BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2019 πριν 22 ώρες, το μέλος raival έγραψε: Έχεις κάνα link ποια λάμπα έβαλες και πως την έβαλες όπως λες χωρίς ντουί; Ωραίος .... Περίπου προς τα εκεί προσανατολίζομαι κι εγώ αφού όμως το ξεχρεώσω. Αν και λέω να χτυπήσω για να έχω συν ένα σκούτερ , έτσι για την διαφορά... Βέβαια το σκούτερ δεν έχει την οικονομία του παπιού αλλά αφού θα έχω ήδη ένα παπί ένα σκούτερ καλό θα είναι. Ο πάπιος εν τω μεταξύ δίνει τα λεφτά του μόνος του μόνο από τη διαφορά που έχω από την βενζίνα σε σχέση με το αυτοκίνητο. μακρυα απο σκουτερ θα το μετανιωσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2019 Εχω ενα Nova DY 125 του 18. Εχτες καθως το οδηγουσα ο αριστερος μασπιες κατεβηκε ξαφνικα πεντε ποντους. Ο λογος ηταν οτι οι τρεις απο τις τεσσερις βιδες που συγκρατούν ολο το συστημα των μασπιεδων και των δυο σταντ(διπλο και νυχι) ειχαν ξεβιδωθει Μαλιστα οι δυο αριστερες ειχαν φυγει τελειως. Αντικατεστησα βεβαια τις δυο εσφιξα τις αλλες δυο και το προβλημα λυθηκε. Καλο ειναι οσοι εχουν παρόμοιο μηχανακι ας κανουν ενα σφιξιμο στις τεσσερις αυτες βιδες προληπτικα γιατι ειναι αρκετα επικινδυνο να φυγει ολο το συστημα που συγκρατει του μασπιεδες και τα σταντ.Χρειαζεται ενα εξαγωνο κλειδι 13mm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2019 πριν 22 ώρες, το μέλος ANDREASP έγραψε: Εχω ενα Nova DY 125 του 18. Εχτες καθως το οδηγουσα ο αριστερος μασπιες κατεβηκε ξαφνικα πεντε ποντους. Ο λογος ηταν οτι οι τρεις απο τις τεσσερις βιδες που συγκρατούν ολο το συστημα των μασπιεδων και των δυο σταντ(διπλο και νυχι) ειχαν ξεβιδωθει Μαλιστα οι δυο αριστερες ειχαν φυγει τελειως. Αντικατεστησα βεβαια τις δυο εσφιξα τις αλλες δυο και το προβλημα λυθηκε. Καλο ειναι οσοι εχουν παρόμοιο μηχανακι ας κανουν ενα σφιξιμο στις τεσσερις αυτες βιδες προληπτικα γιατι ειναι αρκετα επικινδυνο να φυγει ολο το συστημα που συγκρατει του μασπιεδες και τα σταντ.Χρειαζεται ενα εξαγωνο κλειδι 13mm Το μηχανακι ερχεται χωρις μασπιεδες λογικα δεν τους εσφιξαν καλα απο εκει που το αγορασες...εγω παντως πηρα σημερα του 19 και μ φενεται πως εχει καλυτερη σελα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babizzzz 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2019 Την 9/7/2019 at 6:09 ΜΜ, το μέλος BlackSpar0w έγραψε: Το μηχανακι ερχεται χωρις μασπιεδες λογικα δεν τους εσφιξαν καλα απο εκει που το αγορασες...εγω παντως πηρα σημερα του 19 και μ φενεται πως εχει καλυτερη σελα πως ξεχωριζεις οτι ειναι του 2019 και οχι π.χ 2017 η 2018??εχουν καποια οπτικη διαφορα?η κατι αλλο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2019 πριν 16 ώρες, το μέλος babizzzz έγραψε: πως ξεχωριζεις οτι ειναι του 2019 και οχι π.χ 2017 η 2018??εχουν καποια οπτικη διαφορα?η κατι αλλο? του 19 βγαινει με σπαστες ποδιες ε και ξεχωριζουν πολυ και με διαφορετικη σχαρα τα υπολοιπα ειναι μικρες λεπτομερειες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babizzzz 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2019 Την 27/9/2018 at 0:04 ΜΜ, το μέλος BlackSpar0w έγραψε: Φιλε ειλικρινα σου μιλαω δεν προσπαθω τωρα να το παιξω οτι εχω το καλυτερο μηχανακη η το οτι η δαυτονα βγαζει τα καλυτερα παπια αλλα εχω 15000 χλμτρα μεσα σε 8 μηνες ειμαι 18 ετων εχει φαει το μηχανακι κοφτες σουζες κοντρες πολυ ζορισμενα χιλιομτρα διπλοκαβαλα με αναβασεις ντελιβερι και το μηχανακη δεν κεει Σταγονα λαδι και δεν κανει το παραμικρο.Το μηχανακη το αγορασα επειδη εχω γνωστο που δουλευει ντελιβερι και το δικο του που ειχε εκανε μεσα σε 1 χρονο 45 χιλιαδες χιλιομτρα και δεν επαθε τιποτα και εξωτερικη κατασταση γενικα ηταν κομπλε.Το σκεφτομουν πολυ να το παρω σκεφτομουν για μεταχειρισμενο χοντα μεχρι που σκαει ενα φιλαρακι με χοντα συπρα χ με 10000 χλμτρα.το περνω βολτα και αρχιζουμε. Τριξιμο σε ολες τι στροφες η μασκα και τα πατακια παρα πολυ.Φρενα εαν και δισκοφρενα καμια σχεση με το δαυτονα που μονο το πισω να πατας σταματαει πολυ καλα στο χοντα α το πατουσες λιγο παραπανω να σταματησει εχανε η ροδα.το καλο που ειχε ηταν μεγαλο τεποζιτο και χωρος απο κατω.Το εψαξα το θεμα και ειδα οτι το μηχανακη βγαζει προβληματα σε μπιελα στροφαλο καδενα καμπανα.ετσι πηρα το δαυτονα και ειπα ας βγαλει και 2 3 προβληματα δε με πειραζει αρκει να μην ειναι απο μοτερ.Κ οντως με εβγαλε ασπροπροσωπο.Ναι τριζουν λιγο η μασκα και λιγο το πισω φαναρι αλλα μονο οταν το ζοριζεις 1η 2α 3η.Οποτε μην ακους κανεναν παρτο και αν το προσεχεις θα σε προσεχει.Α το χοντα που λεγαμε βαραει καδενα στα 13000χλμτρα.ο ανθρωπος π τ εχει ειναι 39 χρονον και δεν του πινει το αιμα.Αυτα ειχα να πω... κινητηρα ιννιβα εχει το σουπρα αρα καδος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babizzzz 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2019 πριν 14 ώρες, το μέλος babizzzz έγραψε: κινητηρα ιννoβα εχει το σουπρα αρα καδος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raival 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2019 Στο δικό μου έσπασε η σχάρα ... Για την ώρα έκανα πατέντα και την βολεύω αν και όχι για πολύ . Καμιά σχάρα της προκοπής ξέρετε ; Κάνα κόλπο τέλος πάντων ; Μέχρι να μπει χειμώνας να έχω χρόνο να φτιάξω μια δική μου να σηκώνει και γάιδαρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babizzzz 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2019 καλησπερα παρεα σημερα παρελαβα και εγω το δικο μου dy 125 rs σε μαυρο ασπρο μπορω να πω ικανοποιημενος απο την παπια το μονο που με ξενερωσε ειναι που μου εσβησε 2 με 3 φορες ζεστο οχι εν κινησει οταν σταματησα και πηγα να το ξαναβαλω για να φυγω πηρε και και εσβησε κατευθειαν.. εχει συμβει σε καποιον απο εσας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2019 πριν 23 ώρες, το μέλος babizzzz έγραψε: καλησπερα παρεα σημερα παρελαβα και εγω το δικο μου dy 125 rs σε μαυρο ασπρο μπορω να πω ικανοποιημενος απο την παπια το μονο που με ξενερωσε ειναι που μου εσβησε 2 με 3 φορες ζεστο οχι εν κινησει οταν σταματησα και πηγα να το ξαναβαλω για να φυγω πηρε και και εσβησε κατευθειαν.. εχει συμβει σε καποιον απο εσας? στην περιοδο στρωσιματος θα στο κανει πολλες φορες εμενα μ το εκανε μια φορα αλλα νταξ λογικο ειναι ρε φιλε και το παλιο μ τ εκανε στην αρχη μετα τιποτα τωρα δεν σβηνει με την καμια.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babizzzz 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος BlackSpar0w έγραψε: στην περιοδο στρωσιματος θα στο κανει πολλες φορες εμενα μ το εκανε μια φορα αλλα νταξ λογικο ειναι ρε φιλε και το παλιο μ τ εκανε στην αρχη μετα τιποτα τωρα δεν σβηνει με την καμια.... θα δουμε αλλαξα μπουζι σημερα εβαλα ngk εβγαλα την κινεζομλκια που εχει πανω δειχνει καλυτερα θα το κανω το βραδυ καμια βολτα να ζεσταθει και θα δω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2019 Στα καινούργια έχουν λυθεί τα θέματα με την ηλεκτρονική και το λιγότερο λάδι στα πιρούνια ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2019 πριν 32 λεπτά, το μέλος BlackDiamond έγραψε: Στα καινούργια έχουν λυθεί τα θέματα με την ηλεκτρονική και το λιγότερο λάδι στα πιρούνια ? Σιγα μην σου βάλει και λάδι στα πιρούνια ο κλέφτης ο Γκο* 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babizzzz 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος BlackDiamond έγραψε: Στα καινούργια έχουν λυθεί τα θέματα με την ηλεκτρονική και το λιγότερο λάδι στα πιρούνια ? δεν νομιζω βεβαια δεν πρεπει ολα να εχουν θεμα εγω εχω κανει 90χλμ μου εσβησε ζεστο οταν σταματησα το εσβησα πηγα να το βαλω και εσβησε αλλαξα μπουζι se ngk apo torch Που εχει και δουλευει ρολοι τωρα για το μπροστινο θα ενημερωσω θα το ανοιξω το σκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2019 πριν 13 ώρες, το μέλος babizzzz έγραψε: για το μπροστινο θα ενημερωσω θα το ανοιξω το σκ Ελπίζω να το δοκιμάσεις και να δεις ΑΝ έχει θέμα .... μην το ανοίξεις για έλεγχο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2019 πρεπει να τα εχουν λυσει γιατι εγω διακρυνο και λιγο διαφορετικο τροπο λειτουργιας μιας και εχω και το 17 μοντελο ιτζεξιον και το 19 και ισως αλλαζουν κατι αισθητηρες στο σωμα ιτζεξιον οπως και το μιζαρισμα γινεται αλλιως πλεον ,παντως το καινουργιο πηγαινει ευθεια οταν αφηνεις το τιμονι και δεν χτυπαει οπως το αλλο που το ειχα φτιαξει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babizzzz 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2019 Για το θεμα που λες περι μιζαρισματος δεν το ξερω για πιο παλιο μοντελο..Το 2019 μιζαρει πολυ ευκολα.. Για το μπροστινο συστημα το ανοιξα πριν λιγο για ελεγχο και τα λαδια του ειναι σωστα σε ποσοτητα η μια μπουκαλα ειχε 56 γρ και η αλλη 60 εβαλα 62 σαν το astrea supra kai υγρα bel ray 10αρακη βελτιωθηκε παρα πολυ...Γιατι τα υγρα της μανας του μου κανανε σαν τα λαδια που λιπαινεις τις ραπτομηχανες σε μυρωδια...Θα χρειαστει πιστευω δυο καλα ελατηρια γνησια απο honda astrea supra και θα ειναι τζαμι για οσους θελουν να τα αλλαξουν ας το κανουν τα εχω μετρησει ειναι 34,3 εκατοστα και τα γνησια χοντα και τα daytona Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackSpar0w 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2019 παντως το καινουργιο μου φαινεται πως παει πολυ κλαυτερα παρολο που το στρωνο το ανοιξα μια δευτερα λιγο χαλαρα και φαινεται λιγο πιο νευρικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babizzzz 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2019 πριν 9 ώρες, το μέλος BlackSpar0w έγραψε: παντως το καινουργιο μου φαινεται πως παει πολυ καλυτερα παρολο που το στρωνω το ανοιξα μια δευτερα λιγο χαλαρα και φαινεται λιγο πιο νευρικο και εγω στο στρωσιμο ειμαι..το μονο που με χαλαει ειναι οτι σβηνει καμια φορα οταν ειναι ζεστο.. οταν το σβησω και παω να ξανα αναψω για σβηνει...στο δρομο εν κινησει δεν κανει τιποτα ουτε πορεια ουτε ρελαντι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babizzzz 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2019 ολα καλα μου αλλαξανε σωμα ψεκασμου και τωρα δουλευει ρολοι κρυο ζεστο ουτε σκασιματα ουτε σβησιματα πολυ ομαλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babizzzz 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2019 http://www.torchgroup.cn/pdf/denso.pdf ΓΙΑ να ξερετε το ακριβες μπουζι που φοραει το dy 125 efi δεν ειναι το ngk cpr8ea-9 ειναι το ngk cpr8e Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SAKIS81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2019 (τροποποιήθηκε) ερωτηση....εχω ενα dy 125 efi μοντελο 2019 απο καινουργιο κοπαναγε εμπρος λεω μαλακο ειναι παω στον dealer προθυμοποιηθηκε και μου προτεινε αλλαγη ελατηρίων με καλύτερα απο supra και λαδια στις μπουκάλες σημειώνω (εργασία 0€ πλήρωσα μόνο ελατήρια) ...το μηχανάκι μεταμορφώθηκε.......ΑΛΛΑ όταν πέφτω σε λακούβα έστω και μικρή μπροστά κατά την αποφόρτιση του αμορτισέρ ΟΧΙ την συμπίεση ακούγεται θορυβος. Ρουλεμαν τιμονιού δεν είναι ελέχθηκε τι μπορεί να παίζει ?? έχω τσεκάρει το εμπρός φτερό....ο θορυβος είναι πλαστικός. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2019 από τον SAKIS81 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SAKIS81 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2019 Την 19/7/2019 at 4:57 ΜΜ, το μέλος babizzzz έγραψε: Για το θεμα που λες περι μιζαρισματος δεν το ξερω για πιο παλιο μοντελο..Το 2019 μιζαρει πολυ ευκολα.. Για το μπροστινο συστημα το ανοιξα πριν λιγο για ελεγχο και τα λαδια του ειναι σωστα σε ποσοτητα η μια μπουκαλα ειχε 56 γρ και η αλλη 60 εβαλα 62 σαν το astrea supra kai υγρα bel ray 10αρακη βελτιωθηκε παρα πολυ...Γιατι τα υγρα της μανας του μου κανανε σαν τα λαδια που λιπαινεις τις ραπτομηχανες σε μυρωδια...Θα χρειαστει πιστευω δυο καλα ελατηρια γνησια απο honda astrea supra και θα ειναι τζαμι για οσους θελουν να τα αλλαξουν ας το κανουν τα εχω μετρησει ειναι 34,3 εκατοστα και τα γνησια χοντα και τα daytona μου αλλαξαν ελατηρια απο supra και 65ml λάδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoganise 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2019 (τροποποιήθηκε) UPDATE : 1 χρόνο , και1 μήνα χρήσης ακριβώς, Service 10000χλμ και λίγο μετά ακούγεται έντονα θόρυβος (τσικι-τσικι) από το μοτέρ . Λέω δεν θα ρύθμισαν σωστά τις βαλβίδες . το πηγαίνω στο διανομέα-συνεργείο** το ακούει και μου λέει το καδενάκι μίζας είναι , άνευ σημασίας θόρυβος , ο οποίος δεν χαρακτηρίζεται καν βλάβη. 'Άλλες φορές θα ακούγεται πιο έντονα άλλες πιο λίγο.(όντως έτσι συμπεριφέρεται οφείλω να πω.) Ναι λέω , αλλά λίγο καιρό πριν δεν ακουγόταν . Απάντηση : Τον βγάζουν καμιά φορά αυτόν τον θόρυβο αυτά........ Σήμερα έτσι απλά μου έκαψε την λάμπα . Είναι η 2η φορά που καίγεται έτσι. Το πήγα ξανά μου άλλαξαν , λάμπα , το μικρό το λαμπάκι που υπάρχει μέσα στο φανάρι (τους ρώτησα μήπως φταίει το ντουί , μου είπε θα το κοιτάξουν χωρίς να μου αναφερθεί κάτι στο τέλος) . Ζήτησα και μου έβαλε στην μάσκα ταινία αυτοκόλλητη διπλής , μήπως μειωθεί ο θόρυβος (όχι τρίξιμο πλέον , αλλά γκάπα-γκούπα σε κάθε ανωμαλία στο δρόμο) . Μάλλον πετσικάρισε από ήλιο και ζέστη και αφήνει κενό εκεί που ενώνει με το πίσω κομμάτι) , κάπως φαίνεται να βελτιώθηκε .....αύριο που θα πάω Βύρωνα-Μαγούλα θα έχω νεότερα.14€ το συνολικό κόστος (ανταλλακτικά και εργασία). **Αν νομίζετε πως βοηθάει κάπου μπορώ να αναφέρω που βρίσκεται το συγκεκριμένο μαγαζί. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 29 , 2019 από τον tzoganise Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
takis69 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος tzoganise έγραψε: UPDATE : 1 χρόνο , και1 μήνα χρήσης ακριβώς, Service 10000χλμ και λίγο μετά ακούγεται έντονα θόρυβος (τσικι-τσικι) από το μοτέρ . Λέω δεν θα ρύθμισαν σωστά τις βαλβίδες . το πηγαίνω στο διανομέα-συνεργείο** το ακούει και μου λέει το καδενάκι μίζας είναι , άνευ σημασίας θόρυβος , ο οποίος δεν χαρακτηρίζεται καν βλάβη. 'Άλλες φορές θα ακούγεται πιο έντονα άλλες πιο λίγο.(όντως έτσι συμπεριφέρεται οφείλω να πω.) Ναι λέω , αλλά λίγο καιρό πριν δεν ακουγόταν . Απάντηση : Τον βγάζουν καμιά φορά αυτόν τον θόρυβο αυτά........ Σήμερα έτσι απλά μου έκαψε την λάμπα . Είναι η 2η φορά που καίγεται έτσι. Το πήγα ξανά μου άλλαξαν , λάμπα , το μικρό το λαμπάκι που υπάρχει μέσα στο φανάρι (τους ρώτησα μήπως φταίει το ντουί , μου είπε θα το κοιτάξουν χωρίς να μου αναφερθεί κάτι στο τέλος) . Ζήτησα και μου έβαλε στην μάσκα ταινία αυτοκόλλητη διπλής , μήπως μειωθεί ο θόρυβος (όχι τρίξιμο πλέον , αλλά γκάπα-γκούπα σε κάθε ανωμαλία στο δρόμο) . Μάλλον πετσικάρισε από ήλιο και ζέστη και αφήνει κενό εκεί που ενώνει με το πίσω κομμάτι) , κάπως φαίνεται να βελτιώθηκε .....αύριο που θα πάω Βύρωνα-Μαγούλα θα έχω νεότερα.14€ το συνολικό κόστος (ανταλλακτικά και εργασία). **Αν νομίζετε πως βοηθάει κάπου μπορώ να αναφέρω που βρίσκεται το συγκεκριμένο μαγαζί. Πες μας αν θες που ειναι να το έχουμε υπόψιν... Εμένα στο πρώτο service για λαδια και μπουζι μου πήρε 35 ευρώ και δεν σκοπεύω να το ξαναπάω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες