The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2017 πριν 5 λεπτά, το μέλος RHGAS έγραψε: Ευχαριστώ πολύ. Και συ το ίδιο. Λύσε μου μια απορία. Η δική σου έχει μπλε ζάντες ενώ η δική μου μαύρες. Νόμιζα ότι οι μπλε πάνε μόνο με το λευκό τεπόζιτο. Αυτοκόλλητο πρέπει να είναι το μπλε, όχι το κανονικό χρώμα της ζάντας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tigraniosomegas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2017 Αν και χοντακιας πλέον δεν υπαρχει ανταγωνισμός στα γυμνά δικυλινδρα.. Η Yamaha με τη σειρα της mt πιστευω δεν εχει αντιπαλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2017 πριν 15 λεπτά, το μέλος Tigraniosomegas έγραψε: Αν και χοντακιας πλέον δεν υπαρχει ανταγωνισμός στα γυμνά δικυλινδρα.. Η Yamaha με τη σειρα της mt πιστευω δεν εχει αντιπαλο Δεν είναι δικύλινδρο μεν, αλλά το street triple 675 συνεχίζει να αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για γυμνό σε αυτή την κατηγορία κυβικών. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RHGAS 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2017 πριν 7 ώρες, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Αυτοκόλλητο πρέπει να είναι το μπλε, όχι το κανονικό χρώμα της ζάντας. Έχεις δίκιο, τώρα το είδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skritikos 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2017 Υπέροχα τα SV650, καλές και όμορφες βόλτες σου εύχομαι πάντα @RHGAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2017 Την 11/19/2017 at 11:12 ΜΜ, το μέλος RHGAS έγραψε: Επανέρχομαι προκειμένου να ενημερώσω όσους ασχολήθηκαν μαζί μου, ότι προχώρησα στην αγορά του SUZUKI SV650.Ήδη έχω διανύσει και 5.500 χιλ. περίπου τα περισσότερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Πήρα το μπλε χρώμα. Το μηχανάκι είναι πράγματι ήπιο και προοδευτικό ότι πρέπει για έναν άπειρο σαν εμένα.Δεν του λείπει η δύναμη και κυρίως η ροπή από σχεδόν το ρελαντί.Και τώρα κάτι που παρατήρησα και δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό. Αν σταματήσω π.χ σε φανάρι με μεγάλη ταχύτητα στο κιβώτιο δεν κατεβάζει για να βάλλω νεκρά. Για να κατεβάσει πρέπει να αφήνω συμπλέκτη περιοδικά.Τι λέτε; έχει θέμα; Καλορίζικη, πολύ καλή επιλογή. Δεν έχει κανένα θέμα με τη νεκρά, αυτό συμβαίνει με όλες τις μηχανές όταν σταματάς με πέμπτη ή τετάρτη στο φανάρι! Καλό είναι, όταν πρόκειται να σταματήσεις να κατεβάζεις σταδιακά τις ταχύτητες και να φτάνεις στη νεκρά εν κινήσει. Με την πείρα θα το μάθεις σιγά-σιγά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2017 πριν 55 λεπτά, το μέλος TKM έγραψε: Δεν έχει κανένα θέμα με τη νεκρά, αυτό συμβαίνει με όλες τις μηχανές όταν σταματάς με πέμπτη ή τετάρτη στο φανάρι! Καλό είναι, όταν πρόκειται να σταματήσεις να κατεβάζεις σταδιακά τις ταχύτητες και να φτάνεις στη νεκρά εν κινήσει. Με την πείρα θα το μάθεις σιγά-σιγά. Μόνο εγώ -καθημερινά- σταματάω με 5η-6η στο φανάρι και να τις κατεβάζω σταματημένος; Αλλά ναι στις περισσότερες περιπτώσεις έτσι είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tigraniosomegas 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2017 πριν 20 ώρες, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Δεν είναι δικύλινδρο μεν, αλλά το street triple 675 συνεχίζει να αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για γυμνό σε αυτή την κατηγορία κυβικών. Στο mt 07 αναφερόμουν Αφου στον τιτλο λεει για 650(νταξ ειναι λιγο παραπανω αλλά κλαιν) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες