ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2008 Λοιπον ξαναβαζω και εγω γιατι το προηγουμενο ορθως σβηστικε. Επαγγελματιας οδηγος. Κυριως δουλευω σε μαντρα με οικοδομικα υλικα,αλλα λογω γνωστων και οδηγος χωματουργικων μηχανηματων εργων οπως τσαπα,φορτωτης,μπουλντοζα,κλάρκ,ταμπερ(τι να κανω υποχρεωσης). Οδηγος ειδικων μεταφορων(και εδω γνωστος αρα αλλη υποχρεωση,ε...μην χαλασουμε και της καρδιες μας.) Επεισης καμια φορα το μπαζαδικο δημοσιας χρησεως του κολητου μου(οταν δεν εχω κατι να κανω ή καποιο απογευμα). Εχω και αριστη γνωση αγγειοπλαστικης.(απο 10 χρονων το κατεχω ειναι επαγγελμα πατερα). Αλλα πιστευω οτι ποιο καλα απο ολα εχω της γνωσης του χειρηστη γερανου παπαγαλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filippos1976 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 σε εταιρια που την διαφημιζει ο φερεντινος με υπολογιστες. αρα ιδιωτικος και εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BER3 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 DECORASIONIS................ για οσουσ δεν.................... :/ ΑΠΛΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΗΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steliosioa 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Δημόσιος υπάλληλος,μάγειρας στο στρατιωτικό νοσοκομείο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ξενοδοχουπαλληλος και βιντεοκλαμπας ταυτοχρονα γιατι καιει πολλες βενζινες το busa :P Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2008 από τον ^tasoulis^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Τραπεζικός σε ιδιωτική τράπεζα. Δε τρελλαίνομαι αλλά όπως λένε και οι Αμερικάνοι "It pays the bills..." Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seaman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Ελ επαγγελματιας εδώ και 1,5 μηνα (ιδιωτικος τομέας δηλ). Μέχρι πριν 1,5 μηνα ιδιωτικός τομέας Hellas OnLine. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kozanitis 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Εξωτερικός πωλητής σε εταιρία παραγωγής αποσταγμάτων και κρασιών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veniamin z 750 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Δουλευω στην hertz στο φανοποιειο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gagarin.gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 αρχαιολογικες ανασκαφς.στο μαγαζι του ζαχοπουλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
birichino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 (τροποποιήθηκε) βοιθος τετιου -------------> επιστιμονα... ;) Τροποποιήθηκε Μάιος 18 , 2008 από τον birichino Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Ιδιωτης Κατασκευη/εμποριο/επισκευες κοσμηματων λιανικη/χονδρικη ασημι/χρυσο.....και μου αρεσει οτι εχει 2 ροδες και μοτερ.. :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Ειμαι φοιτητης αλλα ταυτοχρονα δουλευω σ'ενα μαγαζι με ρουχα στο cosmos ως part time για να βγαζω τις βενζινες και τα διαφορα χαζοεξοδα αρα ιδιωτικος τομεας. ελπιζω απο σεπτεμβριο ν'αλλαξω τομεα και να φυγω απο τα ρουχα (Ελα να πεφτουν οι προτασεις λεμε... :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doomed_jetliner 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2008 Υπέυθυνος Εφαρμογών σε αντιπροσωπεία μηχανημάτων για τη βιομηχανία τροφίμων / μηχανικός συστημάτων LASER και ακτίνων Χ για βιομηχανικές εφαρμογές. Σκεφτόμουν σοβαρά να ανοίξω συνεργείο μοτό για να είμαι πιό κοντά σε αυτό που μου αρέσει περισσότερο, αλλά αφ'ενός το ψειρίζω πολύ και σαν επιχείρηση θα έπεφτα έξω, αφ'ετέρου σκέψου τι ωραία που θα πέρναγα να αλλάζω μια ζωή λάδια και να φτιάχνω μα..κισμένες βλάβες σε κάθε κακόμοιρο παρτάλι που θα μου έφερνε ο κάθε φραγκοφονιάς... σκέτη ξενέρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ElekiD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 anergos foititis....dj peristasiaka,zwgrafos.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
WBRB 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 Ιδιωτικός τομέας. Εξυπηρέτηση πελατών σε Ασφαλιστικό Πρακτορείο (πολλοί μπορεί να είσαστε και πελάτες μας :P) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 Σχεδιαστής... Ας μην πω που μιας και βλέπω γύρω μου αρκετούς ρουφιανάκους που κάνουν ότι δουλεύουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 μαγειρας-συμβουλος διατροφης...το δευτερο προεκυψε απο το 07 που τελειωσα μια σχολη μεταδευτεροβαθμιας..(δημοσιο ι.ε.κ.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2008 "Άλλο". Είμαι αυτοαπασχολούμενος πολιτικός μηχανικός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DPF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2008 Δήμοσιος τομέας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2008 καραβανο dog!!!! και μάλιστα με τους περισσότερους ιππους και τόνους όχημα!ειναι πολλα τα κυβικά λεμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doukas33 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2008 ρε σκυλε τι κουμανταρεις??leo buffel??? καραβανο dog!!!! και μάλιστα με τους περισσότερους ιππους και τόνους όχημα!ειναι πολλα τα κυβικά λεμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2008 οχι, leo 1. Αλλά έχει παίξει και τουρμποκινητήρας (Μ1Α1). Εκει δεν έχει κυβικά οπότε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducatisti999 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 καραβανο dog!!!! και μάλιστα με τους περισσότερους ιππους και τόνους όχημα!ειναι πολλα τα κυβικά λεμε! Sorry ρε φιλε αλλα τοσα χρονια στα βαρεα και στα φορτηγα,καραβανοdog πρωτη φορα το ακουω.Μπορεις να μου πεις τι ειδος οχηματος ειναι,ενταξει με βαση το καραβανο καταλαβα οτι εχει σχεση με το στρατο.Τι ειδος ειναι πως μεταδιδει την κινηση και γιατι βαρος μιλαμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 ερπυστριοφορα. το πρώτο 48 τονοι 840 ιπποι και το δευτερο 60 περιπου με 1500. το δευτερο στροβιλοκινητηρα. κιβωτια αυτόματα και τα δυο με 4 σχεσεις το πρώτο και 2 το δευτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες