gts300 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2020 γεια σας, είμαι μεταξύ boneville T100, kawasaki w800 και moto-guzzi v7 III classic. ποιά θα επιλέγατε? υγ. μεταχειρισμένη δεν θέλω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.273 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2020 Boneville. Έχει ιπποδύναμη, έχει όμορφο σχήμα, έχει κλασσικό όνομα. Δεν κακό και το kawasaki, αλλά πως να το κάνουμε, είναι το αντίγραφο. Το moto gourouni ούτε που να με πλήρωναν. ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2020 Ρίχνε και καμία ματιά σε ευρωπαϊκές σελίδες ή .com υπάρχουν πολλά μοντέλα που δέν εισάγονται στην ελλάδα (ειδικά τα τσόπερ). Ένα παράδειγμα είναι το Yamaha Raider που μου αρέσει πολύ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2020 (τροποποιήθηκε) ...Για να το παραγγείλεις απο το εξωτερικό, ωραια είναι και τα vulcan classic cruisers που δέν βρίσκεις στην ελλάδα,, την φτώχια μου μέσα.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2020 από τον Kostakis88 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2020 (τροποποιήθηκε) honda furry Honda rebel 300αρι , εδω στο ελλαδιστάν φέρνουν μόνο το 500αρι Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2020 από τον Kostakis88 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gts300 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 έχουμε μείωση budjet στα 7500 ευρώ. τι επιλογές υπάρχουν με τουλάχιστον 250cc? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 (τροποποιήθηκε) Δες και αυτό, Royal enfield interceptor 650cc 47hp , αερόψυκτο και ελαιόψυκτο στα 7300eurohttps://www.car.gr/21086559-royal-enfield-interceptor-650-twin#modal Τροποποιήθηκε Απρίλιος 18 , 2020 από τον Kostakis88 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gts300 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 αυτά τι λένε? brixton kromwell 250 jawa 350 ohc swm ace of spades 500 benelli imperiale 400 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος Kostakis88 έγραψε: Δες και αυτό, Royal enfield interceptor 650cc 47hp , αερόψυκτο και ελαιόψυκτο στα 7300eurohttps://www.car.gr/21086559-royal-enfield-interceptor-650-twin#modal Εμενα μου αρεσει το gt λιγο παραπανω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος gts300 έγραψε: αυτά τι λένε? brixton kromwell 250 jawa 350 ohc swm ace of spades 500 benelli imperiale 400 brixton kromwell 250, jawa 350 ohc και swm ace of spades 500 είναι κινεζιές όλα, αμα κοιτάξεις προσεκτικά, σουλούπι και κινητήρας είναι ίδια (φασόν) και είναι μονοκύλινδρα με στύλ διπλής απόλυξης απο την κυλινδροκεφαλή ώστε να μοιάζουν δικύλινδρα. benelli imperiale 400 , 20 ίπποι στα 400 κυβικά, πού ζούμε στο 1950? Το σκούτερ μου είναι 110 κυβικά και αποδίδει 9 ίππους. Και ποίος θα δώσει 5500 ευρώ για αυτό το αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης πράγμα? Κανένα απο αυτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gts300 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2020 ιδανική θα ήταν αυτό αλλά δυστυχως δεν ισάγεται. Σε Κύπρο που υπάρχει δεν αναλαμβάνουν αποστολή (Ηράκλειο Κρήτης), πρέπει να το οργανώσω εγώ. daytona rockstar 400. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος gts300 έγραψε: ιδανική θα ήταν αυτό αλλά δυστυχως δεν ισάγεται. Σε Κύπρο που υπάρχει δεν αναλαμβάνουν αποστολή (Ηράκλειο Κρήτης), πρέπει να το οργανώσω εγώ. daytona rockstar 400. Μην το πάρεις, θα το μετανιώσεις, η τσιγκουνιά είναι κακός σύμβουλος, καλύτερα Τriumph Bonνeville t100 που είπες στην αρχή, το συγκεκριμένο μηχανάκι το έχω οδηγήσει σε έκθεση μοτοσυκλέτας το 2017, εγώ είμαι άπειρος με μεγάλες μηχανές, η μόνη εμπειρία που έχω είναι τα πολλές χιλιάδες ντελυβερίσια χλμ σε σκούτερ μέχρι 125 κυβικά άλλα έχω δίπλωμα Α κατηγορίας και λοιπών όταν πήγα και την καβάλησα ένοιωθα ποιότητα & στιβαρότητα, ο ήχος της εξάτμισης μπάσος και δυναμικός μολις ξεκίνησα ένοιωσα άνετα σε αυτή την μηχανή, η γεωμετρία άψογη, τις στροφές τις έπαιρνα αέρα, μετά ο δικύλινδρος κινητήρας βροχούταν και ήταν όλο και πιο γαμάτος, μετά που του πήρα λίγο τον αέρα γκάζοσα λίγο παραπάνω και ένοιωθα οτι δέν μπορούσα να κρατηθώ στις χειρολαβές. Μεταχειρισμένο θα βρεις εύκολα με 7 χιλιάρικα, τέτοιες μηχανές έχουν μερακλίδες ως επι το πλείστον, σου δέιχνω και μια εικόνα πώς ηταν η μηχανή που οδήγησα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 12 ώρες, το μέλος gts300 έγραψε: daytona rockstar 400. Δεν εισάγεται πια αυτό. Ειχα δει πέρυσι ενα παρκαρισμένο,πραγματικά ήταν μέσα στη σκουριά σε διάφορα σημεία, λαιμοί/τελικά οι ακτίνες οι μισές για πέταμα, στεφάνια επίσης, είχε πάρει και στο σκελετό αν θυμάμαι. Πραγματικά απόρησα πότε πρόλαβε όχημα ενός έτους να γίνει έτσι. Χίλιες φορές Triumph, κι ας είναι από Ταϊλάνδη , έχουν πολλά στο στύλ που θέλεις. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2020 από τον costikos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες