Jump to content
babis3g

ΜΤ Helmets

Recommended Posts

Οσο κοίταξα δεν βρήκα νήμα γιά MT Helmets, ανοίγω ένα γιά μελλοντικές εμπειρίες ...

ΜΤ STINGER 2 μιά αναβάθμιση του Stinger1 , το θέλω γιά 50άρι, στη χαμηλή τιμή των 75 ευρώ και δίνουν τα παρακάτω

-πρότυπα ECE 22.06 το τελευταίο ... το small πίσω γράφει 1450 κιλά

-διάφορα χρώματα γραφικά, εγώ πήγα γιά μονόχρωμο σε μεγαλύτερη ηλικία (περίπου γκρι) το καλοκαίρι με το μαύρο με πειράζει η ζέστη (τουλάχιστον αυτά πού είχα πριν) .. μού αρέσουν οι μικρές κίτρινες γραμμές αλλά καλό θα ήταν να είναι πιό φωσφορούχες ώστε να δείχνει ακόμα πιό καλύτερα το βράδυ

-pinlock έτοιμο, & υπάρχουν φιμέ και αντιχνωτικές ζελατίνες αλλά με exta χρέωση

-ενώ δεν το διαφημίζουν βλέπω ότι πίσω υπάρχει κουτάκι γιά ενδοεπικοινωνία ή bluetooth, δεν το ξεβίδωσα ακόμα

NYD4HE69krCwwuG_1699646496.jpg

-αφρολέξ, δεν έχω εμπειρία με ακριβά κράνη αλλά τα χρώματα του είναι ζωηρά δεν είναι σαν τα προηγούμενα πού είχα όπου δεν είχαν τόση φωτεινότητα, δείχνουν κάπως ποιοτικά, βέβαια ο χρόνος θα δείξει, βγαίνουν & υπάρχει ετικέτα για πλύσιμο στο χέρι

mmFHoUYZxsfE4uy_1699646707.jpg

- οι αεραγωγοί επάνω έχουν 2 σκάλες, αν και από ότι κρίνω σε δυνατή βροχή θα μπάζει γιατί με την ταχύτητα της μηχανής η βροχή θα πέφτει πιό δυνατά άρα σε κάποια στιγμή θα διείσδυση μέσα  από τις χαραμάδες πού ακόμα και κλειστοί δεν είναι κλεισμένοι αεροστεγώς ... ήμουν μαθημένος με ένα zeus πού είχε αεραγωγό πάνω από τα φρύδια, όχι τόσο ψηλά, σε πλημμύρα ποτέ δεν έμπασε νερά ... βέβαια τα περισσότερα πού κοίταξα έτσι είναι τώρα έχουν ψηλά τους αεραγωγούς...θα ανανεώσω επί αυτού όταν μου τύχη βροχή

-στο πίσω μέρος κάτω απο το αεροδυναμικό σπόϊλερ υπάρχουν 4 τετράφωνες τρύπες (έξοδο του αέρα) δεν τις δειχνω στην φωτο, το σπόίλερ βγαίνει

KvIGXOywLZKlk0h_1699646879.jpg

- η ζελατίνα μπροστά κουμπώνει & πρέπει να ακουστεί κλικ, επίσης βγαίνει εύκολα από το πλάϊ πατώντας μέσα το μαύρο πού την κρατάει, τόσο απλά ... στο πλάι υπάρχουν 5 κουκκίδες στην άκρη της ζελατίνας, ΄λένε ότι βοηθάει στο να μην παγιδεύετε ο αέρας, αλλά διάβασα από ισπανό ότι δεν λειτουργεί

- το κλείδωμα στο πηγούνι δεν μου αρέσει αλλά δείχνει πολύ δυνατό, και είναι πολύ πιό εύκολο στο άνοιγμα/κλείσιμο, δεν είμαι μποντιμπιλτάς αλλά όσο τράβαγα δυνατά δεν έκανε κιχ να κουνηθεί

- το νούμερο μου είναι 55-56 αλλά πήγαινα γιά τα μεσαία να μην έχω το σφίξιμο (μετά από καιρό χαλάρωναν και ψιλό έπαιζε το κράνος) αυτή τη φορά πήγα γιά το σωστό μέγεθος, ελπίζω μετά από 15-20 ώρες να χαλαρώσει γιατί με πιάνει νευρική να μου πιέζει το κεφάλι, μου έρχεται να το ρίξω κάτω σε τσιμέντο, θα δοκιμάσω & τις ανοχές του 😄

- μέσα σπίτι που το φόρεσα γρήγορα, χνωτίζει , είναι άνετο αλλά ακόμα σφιχτό

yEOYK6hOKs4Dzu2_1699646990.jpg

σήμερα έβρεχε όλη μέρα & θα το δοκίμαζα αν κάνει πολύ θόρυβο με κλειστή την ζελατίνα (από αναφορά σε ισπανό λέει ότι σε αυτόν μετά τα 100 κάνει θόρυβο και με κεφάλι δεξιά/αριστερά σφυρίζει) ... & αν μπάζει νερά ... αλλά ίσως υπάρχει ένα  θέμα πού θα περιμένω email από το μαγαζί στην αθήνα επί αυτού ...

1) η ετικέτα στο λουράκι υπάρχει αλλά δεν αναφέρει την πιστοποίηση 22.06 πού νομίζω είναι υποχρεωμένοι να το αναφέρουν και εκεί, αναφέρει μόνο το μοντέλο

2) ενώ δείχνει ότι είχε καρτέλες μέσα, δεν είχε τα αυτοκόλλητα που η ΜΤ το αναφέρει στο web & ξέρω δίνουν όλες οι εταιρίες

3) η ετικέτα λέει E9 & όχι Ε23 που είναι της Ελλαδος, αν & αυτό οκ, είχα κράνη με Ε1, Ε13 κλπ

4) στο web MT stinger 2 λένε ότι είναι 1650 κιλά, αυτό λέει 1450, τι να πάιζει

Μήπως πού έτυχε μούφα copy ? αν & το μαγαζί φαίνονταν σοβαρό ... τι νομίζεται ...ευχαριστώ

-

Τροποποιήθηκε από τον babis3g

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

update ... 8 τρύπες πίσω, 4 δεξιά, 4 αριστερά & μάλιστα είναι πλαϊνές, όχι ακριβώς πίσω στη μέση

mzsEPZYE0s3faYB_1699660094.jpg

και μπροστά τέρμα ανοιχτό (2η σκάλα)

YeiY2oNdQLYbiZE_1699660273.jpg

εδώ το πρώτο μοντέλο STINGER 1 με 22.05 (όχι πού θα έχει θέμα) μού αρέσει καλύτερα σαν σχήμα, αλλά υποτίθεται το 2ο είναι με τα τελευταία πρότυπα 22.06

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστώ πολύ ...

Υπάρχει πιστοποίηση και στο λουράκι απλά δεν την κατάλαβα γιατί ήταν έτσι, να ξεκινάει με 06 το κόκκινο (άλλο είδος κωδικοποίησης είχαν τα προηγούμενα)

pzuf6kWMfXx2ImC_1699724417.png

σημερινή βόλτα 44 χιλιόμετρα, πρώτη εντύπωση γενικές γραμμές γιά 50άρι αρκετά ευχαριστημένος σε αυτή την τιμή

Τελικά δεν σφίγγει πολύ αν φορεθεί σωστά, σίγουρα θα ξελασκάρει άλλο λίγο ...

-είναι άνετο καταλαβαίνω την άνεση από τα μαξιλαράκια (όσο είναι καινούρια)

-με κλειστή την ζελατίνα & αεραγωγούς αν αναπνέω βαριά χνωτίζει λιγο σε χαμηλές ταχύτητες τώρα πού κρυώνει ο καιρός

-με 3 μπορωρ πού έγινε το ταξίδι αν ανοίξω τους πάνω αεραγωγούς αμέσως καταλαβαίνω την φρεσκάδα πού μπαίνει μέσα, επάνω & λίγο μπροστά στο κεφάλι, αυτή την ιδιότητα δεν την είχε το παλαιο zeus 10ετίας

- ταξίδι με αυτό σε 3 μποφόρ και με 50-60 χιλ ακούω τις ριπές αέρα ίσως έφταναν & τα 4 μποφόρ ... στα 85 χιλ (μου έκοβε ταχύτητα ο κόντρα αέρας) έχει λίγο θόρυβο αλλά περισσότερο ακούω την εξάτμιση ... με δεξιά αριστερά το κεφάλι κατά 40-45 μοίρες βγάζει μικρό σφύριγμα πού εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί ... εντάξει σπάνια γυρίζω το κεφάλι έτσι πολύ με ταχύτητα εκτός αν περνάει κανένα "αστέρι" 😀 ..

φαντάζομαι ότι μέρα χωρίς τον αέρα θα βγάζει θόρυβο περίπου στα 100χιλ ... εδώ μία φωτό εξωτερικά & ενα βιντεο "μακακία" πού έκανα ... σφήνωσα ένα νοκια 3310 2017 στα αφρολέξ πηγουνιού (έπρεπε να πάει λίγο πλαγιαστά) με 85 χιλ & κόντρα 3 μποφόρ, όλοι αεραγωγοί κλειστοί, ακούγετε μικρό σφύριγμα σε γύρισμα κεφαλιού 40+ μοίρες (ο ήχος έχει 2-3 δεύτερα καθυστέρηση λόγω χαμηλών δυνατοτήτων κάμερα)

vp3nNy7DKJkWh5d_1699725810.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

update

όσα ανέφερα είναι γιά οδήγηση εκτός πόλης, σε επαρχιακό δρόμο πού δεν υπάρχουν πχ ψηλά΄σπίτια γύρω να κόψουν τον αέρα ... φορώντας το παραπάνω μέρες, στην πόλη συμπεριφέρεται λίγο διαφορετικά πχ ο αεραγωγός δεν είναι τόσο δυνατός...φυσικά εκεί χνωτίζει πιό εύκολα με χαμηλή ταχύτητα ακόμα και αν η ζελατίνα είναι λίγο ανοιχτή τώρα από χειμώνα...θόρυβος μηδέν

Και εκτός πόλεως οδήγηση βράδυ, υπάρχουν σημεία με θερμό & πιό κρύο αέρα στην διαδρομή, έτσι & εκεί χνωτίζει από μέσα και ας έχω ταχύτητα 45-55χιλ (η λύση pinlock)

Υγρασία στην Κέρκυρα κάργα, στα φωτά αυτοκινήτων φαίνονταν σαν δέσμη, δεν θάμπωσε καν η ζελατίνα από έξω, αλλά δεν μπήκε ο χειμώνας γιά τα καλα ώστε να έχουμε από τώρα πάνω από 90+ RH

Η πρώτη κεντρίνα (λίγο πιό μεγάλη από μέλισσα) έπεσε στη ζελατίνα με 50χιλ, δεν είδα χαραξιά

Η ζελατίνα κρατάει γερά σε όποια θέση αν την ανεβάσω

το mat χρώμα πού έχω λέρώνει πιό εύκολα φαίνεται σε μονόχρωμο

μετά από μέρες χρήσης έκανα σύναψη στο σκρούτζ, όλα όσα πρόσεξα συγκεντρωμένα

επίσης εδώ το συγκεκριμένο νέο μοντέλο stinger2, ίδιο χρώμα στο EICMA 2023, χτες το πρόσεξα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάποια μαγαζιά έχουν βάλει προσφορές black friday σε ΟΛΑ τα MT...το συγκεκριμένο μπορεί να βρεθεί με μόλις 63, & με γραφικά 72 ... αν το ήξερα θα περίμενα, αλλά έτυχε να το χρειάζομαι σχεδόν άμεσα, επίσης έχει ανεβάσει reviews με καλά σχόλια μέχρι στιγμής

προχτές με αέρα μπροστά και δεξιά μου με καμία 65αριά χιλ γυρίζω λίγο κάτω το κεφάλι & δεξιά, φαίνεται πέτυχα ακριβώς κόντρα τον αέρα, ο μικρός θόρυβος λόγο δυνατού αέρα χάθηκε & ένιωσα πίσω στο σπόϊλερ να τον εξοστρακίζει & να πιέζει πίσω το κράνος πολύ ελαφριά προς τα κάτω, ένοιωθα ότι αν είχα πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα θα ανέβαζε το μπροστινό του κράνους προς τα επάνω ... σαν να ήμουν σε racing :tooth: δεν θυμάμαι να είχα ξανανιώσει έτσι, δεν με χάλασε η εμπειρία, αλλά ίσως τα απλά στυλ retro πού είχα (premier & zeus) & είναι στρογγυλά χωρίς φέρινγκ να είναι καλύτερα γιά κανονική οδήγηση (καθισμένος τελείως κάθετα πχ σε εντούρο)

μπορεί να πάρω άλλο ένα ίδιο σε άσπρο με γκρί γραφικά, αλλά γιά λίγο πού θα είναι ακόμα η προσφορά, η τσέπη δεν τραβάει αμέσως & δεύτερο...

και ξέχασα, αέρα από βράδυ με κρύο & κλειστός να είναι ο αεραγωγός μπάζει λίγο, επειδή το κεφάλι μου είναι ¨αδειο¨ το αισθάνομαι ακριβως εκεί ψηλά πού είναι οι αεραγωγοί, φαίνεται υποσχόμενο γιά καλοκαίρι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού μιλάω μόνος μου από την χαρά μου, να αναφέρω & τα αρνητικά μετά από καιρό χρήσεις

Στο πηγούνι πίσω υπάρχουν 2 τρύπες όπου 2 μικρές βίδες κρατούν τον αεραγωγό, η μία μάλλον από εργοστάσιο δεν είχε πάει ίσια και επειδή από εκεί κρατούσα το κράνος μέσα στα μαγαζιά (καινούριο δεν το αφήνω στην μηχανή) και συχνό μπάσε/βγάλε πού έσφιγγα το χέρι από εκεί να βγεί το κράνος, χαλάρωσε, και πλέον όταν έπιανα στο σημείο έκανε κλικ κλικ συνέχεια και μπροστά έκανε κενό, την έσφιξα πού ήταν λίγο χαλαρή, τίποτα, τελικά την έβγαλα με μικρό philips και την ξανα έβαλα (εκεί με παίδεψε γιατί δεν είχα οπτική) μάλλον μπήκε ίσια, την έσφιξα και τώρα όλα οκ (στην φωτό είναι χωρίς το μεγάλο κενό πού έκανε το σημείο) οκ τυχαίνει είναι όντως δύσκολο σημείο, ευχαριστημένος γενικά από το κράνος σε τέτοια τιμή, ΑΝ ξανά κάνει πρόβλημα ανανεώνω

mt-problem.jpg

EDIT βλέπω το web που ανέβασα φωτό με το κράνος, τις έχουν βγάλει, είναι ίδιες στο σκρουτζ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γειά σας ξανά, επανέρχομαι γιά την γνώμη σας...ενώ οι κριτικές έχουν ανεβεί θετικά βγήκε ένα πρόβλημα πού τελικά το αναφέρει και άλλος...το κράνος δεν σφραγίζει πλήρες η ζελατίνα με το λαστιχάκι, είναι ένα κλικ ίσως χιλιοστό πολύ μικρό κλικ στην πάνω μεριά.. βέβαια αυτό από όσο έψαξα πριν την αγορά, το έκαναν και μερικά ακριβότερα ακόμα και πάνω από 150 ευρω, επίσης το προηγούμενο φτηνό zeus είχε τριπλάσιο κενό

του έβαλα μονωτική ταινία πού δεν αφήνει σημάδια επάνω στο λάστιχο, ίσως βάλω άλλη μία στρώση αργότερα

Τι να κάνω, να ζητήσω αλλαγή αφού είναι ακόμα καινούριο, αλλά βλέπω ότι ίσως και το επόμενο θα είναι έτσι αφού το αναφέρει και άλλος, και πιστεύω σε αυτήν την τιμή και άλλα θα έχουν ίδιο θέμα ... ή το παραβλέπω 70 ευρώ κράνος ? εντάξει ίσως το πρόβλημα σε μεγάλες ταχύτητες να μπάζει θόρυβο πού δεν πάει τόσο η μηχανή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μαγαζί Χmoto προς τιμή τους, μού πρόσφεραν να το γυρίσω πίσω & να πάρω τα χρήματα, αν και μού είπαν ότι σε αυτή την τίμη τυχαίνει να έχουν και άλλα θέματα ανά διαστήματα ... όμως αυτό πού υποψιαζόμουν τα πήρα στο κρανίο και πήγα στο συνεργείο 10χιλ οδήγηση εκτός πόλεως πού πάω χρόνια και με ξέρουν αρκετοί (και πελάτες) γιά 2 λόγους

1) έβαλα επάνω στο λάστιχο ένα κίτρινο αφρώδες αεροστόπ αυτοκόλλητο 20mm (Polyurethane) πού το είχα γιά τις πόρτες / παράθυρα κλπ μιλάμε εφάρμοσε αεροστεγώς η ζελατίνα χωρίς πλάκα ...όταν γύρισα το έβγαλα λόγο αισθητικής (δεν είχα άλλο χρώμα) ενώ στα μαγαζιά κοντά στο συνεργείο δεν είχαν ίδιο σε μαύρο χρώμα...

Δοκιμή πού αρχίζουν τα κρύα ...έβαλα κομμάτια μονωτική ταινία σε όλους τους αεραγωγούς και τους έκλεισα  (2 επάνω & 8 πίσω) στο πηγούνι το έβγαλα γιατί η ζελατίνα θόλωνε του χαμού και από εκεί βοηθούσε πολύ να αεριστεί ... μεγάλη διαφορά δεν έκανε σφύριγμα όταν γύριζα πολύ το κεφάλι στο πλάϊ (αν και απόψε δεν είχε αέρα) και κρατούσε  λίγο περισσότερη ζέστη  ... πάλι ένιωθα λίγο ψύχος προς τα αυτιά μύτη μάγουλα, έξω 10C

2) κοίταξα τα κράνη τους, αυτά πού πέτυχα σήμερα, όλοι με ece 22.05

- caberg egο αυτό με τον μεγάλο συρόμενο κορφινό μεταλλικό αεραγωγό ... στεγανοποιημένο πολύ καλά αλλά αυτό περιέργος δεν είχε λαστιχάκια στο πλάϊ μόνο πάνω/κάτω

- corsa cn-220 γύρω 70 ευρώ πολύ καλή σφράγιση

-cms gp4 ... γύρω στα 70 αυτό χάλια πέρναγε το χαρτί γιά πλάκα

- mt stinger το πρώτο μοντελο από αυτό πού έχω ήταν πολύ χρησιμοποιημένο πάνω στη μία μεριά έχανε λίγο στο πλάϊ, λέω εγώ τώρα ίσως γιατί από εκείνο το πλαϊνό τρώει λίγο πίεση γιά να ανοίξει να πήρε η ζελατίνα σχήμα με τον καιρό

- mt avenue jet λαστιχο μονο πάνω ... χάλια

-  pilot δεν κράτησα το μοντελο ... δεν ήταν τόσο σφιχτό στα λάστιχα αλλά έδειχνε καλό

- grex αγνωστο αν και δεν ήταν σφιχτό το λαστιχο δεν πέρασε το χαρτί αλλά έδειχνε ότι με τον καιρό μπορεί να χάσει

- xpro αγνωστο ... χάλια

οneil κάποιο enduro αυτό δεν είχε ζελατινα ο τύπος είχε προσαρμόσει επάνω μάσκα ιριδιο κιτρινη να καλύπτει τα ματια

όλα αυτά μπορεί να έτυχαν και οι παρτίδες ... μάλλον θα το κρατήσω και όταν βρώ μαύρο αφρώδες αυτοκόλλητο γιά θέμα αυσθητικής θα το ξανά βάλω μόνιμα και με ψαλιδι θα κόψω ότι προεξέχει γύρω από το λάστιχο γιατί πάλι σε φτηνό θα ξανά πάω και άντε πάλι τι θα τύχει, ενώ το στίνγκερ 2 έχει πολλά συν σε αυτή την τιμή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 46 λεπτά, το μέλος babis3g έγραψε:

ότι σε αυτή την τίμη τυχαίνει να έχουν και άλλα θέματα ανά διαστήματα

διορθωση ... ότι σε αυτή την τίμη τυχαίνει να έχουν και άλλα κράνη ίδιο θέμα ανά διαστήματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι φωτό πατέντα αν βοηθήσει κάποιον και γιά άλλα κράνη, έτσι μία ιδέα...μάλλον θα μείνει έτσι όλο το χειμώνα...

επίσης σήμερα πρόσεξα το εξής πού δεν φταίει το κράνος να το έχουμε υπόψιν, πήγα μικρή διαδρομή εκτός πόλεως και φόρεσα κασκόλ στο λαιμό (έξω 9C) πιό πολύ αισθητό οδηγώντας, το κράνος έκανε θόρυβο όταν άνοιξα λίγο ταχύτητα, άντε λέω τι γίνεται τώρα, σηκώνω το κεφάλι ψηλά να δω τι μπορεί να παίζει, σταμάτησε, το ξανά κατεβάζω τα ίδια, πατάω το κασκόλ προς τα κάτω να μην ακουμπάει το κράνος από κάτω δεν το ξανά έκανε, ίσως γιατί είναι όλα κλειστά και δεν φεύγει ο αέρας πίσω αεραγωγούς

mt-helmet-back-1.png

mt-helmet-back.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εντυπώσεις με τον καύσωνα...στην επαρχιακή οδό Παλαιοκαστρίτσας - Κέρκυρα, ενώ έρχεται σε όλο το σώμα ζεστός αέρας, οι 3 μπροστινές είσοδοι όλες ανοιχτές στην 2η σκάλα (8 πίσω) καταλαβαίνω επάνω από το μέτωπο να περνάει άνετα αέραςπρος τα πίσω ... στα 60χιλ ακούγεται μέσα φαπ φουπ ανά διαστήματα να μπαίνουν οι ρίπες αν υπάρχει έξω αέρας δυνατός αλλά σε αυτά τα χιλ δεν ενοχλεί ...

δεν έχω εμπειρία με πιό ακριβά κράνη αλλά πολύ ευχαριστημένος γιατί η ζελατίνα είναι κάτω κλειδωμένη, αν είναι ανοιχτή πολύ καλύτερα ... έχω πάθει λαχτάρα να μπαίνουν σφίγγες μέσα με ανοιχτή σε επαρχιακούς δρόμους... μέσα στην πόλη πού κόλλησα λίγο ζέστανε λίγο το κεφάλι αφού δεν ήμουν σε κίνηση & υψηλή θερμοκρασία, αλλά δεν ίδρωσα ... βέβαια δεν οδηγώ μέσα σε πόλη γιά παραπάνω λεπτομέρειες

αν γυρίσω το κεφάλι λίγο κάτω σαν τις αγωνιστικές περνάει πολύ καλύτερα ο αέρας σε τόση υψηλή θερμοκρασία από τους 2 πάνω αεραγωγούς γιατί χρυπάει σπάκα ο αέρας ακριβώς πάνω από το μέτωπο & νιώθω πίσω στο σβέρκο σαν φρέσκο να βγαίνει ο αέρας, αλλά εγώ έχω εντούρο συνήθως με το κεφάλι ίσιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προσθέτω ... ο αέρας πού νιώθω πίσω στο σβέρκο όταν είναι το κεφάλι λίγο σκυμμένο μάλλον είναι από το πίσω σπόϊλερ πού έχει σχισμή & μάλλον ρίχνει τον αέρα πίσω στο σβέρκο σε τέτοια στάση...γενικά πολύ καλή αίσθηση σε τόση μεγάλη θερμοκρασία 😊

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

UPDATE το χειμώνα είχα κλείσει τους αεραγωγούς όλους με μονοτονική ταινία & λίγη χρήση της μηχανής, αλλά τώρα με πιό συχνή χρήση & όλους τους αεραγωγούς ανοιχτούς λόγο ζέστης πέτυχα κατηφόρα πού μηχανή έβγαλε καμία 90αριά+ ... ακόμα & με κλειστή την ζελατίνα το κράνος είναι θορυβώδες σε σημείο πού χάνει τους θορύβους από έξω & φυσικά δεν είναι το καλύτερο γιά μεγάλες αποστάσεις με πάνω από 100χιλ ταχύτητα ... όμως αερίζει καλά όπως είπα με ζεστό αέρα δεν ίδρωσε το κεφάλι με ζελατίνα κλειστή & κάτω  από 70χιλ αλλά & εκεί αν υπάρχει αέρας ακούς τις ριπές μέσα ανά διαστήματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

MT Braker με SV στα 100 ευρώ

1346000001-1PP-24-FF128SV-MT-Helmets-BRA

5 στα 5 αστερια rating-star-5.gifαπό την sharp UK (δοκιμάζουν τα κράνη τυχαία από τα μαγαζιά & όχι τι θέλουν να τους δίνουν οι εταιρίες) ... ένα κλίκ χάνει λίγο χαμηλά στο μέτωπο ίσως λόγο του SV ... είναι το πρώτο ΜΤ 22.06 πού δοκιμάζουν οι ¨Αγγλοι

https://sharp.dft.gov.uk/helmets/mt-helmets-braker-sv/

δεν δοκίμασαν ακόμα το stinger2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα