VaTspirit 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2008 Παρέλαβα το λευκό HD200i evo την Παρασκευή και είμαι στην διαδικασία του στρωσίματος. Έχω κάνει τα πρώτα 120km «μονοκάβαλος» και με χαμηλές ταχύτητες (60km/h). Η γενική εικόνα του δίτροχου είναι καλή, αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς για εντυπώσεις και συμπεράσματα. Τα λέμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2008 Αντε!..Περιμενουμε και εντυπωσεις!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bab2112 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 καλες βολτες!!! εγω ακομα περιμενω να δωσω σηματα για το διπλωμα γ!@#$%^& το συγκοινωνιων μου!!! αν δεν μου τσαμπουκαλευτει καμια βιδα στην κουτρα και παρω καμια enfield κατα 99% παιρνω μεσα στον σεπτεμβριο το SYM κ εγω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris SH 150i 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 exo to sh150i k hmoun sto idio dilima k ego. apla akousa enan filo, pare aksiopistia. pare honda h yamaha. ton akousa, to pira k mexri stigmhs stous 13 mhnes exo 18000km k eimai polu eyxaristimenos. oso gia ta kivika pou to evo einai 50 parapano na sou po oti mia mera ston periferiako ksekinisa apo fanari me to diko mou k enas allos me to evo200cc, olh thn ora ton eixa piso mou. kai go aporisa. vevaia yparxei k h periptosh na mhn to pathse apo thn arxh p dn to nomizo. eidika ayto to joyride tis sym pou einai 200cc to afhno 30 metra piso. pantos to megalo meionektima tou sh einai oti ta klevoun eno kati sym, kymco k tetoia oxi. mou arese k to piagio200cc, to pire enas filos k ston dromo dn mporousa na ton ftaso. polu grigoro kai einai idia lefta me to sh150i (3400euro). ego pantos eimai yper tou sh150i alla esy afou theleis na exeis megalh telikh me ta 3400 pou tha diatheseis pare to piagio. h apofash dikh sou. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris SH 150i 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 ekana to lathos na mhn do hmeromhnies k ta teleftea sxolia. hahahahahaha. esy fantazomai oti tha exeis kanei hdh kamia 7000 me to sym k go sou ekana protaseis me to ti tha pareis. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 Οσο συνεχιζεις να γραφεις Greekglish, τοσο λιγοτεροι διαβαζουν αυτα που γραφεις.. :yes: :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2009 exo to sh150i k hmoun sto idio dilima k ego. apla akousa enan filo, pare aksiopistia. pare honda h yamaha. ton akousa, to pira k mexri stigmhs stous 13 mhnes exo 18000km k eimai polu eyxaristimenos. oso gia ta kivika pou to evo einai 50 parapano na sou po oti mia mera ston periferiako ksekinisa apo fanari me to diko mou k enas allos me to evo200cc, olh thn ora ton eixa piso mou. kai go aporisa. vevaia yparxei k h periptosh na mhn to pathse apo thn arxh p dn to nomizo. eidika ayto to joyride tis sym pou einai 200cc to afhno 30 metra piso. pantos to megalo meionektima tou sh einai oti ta klevoun eno kati sym, kymco k tetoia oxi. mou arese k to piagio200cc, to pire enas filos k ston dromo dn mporousa na ton ftaso. polu grigoro kai einai idia lefta me to sh150i (3400euro). ego pantos eimai yper tou sh150i alla esy afou theleis na exeis megalh telikh me ta 3400 pou tha diatheseis pare to piagio. h apofash dikh sou. Μην το ψάχνεις για το θέμα γκαζιού SH και SYM HD Δεν έχουν μεγάλες διαφορές αλλά το SYM είναι πιο γρήγορο.Πάντα σε όλα τα ανοίγματα στο δρόμο με SH έχει λίγο παραπάνω το HD. Πάντως επειδή σου είπαν πάρε Honda Αξιοπιστία κι έτσι, ίσως δεν το γνωρίζεις αλλά η SYM έφτιαχνε χρόνια σκούτερ για την Honda. Στο παρελθόν μπορεί να είχες καβαλήσει σκούτερ Honda που να είχε βγει απο εργοστάσιο της SYM.. Και τώρα που πλέον δεν συνεργάζονται απο κάποιο αντίστοιχο εργοστάσιο φαντάζομαι θα βγαίνει το SH σε κάποια τρίτη χώρα. (Ταιβάν, Ταιλάνδη κλπ, δεν ξέρω..) Πάντως το θέμα που δεν τα κλέβουν είναι τεράστιο πλεονέκτημα.. Πλεονέκτημα είναι αντίστοιχα η μεταπώληση του Honda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2009 Μια μικρή διόρθωση. Το Sym δεν έχει 50cc παραπάνω, αλλά 21cc, 171cc είναι ο πραγματικός κυβισμός του. Όσο για την αξιοπιστία της Honda, έχω το Sh150 (καρμπυρατέρ). Το τελευταίο service που είχα κάνει ήταν στα 24.000χλμ. Τώρα έχει 44.500χλμ. Στο διάστημα αυτό των 20.500χλμ και 2.5 χρόνων το μόνο πράγμα που είχα αλλάξει ήταν τα λάδια του κάθε 4.000χλμ. Τίποτα άλλο (ούτε καν μπουζί). Το μηχανάκι δεν έκανε κιχ και πήγαινε όπως πάντα. Ούτε ο ίδιος δεν το πίστευα. Στο service που αξιώθηκα επιτέλους να κάνω, αλλάχτηκαν τα πάντα. Ιμάντας, λάδια, μπουζί, βαλβολίνες, σιαγόνες ταμπούρου, φλίτρο αέρα, σιαγόνες φυγονετρικού, ράουλα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Συνολικό κόστος μαζί με τα εργατικά 220?. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες