Jump to content
Baikal

Καθαρισμός λαιμών εξατμίσεων και τελικών

Recommended Posts

Καλησπέρα φίλοι....επαναφέρω αυτό το θέμα στο φόρουμ γιατί πολλά έχουν ειπωθεί όμως δεν βγάζει κανείς εύκολα άκρη για το τι να χρησιμοποιήσει και πόσο αποτελεσματικό θα είναι...έχω διαβάσει για κρέμες καθαρισμού κουζίνας για κρέμες ανοξείδωτων επιφανειών που αυτά λεν πως χρειάζονται αρκετό τρίψιμο..και φτάνουμε σε αλοιφή καθαρισμού εξατμίσεων η οποία θέλει μια επάλειψη και σκούπισμα μετά με καθαρό νωπό πανί και έχει και σπρέι καθαρισμού εξατμίσεων που το ψεκάζεις περιμένεις λίγα λεπτά και ξεπλένεις με νερό..ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...για αυτό και ρωτώ..τι έχετε δοκιμάσει; αποτελέσματα; και χρόνο διάρκειας......έχω ένα χτχ 09' οι εξατμίσεις έχουν πάρει ένα μελαμψό χρώμα και θέλω να τις καθαρίσω βλέπω όμως πως απο καινούριο του χτ οι εξατμίσεις έχουν λίγο το χρώμα του μπρούτζου δεν είναι νίκελ όπως κάποιες άλλες και φοβάμαι μην τις χαλάσω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Autosol , Glanol , Shine (ή άλλο metal polish ) και τρίψημο . Πριν κάποια χρόνια (γύρω στο 2010 ?)  είχα διαβάσει στο mybike για ένα Αμερικάνικο προιόν που (μάλλον) ήταν πιο αποτελεσματικό από τα παραπάνω αλλά ήταν αρκετά δυσεύρετο στην Ελλάδα .

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες