Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2022 (τροποποιήθηκε) Καλημερες Εχω στο χωριο ενα Hyusung FX110.Μη ρωτατε τι και πως,απλα βρεθηκε στα χερια μου πριν κατι χρονια και το εχω κρατησει για να πηγαινω παραλια τα καλοκαιρια με αυτο. Αυτο εδω και χρονια ειχε χαλασμενο ανορθωτη και εδινε βολτ στο θεο.Ειχε καψει ολες τις λαμπες κτλ.Δεδομενου ομως οτι το ειχα για τη χρηση που ειπα αλλα οτι και δεν εβρισκα ανταλλακτικα για αυτο,αφου δουλευε το αφηνα.Το καλοκαιρι που περασε μου εσβησε εν κινησει και απλα δε ξαναπηρε.Διαπιστωσα οτι δε δινει σπιθα στο μπουζι.Ενα συνεργειο που πηγα(αυτος το επισκευαζε οταν πηγαινε σε συνεργειο καποτε) και ρωτησα μου ειπε οτι χαλαγε η ηλεκτρονικη σε αυτα. Αναγραφω τι εχω δοκιμασει: -Αλλαξα μπουζι -Δοκιμασα πολλαπλασιαστη και μπουζοπιπα σε αλλο παπι και λειτουργουν κανονικα -Πηρα αλλο ανορθωτη και ηλεκτρονικη και δοκιμασα και παλι τιποτα. Να σημειωσω οτι επειδη δε βρισκω ανταλλακτικα ομως (περα απο κατι μεταχειρισμενα απο εμπορους που τα κοστολογουν οσο ολο το παπι) ,εψαξα σε κατι σκοτεινα φορουμ της μαλαισιας και βρηκα οτι το μοτερ του ειναι παραπλησιο με το suzuki shogun (με τη διαφορα πως ειναι 3βαλβιδο αυτο σε σχεση με το shogun) και οτι τα ηλεκτρονικα τους ταιριαζουν.Οποτε και πηρα ανορθωτη απο FX125 (ταιριαζει με του shogun) και ηλεκτρονικη shogun.Οι φισες τους εννοειται ειναι ιδιες. Ομως και παλι συνεχιζει να μη δινει σπιθα. Δοκιμασα συνδυασμους με παλιο μπουζι,παλιο ανορθωτη και παλια ηλεκτρονικη και τιποτα.Τσεκαρα τη μια ασφαλεια που εχει και ειναι οκ.Το συνδεσα και σε μπαταρια αυτοκινητου και εδινε με τη μιζα ,που γυρνουσε κανονικα αλλα και παλι τζιφος.Εβγαλα το μπουζι,καθαρισα ενα κομματι στη ψυκτρα του κυλινδρου και με τη κλασσικη δοκιμη δε δινει. Τι στο καλο αλλο μενει να δω?Καλωδια δεν εχουν φαγωθει απο ποντικι παντως.Να μην ειναι συμβατη η ηλεκτρονικη? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2022 από τον Dant3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2022 (τροποποιήθηκε) Το μόνο που έμεινε είναι το/τα πηνίο/α, άνοιξε το αριστερό καπάκι και δες αν έχει 1 πηνίο ανάφλεξης (όπως τα παλιαααά παπάκι) ή αν έχει τον πηνιοφορο με τα πολλά μικρότερα, έπειτα πρέπει να τα μετρήσεις για να δεις αν είναι ζωντανά ή πέθαναν. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2022 από τον Tasos Meli 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2022 Εκατσα και μετρησα αρκετα πραγματα χθες και κατεληξα στο ματι της αναφλεξης .Θα κατσω να το μετρησω και αυτο σημερα. Πηνια δε νομιζω να φταινε,δε συνδεονται με ηλεκτρονικη,αφου ερχονται κανονικα τα 12V εκει με μπαταρια συνδεδεμενη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες