ΓιωργοςΤΤ 2.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2021 (τροποποιήθηκε) Όταν η ζωή σου στέλνει λεμόνια, λένε να κάνεις λεμονάδα. Αυτό ακριβώς κάνω και εγώ από τότε που η μπουκάλα της ζωής με έστειλε στην εξωτική Κω! Αυτό το θέμα το ανοίγω με σκοπό να ανεβάζω φωτογραφίες μοτοσυκλετικού και μη περιεχομένου, αλλά και για προτάσεις προορισμών στο νησί από άτομα που το έχουν επισκεφτεί. Η Κως έχει σημάδια από όλους τους κατακτητές που πέρασαν από το νησί. Έλληνες που ήταν οι πρώτοι κάτοικοι, Ρωμαίοι, Οθωμανοί, Λατίνοι, όλοι έχουν αφήσει κάτι που να θυμίζει το πέρασμά τους. Το κέντρο της πόλης είναι ένα ατελείωτο μουσείο, ανοιχτό σε όλους, διότι η παλιά πόλη είναι κτισμένη επάνω στην αρχαία ρωμαϊκή αγορά, που και αυτή με την σειρά της ήταν κτισμένη πάνω στην αρχαία Ελληνική. Αρχαία Ρωμαϊκή κατοικία Τμήμα της αρχαίας Ρωμαϊκής αγοράς. Οι κίονες έπεσαν με τον σεισμό του 2017 και προφανώς κανένας δεν ασχολήθηκε, μιας και η αρχαιολογική υπηρεσία είναι απασχολημένη με το να τσιΜενδώνει την Ακρόπολη και ξυρίζει το pussy στις Μυκήνες...... Ότι έχει απομείνει από τον Αρχαίο Ελληνικό Ναό Πλατεία που θυμίζει Ρώμη Μέρος κάστρου Οθωμανικής εποχής Εντυπωσιακό σκάφος στο λιμάνι. Στον υπολογιστή κατάλαβα ότι έχω βγάλει και την επιβάτιδα, η ανάλυση όμως δεν μου επιτρέπει να δω με ακρίβεια τις προδιαγραφές.... Όμορφη άποψη από beach bar. Καλή παραλία αλλά της Χαλκιδικής είναι καλύτερες.... Η πόλη από μακριά με φόντο το ηλιοβασίλεμα Το αειθαλές και αγέραστο DT μου σε νέες περιπέτειες. Θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες φωτογραφίες. Η ζέστη για τα δικά μου δεδομένα είναι αφόρητη, οπότε περιμένω να δροσίσει ο καιρός για να μπορώ να κάνω εξερευνήσεις χωρίς τον ήλιο να με ψήνει. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 17 , 2021 από τον ΓιωργοςΤΤ 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.488 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2021 πριν 35 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: μπουκάλα μποχάλα Πήγαινε μια Νίσυρο, είναι μαγικό νησί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2021 Το τσιΜενδώνει με ξέσκισε Καλά να περνάς Γιώργαρε, δώσε και άλλο υλικό. Στο γιωτ πίσω είναι μια μαντάμ με καρέ μαλλί και ένα κύριος κάθεται πιο πίσω της. Στο πλάι είναι ένας μπάρμπας με μπεζ βερμούδα. Οπότε δεν έχασες τίποτα συνταρακτικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2021 πριν 10 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: μποχάλα Πήγαινε μια Νίσυρο, είναι μαγικό νησί. Στο κοντινό μέλλον σίγουρα θα πάω, προς το παρόν είναι λίγο δύσκολο, λόγω δουλειάς δεν μπορώ να φύγω από το νησί. πριν 18 λεπτά, το μέλος klab έγραψε: Το τσιΜενδώνει με ξέσκισε Καλά να περνάς Γιώργαρε, δώσε και άλλο υλικό. Στο γιωτ πίσω είναι μια μαντάμ με καρέ μαλλί και ένα κύριος κάθεται πιο πίσω της. Στο πλάι είναι ένας μπάρμπας με μπεζ βερμούδα. Οπότε δεν έχασες τίποτα συνταρακτικό. Είχα το νου μου να πετύχω τα χρώματα και δεν έβλεπα το περιεχόμενο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 2 χρόνια μετά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες