danny_kostas@hotmail.com 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2023 (τροποποιήθηκε) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΕς ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ .... ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΙΑΓΡΑΦΗ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΤΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Θ ΑΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τροποποιήθηκε Ιούλιος 13 , 2023 από τον innova 04 διορθωση τιτλου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2023 Οι σχολές οδηγών πολλές μαλακίες διαδίδουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2023 πριν 18 ώρες, το μέλος danny_kostas@hotmail.com έγραψε: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΕς ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ .... ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΙΑΓΡΑΦΗ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΚΟΥΤΕΡ δες πρωτα εδω = https://kinoumeilektrika.gov.gr/ ΙΜΟ, θα απευθυνθεις σε καταστημα πωλησης ε-σκουτερ, όπου θα γνωριζουν ολη τη διαδικασια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
danny_kostas@hotmail.com 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2023 μαγκες τελικα ολοι η ιστορια γινεται στο μηχανολογικο..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες