psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2007 (τροποποιήθηκε) ΔΕΞΙΑ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ: που νιώθουμε καλύτερα? Διάβασα το τόπικ σε άλλο χρόνο τελείως αλλά το βρήκα ενδιαφέρον. 1. Σίγουρα σε ένα εκπαιδευμένο οδηγό δεν πρέπει να υπάρχουν διαφορές 2. Εμείς τα κουλάδια τί κάνουμ όμως. Κάποιος ιατρός ανέλυσε λίγο το θέμα αλλά τα greeklish δεν μπόρεσα να τα διαβάσω. Τι ισχύει λοιπόν για τους δεξιόχειρες & αριστερόχειρες (Σημείωση αρκετοί δεξιόχειρες είναι κανονικά αριστερόχειρες τους οποίους οι γονείς τους ήταν "κολλημένοι" και τους πιεσαν να μάθουν να γράφουν με το δεξί - όσοι από σας έχετε πολύ κακό γραφικό χαρακτήρα πιθανώς να είστε θύματα των γονιών σας ... ) Σοβαρά τώρα. Ο αριστερόχειρας έχει επικρατούν (δηλαδή ισχυρό) ημισφαίριο το ΔΕΞΙ. Το δεξί ημισφαίριο είναι υπεύθυνο για τις αφηρημένες έννοιες (χώρος - χρόνος - χρωματικές συνθέσεις κα). Είναι καλοί στις τέχνες - μουσική (χωρίς νότες). Αφηρημένα μαθηματικά. Ποίηση. Δεν είναι καλοί στο να τους βάζεις να κάνουν κάτι οργανωμένο και πολύ συγκεκριμένο. Ο δεξιόχειρας έχει επικρατούν ημισφαίριο το ΑΡΙΣΤΕΡΟ. Αυτό είναι αρμόδιο για τα συγκεκριμένα. Αριθμούς -γράμματα, Χρώματα. Είναι καλοί στα συγκεκριμένα. Βασικά μαθηματικά, γλώσσα, απομνημόνευση. Υπάρχει όμως και το θέμα της παρεγκεφαλίδας καθώς και του φύλου. Έτσι η οδήγηση είναι και ζήτημα συντονισμού κινήσεων καθώς και χωροαντίληψης (εδώ πλεονεκτούν οι άντρες των γυναικών ενώ τα προηγούμενα ισχύουν ανεξαρτήτως φύλου). Όπως λοιπόν είχε γράψει ο συνάδελφος προ έτους, ο αριστερός εγκέφαλος κοιτάζει δεξιά και το αντίστροφο. Όταν εγώ (το νεο-κουλάδι ας υποθέσουμε) πλησιάζω μια ΔΕ στροφή (που δεν συμπαθώ για άγνωστο ακόμα λόγο) σφίγγομαι αρχικά. Μετά αποφασίζω να ρίξω το σώμα μου λίγο δεξιά της μηχανής σκύβοντας λίγο μπροστά. Με δυσκολεύει όμως λίγο να τραβάω ταυτόχρονα την μηχανή και να ρυθμίζω και το γκάζι. Αν έχω ανοιχτεί νωρίτερα αριστερά (για να έχω καλύτερη & ταχύτερη καμπύλη) στο μέσο της στροφής είμαι κοντά στο δεξί άκρο του δρόμου. Αν είναι πίστα δεν με πειράζει (εδώ μιλάω υποθετικά γιατί ακόμα περιμένω να περάσω το California Bike ...). Αν όμως είμαι σε δημόσιο δρόμο (ας πάρουμε ότι κάνω την συνηθισμένη διαδρομή σε εθνική με διαχωριστικό) τότε το πιο εσωτερικό σημείο του δρόμου είναι εκείνο με την χειρότερη ορατότητα. Εκεί δεν βλέπω αν ο δρόμος μπροστά μου έχει κάποιο εμπόδιο (πχ σταματημένο φορτηγό, τρακτέρ κλπ). Καταλαβαίνω τότε (παρ' ότι νεο-κουλάδι) ότι δεν έπρεπε να πάρω τόσο γρήγορα τη στροφή. Στην επόμενη ΔΕΞΙΑ λοιπόν - αφού πήρα νωρίτερα το μάθημα - μένω στο μεσο της λωρίδας ή ακόμα καλύτερα (απο πλευράς ορατότητας) στην αριστερή λωρίδα. Καθώς στρίβω όμως νιώθω (ψευδώς βέβαια - γιατί διαφορετικά δεν θα έγραφα τώρα) ότι πάλι έχω περισσότερα απ' ότι πρέπει και ότι η μηχανή θα ανοίξει την τροχιά της και θα βρεθώ στις χρήσιμες μεν δολοφονικές δε μπαριέρες. Αν είμαι σε δρόμο χωρίς μπαριέρες ο φόβος θα αφορά τις ρόδες των αντιθέτως ερχομένων ΙΧ & φορτηγών. Να γιατί εγώ - νεοκουλάδι γαρ - ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ. Που θα πάει θα τις μάθω όμως ... Δεν νομίζω ότι είναι θέμα εγκεφάλου λοιπόν (συμφωνώ με τον συνάδελφο). Άλλωστε, θα περίμενε κανείς ότι στις ΔΕΞΙΕΣ ο δεξιόχειρας (είναι το 75% των ανθρώπων) ευνοείται αφού το καλό του μισό είναι εκείνο που βλέπει ενώ στις ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ συμβαίνει το αντίθετο (δηλαδή τον έλεγχο του οπτικού πεδίου τον έχει το "κακό & αδύναμο" ημισφαίριο). Τώρα που το γράφω βέβαια μου γίνεται φανερό ότι στις ΔΕΞΙΕΣ κοιτάζει το αριστερό ημισφαίριο που είναι επικρατούν αλλά αδύναμο στην χωροαντίληψη και στη σύνθεση ... Άρα μπορεί να παίζει και αυτό ένα ρόλο. Επειδή όμως γνωρίζουμε ότι ΟΛΟΙ δεξιόχειρες & αριστερόχειρες μπορούμε να μαθουμε τόσο μαθηματικά όσο και μουσική (οκ όχι ανώτερα μαθηματικά ή όπερες) νομίζω ότι με εκπαίδευση θα βελτιωθεί η αίσθηση των κουλαδιών στις "κακές" τους στροφές .... Σχόλια δεκτά & επιθυμητά!!! (δεν ξέρω αν κάποιος διαχειριστής επιθυμεί να εντάξει το θέμα στο αρχικά (το οποίο και εγώ διάβασα)) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2007 από τον psychod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2007 Δεν με νοιάζει ποιό δουλεύει καλύτερα.Το δεξί ή το αριστερό πάντως εμένα με βολεύουν λίγο ελάχιστα παραπάνω οι δεξιές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2007 (τροποποιήθηκε) Ο αριστερόχειρας έχει επικρατούν (δηλαδή ισχυρό) ημισφαίριο το ΔΕΞΙ. Το δεξί ημισφαίριο είναι υπεύθυνο για τις αφηρημένες έννοιες (χώρος - χρόνος - χρωματικές συνθέσεις κα). Είναι καλοί στις τέχνες - μουσική (χωρίς νότες). Αφηρημένα μαθηματικά. Ποίηση. Δεν είναι καλοί στο να τους βάζεις να κάνουν κάτι οργανωμένο και πολύ συγκεκριμένο. Ο δεξιόχειρας έχει επικρατούν ημισφαίριο το ΑΡΙΣΤΕΡΟ. Αυτό είναι αρμόδιο για τα συγκεκριμένα. Αριθμούς -γράμματα, Χρώματα. Είναι καλοί στα συγκεκριμένα. Βασικά μαθηματικά, γλώσσα, απομνημόνευση. Υπάρχει όμως και το θέμα της παρεγκεφαλίδας καθώς και του φύλου. Έτσι η οδήγηση είναι και ζήτημα συντονισμού κινήσεων καθώς και χωροαντίληψης (εδώ πλεονεκτούν οι άντρες των γυναικών ενώ τα προηγούμενα ισχύουν ανεξαρτήτως φύλου). Στις γυναικες το δεξι ημισφαιριο ειναι πιο ανεπτυγμενο, ενω αντιθετα στους αντρες το αριστερο. Αυτο, εξελικτικα εχει να κανει με το οτι ο αρχεγονος αντρας-κυνηγος επρεπε να εχει καλυτερη αντιληψη του χωρου-αποστασης-κινησης καθως και καλυτερο συντονισμο κινησεων, για να ειναι αποτελεσματικος, ενω στις γυναικες-τροφους που η ενασχοληση ηταν στο τοπο κατοικιας η ανατροφη των παιδιων και η μικροκαλλιεργεια γυρω απ'αυτην, αυτο δεν χρειαζονταν να αναπτυχθει.. (Αραγε, αυτο να υπονοει κατι, σχετικα με τις φυναικες οδηγους, εν γενει? ) Παντως, και εγω στις αριστερες αισθανομαι πολυ καλυτερα! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2007 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2007 Στις γυναικες το δεξι ημισφαιριο ειναι πιο ανεπτυγμενο, ενω αντιθετα στους αντρες το αριστερο. Αυτο, εξελικτικα εχει να κανει με το οτι ο αρχεγονος αντρας-κυνηγος επρεπε να εχει καλυτερη αντιληψη του χωρου-αποστασης-κινησης καθως και καλυτερο συντονισμο κινησεων, για να ειναι αποτελεσματικος, ενω στις γυναικες-τροφους που η ενασχοληση ηταν στο τοπο κατοικιας η ανατροφη των παιδιων και η μικροκαλλιεργεια γυρω απ'αυτην, αυτο δεν χρειαζονταν να αναπτυχθει. Σωστό νομίζω (δαρβινικό εντέλει ...) Και σίγουρα έχει να κάνει με την γυναίκα οδηγό! προς διαχειριστές: γίνεται να βάλουμε φίλτρο έτσι ώστε ένα τόπικ να ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2007 Με βολεύουν περισσότερο οι δεξιές.Τώρα το γιατί......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2007 Εγω παλι καπου διαβασα οτι οι γυναικες γενικως χρησιμοποιουν και τα δυο ημισφαιρια σε οτι και αν κανουνε Ενω εμεις τα διαχωριζουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DPF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2007 ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΘΑ ΔΩΣΩ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2007 (τροποποιήθηκε) (δαρβινικό εντέλει ...) Νεοδαρβινικη, εξελικτικη βιολογια (Richard Dawkins) με πολλα στοιχεια (ω! του θαυματος!) απο Friedrich Engels! ("Καταγωγη της οικογενειας, της ατομικης ιδιοκτησιας και του κρατους") :D Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2007 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2007 Νεοδαρβινικη, εξελικτικη βιολογια (Richard Dawkins) με πολλα στοιχεια (ω! του θαυματος!) απο Friedrich Engels! ("Καταγωγη της οικογενειας, της ατομικης ιδιοκτησιας και του κρατους") :D από που κρατάει η σκούφια σου μαυρογέρακα και έχεις τέτοια επαναστατικά διαβάσματα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2007 (τροποποιήθηκε) από που κρατάει η σκούφια σου μαυρογέρακα Απο ΠΑΞΟΥΣ! κραταει, αλλα, ποιον εχεις κυριως υπ'οψιν σου? Τον DAWKINS, 'η τον ENGELS? (Στην.. "υποθεση" HAWKINS-PENROSE, φανταζομαι να καταλαβαινεις το "στρατοπεδο"μου, ε? ) :D Τροποποιήθηκε Απρίλιος 20 , 2007 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2007 Και εγώ τα ίδια καλύτερα τις αριστερές αλλά έτσι όπως το έχω σκεφτεί μάλλον φταίει ότι στις αριστερές έχουμε πάντα πιο μεγάλο οπτικό πεδίο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2007 Με αφορμή το small talk του Μαυρογέρακα με τον ψυχίατρο, έκανα μερικές σκέψεις πάνω στο θέμα, που σίγουρα θα μου εξασφαλίσουν μια δωρεάν συνεδρία στην Τρίπολη, το ελάχιστον πάντως μια τζάμπα εξαγωγή στην Κέρκυρα. Εφαρμόζοντας λοιπόν εντελώς επιστημονικές μεθόδους –παρατήρηση και πείραμα- έβγαλα το συμπέρασμα ότι το καίριο, αν όχι το μοναδικό κριτήριο για τυχούσες προτιμήσεις στροφών, είναι η θέση που προτιμά ο καθένας μας να τοποθετεί τα γεννητικά του όργανα. Έτσι λοιπόν η συντριπτική πλειοψηφία των αριστερόστροφων έγκειται στο γεγονός την προτίμησης στην χρήση τύπου σώβρακων, που οριοθετούν το περιεχόμενο σε αριστεριστική τροχιά. Ο ίδιος τύπος αναβάτη προτιμάει για ανεξήγητους ακόμα λόγους και κρουασάν Στεργίου. Φεμινιστικές φήμες –καθʼ όλα αντιεπιστημονικές- του 19ου αιώνα συνδέουν τέτοιες προτιμήσεις με τον φαλλό σαν διανυσματικά κατευθυντήρια δύναμη στον όμοιο αμοιβάδας αρσενικό εγκέφαλο (το πέος σαν φαλλικό σύμβολο). Ιδιαίτερης μνείας χρήζει η τάξη των προτιμούντων σώβρακων τύπου μπόξερ (τα γνωστά ελευθέρας ταλάντωσης). Αυτή η κατηγορία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σας ελεγκτικός παράγοντας της θεωρίας, και όντως παρουσιάζει προτιμήσεις στροφών αυστηρά μέσα στα όρια του στατιστικού λάθους στην δειγματοληπτική διανομή του Gaus. Με αυτά τα νέα δεδομένα, προτείνω να μετονομαστεί το τόπικ από Στροφές ΑΡ ΔΕ, σε που τα κρεμάτε, ΑΡ ή ΔΕ; με δεδομένη την αμεσότητα εξαγωγής συμπερασμάτων σε σχέση με την οδήγηση μηχανής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2007 @Apostat ..... Τελικά οι βόλτες στο Μαίναλο σου κάνουν πολύ καλό ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2007 Με αφορμή το small talk του Μαυρογέρακα με τον ψυχίατρο, έκανα μερικές σκέψεις πάνω στο θέμα, που σίγουρα θα μου εξασφαλίσουν μια δωρεάν συνεδρία στην Τρίπολη, το ελάχιστον πάντως μια τζάμπα εξαγωγή στην Κέρκυρα. Εφαρμόζοντας λοιπόν εντελώς επιστημονικές μεθόδους –παρατήρηση και πείραμα- έβγαλα το συμπέρασμα ότι το καίριο, αν όχι το μοναδικό κριτήριο για τυχούσες προτιμήσεις στροφών, είναι η θέση που προτιμά ο καθένας μας να τοποθετεί τα γεννητικά του όργανα. Έτσι λοιπόν η συντριπτική πλειοψηφία των αριστερόστροφων έγκειται στο γεγονός την προτίμησης στην χρήση τύπου σώβρακων, που οριοθετούν το περιεχόμενο σε αριστεριστική τροχιά. Ο ίδιος τύπος αναβάτη προτιμάει για ανεξήγητους ακόμα λόγους και κρουασάν Στεργίου. Φεμινιστικές φήμες –καθʼ όλα αντιεπιστημονικές- του 19ου αιώνα συνδέουν τέτοιες προτιμήσεις με τον φαλλό σαν διανυσματικά κατευθυντήρια δύναμη στον όμοιο αμοιβάδας αρσενικό εγκέφαλο (το πέος σαν φαλλικό σύμβολο). Ιδιαίτερης μνείας χρήζει η τάξη των προτιμούντων σώβρακων τύπου μπόξερ (τα γνωστά ελευθέρας ταλάντωσης). Αυτή η κατηγορία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σας ελεγκτικός παράγοντας της θεωρίας, και όντως παρουσιάζει προτιμήσεις στροφών αυστηρά μέσα στα όρια του στατιστικού λάθους στην δειγματοληπτική διανομή του Gaus. Με αυτά τα νέα δεδομένα, προτείνω να μετονομαστεί το τόπικ από Στροφές ΑΡ ΔΕ, σε που τα κρεμάτε, ΑΡ ή ΔΕ; με δεδομένη την αμεσότητα εξαγωγής συμπερασμάτων σε σχέση με την οδήγηση μηχανής. Μήπως παίζει ρόλο το γεγονός ότι ο αριστερός όρχης βρίσκεται χαμηλότερα του δεξιού κατά κατιτίς ??? :D :D :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2007 (τροποποιήθηκε) Μήπως παίζει ρόλο το γεγονός ότι ο αριστερός όρχης βρίσκεται χαμηλότερα του δεξιού κατά κατιτίς ??? :D :D :D :D :D :D Δεν ξερω αν παιζει ρολο το πιο χαμηλα 'η το πιο ψηλα, το πιο μπροστα 'η το πιο πισω..ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΣΤΟΝ boxer, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ!! Σταθη... Μου εδωσες απαντηση σε υπερεικοσαετες ερωτημα μου!!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2007 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
martinez 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2007 Δεν ξέρω πως βολεύεστε αλλά προτιμώ την αριστερά . :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimR6 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2007 Και εμενα οι αριστερες με βολευουν περισσοτερο...οι δεξιες με τρομαζουν λιγακι στην εισοδο αλλα παιρνω το κολάι και μετα οκ Ισως να οφειλεται στο γεγονος οτι στις αριστερες εχεις το πλεονεκτημα του γκαζιου αλλα και του πισου φρενου (ξερω κι εγω..) πραγμα που στις δεξιες δεν υπαρχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2007 ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΣΤΟΝ boxer, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ!! Άντε μετά με τέτοιο μοτέρ, να ξεκινάς ένα δύσκολο ταξίδι και να εύχεσαι να σου πάνε όλα ΔΕΞΙΑ. :D Φταιει ο κόσμος μετά που ζητάει συμπληρωματικά και την βοήθεια κάποιου αγίου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2007 να εύχεσαι να σου πάνε όλα ΔΕΞΙΑ. Αααααα παπαπα!! Να μου λειπει!! (Κι'αλλο?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2007 Το ειχα πει και στο αλλο τοπικ.Νο προμπλεμ.Τις δουλευω και τις δυο μια χαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigoris 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2007 Δεξιές καλύτερα,ίσως φταίει οτι όλες μου τις πτώσεις,σούπες,στούκια κλπ. τις έφαγα από αριστερά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2007 Στάθης για πρόεδρος Ευχαριστώ Στάθη μετά από την αποκάλυψη σου οδηγώ πολύ καλύτερα τώρα βάζω το ένα δεξιά και το άλλο αριστερά με μια ειδική πατέντα μου την @ρχιδοχωρίστ@. Το μόνο πρόβλημα είναι τώρα ο πόνος μιας και το VFR έχει φαρδιά σέλα. Λυπάμαι για την πατέντα δεν μπορώ να πω περισσότερα πρέπει να την κατοχυρώσω πρώτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2007 ...... τώρα βάζω το ένα δεξιά και το άλλο αριστερά με μια ειδική πατέντα μου την @ρχιδοχωρίστ@. ...... Τελικά δεν εφάρμοσες την άλλη που έλεγες για την πλάτη "πάρτα πάνω σου" ? Οσο για το Πρόεδρας, Στάθη έχεις ακόμη ένα σταυρό .... (στο ψηφοδέλτιο) :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες