Jump to content
faniskli

Meteor 350 η Himalayan 400

Recommended Posts

καλησπέρα στην ομαδα. ψαχνω την πρωτη μου μηχανή ως κατοχος Α2 κι εχω καταλήξει σε 2 επιλογές που συμπίπτουν με το στυλ μου (ρετρο). Η μία είναι η Meteor 350 και η αλλη η Himalayan 400. Η μία cruiser η άλλη adv. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς εμπειρία πανω σε αυτες τις μηχανές η γενικα την γνώμη των πιο έμπειρων ως προς ποια να προτιμήσω σαν 1η μηχανή. 

Υγ. μου αρέσουν πολυ τα ταξίδια οποτε η Himalayan θα ήταν καλή επιλογή ωστόσο δεν ξερω αν χωρίς οδηγική εμπειρία θα αξιοποιηθεί μια adv μηχανή. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κανείς στο φόρουμ εδώ δεν τις έχει πάρει, γιατί με 20-25 ίππους και 190 κιλά, δε σέρνουν ούτε τα κομμάτια τους. Σε 1 χρόνο θα έχεις βαρεθεί και θα ψάχνεις να το αλλάξεις. Αν θες φτηνό ρετρό για 1-2 χρόνια μπορείς να δεις και τα Brixton.

Η πας κατευθείαν σε Interceptor . Δε θα σε τρομάξει.

Δεν έχω καμία εμπειρία από όλα αυτά, δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Κρήτη, μόνο ένα Himalayan έβλεπα στην πόλη και τώρα το πουλάει στο car.gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν γνωρίζω για το Meteor αλλά έχω το Himalayan απο το 18.
Μαζί έχουμε κάνει 27000 χλμ περίπου.
Αν γνωρίζεις τι παίρνεις και γιατί το παίρνεις δεν θα έχεις πρόβλημα ...
Απο την άλλη δεν είναι για όλους τους αναβάτες ...
Όντως έχουν μικρή ιπποδύναμη, αλλά είναι αρκετή αν δεν βιάζεσαι και δεν σε ενδιαφέρει να πηγαίνεις με πάνω απο 120χλμ,
Είναι σχετικά φθηνά στην αγορά, ακόμα πιο φθηνά στην χρήση και την συντήρηση ...
Μαζί του έχω ταξιδέψει αρκετά και θα συνεχίσω να ταξιδεύω ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποτε δεν με έκαιγε η ταχύτητα ωστόσο πορεία θεωριτικα με την χιμαλαιαν εκανες 90-100 σωστά? γτ 110-120 λενε οτι έχει αρκετά τρεμουλα και γενικα ζοριζεται πολυ.. τρ για μετεορ δεν ξερει και κανεις γτ τρ βγηκε απλα είναι πανέμορφη 😝

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 31 λεπτά, το μέλος faniskli έγραψε:

ποτε δεν με έκαιγε η ταχύτητα ωστόσο πορεία θεωριτικα με την χιμαλαιαν εκανες 90-100 σωστά? γτ 110-120 λενε οτι έχει αρκετά τρεμουλα και γενικα ζοριζεται πολυ.. τρ για μετεορ δεν ξερει και κανεις γτ τρ βγηκε απλα είναι πανέμορφη 😝

ταξιδεύει δικάβαλο (μιλάμε για νορμάλ κιλά)  με 120 χώρις να διαμαρτύρεται, εκτός απο μεγάλες ανηφόρες που δεν μπορεί να κρατήσει αυτά τα χλμ.
Δεν παρουσιάζει τίποτα σε αυτά τα χλμ, πέρα απο αυξημένο θόρυβο ...

αν και τα 100 είναι καλύτερα απο επίπεδο στροφών, κατανάλωσης κτλ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 35 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε:

Τρ τ να σ πω τ Μετεορ ιδια κιλα κ 5 ιππους λγτρ να σ λείπει...

απο ποια αποψη το λες? οτι για μεσα στην πολη και κανα κοντινό ταξιδακι δεν αρκει τελική 120? η οτι δεν εχει καθολου τίναγμα λόγο ιπποδύναμης? 

αα οοκ γτ ακουγα συνέχεια για τρεμουλα κλπ . το bs4 εχεις ? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 λεπτά, το μέλος faniskli έγραψε:

αα οοκ γτ ακουγα συνέχεια για τρεμουλα κλπ . το bs4 εχεις ? 

Ναι το bs4 (που είναι η Ινδική ονομασία για το euro4)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 13 λεπτά, το μέλος faniskli έγραψε:

απο ποια αποψη το λες? οτι για μεσα στην πολη και κανα κοντινό ταξιδακι δεν αρκει τελική 120? η οτι δεν εχει καθολου τίναγμα λόγο ιπποδύναμης? 

Γιατί τελική 120 σημαίνει ταχύτητα σε πορεία 85, για να.μην ζορίζεται από στροφές και κατανάλωση

Ξεχνάς την εθνική δηλαδη. Δεν πας να τα κάνεις κανα test ride να δείς και μόνος σου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 10 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε:

Γιατί τελική 120 σημαίνει ταχύτητα σε πορεία 85, για να.μην ζορίζεται από στροφές και κατανάλωση

Ξεχνάς την εθνική δηλαδη. Δεν πας να τα κάνεις κανα test ride να δείς και μόνος σου;

καλα εννοειται αυτο οτι θα την καβαλησω να δω και στην τελικη αν μου αρεσει.. απλα ξερεις ετσι ενημερωτικα ρωταω τους πιο εμπειρους να μου πουν 1-2 πραγματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα