Jump to content

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά !! Θέλω λίγο την βοήθεια σας !!! Πρόσφατα άλλαξα στο μηχανάκι κομπλερ και βολάν γιατί τα είχε διαλύσει όλα!! Έπειτα το μηχανάκι μιζαρει κανονικά αλλα παίρνει μπρος σπάνια έως καθόλου και μανιβέλα όταν πατάω δεν έχει πολύ συμπίεση ενώ πριν είχε !! Τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ εκ των προταιρων 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στο συνεργείο που την έφτιαξε θα βρεις άκρη.

Αν υποθέσουμε ότι δεν πείραξε πιστόνι-ελατηρια τότε το μυαλό μου πάει σε λάθος χρονισμό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι αυτά δεν πειράχτηκαν !! Το μηχανάκι το έφτιαξα με έναν ξάδερφο μου!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως ο αποσυμπιεστης ειναι στο χερι και τον εχετε ξεχασμενο?

Οταν περνει το μηχανακι δουλευει κομπλε η δεν κραταει ρελαντι, κανει μπερδεματα κτλ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν παίρνει με μανιβέλα αν το πιάσει το φιλότιμο το μηχανάκι σκοτώνει δεν κάνει το παραμικρό!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγαινε το σε μαστορα Ktm να δει τι εχει γινει επειδη το να πειραματιζεστε πανω του θα σου βγει πολυ ακριβο στο τελος. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 λεπτά, το μέλος CptAngel έγραψε:

Πηγαινε το σε μαστορα Ktm να δει τι εχει γινει επειδη το να πειραματιζεστε πανω του θα σου βγει πολυ ακριβο στο τελος. 

Οτι είπε το παιδί,αυτά τα μηχανάκια θέλουν μηχανικό... αλλα μηχανικό που να ξέρει... και αν ξέρει δύσκολα θα βρείς κάποιον που να μην σε "γδάρει" ο δικός μου που το πάω με έχει πάει αίμα... αλλά είναι καλός,οπότε δεν το πολυσκέφτομαι,μην κάνεις πειραματισμούς με τέτοιο μηχανάκι γιατί σε βλέπω να το βάζεις και εσυ αγγελία με ζημειά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά τελικά το μάτι στο βολάν ήταν δεν διάβαζε σωστά και για αυτό δεν έπαιρνε !!! Το αλλάξαμε και όλα κομπλέ!!  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα