Jump to content
spiros!!!

Reset code σε Aprilia Pegaso Strada

Recommended Posts

Παιδια, το θεμα μου ειναι το εξής. 

Εχω 1 κλειδι γνησιο και 1 που εχω κοψει σε κλειδαρα. 

Δεν γνωρίζω όμως τον πενταψηφιο κωδικο, που χρειαζεται ειτε για να συγχρονίσω αλλο κλειδι, ειτε αν αλλαξω ποτε διακοπτη να τον συγχρονισω. 

Ουτε ο προηγουμενος τον ξέρει (ειμαι 3ο χερι) και ο εργοστασιακος κωδικος δεν λειτουργει. 

Καπου διαβασα σε ξένο φορουμ οτι αν εχεις 2 κλειδια μπορεις να κανεις reset code, μεσω μιας επιλογης που σου δινει στο καντραν. 

Θα ηθελα αν κάποιος με pegaso ξερει πως γινεται να μου πει.

Η

Επισης εσεις απο Πατρα αν ξερετε καποιον μαστορα ο οποίος να μπορει συνδέοντας το κοντερ να μου διαβασει τον κωδικο. Ξερω οτι γινεται αλλα εχω βρει μαστορα μονο Αθήνα και μου πέφτει λιγο μακρια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το γνησιο που σου εχει μεινει ειναι το κοκκινο ή το μαυρο"?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Στέργιος Βήχος έγραψε:

το γνησιο που σου εχει μεινει ειναι το κοκκινο ή το μαυρο"

Εχω 2 μαυρα γνησια, και εναν κλωνο. 

Απο το 1ο γνησιο που δουλεύει η μοτο εβγαλα τον κλωνο για να εχω εφεδρικο. 

Το 2ο μαυρο γνησιο θελει κωδικο οταν το βαζω στο διακοπτη τον οποιο κανεις δεν το ξέρει, και οτι γνωστό συνδυασμο δοκιμασα δεν επιασε. 

Μπορω να κανω κατι εκτος απο το να απευθυνθω στην αντιπροσωπεία, η οποια δε ξερω κατα ποσο κιολας μπορει να με εξυπηρετησει σε αυτο. 

Απο την αλλη αν χασω ποτε τα κλειδια (οκ σπανιο αλλα γινεται) χωρις τον κωδικο δε θα μπορω να βγαλω αλλο γιατι δε θα μπορω να το συγχρονισω. 

Δηλαδη απορω με ολους αυτους (γιατι ειναι πολλοι) που αλλαζουν τους κωδικους και δε τους θυμούνται κιολας μετα. 

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε πάρε ένα τηλ ή περνά από ένα επίσημο σέρβις να κάνεις μια ερώτηση,δεν έχεις να χάσεις τπτ.

Και βλεπωντας και κάνοντας μετα

Τροποποιήθηκε από τον Στέργιος Βήχος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα τα λες αλλα επαρχια και επισημη αντιπροσωπεία ειδικα κιολας aprilia ειναι λιγο δυσκολο. 

Να ρωτήσω η aprilia πλεον υποστηριζεται απο την piaggio? 

Τώρα δα, το μέλος spiros!!! έγραψε:

Καλα τα λες αλλα επαρχια και επισημη αντιπροσωπεία ειδικα κιολας aprilia ειναι λιγο δυσκολο. 

Να ρωτήσω η aprilia πλεον υποστηριζεται απο την piaggio? Σαν αντιπροσωπους εννοω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Σπύρο συνονόματος. Έχω παρομοιο πρόβλημα και είμαι από πατρα και εγώ. Έχεις βγάλει άκρη; Μπορείς να με βοηθήσεις και εμένα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η λύση είναι μία. Βγάλσιμο κοντερ και μηδενισμός του κωδικού από μαστορα. Μετα μπορείς να συγχρονίσεις από την αρχή τα κλειδιά. 

Τι έκανα και ξεμπερδεψα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την μηχανή την πήρα δεύτερο χέρι. Αυτός έχει αλλάξεις κωδικό μάλλον γιατί οι deafault κωδικοί δεν κάνουν. Θα μπορέσουν να επαναπρογραμματισουν χώρος κωδικό; Στον Παπανικολάου πηγες; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 19 ώρες, το μέλος Spirospatra έγραψε:

Την μηχανή την πήρα δεύτερο χέρι. Αυτός έχει αλλάξεις κωδικό μάλλον γιατί οι deafault κωδικοί δεν κάνουν. Θα μπορέσουν να επαναπρογραμματισουν χώρος κωδικό; Στον Παπανικολάου πηγες; 

Αν πας σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία θα σου πουν για αλλαγή κοντερ. 

Ερώτηση σημαντική, 

Έχεις 2 κλειδια συγχρονισμενα η ενα? Και εννοώ τα 2 αυθεντικα

Αν έχεις 2 αυθεντικα συγχρονισμενα το κάνεις reset μόνος σου κάνοντας μια διαδικασία σχετικά εύκολη. 

Αν έχεις μονο 1 πες μου να σου στείλω σε μήνυμα τον μάστορα και το τηλέφωνο του να το στείλεις να στο φτιάξει. Παίζει να είναι ο μοναδικός στην Ελλαδα

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα