BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2019 (τροποποιήθηκε) πριν 13 ώρες, το μέλος tzoganise έγραψε: Ζήτησα και μου έβαλε στην μάσκα ταινία αυτοκόλλητη διπλής , μήπως μειωθεί ο θόρυβος (όχι τρίξιμο πλέον , αλλά γκάπα-γκούπα σε κάθε ανωμαλία στο δρόμο) . Μάλλον πετσικάρισε από ήλιο και ζέστη και αφήνει κενό εκεί που ενώνει με το πίσω κομμάτι) , κάπως φαίνεται να βελτιώθηκε ..... Να φανταστώ πίσω από το φανάρι και κάπου εκεί που ενώνονται τα πλαστικά ? Γιατί σκεφτόμουν και εγώ για κάτι τέτοιο. Αξίζει η κίνηση να το κάνεις ? ή το κάνεις ΑΝ βγάλεις πλαστικά / καθρέπτες σε τυχόν καμμένη λάμπα . Τροποποιήθηκε Ιούλιος 30 , 2019 από τον BlackDiamond Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2019 35 ευρω λαδι μπουζι? δηλαδη εβγαλε για 10 λεπτα δουλεια 25 ευρω τουλαχιστον καθαρα μη πω 30................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoganise 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2019 πριν 10 ώρες, το μέλος BlackDiamond έγραψε: Να φανταστώ πίσω από το φανάρι και κάπου εκεί που ενώνονται τα πλαστικά ? Γιατί σκεφτόμουν και εγώ για κάτι τέτοιο. Αξίζει η κίνηση να το κάνεις ? ή το κάνεις ΑΝ βγάλεις πλαστικά / καθρέπτες σε τυχόν καμμένη λάμπα . Κοίταξε, αν γνωρίζεις από τέτοια ή πιάνουν τα χέρια σου πιθανόν να είναι εύκολο για κάποιον να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή. Εγώ άδραξα την ευκαιρία που μου έδωσε η λάμπα και το ζήτησα. Όντως έχει βελτίωση αρκετή , όμως αμφιβάλω σε ότι αφορά την διάρκεια. Εξάλλου και το παλικάρι που το έφτιαξε μου είπε μην περιμένεις να σταματήσει τελείως. Κανένα δεν σταματάει από αυτά............ Το τελευταίο διάστημα μου άφηνε κενό που διακρινόταν εύκολα στο σημείο που έχω κιτρινίσει (η φωτό δεν είναι το δικό μου παπί , είναι 'κλεμμένη" από το φόρουμ) . Εκεί λοιπόν πρέπει να έβαλε ταινία γιατί τώρα δεν αφήνει κενό . Όμως με τις θερμοκρασίες του καλοκαιριού δεν νομίζω πως θα αντέξει στον χρόνο όπως είπα και πιο πάνω. Ίσως αν κάποιος το κάνει με πολύ μεράκι και όχι βιαστικά , να πετύχει καλύτερα, ...ίσως. Είδομεν..... πριν 21 ώρες, το μέλος takis69 έγραψε: Πες μας αν θες που ειναι να το έχουμε υπόψιν... Εμένα στο πρώτο service για λαδια και μπουζι μου πήρε 35 ευρώ και δεν σκοπεύω να το ξαναπάω! Χαρίτος Μότο στην Λεωφ. Βουλιαγμένης . Έχει και 2ο κατάστημα κάπου στη Λιοσίων. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoganise 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2019 πριν 40 λεπτά, το μέλος tzoganise έγραψε: Κοίταξε, αν γνωρίζεις από τέτοια ή πιάνουν τα χέρια σου πιθανόν να είναι εύκολο για κάποιον να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή. Εγώ άδραξα την ευκαιρία που μου έδωσε η λάμπα και το ζήτησα. Όντως έχει βελτίωση αρκετή , όμως αμφιβάλω σε ότι αφορά την διάρκεια. Εξάλλου και το παλικάρι που το έφτιαξε μου είπε μην περιμένεις να σταματήσει τελείως. Κανένα δεν σταματάει από αυτά............ Το τελευταίο διάστημα μου άφηνε κενό που διακρινόταν εύκολα στο σημείο που έχω κιτρινίσει (η φωτό δεν είναι το δικό μου παπί , είναι 'κλεμμένη" από το φόρουμ) . Εκεί λοιπόν πρέπει να έβαλε ταινία γιατί τώρα δεν αφήνει κενό . Όμως με τις θερμοκρασίες του καλοκαιριού δεν νομίζω πως θα αντέξει στον χρόνο όπως είπα και πιο πάνω. Ίσως αν κάποιος το κάνει με πολύ μεράκι και όχι βιαστικά , να πετύχει καλύτερα, ...ίσως. Είδομεν..... Χαρίτος Μότο στην Λεωφ. Βουλιαγμένης . Έχει και 2ο κατάστημα κάπου στη Λιοσίων. Πως μπορώ να προσθέσω εικόνα σε απάντηση ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2019 πριν 32 λεπτά, το μέλος tzoganise έγραψε: Πως μπορώ να προσθέσω εικόνα σε απάντηση ? Κάνε upload ( πχ. Imgur ) Όταν σου βγάλει το link ή σου ανοίξει καινούργιο παράθυρο με την εικόνα κάνε δεξί κλικ αντιγραφή και επικόλληση εδώ στο κείμενο που θες να γράψεις . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoganise 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος tzoganise έγραψε: Κοίταξε, αν γνωρίζεις από τέτοια ή πιάνουν τα χέρια σου πιθανόν να είναι εύκολο για κάποιον να το κάνει οποιαδήποτε στιγμή. Εγώ άδραξα την ευκαιρία που μου έδωσε η λάμπα και το ζήτησα. Όντως έχει βελτίωση αρκετή , όμως αμφιβάλω σε ότι αφορά την διάρκεια. Εξάλλου και το παλικάρι που το έφτιαξε μου είπε μην περιμένεις να σταματήσει τελείως. Κανένα δεν σταματάει από αυτά............ Το τελευταίο διάστημα μου άφηνε κενό που διακρινόταν εύκολα στο σημείο που έχω κιτρινίσει (η φωτό δεν είναι το δικό μου παπί , είναι 'κλεμμένη" από το φόρουμ) . Εκεί λοιπόν πρέπει να έβαλε ταινία γιατί τώρα δεν αφήνει κενό . Όμως με τις θερμοκρασίες του καλοκαιριού δεν νομίζω πως θα αντέξει στον χρόνο όπως είπα και πιο πάνω. Ίσως αν κάποιος το κάνει με πολύ μεράκι και όχι βιαστικά , να πετύχει καλύτερα, ...ίσως. Είδομεν.....https://imgur.com/iuz7RQt Χαρίτος Μότο στην Λεωφ. Βουλιαγμένης . Έχει και 2ο κατάστημα κάπου στη Λιοσίων. πριν 4 λεπτά, το μέλος BlackDiamond έγραψε: Κάνε upload ( πχ. Imgur ) Όταν σου βγάλει το link ή σου ανοίξει καινούργιο παράθυρο με την εικόνα κάνε δεξί κλικ αντιγραφή και επικόλληση εδώ στο κείμενο που θες να γράψεις . Ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babizzzz 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2019 καλησπερα να ρωτησω εξαερωση και αλλαγη υγρων φρενων σε daytona dy 125 πως κανουμε κλασσικα σαν τα μη cbs η εχει καποια αλλη διαδικασια λογω cbs?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2019 ρε ασ το μηχανακι ακομα δε το πηρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Nikon 1.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2019 (τροποποιήθηκε) Για να μη λέτε ότι έχω ρίξει μαύρη πέτρα μου το έφερε ο γιος μου να το δω γιατί έπαιζε λέει το καβούκι του τιμονιού, του έριξα μια ματιά και όντως από την αριστερή μεριά ήταν τελείως στο αέρα και το κρατούσε μια βίδα μόνο, το άνοιξα λίγο με το χέρι και οι φωλιές από τις βίδες είχαν σπάσει και ήταν στον αέρα. Ωραία λέω τον ήπιαμε πάλι θα πληρώνω κερατιάτικα, τον ρώτησα πως έσπασε, μου λέει δεν ξέρω, έγινα μαβής από τη ζοχάδα, εκείνη την ώρα πετάγεται η γυναίκα να υπερασπιστεί τον κανακάρη της, φτιάξε του παιδιού το μηχανάκι όλο κάθεσαι και δεν κάνεις τίποτα... μΠάσει μΠεριπτώσει πάω στο Γκοργκόλα σήμερα το πρωί, πόσο έχει ρε μόρτες το πίσω πλαστικό του τιμονιού, 8 ευρά μου λέγει το παιδί, ευγενής παιδί...φτηνά τη βγάλαμε. Το πίσω καπάκι βγαίνει εύκολα, 4 ξυλόβιδες το κρατάνε στο καβούκι, μία στο τιμόνι, και δύο βίδες κρατάνε το κοντέρ επάνω του. Για να βγεί τελείως όμως πρέπει να βγάλουμε και την ντίζα του γκαζιού, αλλιώς ούτε βγαίνει το παλιό καπάκι, ούτε μπαίνει το καινούριο. Περνάμε το καινούριο πλαστικό καπάκι, βγάζουμε την ντίζα από το κοντέρ γιατί αλλιώς δεν φωλιάζει μέσα στο καπάκι, βιδώνουμε το κοντέρ και ξαναπερνάμε την ντίζα του. Τοποθετούμε ξανά την ντίζα του γκαζιού, επανατοποθετούμε το καβούκι, το προστατευτικό της τρόμπας του φρένου και τους καθρέφτες και έτοιμο το εργαλείο. Σε λίγο καιρό θα φτάσουν τα χιλιόμετρα για το μεγάλο σέρβις και θα έχει και βαλβίδες, θα σας κάνω ένα φωτορομάντζο γιατί το προηγούμενο χάθηκε και ψάχνετε τις φωτογραφίες. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2019 από τον Nikos Nikon 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DY devan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2019 πριν 15 ώρες, το μέλος Nikos Nikon έγραψε: Για να μη λέτε ότι έχω ρίξει μαύρη πέτρα μου το έφερε ο γιος μου να το δω γιατί έπαιζε λέει το καβούκι του τιμονιού, του έριξα μια ματιά και όντως από την αριστερή μεριά ήταν τελείως στο αέρα και το κρατούσε μια βίδα μόνο, το άνοιξα λίγο με το χέρι και οι φωλιές από τις βίδες είχαν σπάσει και ήταν στον αέρα. Ωραία λέω τον ήπιαμε πάλι θα πληρώνω κερατιάτικα, τον ρώτησα πως έσπασε, μου λέει δεν ξέρω, έγινα μαβής από τη ζοχάδα, εκείνη την ώρα πετάγεται η γυναίκα να υπερασπιστεί τον κανακάρη της, φτιάξε του παιδιού το μηχανάκι όλο κάθεσαι και δεν κάνεις τίποτα... μΠάσει μΠεριπτώσει πάω στο Γκοργκόλα σήμερα το πρωί, πόσο έχει ρε μόρτες το πίσω πλαστικό του τιμονιού, 8 ευρά μου λέγει το παιδί, ευγενής παιδί...φτηνά τη βγάλαμε. Το πίσω καπάκι βγαίνει εύκολα, 4 ξυλόβιδες το κρατάνε στο καβούκι, μία στο τιμόνι, και δύο βίδες κρατάνε το κοντέρ επάνω του. Για να βγεί τελείως όμως πρέπει να βγάλουμε και την ντίζα του γκαζιού, αλλιώς ούτε βγαίνει το παλιό καπάκι, ούτε μπαίνει το καινούριο. Περνάμε το καινούριο πλαστικό καπάκι, βγάζουμε την ντίζα από το κοντέρ γιατί αλλιώς δεν φωλιάζει μέσα στο καπάκι, βιδώνουμε το κοντέρ και ξαναπερνάμε την ντίζα του. Τοποθετούμε ξανά την ντίζα του γκαζιού, επανατοποθετούμε το καβούκι, το προστατευτικό της τρόμπας του φρένου και τους καθρέφτες και έτοιμο το εργαλείο. Σε λίγο καιρό θα φτάσουν τα χιλιόμετρα για το μεγάλο σέρβις και θα έχει και βαλβίδες, θα σας κάνω ένα φωτορομάντζο γιατί το προηγούμενο χάθηκε και ψάχνετε τις φωτογραφίες. ΦΑΝΤΑΖΙΟ να το κάνεις το site :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2019 Να υποθέδω άφαντος ο "ουγκ δε ξέρω" κατά τη διαδικασια. Κι εγώ έτσι ήμουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lyricists 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2019 Καλησπέρα παιδιά, στην κεφαλή του 125 injection αυτή η βίδα (https://prnt.sc/p5lndj) είναι απλή τάπα ή κάποιος ρυθμιστής; Ρωτάω διότι μέσα έχει ένα ελατήριο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2019 Την 13/9/2019 at 11:18 ΜΜ, το μέλος Lyricists έγραψε: Καλησπέρα παιδιά, στην κεφαλή του 125 injection αυτή η βίδα (https://prnt.sc/p5lndj) είναι απλή τάπα ή κάποιος ρυθμιστής; Ρωτάω διότι μέσα έχει ένα ελατήριο... Ρε φίλε εσένα ακριβώς δίπλα από το σώμα του ιτζεξιον έχει αισθητήρα εμένα παρόλο που έχω δύο δαυτονα ιτζεξιον δεν έχει σε κανέναν σε αυτό το σημείο τι παίζει ? Την 13/9/2019 at 11:51 ΠΜ, το μέλος DY devan έγραψε: Την 12/9/2019 at 7:57 ΜΜ, το μέλος Nikos Nikon έγραψε: Για να μη λέτε ότι έχω ρίξει μαύρη πέτρα μου το έφερε ο γιος μου να το δω γιατί έπαιζε λέει το καβούκι του τιμονιού, του έριξα μια ματιά και όντως από την αριστερή μεριά ήταν τελείως στο αέρα και το κρατούσε μια βίδα μόνο, το άνοιξα λίγο με το χέρι και οι φωλιές από τις βίδες είχαν σπάσει και ήταν στον αέρα. Ωραία λέω τον ήπιαμε πάλι θα πληρώνω κερατιάτικα, τον ρώτησα πως έσπασε, μου λέει δεν ξέρω, έγινα μαβής από τη ζοχάδα, εκείνη την ώρα πετάγεται η γυναίκα να υπερασπιστεί τον κανακάρη της, φτιάξε του παιδιού το μηχανάκι όλο κάθεσαι και δεν κάνεις τίποτα... μΠάσει μΠεριπτώσει πάω στο Γκοργκόλα σήμερα το πρωί, πόσο έχει ρε μόρτες το πίσω πλαστικό του τιμονιού, 8 ευρά μου λέγει το παιδί, ευγενής παιδί...φτηνά τη βγάλαμε. Το πίσω καπάκι βγαίνει εύκολα, 4 ξυλόβιδες το κρατάνε στο καβούκι, μία στο τιμόνι, και δύο βίδες κρατάνε το κοντέρ επάνω του. Για να βγεί τελείως όμως πρέπει να βγάλουμε και την ντίζα του γκαζιού, αλλιώς ούτε βγαίνει το παλιό καπάκι, ούτε μπαίνει το καινούριο. Περνάμε το καινούριο πλαστικό καπάκι, βγάζουμε την ντίζα από το κοντέρ γιατί αλλιώς δεν φωλιάζει μέσα στο καπάκι, βιδώνουμε το κοντέρ και ξαναπερνάμε την ντίζα του. Τοποθετούμε ξανά την ντίζα του γκαζιού, επανατοποθετούμε το καβούκι, το προστατευτικό της τρόμπας του φρένου και τους καθρέφτες και έτοιμο το εργαλείο. Σε λίγο καιρό θα φτάσουν τα χιλιόμετρα για το μεγάλο σέρβις και θα έχει και βαλβίδες, θα σας κάνω ένα φωτορομάντζο γιατί το προηγούμενο χάθηκε και ψάχνετε τις φωτογραφίες. Πόσα κμ έχεις τώρα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lyricists 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος BlackSpar0w έγραψε: Ρε φίλε εσένα ακριβώς δίπλα από το σώμα του ιτζεξιον έχει αισθητήρα εμένα παρόλο που έχω δύο δαυτονα ιτζεξιον δεν έχει σε κανέναν σε αυτό το σημείο τι παίζει ? Χρονολογίας; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2019 Χθες είχε πλύσιμο στο παπί! Σήμερα το πρωί είδα νερό ( σταγόνες ) στο φανάρι μέσα στα κρύσταλλα και καμένη η σκάλα της πορείας. Άλλαξα 2 φορές πορείας / προβολέας και μετά έκαψε γενικά την λάμπα (μανίσια ). Ενώ δεν έριξα κάποια ιδιαίτερη ποσότητα νερού στο καντράν κάπως μπήκε, μου έκανε εντύπωση όμως πως μαύρισε η λάμπα, ίσως και λίγο το φανάρι από μέσα στο ύψος της λάμπας ( από πάνω της ) .... Μόλις το πήρα πρέφα πως κάηκε η λάμπα κοιτάζω μέσα στο φανάρι και βλέπω σαν να είχε ελαφρός καπνό... Λογικά από την εξάτμιση του νερού λόγο θερμοκρασίας από την λάμπα. Η ψείρα πως βγαίνει ? Σκέφτομαι αν βρω καμία που να ασπρίζει ελαφρός το χρώμα μήπως αλλάξω και την μικρή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος Lyricists έγραψε: Χρονολογίας; Το ένα 17 και το άλλο 19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2019 πριν 12 ώρες, το μέλος Lyricists έγραψε: Πάντως παιδιά τα μικρό θέματα που είχε το μοντέλο του 17 έχουν λυθεί στου 19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babizzzz 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2019 ξερουμε τι γινεται..με το θεμα συμπλεκτη στα daytona dy 125i εχω θεμα βαραει λες και εχει μεσα χαλικια η εχει χαλαρωσει η καμπανα...το πηγα στον μαστορα αλλαξε καμπανα δισκων και πλακα φυγοκεντρικου με σιαγονες και εγινε χειροτερο..δεν πατιναρει και αλλαζει κανονικα...με εχει γανιασει απο την μερα που το πηρα ολη την μερα στα συνεργεια ειμαι..εχει κανεις παρομοιο θεμα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoganise 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2019 Την 3/10/2019 at 0:44 ΜΜ, το μέλος babizzzz έγραψε: ξερουμε τι γινεται..με το θεμα συμπλεκτη στα daytona dy 125i εχω θεμα βαραει λες και εχει μεσα χαλικια η εχει χαλαρωσει η καμπανα...το πηγα στον μαστορα αλλαξε καμπανα δισκων και πλακα φυγοκεντρικου με σιαγονες και εγινε χειροτερο..δεν πατιναρει και αλλαζει κανονικα...με εχει γανιασει απο την μερα που το πηρα ολη την μερα στα συνεργεια ειμαι..εχει κανεις παρομοιο θεμα?? Λοιπόν αυτό που θα γράψω πιο κάτω σε καμία περίπτωση να μην θεωρηθεί διαφήμιση . Μόνο να βοηθήσω θέλω..... Κάπως έτσι ακουγόταν και το δικό μου DY αγορασμένο 6ο/2018 . Αν διαβάσεις πιο πάνω θα δεις που αναφέρω πως όταν το είχα πάει ένα απόγευμα από εκεί να το ακούσουν μου έδωσαν μια καθησυχαστική απάντηση περί μη βλάβης. Δεν με κάλυψε 100% η απάντηση , αλλά αφού ακόμη είμαι στην εγγύηση είπα να τον εμπιστευτώ . Προχτές που πήγα για την αλλαγή λαδιών στα 12,500χλμ , μαζί με την αλλαγή .......κάτι έκανε και το μηχανάκι ακούγεται πλέον σαν να βγήκε τώρα από το εργοστάσιο , σαν την πρώτη μέρα που το πήρα χωρίς ίχνος υπερβολής , οι ταχύτητες αλλάζουν βούτυρο. Δεν μου είπε τίποτα , ούτε για να διαφημίσει την δουλειά του αν θέλεις , ούτε να μου πουλήσει φούμαρα περί εγγύησης κλπ , μόνος μου το διαπίστωσα όταν το πήρα να φύγω . Το μηχανάκι το έχω αγοράσει από ΧΑΡΙΤΟΣ ΜΟΤΟ στην Λεωφ. Βουλιαγμένης , και εκεί το πηγαίνω για τα SRV του , λόγω εγγύησης , και γιατί πολύ πριν το αγοράσω , στο ψάξιμο σε διάφορα φόρουμ , είχα διαβάσει κάπου από κάποιον καλή ώρα σαν και εμάς , που έγραφε.......να τον ακούτε τον Χαρίτο ότι σας λέει. Το κράτησα στην πίσω μεριά του μυαλού μου. Αν θέλεις πήγαινε μια βόλτα από εκεί συζήτησέ το , και εκτίμησε μόνος σου. Φυσικά δεν μπορώ ξέρω αν είχανε το ίδιο θέμα τα μηχανάκια μας , απλά την εμπειρία μου καταγράφω. Φιλικά , Νώντας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petran3 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2019 Εφοσον φιλε μου εισαι σιγουρος οτι κατι δεν παει καλα παρε τηλεφωνο και στον γκοργκολη α.ε. που ειναι ο επισημος διανομεας daytona να σου λυσουν το προβλημα ΕΝΤΟΣ εγγυησεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babizzzz 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2019 γιεα σου φιλε ευχαριστω για την απαντηση ειμαι απο θεσσαλονικη..ο θορυβος ο πολυς βγηκε οταν μου αλλαξανε καμπανα δισκων και φυγοκεντρα καινουργια..ξαναεβαλα τα εργοστασιου πρωτης τοποθετησης και τωρα ξανακανει ενα ψιλοθορυβο που εκανε.. πριν 2 ώρες, το μέλος petran3 έγραψε: Εφοσον φιλε μου εισαι σιγουρος οτι κατι δεν παει καλα παρε τηλεφωνο και στον γκοργκολη α.ε. που ειναι ο επισημος διανομεας daytona να σου λυσουν το προβλημα ΕΝΤΟΣ εγγυησεις. Πηρα και μιλησα με τον υπευθυνο εγγυσεων και μου ειπανε οτι ετσι δουλευουνε του λέω ρε μλκ μετα τα 1000χλμ το εκανε πλακα κανεις...κοιτα μου λεει και ακριβα μηχανακια τυπου ducati ετσι δουλευουνε....αρχισα να γελαω του λεω ρε φιλε αυτα ειναι ξηροκαμπανα τι συγκρινεις ετσι δουλευουνε απο καινουργια...αρα για να λυθει εντος εγγυησης δυσκολο το κοβω γιατι στειλανε καινουργια τα βαλανε και εγινε χειροτερο λες και βαραγε στροφαλο...και ξαναβαλαμε τα εργοστασιακα και κανει ενα ψιλοθορυβο οπως εκανε..το προβλημα ειναι οτι τα καινουργια ειναι χειροτερα αδερφε.. αρα θα το ψαξω μονος μου γιατι πιανομαι..ειδα εχει καμπανα δισκων και ελατηρια honda astrea και καμπανα φυγοκεντρικων αντογραφο honda innova..γιατι δεν βλεπω να βγαζω ακρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takis69 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2019 Εγώ παιδιά το πούλησα και ησύχασα στα 5.000 χλμ... Δεν με ικανοποίησε καθόλου, σκληρή σέλλα, αναρτήσεις κούτσουρο και το κερασάκι στην τούρτα συνέχεια μπερδέματα από τον ψεκασμο σαν να είχα παλιό καρμπυρατερατο με αρυθμιστο καρμπυρατέρ και ο μάστορας να λέει φταίει η βενζίνα ... Στα συν τα πολύ καλά φρένα και τα πλαστικά του εκτός από την μάσκα τιμονιού η όποια ύστερα από δύο ανοίγματα για αλλαγή λάμπας άρχισε να τρίζει αρκετά, επίσης και ο κινητήρας του όταν δούλευε σωστά ύστερα από αλλαγή μπουζι είχε καλή δύναμη και ωραίο ήχο... Πλεον έχω πάρει το keeway target από το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, αναπαυτικη σελλαρα που από κάτω χωράει κράνος, τέλειες αναρτήσεις, υποδειγματικη λειτουργία του ψεκασμού και άψογη συναρμογή πλαστικών... Κατά την προσωπική μου άποψη ειναι η μέρα με την νύχτα και το μόνο που με προβληματίζει είναι η εύρεση ανταλλακτικών στο μέλλον αλλά πιστεύω ότι έστω και λίγο δύσκολα θα βρίσκω... Εν κατακλείδι θα έλεγα σε κάποιον που σκέφτεται να πάρει το daytona να τσεκάρει πρώτα ότι λειτουργεί σωστά και να υπολογίζει μετά και κάποια επιπλέον αρκετά χρήματα για την βελτίωση των σημείων στα οποία πονάει! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petran3 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2019 Στα λεφτα που κανει το keeway target σε σχεση με το daytona ειναι μονοδρομος πλεον το keeway... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babizzzz 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2019 (τροποποιήθηκε) Οντως ειναι καλυτερο το keeway..αλλα τα φερνει ο καμπρανης ο οποιος σε θεμα ανταλλακτικων θα υπαρχει σιγουρα θεμα..Συμφωνω με τον τακη69 για σελα και αναρτησεις πισω μαπα συν το μπροστινο συστημα μαπα πολυ μαλακο τερματιζει.Στις λυσεις των προβληματων του daytona φτιαχνεις μια σελα πολλες παπιες υποφερουν σε αυτο τον τομεα και πισω αναρτησεις βαζεις αλλες οπως σε ολες τις παπιες.Στο θεμα ψεκασμου θελει αλλο φιλτρο αερος απο χοντα αστρεα..Και εαν μπερδευει ο ψεκασμος αν πας σε σωστο αντιπροσωπο οπως εγω που ειχα θεμα στο φτιαχνουνε εντος εγγυησης.Σου αλλαζουν σωμα ψεκασμου η εγκεφαλο..Βεβαια θα μου πεις δεν γαμιεσαι daytona γιατι να τα κανω ολα αυτα εγω..παιρνω ενα keeway..Σταν μειον και τα θεματα συμπλεκτη που εχει σε πατιναρισμα η εαν βαραει..Γενικως πολλα τα θεματα..Εγω βεβαια τα ελυσα ολα αλλα τα κανω μονος μου ολα ειμαι μηχανικος πιανομαι..Ενας που δεν γνωριζει θα εχει θεμα..Αρα το παραεκτιμημενο daytona δεν αξιζει για μενα..Αλλα εχεις το θετικο οτι ο γκοργκολης εχει τα παντα σε ανταλάκτικα.. πριν 5 ώρες, το μέλος takis69 έγραψε: Εγώ παιδιά το πούλησα και ησύχασα στα 5.000 χλμ... Δεν με ικανοποίησε καθόλου, σκληρή σέλλα, αναρτήσεις κούτσουρο και το κερασάκι στην τούρτα συνέχεια μπερδέματα από τον ψεκασμο σαν να είχα παλιό καρμπυρατερατο με αρυθμιστο καρμπυρατέρ και ο μάστορας να λέει φταίει η βενζίνα ... Στα συν τα πολύ καλά φρένα και τα πλαστικά του εκτός από την μάσκα τιμονιού η όποια ύστερα από δύο ανοίγματα για αλλαγή λάμπας άρχισε να τρίζει αρκετά, επίσης και ο κινητήρας του όταν δούλευε σωστά ύστερα από αλλαγή μπουζι είχε καλή δύναμη και ωραίο ήχο... Πλεον έχω πάρει το keeway target από το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, αναπαυτικη σελλαρα που από κάτω χωράει κράνος, τέλειες αναρτήσεις, υποδειγματικη λειτουργία του ψεκασμού και άψογη συναρμογή πλαστικών... Κατά την προσωπική μου άποψη ειναι η μέρα με την νύχτα και το μόνο που με προβληματίζει είναι η εύρεση ανταλλακτικών στο μέλλον αλλά πιστεύω ότι έστω και λίγο δύσκολα θα βρίσκω... Εν κατακλείδι θα έλεγα σε κάποιον που σκέφτεται να πάρει το daytona να τσεκάρει πρώτα ότι λειτουργεί σωστά και να υπολογίζει μετά και κάποια επιπλέον αρκετά χρήματα για την βελτίωση των σημείων στα οποία πονάει! ΣΤΑ ανταλλακτικα θα εχεις θεμα στο λεω σιγουρα..ξερω πολυ καλα τι γινεται Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2019 από τον babizzzz 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takis69 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2019 πριν 19 λεπτά, το μέλος babizzzz έγραψε: Οντως ειναι καλυτερο το keeway..αλλα τα φερνει ο καμπρανης ο οποιος σε θεμα ανταλλακτικων θα υπαρχει σιγουρα θεμα..Συμφωνω με τον τακη69 για σελα και αναρτησεις πισω μαπα συν το μπροστινο συστημα μαπα πολυ μαλακο τερματιζει.Στις λυσεις των προβληματων του daytona φτιαχνεις μια σελα πολλες παπιες υποφερουν σε αυτο τον τομεα και πισω αναρτησεις βαζεις αλλες οπως σε ολες τις παπιες.Στο θεμα ψεκασμου θελει αλλο φιλτρο αερος απο χοντα αστρεα..Και εαν μπερδευει ο ψεκασμος αν πας σε σωστο αντιπροσωπο οπως εγω που ειχα θεμα στο φτιαχνουνε εντος εγγυησης.Σου αλλαζουν σωμα ψεκασμου η εγκεφαλο..Βεβαια θα μου πεις δεν γαμιεσαι daytona γιατι να τα κανω ολα αυτα εγω..παιρνω ενα keeway..Σταν μειον και τα θεματα συμπλεκτη που εχει σε πατιναρισμα η εαν βαραει..Γενικως πολλα τα θεματα..Εγω βεβαια τα ελυσα ολα αλλα τα κανω μονος μου ολα ειμαι μηχανικος πιανομαι..Ενας που δεν γνωριζει θα εχει θεμα..Αρα το παραεκτιμημενο daytona δεν αξιζει για μενα..Αλλα εχεις το θετικο οτι ο γκοργκολης εχει τα παντα σε ανταλάκτικα.. ΣΤΑ ανταλλακτικα θα εχεις θεμα στο λεω σιγουρα..ξερω πολυ καλα τι γινεται Εγώ είπα να το ρισκάρω, εξάλλου δεν είμαι πιτσιρικάς για να τρέχω να φτιάξω θέματα τα οποία ταλαιπωρούν το συγκεκριμένο μηχανάκι, προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένος με το keeway και μετάνιωσα μόνο που δεν το είχα πάρει εξαρχής! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες