Jump to content
Vito Varadero

Επάγγελμα???

Recommended Posts

Λοιπον ξαναβαζω και εγω γιατι το προηγουμενο ορθως σβηστικε.

Επαγγελματιας οδηγος.

Κυριως δουλευω σε μαντρα με οικοδομικα υλικα,αλλα λογω γνωστων και οδηγος χωματουργικων μηχανηματων εργων οπως τσαπα,φορτωτης,μπουλντοζα,κλάρκ,ταμπερ(τι να κανω υποχρεωσης).

Οδηγος ειδικων μεταφορων(και εδω γνωστος αρα αλλη υποχρεωση,ε...μην χαλασουμε και της καρδιες μας.)

Επεισης καμια φορα το μπαζαδικο δημοσιας χρησεως του κολητου μου(οταν δεν εχω κατι να κανω ή καποιο απογευμα).

Εχω και αριστη γνωση αγγειοπλαστικης.(απο 10 χρονων το κατεχω ειναι επαγγελμα πατερα).

Αλλα πιστευω οτι ποιο καλα απο ολα εχω της γνωσης του χειρηστη γερανου παπαγαλου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

σε εταιρια που την διαφημιζει ο φερεντινος με υπολογιστες. αρα ιδιωτικος και εγω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξενοδοχουπαλληλος και βιντεοκλαμπας ταυτοχρονα γιατι καιει πολλες βενζινες το busa :P

Τροποποιήθηκε από τον ^tasoulis^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τραπεζικός σε ιδιωτική τράπεζα.

Δε τρελλαίνομαι αλλά όπως λένε και οι Αμερικάνοι "It pays the bills..."

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελ επαγγελματιας εδώ και 1,5 μηνα (ιδιωτικος τομέας δηλ).

Μέχρι πριν 1,5 μηνα ιδιωτικός τομέας Hellas OnLine.

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:cheers: Εξωτερικός πωλητής σε εταιρία παραγωγής αποσταγμάτων και κρασιών. :gd_cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ιδιωτης

Κατασκευη/εμποριο/επισκευες κοσμηματων λιανικη/χονδρικη ασημι/χρυσο.....και μου αρεσει οτι εχει 2 ροδες και μοτερ.. :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι φοιτητης αλλα ταυτοχρονα δουλευω σ'ενα μαγαζι με ρουχα στο cosmos ως part time για να βγαζω τις βενζινες και τα διαφορα χαζοεξοδα αρα ιδιωτικος τομεας. ελπιζω απο σεπτεμβριο ν'αλλαξω τομεα και να φυγω απο τα ρουχα (Ελα να πεφτουν οι προτασεις λεμε... :D )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπέυθυνος Εφαρμογών σε αντιπροσωπεία μηχανημάτων για τη βιομηχανία τροφίμων / μηχανικός συστημάτων LASER και ακτίνων Χ για βιομηχανικές εφαρμογές.

Σκεφτόμουν σοβαρά να ανοίξω συνεργείο μοτό για να είμαι πιό κοντά σε αυτό που μου αρέσει περισσότερο, αλλά αφ'ενός το ψειρίζω πολύ και σαν επιχείρηση θα έπεφτα έξω, αφ'ετέρου σκέψου τι ωραία που θα πέρναγα να αλλάζω μια ζωή λάδια και να φτιάχνω μα..κισμένες βλάβες σε κάθε κακόμοιρο παρτάλι που θα μου έφερνε ο κάθε φραγκοφονιάς... σκέτη ξενέρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ιδιωτικός τομέας. Εξυπηρέτηση πελατών σε Ασφαλιστικό Πρακτορείο (πολλοί μπορεί να είσαστε και πελάτες μας :P)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχεδιαστής... Ας μην πω που μιας και βλέπω γύρω μου αρκετούς ρουφιανάκους που κάνουν ότι δουλεύουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαγειρας-συμβουλος διατροφης...το δευτερο προεκυψε απο το 07 που τελειωσα μια σχολη μεταδευτεροβαθμιας..(δημοσιο ι.ε.κ.)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καραβανο dog!!!! και μάλιστα με τους περισσότερους ιππους και τόνους όχημα!ειναι πολλα τα κυβικά λεμε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε σκυλε τι κουμανταρεις??leo buffel???

καραβανο dog!!!! και μάλιστα με τους περισσότερους ιππους και τόνους όχημα!ειναι πολλα τα κυβικά λεμε!
:dribble::dribble:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι, leo 1. Αλλά έχει παίξει και τουρμποκινητήρας (Μ1Α1). Εκει δεν έχει κυβικά οπότε.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sorry ρε φιλε αλλα τοσα χρονια στα βαρεα και στα φορτηγα,καραβανοdog πρωτη φορα το ακουω.Μπορεις να μου πεις τι ειδος οχηματος ειναι,ενταξει με βαση το καραβανο καταλαβα οτι εχει σχεση με το στρατο.Τι ειδος ειναι πως μεταδιδει την κινηση και γιατι βαρος μιλαμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ερπυστριοφορα. το πρώτο 48 τονοι 840 ιπποι και το δευτερο 60 περιπου με 1500. το δευτερο στροβιλοκινητηρα. κιβωτια αυτόματα και τα δυο με 4 σχεσεις το πρώτο και 2 το δευτερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα