Jump to content
Sign in to follow this  
papg

Πρόβλημα με Ηornet 600

Recommended Posts

Εχω στα χέρια μου ένα Ηornet 600  του 2004 και έχει ένα θέμα, με ΚΡΥΟ  καιρό  εαν το αφήσω δυό τρείς εβδομάδες και πάω να το βάλω μπροστά  πάει να πάρει στην αρχή και μετά τίποτα. Η μίζα στροφάρι  κανονικά Δοκίμασα με λίγο τσοκ, παίξιμο το γκάζι  τίποτα θέλει κανα λεπτό μιζάρισμα και αν θα πάρει.Με ζεστό καιρό με λίγο γκάζι παίρνει κανονικά. Καθαρισμένα και ρυθμισμένα καρμπυρατέρ πρόσφατα και αλλαγμένα μπουζί.Το πρόβλημα μόνο σε πολλές μέρες ακινησία και  κρύο καιρό.Εάν πάρει μετά κανένα πρόβλημα δουλεύει ρολόι.Τι μπορεί να φταίει ακούω γνώμες και εμπειρίες  πρίν αρχίσω να ξηλώνω και  ψάχνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όταν το μοτέρ είναι ζεστό και με σταθερό ρελαντί, κάνε το εξής:

Τράβηξε το τσοκ να δεις αν το μοτέρ δουλέψει άρρυθμα σα μπουκωμένο.

Το αναφέρω γιατί παίζει η ντίζα του τσοκ να έχει ξεχειλώσει με τα χρόνια και να μη δουλεύει σωστά όταν είναι απαραίτητο να δουλέψει (με κρύο εντελώς μοτέρ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τσοκ δουλεύει οκ το δοκίμασα, ανταποκρίνεται σε ολη την διαδρομη.Θα δοκιμάσω και αυτο που λες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος papg έγραψε:

Το τσοκ δουλεύει οκ το δοκίμασα, ανταποκρίνεται σε ολη την διαδρομη.Θα δοκιμάσω και αυτο που λες.

Μπορεί στο χέρι να δείχνει πως δουλεύει.

Αλλά αν έχει ξεχειλώσει η ντίζα, δε θα ανοίγει πλήρως, οπότε με κρύο το μοτέρ δε κάνει σωστά τη δουλειά.

Και δεν είναι παράλογο για 17 ετών μοτοσυκλέτα να την έχει ακούσει η ντίζα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θα την πω τη μαλακια μου, την επόμενη φορά που θα πας να βάλεις μπρος δοκίμασε να αδειάσεις τα λεκανακια από τα καρμπυρατέρ, και να γεμίσουν ξανά. Το ίδιο πρόβλημα έχω και ατο XR που έχω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 20 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Εγώ θα την πω τη μαλακια μου, την επόμενη φορά που θα πας να βάλεις μπρος δοκίμασε να αδειάσεις τα λεκανακια από τα καρμπυρατέρ, και να γεμίσουν ξανά. Το ίδιο πρόβλημα έχω και ατο XR που έχω.

Θα δοκιμαστεί και αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά απο τρεις εβδομάδες ακινησία είπα να ψάξω τον λόγο της μη εύκολης εκκίνησης του hornet.Εβγαλα το ντεπόζιτο και σύνδεσα το σωλήνα  που τροφοδοτεί τα καρμπυρατέρ με μια μεγάλη σύριγγα βάζω βενζίνα μετακινώ την μηχανή λίγο και ξαφνικά  βλέπω  τα καρμπυρατέρ να τραβάνε βενζίνη (λογικά δεν θάπρεπε).Τσόκ, λίγο γκάζι και πήρε σχετικά εύκολα καμία σχέση με πρίν. Ελέγχω το ρουμπινέτο με υποπίεση  και τρέχει βενζίνα οκ. Δοκιμάστηκε και πάνω στη μηχανή με το σωληνάκι της μηχανής και εκεί η ροή  οκ. Μάλλον με τον καιρό εξατμίζετε η βενζίνη απ τα καρμπυρατέρ και στο μιζάρισμα ενω το ρουμπινέτο ανοίγει κανονικά την ροή προφανώς κολλάνε τα φλοτέρ στα λεκανάκια.Η ντίζα του τσόκ εκλέχθηκε είναι οκ και ανοίγει και  στα τέσσερα  καρμπυρατέρ. Επόμενη φορά  θα βγάλω για έλεγχο τα καρμπυρατέρ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα