Δημητρης Ζ 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2018 Καλησπέρα παιδιά !! Θέλω λίγο την βοήθεια σας !!! Πρόσφατα άλλαξα στο μηχανάκι κομπλερ και βολάν γιατί τα είχε διαλύσει όλα!! Έπειτα το μηχανάκι μιζαρει κανονικά αλλα παίρνει μπρος σπάνια έως καθόλου και μανιβέλα όταν πατάω δεν έχει πολύ συμπίεση ενώ πριν είχε !! Τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ εκ των προταιρων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2018 Στο συνεργείο που την έφτιαξε θα βρεις άκρη. Αν υποθέσουμε ότι δεν πείραξε πιστόνι-ελατηρια τότε το μυαλό μου πάει σε λάθος χρονισμό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης Ζ 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2018 Όχι αυτά δεν πειράχτηκαν !! Το μηχανάκι το έφτιαξα με έναν ξάδερφο μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2018 Μηπως ο αποσυμπιεστης ειναι στο χερι και τον εχετε ξεχασμενο? Οταν περνει το μηχανακι δουλευει κομπλε η δεν κραταει ρελαντι, κανει μπερδεματα κτλ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης Ζ 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2018 Όταν παίρνει με μανιβέλα αν το πιάσει το φιλότιμο το μηχανάκι σκοτώνει δεν κάνει το παραμικρό!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2018 Πηγαινε το σε μαστορα Ktm να δει τι εχει γινει επειδη το να πειραματιζεστε πανω του θα σου βγει πολυ ακριβο στο τελος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2018 πριν 18 λεπτά, το μέλος CptAngel έγραψε: Πηγαινε το σε μαστορα Ktm να δει τι εχει γινει επειδη το να πειραματιζεστε πανω του θα σου βγει πολυ ακριβο στο τελος. Οτι είπε το παιδί,αυτά τα μηχανάκια θέλουν μηχανικό... αλλα μηχανικό που να ξέρει... και αν ξέρει δύσκολα θα βρείς κάποιον που να μην σε "γδάρει" ο δικός μου που το πάω με έχει πάει αίμα... αλλά είναι καλός,οπότε δεν το πολυσκέφτομαι,μην κάνεις πειραματισμούς με τέτοιο μηχανάκι γιατί σε βλέπω να το βάζεις και εσυ αγγελία με ζημειά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης Ζ 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2018 Παιδιά τελικά το μάτι στο βολάν ήταν δεν διάβαζε σωστά και για αυτό δεν έπαιρνε !!! Το αλλάξαμε και όλα κομπλέ!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες