GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2007 Τον τελευταίο καιρό βλέπω να αυξάνετε στις υπογραφές μελών το Saligary power Μια νέα ανερχόμενη δύναμη???.....ή σύμπτωση ??? Ένα λόμπι …μια ομερτα …..μια κάστα …..μια νέα στοά….ενα τοπικο λομπι ???...τι ??? Τι είναι επιτέλους το Saligary power ???? :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2007 Είναι νεα τρέλα!!! Νέα μανία!!! Και μάλιστα έχω φωτογραφίες ντοκουμέντο απο γνωστά μέλη του φόρουμ,δήθεν στριφτερά,να φοράν μπλουζάκι με την στάμπα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ouzo Power 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2007 Eγω γραφτικα στο club αυτο και μαλιστα με εγραψε ο ιδιος ο ΠροεδρΑς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2007 :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2007 ...για πεστε ...για πεστε.... ! ........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2007 (τροποποιήθηκε) Τι είναι το saligary power; Μάλιστα δεν είναι εύκολο να περιγραφή αλλά θα προσπαθήσω. Το saligary power είναι ιδεολογία. Το saligary power απευθύνεται στους οδηγούς που απολαμβάνουν την μηχανή τους χωρίς να τους ενδιαφέρει το γρήγορο. Δεν πέφτουν στην παγίδα του γρήγορου έτσι η διασκέδαση που παίρνουν από την μηχανή δεν πηγάζει από το είμαι ο γρηγορότερος αλλά από το καβαλάω μηχανή. Είναι το φτάνει πια απέναντι στο κάθε κομπλεξικό εγωιστή μηχανόβιο που μειώνει τους άλλους για να ανεβαίνει αυτός. Έτσι saligary είμαι για σένα κ. γρήγορε αλλά την διασκέδαση την ικανοποίηση που λαμβάνω εγώ από την μηχανή μου δεν πρόκειται ποτέ να την καταλάβεις και δεν πρόκειται ποτέ να την νιώσεις. Και αυτή ακριβώς είναι η εκδίκηση του σαλιγκαριού και είναι και αγριεμένο. Για τον καθένα μπορεί να σημαίνει διαφορετικό πράγμα αλλά ελπίζω σε γενικές γραμμές να έδωσα μια ιδέα.Όλοι μπορούν να πουν τι είναι το saligary power. Πρόεδροι αντιπρόεδροι και τέτοιες τρίχες δεν υπάρχουν όλοι είναι ίσιοι. Κυκλοφορούν και μπλουζάκια παρακαλώ βόρειο μέλος να βάλει φωτογραφικό υλικό. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 26 , 2007 από τον GLYSTRAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2007 Τι είναι το saligary power; Μάλιστα δεν είναι εύκολο να περιγραφή αλλά θα προσπαθήσω. Το saligary power είναι ιδεολογία. Το saligary power απευθύνεται στους οδηγούς που απολαμβάνουν την μηχανή τους χωρίς να τους ενδιαφέρει το γρήγορο. Δεν πέφτουν στην παγίδα του γρήγορου έτσι η διασκέδαση που παίρνουν από την μηχανή δεν πηγάζει από το είμαι ο γρηγορότερος αλλά από το καβαλάω μηχανή. Είναι το φτάνει πια απέναντι στο κάθε κομπλεξικό εγωιστή μηχανόβιο που μειώνει τους άλλους για να ανεβαίνει αυτός. Έτσι saligary είμαι για σένα κ. γρήγορε αλλά την διασκέδαση την ικανοποίηση που λαμβάνω εγώ από την μηχανή μου δεν πρόκειται ποτέ να την καταλάβεις και δεν πρόκειται ποτέ να την νιώσεις. Και αυτή ακριβώς είναι η εκδίκηση του σαλιγκαριού και είναι και αγριεμένο. Για τον καθένα μπορεί να σημαίνει διαφορετικό πράγμα αλλά ελπίζω σε γενικές γραμμές να έδωσα μια ιδέα.Όλοι μπορούν να πουν τι είναι το saligary power. Πρόεδροι αντιπρόεδροι και τέτοιες τρίχες δεν υπάρχουν όλοι είναι ίσιοι. Κυκλοφορούν και μπλουζάκια παρακαλώ βόρειο μέλος να βάλει φωτογραφικό υλικό. Saligary power Είναι ένα σύνθημα που εμφανίζεται ξαφνικά (μετά από πολλές προκλήσεις ανέλαβε να φέρει εις πέρας ο Κύριος Γλύστρας και παραινέσεις του τύπου «Αιντε ρε Αργέ», «κουνήσου βρε γλήγορΑ», «ακόμη εκεί είσαι») αλλά όχι απροκάλυπτα και ¨τείνει¨ να δείξει πως η ταχύτητα δεν είναι πάντοτε κοινός παρανομαστής στη συνάρτηση μηχανή – αναβάτης. Όπως είπε ο Γλύστρας, το ζητούμενο είναι η μηχανή και η ευφορία που προέρχεται από τη χρήση της. Όταν δε, η χρήση αυτή συνδιάζεται με μέτρο, με σύνεση, τότε πραγματικά ένας ταπεινός σαλίγκαρος μπορεί να γίνει έμβημα και μάλιστα τσαμπουκαλεμένο. Λέμε ναι στην χρήση! Όχι, στην υπερβολή!!! Ναι! στην ποιότητα (όπως εμείς την αντιλαμβανόμαστε) ΟΧΙ! στο παιχνίδι κορώνα-γράμματα !!!! Και μην βιαστείτε, οι Κύριοι Γρήγοροι να γελάσετε… Ηεκδίσηση είναι γλυκιά και τρώγεται κρύα….Μερικές φορές, αφήνει και σάλιο….! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2007 χμμμ ....σωστα τα λετε .............. ....σαλίγκαροδυναμη λοιπον και γω .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2007 για μπουρμπουριστους σας κόβω όλους σας. Η πιλάφι Ή με σκορδακι Παντως οτι και να είσαστε ενα ρακακι θα το πιω στη υγεια σας. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D_artaGian 271 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2007 Το σαλιγκάρι είναι σαλιγκάρι...γιατί δεν μπαίνουμε στο τρυπάκι του πιο γΛήγορου αλλά της πιο ωραίας διαδρομής που προλαβαίνεις να δείς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2007 Ειναι ο συνδιασμος ουσιων και χημικων εκκρισεων του εγκεφαλου οταν πας βολτα και δεν σε ενδιαφερει η ταχυτητα παρα η ευχαριστηση!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2007 (τροποποιήθηκε) club;;... :/ :P Τροποποιήθηκε Απρίλιος 26 , 2007 από τον Athos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2007 Οχι... .......νοοτροπία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2007 Ευχαριστω πολυ τον κ. Glystras που μου επετρεψε να ειμαι το τελευταιο μελος σε αυτην την ΥΠΕΡΟΧΗ νοοτροπια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2007 Ευχαριστω πολυ τον κ. Glystras που μου επετρεψε να ειμαι το τελευταιο μελος σε αυτην την ΥΠΕΡΟΧΗ νοοτροπια!!! Το saligary power πάντα θα είναι ανοικτό για όλους απλά από εδώ και πέρα θα αποφασίζουν τα υπάρχοντα μέλη για κάθε καινούργια συμμετοχή. Μη μπει κανάς γλήγορας αναμεσά μας. Ξέχωρα από την πλακα, Ιδεολογία είναι όποιος θέλει την ασπάζεται όποιος όχι εγγραφές δεν υπάρχουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2007 ....έτσι - έτσι........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2007 να ρωτησω κάτι? αυτη η ιδεα για το σαλιγκάρι παουερ.... ήταν μήπως κάτι που προέκυψε στις 3-4 το πρωι μετά απο ικανή ποσοτητα αλκοολ? και συζητηθηκε λίγο πριν ή λιγο μετά απο το τουρμπισμα δικυκλου μικρου κυβισμου για πλάκα? Σε περιπτωση που όχι....Λυπάμαι... τι άλλο να πω.....γκοτζαμαν αγορια...σα τα κρυα τα νερά....κρίμα τα παλλικάρια... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2007 Μονο το μελος ονοματι psychod μπορει να το εξηγησει!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2007 Ωραία ιδέα, αλλά εγώ θα παραμείνω απʼ έξω για την ώρα. :) Είμαι βλέπεις παραδοσιακός τύπος, που εκτιμά το παλιό και καλό. Όπως το κάτωθι έμβλημα των απανταχού μηχανόβιων, έτος δημιουργίας 1790. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1_ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2007 Εγω νομιζα πως το θεμα αφορα τουρμπισματα σε δικυκλα αλλα επεσα εξω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2007 Είμαι βλέπεις παραδοσιακός τύπος, που εκτιμά το παλιό και καλό. Όπως το κάτωθι έμβλημα των απανταχού μηχανόβιων, έτος δημιουργίας 1790. Ιδρυτικό μέλος είσαι ;;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2007 Εγω νομιζα πως το θεμα αφορα τουρμπισματα σε δικυκλα αλλα επεσα εξω! Εσύ είσαι ιδανικός για τους αντίπαλους Road Runner rulez Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2007 Ιδρυτικό μέλος είσαι ;;;;; Δεν είμαι ιδρυτικό μέλος, γιατί πολύ απλά, δεν είναι club. Είναι τρόπος σκέψης και τρόπος ζωής, εμπνευσμένος από την εικαστική αντιπαλότητα του ουσιαστικά δίποδου μαρσιποφόρου σε σχέση με τα κατεστημένα τετράποδα θηλαστικά που κυριαρχούν στην υπόλοιπη γη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες