Jump to content
Ο Καλος Μητσαρας

Βοήθεια απο συμφορουμιτη στον Βολο

Recommended Posts

Καλησπέρα φόρουμ, θα ήθελα να ζητήσω τη βοηθεια και την καλοσύνη καποιου Βολιώτη απ το φορουμ για να δει μια μηχανούλα που πωλειται στα μέρη του. 

Φυσικά θα ανταμείψω τον κόπο και την εξυπηρέτηση, όχι με λεφτά αλλά με κάτι καλύτερο. Φιλοξενία στη Μήλο που εχει δωμάτια η οικογένεια μου!!

Ακουω προσφορές :clapping::clapping::clapping:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τι μηχανή;

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μητσάρα μου, έχω την αίσθηση οτι αν δώσεις σωστή απάντηση σε αυτή  την ερώτηση, ο κύριος από πάνω θα τρέξει να σ εξυπηρετήσει, και είναι και μηχανικός στο επάγγελμα. Ιδιαίτερα αν το μοντέλο ξεκιναει απο V.... Πρόσεξε λοιπόν τι θα πεις.

*** εξαιρούνται τα VLX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχαχα sorry ρε παιδια δεν μου ερχονται ειδοποιησεις για καποιο λογο!!

Πρωτα απ ολα, ευχαριστω πολυ για την προσφορα!!
Αγορια μετα τo GS δεν ειμαι ετοιιμος να ξαναπάω σε ON OFF, θέλω κατι πιο μικρο και πιο τσαχπινικο. Ισως το μηχανακι να σας απογοητευσει λιγο, αλλά εμενα εχει μπει στο μυαλο μου το project scrambler και δεν λεει να ξεκολλησει οποτε η κυρια δεν ξεκιναει απο V γιατι ειναι μονοκυλινδρη και σχετικά μικρή, Ειναι παλιά στην κατασκευη αλλά είναι από καλό σπίτι (Ιαπωνια), και  λόγω γηρατος του ιδιοκτητη της περιμένει ακουμπισμένη σε ενα συνεργείο στο Βόλο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαγκες για να μπειτε στο project σας δινω την εργοστασιακη της κατασταση

spacer.png

Και τωρα το πως θελουμε να γινει ιδανικα:

spacer.png

Οι εργασιες εκτος σέλας και εξάτμισης θα γινουν απο εμάς, γιατι εγώ είμαι μαστόρι κι ο κολλητος μου ειναι μηχανολόγος μηχανικος οπότε θα κάνει το CAD. Φυσικά είμαστε ανοιχτοι σε προτάσεις, ιδέες ακόμα και στο κραξιμο χαχαχαχαχα  ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΚ θα κράξω. Πολύ καλό μηχανάκι, αλλά η σέλα-σιδεροσανίδα και η εξάτμιση χαμηλά φαίνονται ολίγον γελοία πάνω του. Μη πα να στε κρυφο-χίψτερς;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αδερφε δεν διαφωνω, η σελα θελω κι εγω να ναι ανετη οπότε θα παίξει τζελακι σιγουρα και πιο παχια! Τωρα για την εξατμιση εμενα με ψηνει πολυ μια τυπου sc project καπου εκει χαμηλα, αλλα σιγουρα θα πεσει σκεψη και διαπραγματευση δεν θα ειναι 100% αυτοο το τελικο σχεδιο!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είσαι λίγο άτυχος, γιατί την Δευτέρα που μας πέρασε ήμουν Βόλο. Δυστυχώς δεν προβλέπεται να ξαναβρεθώ εκεί σύντομα.

Το 200 κοιτάς ή το 125;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Είσαι λίγο άτυχος, γιατί την Δευτέρα που μας πέρασε ήμουν Βόλο. Δυστυχώς δεν προβλέπεται να ξαναβρεθώ εκεί σύντομα.

Το 200 κοιτάς ή το 125;

Μη στεναχωριεσαι πασα μου, μου φτανει που προσφερθηκες!! Το 200 κοιταω γιατι θελω τη μανιβελα και τα 70 κυβικα παραπάνω ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η εξατμα χαμηλά εμένα με άρεσε.. η συγκεκριμένη σέλα πιστεύω ότι χρίζει βελτίωσης, γενικότερα δεν ξεφεύγει και πολύ από το ορίτζιναλ σύνολο, προχωρήστε το!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Γεια σου Τασσο, ευχαριστουμε! Σιγουρα θα κανουμε κι ενα στην ενότητα rebuilds οσο προχωραει το project, αλλα πρεπει να βρεθει ο εθελοντης απ το Βολο που θα πεταχτει να δει την εν λογω κυρια για να ανεβω εγω στα μπαμ να την παρω. Μεχρι τοτε υπομονη ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα