά... Κάποια στιγμή θα ξεκινήσω τις βόλτες και θα μάθω... :closedeyes:

Τροποποιήθηκε από τον NERRY

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ποιο λόγο με ειρωνευσαι ρε μεγάλε;;; Όπως βλέπεις αναφέρομαι συγκεκριμένα για βόλτες με το mybike... Εφόσον όμως το παλικάρι αναφέρεται γενικά στο μικρολίμανο ή το θησείο, πάω πάσο... Αν και έχω δει πολλα άτομα στο θησείο όχι μονο να φοράνε κράνος, αλλά και κάποιο άλλο εξοπλισμό ( συνήθως μπουφαν)...

Απο κει και πέρα, το παλικάρι σε προηγούμενες απαντήσεις αναφέρεται σε μέλη του mybike και λέει για κόμπλεξ, οτι το 90% των μελων ενδιαφέρεται μόνο για γκάζια, τελική και αν κάνει σούζα η μηχανή (εδώ η απάντηση του, μήνυμα 265 ) συμπεριλαμβάνοντας και μένα, λες και ξέρει απο χθες... Μίλησε για κομπλεξικους επειδή κάποιος είπε οτι το fmx είναι τάφος ( που είναι, για μένα ) λες και τον έθιξε κανείς προσωπικά... Κάθεται και μιλάει για ξεκράνωτους, μικρολίμανα και τέτοια απο το πουθένα και νομίζει οτι όλοι οι υπόλοιποι υποτιμούμε τα μικρά κυβικα ( λες και έχω μεγάλο ) ενώ στην πραγματίκοτητα έχει ένα πάρα πολυ καλό μηχανάκι ο ίδιος...

Τέλος πάντων... Πόλυ ασχοληθηκά... Ο καθένας κάνει οτι γουστάρει, κυκλοφορεί όπου γουσταρει ( βλέπε μικρολίμανο ) και ακούει όποιους θέλει... Άν πράγματι έχει θέμα με το μηχανάκι του, ας αλλάξει παρέες ή μηχανάκι να μην νιώθει άσχημα...

Όσο για σένα, ασχολήσου με τις δικές σου βόλτες, φανατίσου και άλλο με την μαμά χόντα ( όπως σε πρόσφατο θέμα, μιας σε και ταίζει απο οτι φαίνεται ) και άσε με μενά... Κάποια στιγμή θα ξεκινήσω τις βόλτες και θα μάθω... :closedeyes:

επειδη εισαι εριστικος δεν εχω κανενα κομπλεξ με τη μηχανη μου.οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται λεει ο λαος μας. αντε κανε μου και εσυ αρνητικη ψηφο .εχω φτασει τις 48...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για πες μας εσυ που ξερει καλυτερο σημαδι..το δικο σου το καλυπτει το Α1 χαχαχαχαχαχαχα

Άστοχο είναι να λες ότι η yamaha δεν είναι καλη επειδή φτιάχνει και όργανα

Εσύ τι νομίζεις; Οτι ο σχεδιαστής απο τις κιθάρες κάθεται στον ελεύθερο του χρόνο να σχεδιάσει κανένα φτερό; Η yamaha είναι μια εταιρία που αποσκοπεί στο κέρδος. Μαγκιά της που έχει χωθεί και σε άλλες αγορές.

Επίσης, που κολάει το Α1. Και 50ράκι να είχα πάλι άστοχο είναι το σχόλιο σου

Α, μείον δε σου έριξα, just sayin'

Τροποποιήθηκε από τον g.papas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το θεμα για το FMX μεταρτραπηκε σε αρενα, αφηστε τις προσωπηκες-απροσωπες αψιμαχιες και επικεντρωθειτε στο διαταυτα, οτι αφορα τη μηχανη και μονο. ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αΧΑΧΑχαχαχαχααχαΧΑΧχαΑΧΑΧΑαχΑ Το θεμα ειναι τρελο λολ, οπως και το μηχανακι φυσικα. Για το ατομακι που με ειπε κομπλεξικο επειδη κοροιδεψα ενα μηχανακι-επιταφειο, τι να πω να ειναι καλα το παληκαρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

to fmx ειναι ψοφιο τελος! ολοι ομαδικη μηνυση στη κωλοχοντα να μην βγαζει τετοια εκτρωματα. μονο 38 αλογα ; πο πο ντροπη... δηλαδη γενιες και γενιες που μεγαλωσαν με φλορετα ζουνταπ και ζαγκς τι θα λεγανε για το fmx ειμαι περιεργος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ναι ειναι πολυ κηδεια το μηχανακι, αυτο ειναι αποδεδειγμενο δεν χρειαζεται να το επαναλαμβανουμε, αλλα ηθελα να ξερα πως μερικα ατομα το νομιζουν και για βρωμογκαζο, μαλλον απο παπι θα κατεβηκαν και μολις καβαλησαν FMX το νομισαν για πυραυλο!

Αν ειχε το μοτερ εστω απο το παλιο XR600 με 4-5 αλογα παραπανω θα ηταν πολυ ανταγωνιστηκο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άστοχο είναι να λες ότι η yamaha δεν είναι καλη επειδή φτιάχνει και όργανα

Εσύ τι νομίζεις; Οτι ο σχεδιαστής απο τις κιθάρες κάθεται στον ελεύθερο του χρόνο να σχεδιάσει κανένα φτερό; Η yamaha είναι μια εταιρία που αποσκοπεί στο κέρδος. Μαγκιά της που έχει χωθεί και σε άλλες αγορές.

Επίσης, που κολάει το Α1. Και 50ράκι να είχα πάλι άστοχο είναι το σχόλιο σου

Α, μείον δε σου έριξα, just sayin'

ναρκωτικα παιρνεις χαχαχrotfl.gif ποιος ειπε για γιαμαχα και για οργαναknife.gif Ντεζη δεν εισαι εεεεεεδωωωωωωωω χαχαχαχαχαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα