Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2020 Καλησπέρα φόρουμ, θα ήθελα να ζητήσω τη βοηθεια και την καλοσύνη καποιου Βολιώτη απ το φορουμ για να δει μια μηχανούλα που πωλειται στα μέρη του. Φυσικά θα ανταμείψω τον κόπο και την εξυπηρέτηση, όχι με λεφτά αλλά με κάτι καλύτερο. Φιλοξενία στη Μήλο που εχει δωμάτια η οικογένεια μου!! Ακουω προσφορές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2020 (τροποποιήθηκε) Τι μηχανή; Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2020 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2020 Μητσάρα μου, έχω την αίσθηση οτι αν δώσεις σωστή απάντηση σε αυτή την ερώτηση, ο κύριος από πάνω θα τρέξει να σ εξυπηρετήσει, και είναι και μηχανικός στο επάγγελμα. Ιδιαίτερα αν το μοντέλο ξεκιναει απο V.... Πρόσεξε λοιπόν τι θα πεις. *** εξαιρούνται τα VLX 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2020 Ή Varkadero, V-Stroma κ.ο.κ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2020 Μητσαρα πες του stroma σκετο και πες στον πωλητη να βγαλει το v.. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2020 endo με taxi, ολοι λέμε, βάζουμε likes, ο ίδιος ο ερωτών, ούτε να μας φτύσει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2020 χαχαχαχαχα sorry ρε παιδια δεν μου ερχονται ειδοποιησεις για καποιο λογο!! Πρωτα απ ολα, ευχαριστω πολυ για την προσφορα!! Αγορια μετα τo GS δεν ειμαι ετοιιμος να ξαναπάω σε ON OFF, θέλω κατι πιο μικρο και πιο τσαχπινικο. Ισως το μηχανακι να σας απογοητευσει λιγο, αλλά εμενα εχει μπει στο μυαλο μου το project scrambler και δεν λεει να ξεκολλησει οποτε η κυρια δεν ξεκιναει απο V γιατι ειναι μονοκυλινδρη και σχετικά μικρή, Ειναι παλιά στην κατασκευη αλλά είναι από καλό σπίτι (Ιαπωνια), και λόγω γηρατος του ιδιοκτητη της περιμένει ακουμπισμένη σε ενα συνεργείο στο Βόλο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2020 Μαγκες για να μπειτε στο project σας δινω την εργοστασιακη της κατασταση Και τωρα το πως θελουμε να γινει ιδανικα: Οι εργασιες εκτος σέλας και εξάτμισης θα γινουν απο εμάς, γιατι εγώ είμαι μαστόρι κι ο κολλητος μου ειναι μηχανολόγος μηχανικος οπότε θα κάνει το CAD. Φυσικά είμαστε ανοιχτοι σε προτάσεις, ιδέες ακόμα και στο κραξιμο χαχαχαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2020 ΟΚ θα κράξω. Πολύ καλό μηχανάκι, αλλά η σέλα-σιδεροσανίδα και η εξάτμιση χαμηλά φαίνονται ολίγον γελοία πάνω του. Μη πα να στε κρυφο-χίψτερς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2020 Αδερφε δεν διαφωνω, η σελα θελω κι εγω να ναι ανετη οπότε θα παίξει τζελακι σιγουρα και πιο παχια! Τωρα για την εξατμιση εμενα με ψηνει πολυ μια τυπου sc project καπου εκει χαμηλα, αλλα σιγουρα θα πεσει σκεψη και διαπραγματευση δεν θα ειναι 100% αυτοο το τελικο σχεδιο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2020 Είσαι λίγο άτυχος, γιατί την Δευτέρα που μας πέρασε ήμουν Βόλο. Δυστυχώς δεν προβλέπεται να ξαναβρεθώ εκεί σύντομα. Το 200 κοιτάς ή το 125; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Είσαι λίγο άτυχος, γιατί την Δευτέρα που μας πέρασε ήμουν Βόλο. Δυστυχώς δεν προβλέπεται να ξαναβρεθώ εκεί σύντομα. Το 200 κοιτάς ή το 125; Μη στεναχωριεσαι πασα μου, μου φτανει που προσφερθηκες!! Το 200 κοιταω γιατι θελω τη μανιβελα και τα 70 κυβικα παραπάνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2020 Η εξατμα χαμηλά εμένα με άρεσε.. η συγκεκριμένη σέλα πιστεύω ότι χρίζει βελτίωσης, γενικότερα δεν ξεφεύγει και πολύ από το ορίτζιναλ σύνολο, προχωρήστε το! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Γεια σου Τασσο, ευχαριστουμε! Σιγουρα θα κανουμε κι ενα στην ενότητα rebuilds οσο προχωραει το project, αλλα πρεπει να βρεθει ο εθελοντης απ το Βολο που θα πεταχτει να δει την εν λογω κυρια για να ανεβω εγω στα μπαμ να την παρω. Μεχρι τοτε υπομονη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες