Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2015 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos-vfr 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2015 Τρελαίνομαι με αυτή τη διασκευή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1.374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σάκης Ρουβάς 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2015 σορρυ για το 2πλο ποστΠατρινοι. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) σορρυ για το 2πλο ποστΠατρινοι.Μητσάρα δώσε πόνο και βάρα διπλότριπλα ποστ!Εξαιρετικά και τα δυο, ε ρε τι βγάζουμε γαμώ τον Παντελίδη και την Πάολα τους μέσα... ------Θυμήθηκα τα νιάτα μου, που ανεβαίναμε Εξάρχεια στο Διόνυσο (έχει κλείσει κάμποσα χρόνια τώρα) και ακούγαμε μουσικάρες, "έπεσα" πάνω στο αγαπημένο Use The Man των Megadeth και έχω λιώσει το κομμάτι που παίζει στην εισαγωγή του The Searchers - Needles And Pins Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2015 από τον Apisteftos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 Μητσάρα δώσε πόνο και βάρα διπλότριπλα ποστ!Εξαιρετικά και τα δυο, ε ρε τι βγάζουμε γαμώ τον Παντελίδη και την Πάολα τους μέσα... αυριο εχει λαιβ sleepin pillow 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2015 Καλή φάση! Και εδώ θα έρθουν 18/12 βλέπω, έχω ψηθεί!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2015 http://www.youtube.com/watch?v=KCl0xD8PvpQ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kafao1 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2015 Ίσως το καλύτερο ελληνικό mash-up που έχω ακούσει. Το έχω λιώσει.http://www.youtube.com/watch?v=nFEkiCpkgQ0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2015 Garden of Fainting StarsThe Book of KnotsPlanemo (Ft. Mike Patton) Tonight, I orbit a rowMy own galactic haloWhen dark night of flowsWith your celestial goalsMolecular cloudsIn the carvers of the soulPlanemoPlanemoIn our helium pawsI've lost my mother's straw...From the avast strawA far villeinThe point where we find us from the sunFrom the SUNAnd with the super coalA supernova drawnBubbling ejector of the flamesOf the flames...Another fusionMy illusionWe're finally losing gravityGravityZero gravity 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos-vfr 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cjs 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2015 Ε λόγω ημέρας! Faith No More - Black Friday 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2015 Rolo Tomassi - All That Has Gone Before Grievances (2015) Rolo Tomassi, the female-fronted British band NME dubbed “mathcore noise bastards (and bastress). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2015 Βάλτε κάνα κομμάτι ρε μλκς και έχω κάνει 3-Hit Combo εδώ πέρα Bonobo - Scuba πατάω play και είμαι σε φάση "χμ καλά πάει, ναι, ναι" και @0:19 "WTF!!1!" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 έχει ξαναπαίξει? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Ρε αυτοί έκλεψαν την εικόνα του προφίλ μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Ρε αυτοί έκλεψαν την εικόνα του προφίλ μου! μηνυση για πνευματικα δικαιωματα τωρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες