Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Bruce Dickinson... τι να πει κανείς για αυτόν τον Άνθρωπο, πως να περιγράψει κάποιος με λέξεις αυτή την ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσωπικότητα, αυτή την χαρισματική φιγούρα, αυτή την άπιαστη φωνή? μουσικός, τραγουδιστής, στιχουργός, συγγραφέας, σεναριογράφος, ηθοποιός, πιλότος, ξιφομάχος... γνωστός στους περισσοτερους σαν frontman των Iron Maiden, αλλα εγώ τον συμπάθησα περισσότερο μέσα από το προσωπικό του project μιας μου ταιριάζει περισσότερο το πιο τεχνικό παίξιμο που είχαν, σε σχέση με την κλασικουρα των Maiden και τα κλαπαστιμπαλα του Steve Harris... σίγουρα οι περισσότεροι έχετε ακούσει την κλασική πια μπαλάντα Tears of the Dragon www.youtube.com/watch?v=BoA4XpiBPYo πάμε όμως σε κάτι διαφορετικό για σήμερα πατήστε στο 480p για καλύτερο ήχο, και απολαύστε! "Along with Ronnie James Dio and Rob Halford, Dickinson is one of the pioneers of the operatic vocal style later to be adopted by power metal vocalists and regularly appears near the top in lists of the greatest rock vocalists/front-men of all time." http://en.wikipedia....Bruce_Dickinson Τροποποιήθηκε Απρίλιος 29 , 2012 από τον Apisteftos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Dredg... τόσο αγαπημένοι όσο άγνωστοι στους πολλούς... ακόμα και live ακούγουνται απίστευτα! και κάτι πιο mainstream... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 καλό μήνα κ καλά μυαλά... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiannis21 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 Ροδες Βρωμικο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos.gr 260 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 Rockabilly for ever. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 the Smiths - How Soon is Now Morrissey θεός! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 massari.... golden voice http://www.youtube.com/watch?v=u66RBZTLitI Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Επιτέλους... το 1ο τους videoclip.... άντε και με δίσκο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Ίσως ο πιό εξελίξιμος κιθαρίστας που τα τελευταία χρόνια κάνει απιστευτους δίσκους και τρομερές συνεργασίες με θρύλους (Lesslie West η τελευταία του) κυκλοφορεί το νέο του album στις 22 του Μάη....ενα μικρό δείγμα (ειδικά το bridge στο 3:00 τα σπάει και Zeppelin-izei χρειάζεται ) τρομερή ενορχήστρωση...απίστευτη παραγωγή το κομμάτι είναι μέσα στην Κ@ΥΛΑ!!!!!!! όπως και το Dislocated Boy!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μωρη πο*τανα Ελληνοφρενια ! Τροποποιήθηκε Μάιος 7 , 2012 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 http://www.youtube.com/watch?v=AJ0sW7KOFhU&feature=my_favorites&list=FLlHMgAIrgfSLy9AXs8fvGnQ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 οι Dala Sun,είναι από τη Πάτρα και παίζουν ψυχεδελικό stoner/doom! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΚ 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 Στίχοι: Οδυσσέας Ιωάννου Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος Πρώτη εκτέλεση: Βασίλης Παπακωνσταντίνου και παει καπως ετσι "Δεν έχω όμορφο νησί, κανείς δε θα με ψάξει Ούτε κάνα πιστό σκυλί στα πόδια μου θα κλάψει Δεν έφυγα από πουθενά, δεν έχω να ξεχνάω Απ' τη ζωή μου έρχομαι και στη ζωή μου πάω." αν και εγω εχω πολυ όμορφο νησί :P :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες