Antonis1234 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2022 Έχω ένα πρόβλημα με το innova injection 125 το νεκρό και η ταχύτητες δεν φαίνονται στο καντράν τα λαμπάκια δεν ανάβουνε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2022 Η μιζα δουλευει ή το βαζεις εμπρος με μανιβελα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kokalo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2022 Την 20/6/2022 at 7:31 ΠΜ, το μέλος innova 04 έγραψε: Η μιζα δουλευει ή το βαζεις εμπρος με μανιβελα ? Επειδή έχω κι εγώ το ίδιο θέμα, τα τελευταία χρόνια το βάζω εμπρός με μανιβέλα μετά από βλάβη της παλιάς μίζας και τοποθέτηση νέας (ιμιτασιόν) με την λογική να μην ξαναχαλάσει (χωριά που ποτέ δεν χώνεψα τον ήχο της νέας μίζας - μοιάζει ότι θα διαλυθεί όταν την ακούω σε σχέση με την original αρχική του). Παίζει λοιπόν αυτό κάποιο ρόλο...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος kokalo έγραψε: Παίζει λοιπόν αυτό κάποιο ρόλο...? Ναι, για την μπαταρία. Η μιζα τραβά το περισσοτερο ρευμα = αν ΔΕΝ γυρνα ζωντανα η μιζα = εχει ''πέσει'' η μπαταρια = ΔΕΝ δουλευει σχεδον τιποτα σωστα στο παπί + ρισκαρεις να κάψεις ηλεκτρονική ή οτι άλλο. Η μανιβελα καλως υπάρχει, όμως το παπί ΠΡΕΠΕΙ να μπορει να εκκινησει με τη μιζα = η μπαταρια χρειαζεται να ειναι πάντα φορτισμένη σωστα. Το ηλεκτρικο κυκλωμα στα innova ειναι ενας εφιάλτης πολυ ψιλών καλωδίων, και διαφορετικης διάταξης απο τα Astrea κλπ. προηγούμενα παπια της Honda. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες