Jump to content
Supercubiths

Ψάχνω εξατμίσεις Sebring για παπί.

Recommended Posts

πριν 2 ώρες, το μέλος noodles έγραψε:

^ οταν ειχανε βγει οι sebring, δεν υπαρχαν ολες αυτες που υπαρχουν σημερα. ηταν οτι καλυτερο σε αποδοση-τιμη-ποιοτητα.

σημερα δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος για να την επιλεξεις, εκτος αν τη θες γιατι σ'αρεσει η γιατι δεν την ειχες ποτε. 

Από ήταν ήρθα πιο κοντά με την όλη φάση όνειρο μου ήταν οι sebring. Να φανταστείς αν μπορούσα θα έπαιρνα τέσσερις, δύο χρυσοτάμπελες και δύο μαυροτάμπελες οι δύο θα ήταν για χρήση και οι άλλες δύο σαν ενθύμια-εκθέματα στη συλλογή που ονειρεύομαι ότι θα φτιάξω στο μέλλον (ίσως και να μην το πραγματοποιήσω ποτέ) με θέμα τα παπάκια της HONDA διαχρονικά από το τότε στο τώρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Την 27/4/2018 at 5:21 ΜΜ, το μέλος noodles έγραψε:

^ οταν ειχανε βγει οι sebring, δεν υπαρχαν ολες αυτες που υπαρχουν σημερα. ηταν οτι καλυτερο σε αποδοση-τιμη-ποιοτητα.

σημερα δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος για να την επιλεξεις, εκτος αν τη θες γιατι σ'αρεσει η γιατι δεν την ειχες ποτε. 

Την 25/4/2018 at 10:03 ΠΜ, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Το μονο που κραταει μια sebring στη ζωη ειναι η ποιοτητα κατασκευης, υπαρχουν πολυ καλυτερες εξατμησεις απο αποψη επιδοσεων, τον καιρο εκεινο ολες οι εξατμησεις ηταν τυπου sebring και δεν ειχαν καμια διαφορά στις οποιες επιδοσεις μπορουσε να εχει ενα παπι, ο ηχος ηταν καπως διαφορετικο και οχι τοσο τενεκεδισιος γιατι το καζανακι ειχε πιο χοντρο μεταλο.

Αυτή εδώ πρώτη φορά την βλέπω είναι γνήσια ; Γιατί την έχω δει και σε ένα άλλο παπάκι.13161239_6_b.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Supercubiths

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 43 λεπτά, το μέλος VaG3 έγραψε:

Οι γνησιες εχουν χαρακτά sebring κωδικός απο κατω made in austria και ημερομηνία.

Η δικη μου που ειναι γνησια εχει μονο χτυπημενο αριθμο κατω απο το ταμπελακι, αυτες που λες εσυ ειναι απο τα πιο προσφατα μοντελα, οι παλιοτερες ειχαν μονο αριθμο και παλι χτυπημενο στην πισω βαση της εξατμησης το ¨Sebring¨.

Οταν παω χωριό θα την βγαλω φωρογραφια, αυτο που την κανει να ξεχωριξει οπως εχω ξαναπει ειναι η ποιοτητα κατασκευης, αν την πιασει ο οποιοσδηποτε στα χερια του θα την καταλαβει απο το βαρος και το παχος του μεταλου, ολες οι υπολοιπες ειναι τενεκεδες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα