tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2019 ζημιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λέρας 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2019 κάνα νέο @karellen ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2019 Περαστικά αγόρι, και μακάρι να κερδίσεις και αποζημιώσεις και να μη πάει άπατο το θέμα! Περαστικά και στη πομονα! :p 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος Λέρας έγραψε: κάνα νέο @karellen ? Φίλε είμαι ακόμα στην αναμονή να περάσει το κομμάτι της αποθεραπείας (ακόμα πονάνε τα ρημάδια τα πλευρά ) και κατόπιν θα κινήσω διαδικασίες για την αποζημίωση και της μοτοσυκλέτας.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! πριν 4 λεπτά, το μέλος GavriilVet έγραψε: Περαστικά αγόρι, και μακάρι να κερδίσεις και αποζημιώσεις και να μη πάει άπατο το θέμα! Περαστικά και στη πομονα! :p Ευχαριστώ Γαβρίλο. Η πομόνα έχει πάθει αρκετή ζημιά μπροστά και θα ζυγίσω αν με συμφέρει να την επισκευάσω ή να πάει για ολική διαγραφή. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λέρας 138 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2019 πριν 17 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Φίλε είμαι ακόμα στην αναμονή να περάσει το κομμάτι της αποθεραπείας (ακόμα πονάνε τα ρημάδια τα πλευρά ) και κατόπιν θα κινήσω διαδικασίες για την αποζημίωση και της μοτοσυκλέτας.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Το ιατρικό κομμάτι ενδιαφέρει εμένα. Περαστικά και πάλι! για όλα τα άλλα ανταλλακτικά υπάρχουν! πριν 17 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Ευχαριστώ Γαβρίλο. Η πομόνα έχει πάθει αρκετή ζημιά μπροστά και θα ζυγίσω αν με συμφέρει να την επισκευάσω ή να πάει για ολική διαγραφή. Φάνηκε πως χτύπησε σοβαρά το κακόμοιρο μην γελάσετε, αλλά.... γιατί "πομόνα"; το όνομα μου θυμίζει τα νιάτα μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2019 Πομονες λέγανε τις αντλίες παλιά που τραβούσανε νερό στα χωράφια (η κάπως έτσι!) πριν 51 λεπτά, το μέλος karellen έγραψε: Φίλε είμαι ακόμα στην αναμονή να περάσει το κομμάτι της αποθεραπείας (ακόμα πονάνε τα ρημάδια τα πλευρά ) και κατόπιν θα κινήσω διαδικασίες για την αποζημίωση και της μοτοσυκλέτας.Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Ευχαριστώ Γαβρίλο. Η πομόνα έχει πάθει αρκετή ζημιά μπροστά και θα ζυγίσω αν με συμφέρει να την επισκευάσω ή να πάει για ολική διαγραφή. Εντάξει ειδικά αν πάρεις αποζημίωση θα κάνεις ψώνια τουλάχιστον πάλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2019 @karellen, βάλε μας οσες φωτό μπορείς απο κράνος κλπ, που τα'φαγε η μαρμάγκα 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2019 Ωπ τωρα το ειδα. Περαστηκα Νικο και καλη αναρρωση ευχομαι. Εχεις π.μ.. Γενικα οπου βλεπω φαναρια, αν δεν υπάρχουν μαρτυρες ειναι γαμησ&τα η υποθεση. Αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. Ειναι ο λογος σου εναντια στο δικο της. Ειχατε αμφότεροι φαναρια στις πορειες σας? Πως ηταν? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες