g008 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Καλημερα , καλησπερα σε ολους καινουργιος εδω. Να ξεκινησω λεγοντας οτι ψαχνω και εγω για την πρωτη μου μηχανη. Κατοχος Α2 , 1.80μ 100κιλα με "αρκετη" εμπειρια πανω σε παπια και σκουτερ. Περα απο το ποια μηχανη απτις 3 θεωρειται καλυτερη ειμαι φυσικα ανοιχτος σε αλλες προτασεις και βασικα θελω και μια βοηθεια στο ποιο μοντελο ή χρονια tt600r εχει το "φουλ" πακετο(ohlins+brembo). Τελος να πω οτι δεν εχω καμια βλεψη για χωμα με την πρωτη μηχανη που θα παρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Καλημέρα και καλώς ήρθες. Ρίξε μια ματιά εδώ και ότι άλλη απορία έχεις την συζητάμε. 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g008 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Πρωτον ευχαριστω πολυ . Δευτερον για καθημερινη χρηση στη πολη και το βραδυ, που πλεον ειδικα δεν υπαρχει ψυχη, για σουζες και ψευτοκοντρες με παρεες ποιο θα ελεγες οτι ειναι καλυτερο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 Οποίο βρεις πιο φτηνά σε καλύτερη κατάσταση. Στο ίδιο καζάνι βράζουν όλα. Άντε το ένα να έχει 5 άλογα παραπάνω και δέκα κιλά λιγότερα. Ελάχιστη διαφορά. 2 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος g008 έγραψε: Πρωτον ευχαριστω πολυ . Δευτερον για καθημερινη χρηση στη πολη και το βραδυ, που πλεον ειδικα δεν υπαρχει ψυχη, για σουζες και ψευτοκοντρες με παρεες ποιο θα ελεγες οτι ειναι καλυτερο; Διάβασε όλο το θέμα που σου έστειλε ο Γιώργος tt στην κυριολεξία έχει παίξει ακριβώς το ίδιο πριν μερικές μέρες. Hint: Το μανιβελατο ttr μακράν καλύτερο από αυτά που ανεφερες εκτός αν έχεις λίγα λεφτά παραπάνω για Ktm ή Husqvarna. Αλλά διάβασε το θέμα μη λέμε πάλι τα ίδια. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2020 από τον CptAngel 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες