nllnasos20@gmail.com 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2022 Καλησπέρα παιδιά. Μια χαζή ερώτηση θέλω να κάνω. Ξέρετε γιατί στα χτχ μετά του 07 αλλάζει και ο κόφτης στα νεκρά; Το έχω παρατηρήσει και μου έχει κάνει εντύπωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.886 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2022 Στις πόσες στροφές έρχεται ο κόφτης στα ΧΤΧ πριν και μετά το 07? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nllnasos20@gmail.com 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2022 Δεν γνωρίζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.886 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2022 Okey... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.728 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2022 Δεν ξέρω ούτε εγώ πόσες στροφές φτάνουν τα ΧΤΧ αλλά ΑΝ δεν κάνω λάθος από κάποια χρονολογία και μετά ήρθανε με διαφορετική χαρτογράφηση. Ίσως για αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nllnasos20@gmail.com 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2022 Αααα μπράβο κάτι τέτοιο έχω ακούσει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες