Jump to content

Supercubiths

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  15
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

1 Neutral

Σχετικά με το μέλος Supercubiths

 • Κλάση
  Περιμένει την οδική

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

Η λίστα των πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη και δεν εμφανίζεται σε άλλα μέλη.

 1. Αυτή εδώ πρώτη φορά την βλέπω είναι γνήσια ; Γιατί την έχω δει και σε ένα άλλο παπάκι.
 2. Από ήταν ήρθα πιο κοντά με την όλη φάση όνειρο μου ήταν οι sebring. Να φανταστείς αν μπορούσα θα έπαιρνα τέσσερις, δύο χρυσοτάμπελες και δύο μαυροτάμπελες οι δύο θα ήταν για χρήση και οι άλλες δύο σαν ενθύμια-εκθέματα στη συλλογή που ονειρεύομαι ότι θα φτιάξω στο μέλλον (ίσως και να μην το πραγματοποιήσω ποτέ) με θέμα τα παπάκια της HONDA διαχρονικά από το τότε στο τώρα.
 3. Δεν εμφανίζονται οι φωτογραφίες που έχεις. Ίσως και αυτό να είναι κάτι που τις κρατάει ακόμα και σήμερα ξεχωριστές !!!!!
 4. Η apido ακούγεται όπως η race tech και η nob 1 αλλά ο θόρυβος δεν είναι τόσο δυνατός. Αν μπορείς να δώσεις λίγα παραπάνω και να φτάσεις στα 60-80 ευρώ που κάνει η nob 1 που έχει και ένας φίλος μου σε crypton x μαμά και ακούγεται σαν να έχει race tech. Βέβαια αν θες να είσαι καλό παιδί και να μην ξεσηκώνεις τον κόσμο πάρε την apido.
 5. Κοίτα φίλε εγώ είπα μήπως είχαν κυκλοφορήσει και χρυσοτάμπελες με ορθογώνιο ταμπελάκι γιατί κάπου το είχα διαβάσει τώρα την αλήθεια δεν την ξέρω. Επίσης οι μαυροτάμπελες νομίζω ότι θα έπρεπε να παίζουν στα ίδια λεφτά με τη motosport με μεγάλη μπούκα. Βέβαια εάν η εξάτμιση δεν έχει κολληθεί χτυπηθεί και είναι μόνο με φυσιολογικές φθορές συμφωνώ να την βάλεις άντε το πολύ 100 ευρώ που και πάλι τα θεωρώ πολλά. Όμως όταν μιλάμε για κάτι που είναι συλλεκτικό όπως οι sebring ο καθένας μπορεί να βάλει όποια τιμή θέλει. Κλασικό παράδειγμα είναι αυτό με τα c50 και τα glx ξεκινάν από 400 και φτάνουν μέχρι και 2.500+ ευρώ.
 6. Κάπου είχα διαβάσει ότι έβγαιναν και χρυσοτάμπελες με ορθογώνιο ταμπελάκι. Άλλος μου είχε πει ότι βγαίναν και με κόκκινο. Επίσης ξέρω ότι υπάρχει και μια άλλη έκδοση χρυσοτάμπελης που ο λαιμός και το τελικό είναι μαύρα.
 7. Τέλος πάντων αυτήν εδώ την κόβεις για γνήσια χρυσοτάμπελη ;
 8. Μόνο σωλήνα φίλε old school παπί old school εξάτμιση σωλήνα (sebring, motosport κτλ). Αν είχα innova θα έβαζα trioval, race tech, nob 1. Ελπίζω να κατάλαβες το σκεπτικό μου. Σε μανίσιο παπί η sebring δεν κάνει τόσο πολύ θόρυβο.
 9. Honda GLX έχω 50cc μιζάτο 4άρι σασμάν Απλά η sebring είναι κ@ύλα.-(τελεία και παύλα)
 10. Απλά φίλε μετά σκέφτεσαι ότι με 40 ευρουλάκια παίρνεις μια motosport με μεγάλη μπούκα που κάνει και πιο πολύ θόρυβο αλλά σαν τον ήχο της Sebring καμία άσχετα αν δεν είναι και ο πιο δυνατός. Επίσης τολμώ να ρωτήσω εσύ σκέφτεσαι να πουλήσεις την δική σου ;
 11. Καλημέρα φίλε. Οι εικονιζόμενες πιο πάνω εξατμίσεις που βρήκα οι τιμές τους είναι 100 ευρώ για την συγκεκριμένη χρυσοτάμπελη και για την μαυροτάμπελη την οποία βρήκα τυχαία αλλά δεν είναι από αγγελία, ίδιας κατάστασης ξεκινάν από 60-70 ευρώ.
 12. Γεια σας παιδιά είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα την βοήθειά σας στο πρόβλημα μου με τις εξατμίσεις Sebring. Παρόλο που είναι σπάνιες και δεν πωλούνται πολλές έχω βρει μερικές καλές αλλά οι τιμές τους ξεφεύγουν πάρα πολύ. Αν υπάρχει κάποιος που έχει μία εξάτμιση και ενδιαφέρεται να την πουλήσει ας σχολιάσει στο θέμα αυτό (δεν λέω να μου τη χαρίσουν απλά ζητώ μια λογική τιμή) ή γράψτε μου την γνώμη σας για το ποια είναι μια δίκαιη τιμή. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
 • Create New...