PCyHACKias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2018 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σας. Νέος στο φόρουμ και γενικά νέος στην μηχανή καθώς τώρα στα 37 μου βγάζω δίπλωμα για μηχανή. Οι εποχές το απαιτούν πλέον για πολλούς και διάφορους λόγους. Είμαι λοιπόν σε αναζήτηση ενός παπιου και είμαι μεταξύ to dy125rs και του magic 125sr ίσως στο παιχνίδι να υπάρχει και το sprinter αλλά κυρίως ανάμεσα σε αυτά τα δύο ίσως θα κινηθώ. Περιμένω από τους έμπειρους εδώ μέσα η ακόμα καλύτερα από κατόχους αυτών να πουν την άποψή τους γύρω από αυτό το θέμα. Η αγορά θα γίνει εντός λίγων ημερών. Η χρήση του θα είναι γενική. Κίνηση στην πόλη μέσα Μετακινήσεις 2 με τρεις φορές την εβδομάδα σε εθνική οδό αποστάσεις κυρίως των 40 χιλιομέτρων πήγαινε έλα και κανένα ταξιδάκι εδώ κοντά μαζί με την γυναίκα. Έχω ύψος 188 και 100 κιλά αν αυτό παίζει ρόλο. Με ενδιαφέρει γενικά το παπί να είναι αξιόπιστο οικονομικό και να μπορεί να κάνει μεγαλουτσικες διαδρομες με σχετική άνεση όσο γίνεται φυσικά γιατί είπαμε παπί είναι. Κοιτάμε ποιότητα πλαστικών τριγμούς κτλ. Το ποσό που διαθέτω είναι ταβάνι στα 1000 ευρώ μετρητά και τα υπόλοιπα θα τα βάλω σε δόσεις στην κάρτα οπότε δεν έχω καθαρό το ποσό σε μετρητά και έτσι θα το πάρω από έμπορο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 20 , 2018 από τον PCyHACKias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerokost 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2018 Περίμενε κανα τρίμηνο να πουλήσω το δικό μου Πέραν της πλάκας, παπί και εθνική/ταξιδάκια εδω κοντά δύσκολο (όχι ακατόρθωτο βέβαια) πράγμα. Κοίτα τουλάχιστον να πάρεις 125. Γιατί δε κοιτάς κάτι σε 200άρι σκουτερ (SYM) που θα είσαι και πιο άνετος σε εθνική/δικάβαλα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2018 (τροποποιήθηκε) Δεν ειναι λογικη επιλογη το παπι για τις διαστασεις σου και για εθνικη τοσο συχνα και ταξιδακια δικαβαλο. Γιατι θες παπι? 1000 φορες καλυτερα να παρεις κατι στιλ xt 600 ή εστω καποιο 250 τυπου nx 250 dominator, kle 250 κτλπ. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 20 , 2018 από τον CptAngel 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2018 πριν 12 ώρες, το μέλος PCyHACKias έγραψε: Κίνηση στην πόλη μέσα Μετακινήσεις 2 με τρεις φορές την εβδομάδα σε εθνική οδό αποστάσεις κυρίως των 40 χιλιομέτρων πήγαινε έλα και κανένα ταξιδάκι εδώ κοντά μαζί με την γυναίκα. Έχω ύψος 188 και 100 κιλά αν αυτό παίζει ρόλο. Θα σε/σας παιδέψει με το 2κάβαλο. Δεν μένει χώρος για να το χειρίζεσαι άνετα, εξαντλείς τα όρια του παπιού = αναρτήσεις, φρένα, μοτέρ. Οπως σωστα ειπώθηκε πριν, προσανατολίσου σε 250. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PCyHACKias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2018 Η επιλογή στο παπί είναι αναγκαστική από θεμα οικονομίας αλλά και δουλειάς με συχνές στάσεις εύκολη και γρήγορη μετακίνηση μέσα στην πόλη. Δεν θα πάρω περισσότερα κυβικά γιατί η χρήση του είναι καθαρά για θέματα οικονομίας αλλιώς παίρνω το αυτοκίνητο. Το θέμα μου παραμένει sym ή daytona. Λογικά αυτά που λέτε αν θέλω ταξιδάκια κτλ πας σε μεγαλύτερη κατηγορία..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2018 Ένα 250 ειναι πολυ φθηνοτερο απο το αυτοκινητο δεν υπαρχει συγκριση. Τελοσπαντων εσυ ξερεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geoavra 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2018 Έχω σχεδόν 3 χρόνια το dy 125. Απροβλημάτιστα χλμ. Πιάνει τα 100. Και πάω από Θεσσαλονίκη Χαλκιδική άνετα. Μόνος βέβαια. Οικονομικότατο και σε σέρβις αλλά και σε κατανάλωση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2018 Ναι και εγώ πηγαινα καλλικράτεια κλπ με το sprinter και ταξιδια 150+ χλμ.. Ενταξει τα κάναμε αυτα πιτσιρικάδες τώρα 37 χρονών να τρέχει με το 125 40+ χλμ δεν λέει πόσο μάλλον και με 2ο άτομο.. ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΚΕΤΗ!!! Εγώ αν ήμουν νστην θέση σου θα έπαιρνα ενα 200-250άρι σκούτερ να είμαι άνετος. Στο λέω γιατι και εγώ παπί 125 έχω και εκτός απο την μέση σου αμα θες να πας ταξιδι θα πιάνεται και ο κ*λος σου με αυτές τις σέλες που έχουν τα παπιά.. Σε αντίθεση με το σκουτερ που ειναι καναπές.. Οσων αφορά το καύσιμο σιγά την διαφορά που θα έχει. Τώρα αν ντε και καλά σου έχει καρφωθεί για παπί εγω θα πηγαινα σε dy 125rs που ειναι αποδεδειγμένο "σκύλί".. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2018 Για μένα προσωπικά πάρε οποίο σου αρέσει περισσότερο στο μάτι, λίγο πολύ όλα τα μηχανάκια από αυτούς τους κατασκευαστές την ίδια ποιότητα έχουν, το καλό είναι ότι και να σου βγάλει ζημιά το μοτέρ, δίνεις 200 κάτι ευρώ και βάζεις ένα Lifan 125. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PCyHACKias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2018 Καταρχάς ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον να μου πείτε της απόψεις σας εξάλλου για αυτό άνοιξα την συζήτηση. Γενικά το σκούτερ στα 200 και 250 κυβικά εκτός από μεγαλύτερο κόστος αγοράς έχει μεγαλύτερο κόστος συντήρησης. Ακριβότερα πλαστικά αν σπάσουν σε κάποια πτώση και μεγαλύτερη ελάχιστα βέβαια κατανάλωση. Φυσικά είναι άνετα σε όλους τους τομείς. Δεδομένου ότι θέλω να κρατήσω χαμηλά το κόστος σε όλα προτιμώ να πάρω το παπί. Αλλιώς όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω θα έπαιρνα κάτι μεγαλύτερο αν ήθελα σε κυβικά η άλλη κατηγορία και όχι παπί. Από ότι βλέπω οι απόψεις τείνουν στην daytona. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sks13 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2018 Καλησπέρα σε ολους!!! Εγω εκλεισα 14 μηνες και 13000 χλμ με το magic. Καθημερινα στην ταλαιπωρια της πολης και μερικες βολτιτσες μακρη,μαραθωνα,κινετα κλπ,δεν εχει κανει κιχ..... Με καταναλωση Μ.Ο 2,2/100,με τα 5000 χλμ δικαβαλο. Ανετο παπι,με σελαρα και σωστη θεση οδηγησης,δεν σε κουραζει-μεσα στα ορια παντα,παπι είναι-οι καθημερινες(μεγαλες μετακινισεις)βγαινουν ανετα….. Φρενα απίστευτα....πραγματικες "αγκυρες",το cbs πολύ καλη δουλεια,ειδικα στο βρεγμενο εχεις παντα τον ελεγχο... Τα φωτα αριστα,χτυπανε στα ισια σκουτερ και μικρες μοτο,απο τα πιο καλοσχεδιασμένους καθρεφτες για φαναρι παπιου. Τα οργανα πληρεστατα,απο στοφομετρο μεχρι βολτομετρο…. Το μοτερακι ησυχο γραμικο,σχεδον ηλεκτρικο…..αλλα…..σχετικα αδυναμο 7,9 αλογα και 0,89 ροπης. Με τα γρανάζια της μανας του 14-36,εχεις τα 80χλμ παντου,στα 95 σπαει….με ένα 15 μπροστα δειχνει 110 στο κοντερ. Εγω λογο του τοπου διαμονης(πεντελη),προτιμησα τον πρωτο συνδιασμο,δεν με ενοχλεί να κινουμαι με 80-90 οπου "ανοιγει" ο δρομος….προτιμω την δυναμη στα χαμηλα,να μην αλλαζω και πολύ συχνα ταχύτητες και να μπορω να ανεβαινω ανετα δικαβαλο στο βουνο, Στα 13000 που είμαι τωρα μου εχει ζητησει μια λαμπα μπροστα. Απο τριξιματα τιποτα μα τιποτα,εναν μικρο συντονισμο στο τιμονι δεξια που λυθηκε με σφιξιμο στις βιδες και τον καθρεφτη,από τοτε δεν ξανακουστηκε. Παπι για να κανεις την δουλεια σου με ανεση και ησυχια. Εγω μαλλον θα το ξαναπερνα εάν χρειαζοταν,και σιγουρα με εχει κανει να εκτιμησω την sym, η γενικη ποιοτητα του με καποιες λιγες παραχωρησεις από μερος μου εχουν κανει την συμβιωση μας αρκετα ευχαριστη, Ελπιζω να σου εδωσα μια εικονα για το sym.... Καλο βραδυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PCyHACKias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2018 Sks13 φωτιές μου άναψες. Βλεπεις ένας από τους ενδοιασμούς μου είναι η πολύ χαμηλή του ιπποδύναμη. Ένας άλλος φόβος ήταν οι τριγμοι γιατί φοράει πολλά κομμάτια στην πόδια του και δεν είναι ενιαίο σχεδόν σύνολο. Το να είσαι μόνος σου επειδή όπως λες έχει κοντές σχέσεις θα σε πάει παντού με άνεση μέχρι τα 80 αλλά σε δικαβαλο εκεί πιστεύω θα δείξει τον αδύναμο κινητήρα του. Αν σε εσένα με δικαβαλο πάει πάλι με άνεση τα 80 νομίζω ότι θα με καλύψει. Σε ευχαριστώ πολύ για της λεπτομέρειες σου στο sym, ήταν λεπτομερείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες