Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2010 Αν πετύχεις Ευελπίδων μπήξε μια φωνή Δεν το κοβω να την πιανω :P....Εχω τον ξαδερφο μου μεσα, εχει τελειωσει τη σχολη βεβαια...Και εσυ εκει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αν πετύχεις Ευελπίδων μπήξε μια φωνή μεσο μεσο? θελω κ εγω (ετσι θελω να πιστευω, οτι θα μπω κ εγω στη σχολη) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 24 , 2010 από τον BlackmanGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2010 Εχω στο νου μου καποιες στρατιωτικες σχολες (μιας και εχω συγγενεις και ξερω το περιβαλλον που επικρατει + αμεση αποκατασταση) , Αλλα εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο? με ευκολη αποκατασταση? Τι σκατα χρειαζεται αυτη η χωρα? :P Π.Α , ΣΥΔ , ΣΤΥΑ κ.α , αεροπορια , περνας καλααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2010 Δεν αντιλεω αλλα ειν'Πολλαααααα τα μορια αδερφε! Ειδικα ΣΥΔ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2010 Ηχολήπτης... Σε studio και σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας το χειμώνα και καλοκαίρι PAτζής (σε live δηλαδή)! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazanakius 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2010 (τροποποιήθηκε) Ρε άστα διάλα ρε... Καθόμουν και κοιτούσα τα μοντέλα σα χάνος καμιά ώρα Μήπως θες κανά συνέταιρο;; αχαχχαχαχ!! Τωρα είδα την απάντηση σου!! αχαχ!! ελλιωσα! BTW χαρηκα πολυ για την γνωριμία σημερα!! Σαν αυτό ας πούμε? :2funny: Μα φωτο που διαλεξες και εσυ ρε παιδι μου! αχαχαχαα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 25 , 2010 από τον kazanakius Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexderbi 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2010 μεσο μεσο? θελω κ εγω (ετσι θελω να πιστευω, οτι θα μπω κ εγω στη σχολη) κ εγω θελω :P ..στυα η' ευελπιδων θελω να περασω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Π.Α , ΣΥΔ , ΣΤΥΑ κ.α , αεροπορια , περνας καλααα εγω πάντως στη ΣΥΔ τους έβλεπα και είχε μαυρίσει το μάτι τους. χειρότερα απο εμάς τους φαντάρους ήτανε. μια μέρα μια κοπελιά που ήτανε σκοπέτο για κάποιο λόγο έκανε αναγνώριση σε ένα σκύλο. όσο για το μετά. το έχουμε ζήσει και αυτό, αλλά εκεί οκ μπορεί όντως να περάσεις καλά ειδικά αν είσαι στα @@ σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 το πιο σιγουρο εππαγγελμα δεν μενεις ποτε απο δουλεια. . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 το πιο σιγουρο εππαγγελμα δεν μενεις ποτε απο δουλεια. . :2funny: Μακριά από εμάς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εγω θα γινω μηχανικός αυτοκινήτων ειναι το ονειρο μου απο πολυ πολυ μιρκος (ειχα και το "ερεθισμα" απ τον πατερα μου, ο οποιος ειναι και αυτος μηχανικος .. και τα αισθηματα ηταν αμοιβαια ) Δουλεψα και ως ηλεκτρολογος αυτοκινητων για 2 εβδομαδες ( ) αλλα μου ηταν τοσο αδιαφορο ως επαγγελμα που τελικα εγκατελειψα .. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2010 από τον Daytonass Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Εγω θα γινω μηχανικός αυτοκινήτων ειναι το ονειρο μου απο πολυ πολυ μιρκος (ειχα και το "ερεθισμα" απ τον πατερα μου, ο οποιος ειναι και αυτος μηχανικος .. και τα αισθηματα ηταν αμοιβαια ) Δουλεψα και ως ηλεκτρολογος αυτοκινητων για 2 εβδομαδες ( ) αλλα μου ηταν τοσο αδιαφορο ως επαγγελμα που τελικα εγκατελειψα .. :offtopic: Daytona σε πιο σχολειό πας? :offtopic: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 :offtopic: Daytona σε πιο σχολειό πας? :offtopic: 6ο Εσπερινο ΕΠΑΛ (ειναι βραδινο) Εσυ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 6ο Εσπερινο ΕΠΑΛ (ειναι βραδινο) Εσυ? Eβδομο Γενικό Ενιαίο Λύκειο Λάρισας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2010 Eβδομο Γενικό Ενιαίο Λύκειο Λάρισας! Ω! Γενικο πας? Τα σεβοι μου κυριε επιστημον Σορρυ που βγηκαμε οφ τοπικ , παρακαλω οι admin να κριψουν τα εν λογω μηνυματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Δεν ξέρω αν είχε μπει παλαιότερα, αν ναι,τότε up: Αφού εξηγήσαμε λεπτομερώς από που βγαίνει το νικ μας, αφού αποκαλύψαμε τα πραγματικά μας ονόματα, αφού ζυγιστήκαμε και μετρηθήκαμε στο ύψος (ενίοτε στο ίδιο μηχάνημα-θυμάστε στο στρατό ή στα ιατρεία; ) καιρός δεν είναι να πούμε πως βγάζει ο καθένας το ψωμάκι του ; Μια μεγάλη οικογένεια θεωρείται το mybike οπότε είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και οικονομικά οφέλη απ' αυτό.(Γιατί να ψωνίσω από έναν ξένο και δεν πάω στο φίλο συμφορουμίτη τάδε κλπ κλπ) Αρχίζω από την αφεντιά μου.Μένω στην Καλαμάτα και έχω Οινοποιία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Το θέμα υπάρχει ήδη....καλύτερα να το βρεις και να ποστάρεις εκεί:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Το θέμα υπάρχει ήδη....καλύτερα να το βρεις και να ποστάρεις εκεί:) Ψάχνω, ψάχνω, μήπως μπορείς να βοηθήσεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) εχω την εντύπωση ότι το είχε ανοίξει ο ALX... ρίξτου αν είναι ένα π.μ. γιατί δεν θυμάμαι τον τίτλο που είχε βάλει... Αστο....το βρήκα....μια μικρή αναζήτηση...και ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ! Πάντως παίρνεις ποντάκι μόνο και μόνο για το "νεαρέ/ρά" Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2011 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazer 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Ιδ. υπάλληλος σε Φαρμακαποθήκη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AquaDiGio 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 Εγω ειμαι ενας εξαλλος stripper σε ενα απο τα ποιο καυτα gay strip club της πρωτευουσας. Κανω και live webcam chat / phone chat ως βοηθος της Μυριαμ & Τζοσουα Co. αλλα και ως pimp σε φαση Ομονοια - Συγγρου. Περα απο την πλακα...φοιτητης στο τμημα Δημοσιογραφιας και ΜΜΕ του Αριστοτελειου ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2011 εχω την εντύπωση ότι το είχε ανοίξει ο ALX... ρίξτου αν είναι ένα π.μ. γιατί δεν θυμάμαι τον τίτλο που είχε βάλει... Αστο....το βρήκα....μια μικρή αναζήτηση...και ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ! Πάντως παίρνεις ποντάκι μόνο και μόνο για το "νεαρέ/ρά" Ευχαριστώ νεαρά μου κυρία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Johnny_ 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ιδιωτικος υπαλληλος στο συνεργειο του πατερα μου... Κατα τα αλλα: Επισκευαζω μοτο Κανω τον νταλικερη στα χωρια (διπλωμα δεν υπαρχει γ αυτο) Οδηγος θεριζωαλωνιστικης-τρακτερ-σιλου με κυριο επαγγελμα μαθητης 3ης Λυκειου με ονειρο την αεροπορια Υ.Γ Σαν εφεδρικο επαγγελμα μ αρεσει να κανω το αφεντικο Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 27 , 2011 από τον Johnny_ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2011 Web & graphic designer, καθηγητής γαλλικών και πρόσφατα ξεκινήσαμε να βάζουμε και συστήματα ασφαλείας (συναγερμούς, κάμερες κλπ). Γηράσκω αεί διδασκόμενος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες