cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2020 πριν 16 λεπτά, το μέλος Osprio έγραψε: Με το καλό και καλοτάξιδο! Ποιο τελικά; Σε ευχαριστώ πολύ....λέω να αφήσουμε την απάντηση σε αναμονή μέχρι να έρθει στα χέρια μου σε λίγες ημέρες απο Αγγλία. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2020 Με το καλο να ερθει το μηχανημα! Τα υπολοιπα στα....."ευχαριστα" 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος GeorStrat έγραψε: Με το καλο να ερθει το μηχανημα! Τα υπολοιπα στα....."ευχαριστα" Ετσι ακριβώς.....σε ευχαριστώ πολύ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Osprio 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2020 πριν 22 ώρες, το μέλος cineboy έγραψε: Σε ευχαριστώ πολύ....λέω να αφήσουμε την απάντηση σε αναμονή μέχρι να έρθει στα χέρια μου σε λίγες ημέρες απο Αγγλία. Πως το φέρνεις από Αγγλία; Με ενδιαφέρει για να στείλω στο μέλλον μηχανή από Σκωτία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος Osprio έγραψε: Πως το φέρνεις από Αγγλία; Με ενδιαφέρει για να στείλω στο μέλλον μηχανή από Σκωτία. Σε λίγες ημέρες μετά την παραλαβή...όλα θα απαντηθούν απο ότι ξέρω και απο πρώτο χέρι πλέον. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2020 από τον cineboy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2020 Δεν περνάνε οι ημέρες και η αναμονή είναι αβάσταχτη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2020 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος GeorStrat έγραψε: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2020 Αύριο η μηχανή φορτώνεται από το κατάστημα γιά να πάει στην μεταφορική,και στην συνέχεια μέσω αυτής, μάλλον την Παρασκευή ξεκινά το ταξίδι της γιά Ελλάδα. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2020 H αγορά έγινε απο εξουσιοδοτημένο κατάστημα στο Blackpool της Αγγλίας, και μιά που σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε σε αποθήκες του Λονδίνου και αργά το απόγευμα θα ξεκινήσει το ταξίδι της προς Ελλάδα,σας την παρουσιάζω γιά πρώτη φορά με Video, μέσα απο το κατάστημα αγοράς!! Θα ακολουθήσουν και Fhoto απο τις αποθήκες μεταφοράς στο Λονδίνο. https://www.youtube.com/watch?v=7tW3GpbYMUY&feature=emb_logo 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2020 Αντε να δούμε πότε θ αναπνευσουν Ελληνικό Αέρα αυτες οι Ρουθούνες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος costikos έγραψε: Αντε να δούμε πότε θ αναπνευσουν Ελληνικό Αέρα αυτες οι Ρουθούνες! Σύντομα...να δούνε και λίγο ήλιο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2020 Και πάμε στα πολύ φρέσκα... Πριν λίγο,μόλις έφτασε από το κατάστημα αγοράς στο Blakpool η Ιταλίδα στις αποθήκες μεταφοράς στο Λονδίνο, από όπου και οι πρώτες φωτογραφίες. Εντός της ημέρας θα συσκευαστεί κατάλληλα,θα φορτωθεί και πάλι, και θα ξεκινήσει το μεγάλο της ταξίδι γιά Ελλάδα. 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Osprio 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος cineboy έγραψε: Και πάμε στα πολύ φρέσκα... Πριν λίγο,μόλις έφτασε από το κατάστημα αγοράς στο Blakpool η Ιταλίδα στις αποθήκες μεταφοράς στο Λονδίνο, από όπου και οι πρώτες φωτογραφίες. Εντός της ημέρας θα συσκευαστεί κατάλληλα,θα φορτωθεί και πάλι, και θα ξεκινήσει το μεγάλο της ταξίδι γιά Ελλάδα. Με το καλό και καλοτάξιδο! Δεν μας είπες όμως, ο Σπύρος / kamikaze? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2020 Ευχαριστώ πολύ.....ναι με τον Σπύρο έχει γίνει όλη η διαδικασία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Osprio 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2020 Νομίζω είσαι σε καλά χέρια. Τον βρήκα πέρσι τυχαία στο Ίντερνετ και μου εκτελώνισε μιά BMW R80 του 78 με βρετανικά νούμερα. Τα έκανε όλα μια χαρά, αυτός πήρε τη γραφειοκρατία και εγώ πινακίδες χωρίς μπελάδες. Και καλές τιμές.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος Osprio έγραψε: Νομίζω είσαι σε καλά χέρια. Τον βρήκα πέρσι τυχαία στο Ίντερνετ και μου εκτελώνισε μιά BMW R80 του 78 με βρετανικά νούμερα. Τα έκανε όλα μια χαρά, αυτός πήρε τη γραφειοκρατία και εγώ πινακίδες χωρίς μπελάδες. Και καλές τιμές.. Είναι πολύ εξυπηρετικός και ανθρώπινος με μεγάλη αγάπη γιά τις μηχανές. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2020 Καλορίζικο cineboy, με το καλό να παραλάβεις και να το ευχαριστηθεις όσο μπορείς! Κάπου θα σε πετύχω στα σοκάκια της επαρχιακής πόλης που ζούμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2020 πριν 8 ώρες, το μέλος kouler έγραψε: Καλορίζικο cineboy, με το καλό να παραλάβεις και να το ευχαριστηθεις όσο μπορείς! Κάπου θα σε πετύχω στα σοκάκια της επαρχιακής πόλης που ζούμε Σε ευχαριστώ πολύ πατριώτη....και φυσικά θα με πετύχεις...έτσι και αλλιώς στην πόλη μας δεν έχω δεί Μulti Enduro..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2020 Την 12/6/2020 at 2:58 ΜΜ, το μέλος cineboy έγραψε: Έλα, πες την αλήθεια τώρα...!!! Σου στέλνουν και το κλαρκ μαζί, με το ρημάδι που πήρες...!!! Καλοτάξιδος αδερφέ μου...!!! Ξέρω πόσο πολύ το ήθελες και το περίμενες και χαίρομαι για τη χαρά σου...!!! Υ.Γ. Ξαναέγραψα μετά από 5 χρόνια απουσίας εδώ...!!! Μεγάλη η χάρη σου και η αγάπη που σου χω...!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2020 πριν 10 λεπτά, το μέλος Pappous Vatraxos έγραψε: Έλα, πες την αλήθεια τώρα...!!! Σου στέλνουν και το κλαρκ μαζί, με το ρημάδι που πήρες...!!! Καλοτάξιδος αδερφέ μου...!!! Ξέρω πόσο πολύ το ήθελες και το περίμενες και χαίρομαι για τη χαρά σου...!!! Υ.Γ. Ξαναέγραψα μετά από 5 χρόνια απουσίας εδώ...!!! Μεγάλη η χάρη σου και η αγάπη που σου χω...!!! Γειά σου βρε καλέ μου παλιόφιλε...πόσο χαίρομαι που ξαναβρισκόμαστε εδω μετά απο τόσο καιρό!! Ναι το στέλνουν και το κλάρκ,όμως είναι δώρο μπάς και μείνει καμιά φορά Να είσαι καλά πάντα φίλε και να δώσεις τους χαιρετισμούς μου...ξέρεις εσυ πού.... Αμοιβαία πάντα τα συναισθήματα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2020 Σήμερα έφτασε στις αποθήκες εδω ,απο όπου και οι πρώτες φωτογραφίες επι Ελληνικού εδάφους,μαζί με άλλες εισερχόμενες κυρίες!! Από εβδομάδα θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες διαδικασίες εκτελωνισμού, έκδοση πινακίδας, ΚΤΕΟ Αύριο κατεβαίνει από την παλέτα...ο διακόπτης στο ON και φωτογραφίζεται μόνη της στον χώρο!! 11 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2020 Με το καλο να τσουλησει στους δρομους η κουκλα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cineboy 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2020 πριν 1 λεπτό, το μέλος GeorStrat έγραψε: Με το καλο να τσουλησει στους δρομους η κουκλα!! Σε ευχαριστώ πολύ....καλημέρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2020 πριν 20 ώρες, το μέλος cineboy έγραψε: Κάποιος έκανε οοοολη αυτή τη διαδικασία για να φέρει ένα ...NC. Σοκαρίστηκα λίγο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες