Baikal 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2017 Καλησπερα μαγκες, εχω ενα ΧΤΧ 09' αγορασμενο πριν λιγο καιρο και ψαχνω για λαδια..διαβασα πολυ καλα λογια για το Castrol Power 1 GPS 4T 15W-50 και τα Bel-Ray Thumper Racing Synthetic Ester Blend 4T 15-50 οπως και για τα Silkolene COMP 4 15W-50. Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα τρια γιατι τα motul 5100 ειχαν τις χειροτερες κριτικες οπως και τα ipon και τα agip (για ΧΤΧ μιλαμε παντα). Θελω να ακουσω γνωμες απο εσας που εχετε χρησιμοποιησει καποια απο αυτα που προανεφερα ή απο αλλα και σας αρεσε ετσι οπως δουλευε το μηχανακι. Να σημειωσω πως τα castrol power 1 gps 15-50 οσο και αν εψαξα στο ιντερνετ δεν μπορεσα να τα βρω σε μαγαζι (ισως να μην βγαινουν πλεον αν καποιος γνωριζει ας μου πει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2017 Στο ΧΤΧ έβαζα για 6 χρόνια motul 20-50 ημισυνθετικό (ναι αυτό που πήρε τις χειρότερες κριτικές) και το μοτέρ δούλευε βιλούδου χωρίς να καιει σταγόνα σε κάθε αλλαγή! ΣΤα castrol μού ακουγόντουσαν οι βαλβίδες μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ζεσταθεί το μοτέρ και δεν τα ξαναέβαλα.Οτιδήποτε καλό ημισυνθετικ'ό βάλεις θα το δουλεύει καλά το μηχανάκι σου,είναι αξιόπιστο εργαλείο. Φουλ συνθετικά?? μην τρελαίνεσαι,σκέτη σπατάλη είναι για τέτοια μοτέρ. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2017 +660 για τα φουλ συνθετικα, υπερβολη νομιζω κι εγω. Ημισυνθετικα βαζω κι εγω στο xt660z μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2017 εγω βάζω τα Σιλκο φουλ συνθετικά. αυτό λέει το μάνιουλ αυτό κάνω. το μάνιουαλ λέει καθε 10κ αλλαγή με φουλ συνθετικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες