Jump to content
g008

tt600r vs xt600 vs klr 650sm

Recommended Posts

Καλημερα , καλησπερα σε ολους καινουργιος εδω. Να ξεκινησω λεγοντας οτι ψαχνω και εγω για την πρωτη μου μηχανη. Κατοχος Α2 , 1.80μ 100κιλα με "αρκετη" εμπειρια πανω σε παπια και σκουτερ. Περα απο το ποια μηχανη απτις 3 θεωρειται καλυτερη ειμαι φυσικα ανοιχτος σε αλλες προτασεις και βασικα θελω και μια βοηθεια στο ποιο μοντελο ή χρονια tt600r εχει το "φουλ" πακετο(ohlins+brembo). Τελος να πω οτι δεν εχω καμια βλεψη για χωμα με την πρωτη μηχανη που θα παρω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλημέρα και καλώς ήρθες. 

Ρίξε μια ματιά εδώ και ότι άλλη απορία έχεις την συζητάμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρωτον ευχαριστω πολυ .

Δευτερον για καθημερινη χρηση στη πολη και το βραδυ, που πλεον ειδικα δεν υπαρχει ψυχη, για σουζες και ψευτοκοντρες με παρεες ποιο θα ελεγες οτι ειναι καλυτερο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποίο βρεις πιο φτηνά σε καλύτερη κατάσταση. Στο ίδιο καζάνι βράζουν όλα. Άντε το ένα να έχει 5 άλογα παραπάνω και δέκα κιλά λιγότερα. Ελάχιστη διαφορά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος g008 έγραψε:

Πρωτον ευχαριστω πολυ .

Δευτερον για καθημερινη χρηση στη πολη και το βραδυ, που πλεον ειδικα δεν υπαρχει ψυχη, για σουζες και ψευτοκοντρες με παρεες ποιο θα ελεγες οτι ειναι καλυτερο;

Διάβασε όλο το θέμα που σου έστειλε ο Γιώργος tt στην κυριολεξία έχει παίξει ακριβώς το ίδιο πριν μερικές μέρες.

Hint: Το μανιβελατο ttr μακράν καλύτερο από αυτά που ανεφερες εκτός αν έχεις λίγα λεφτά παραπάνω  για Ktm ή Husqvarna. Αλλά διάβασε το θέμα μη λέμε πάλι τα ίδια.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα