Jump to content
geokaf

καφεδοβολτα σαββατο 18/2

Recommended Posts

το σαββατο λεει καλο καιρο οποτε λεω να παμε μια βολτα για ενα μεσημεριανο καφεδακι στην παχη μεγαρων!! να βρεθουμε στο γνωστο περιπτερο στις 2μιση το μεσημερακι και να ξεκινησουμε ολοι μαζι!!
αφου συνεχεια παμε μια χαλαρη βολτα, λεω το σαββατο να παμε μια καπως πιο γρηγορα(εδω γελαμε με τα cc μου!!)
λεω να φυγουμε ολοι μαζι και οσοι θελουν να ανοιξουν να μας περιμενουν στα διοδια!! και απο κει να παμε παλι μαζι, οποιος φυγει περιμενει στο επομενο σταυροδομι!!
ουσιαστικα παμε να πιουμε τον καφε μαζι! τωρα αν καποιοι θελουν να παιξουν και να φυγουν, το μονο που εχουν ειναι να μας περιμενουν παρα κατω για να κατσουμε τουλαχιστον στην ιδια καφεταιρια!!
οσοι ειστε αργοι θα εχετε παρεα εμενα :)!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να βγω άραγε στην αναφορά να ζητήσω άδεια..... να μη βγω..... :think::biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δια την αποκατάστασην της ιστορικής αλήθειας και μόνον οφείλω να σας ενημερώσω ότι τα σύνορα της Ελλάδας δεν εξαντλούνται στο πόρτο Γερμενο, Ψάθα, Αλεπουδoχωρι, Λουτράκι, Πάχη Μεγάρων, και πάμε πάλι από την αρχή. Και αν πάτε καμιά φορά και μισή πατουσιά ποιο κει δεν θα σας ζητήσουν διαβατήρια και ποιο κει Ελλάδα εξακολουθεί να είναι ( ακόμα τουλάχιστον)

Τροποποιήθηκε από τον naftilos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δια την αποκατάστασην της ιστορικής αλήθειας και μόνον οφείλω να σας ενημερώσω ότι τα σύνορα της Ελλάδας δεν εξαντλούνται στο πόρτο Γερμενο, Ψάθα, Αλεπουδoχωρι, Λουτράκι, Πάχη Μεγάρων, και πάμε πάλι από την αρχή. Και αν πάτε καμιά φορά και μισή πατουσιά ποιο κει δεν θα σας ζητήσουν διαβατήρια και ποιο κει Ελλάδα εξακολουθεί να είναι ( ακόμα τουλάχιστον)

Δια την αποκατάστασιν της ιστορικής αλήθειας και μόνον, οφείλω να σας ενημερώσω αξιότιμε ναύαρχε, ότι δεν είναι ανάγκη να ξενιτευθώμεν δια να πιούμε έναν ρημαδοκαφέ και ν' ανταλλάξουμε ολίγες μλκίες να παρέλθει ή ώρα ευχάριστα. Είναι και χειμώνας ακόμα, κάποιοι έχομεν και λαό ν' αφήσωμεν οπίσω μας. :laugh:

Άσε που πάνω στη σέλα επί 12ώρου βάσεως, οι μόνες κουβέντες που θα ανταλλάσαμεν με τους έτερους της παρέας θα ήταν ένα "καλημέρα" εις το σημείο εκκίνησης και ένα "καληνύχτα" εις την είσοδο της πόλης κατά την επιστροφήν μας.

:biggrin::tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το γνωριζω..αλλα ακομα ειναι νωρις για βολτες λιγο πιο μεγαλες λογο καιρου και δεν θα μαζευτουμε...κατσε να ανοιξει λιγο ο.καιρος και θα ξεμακρυνουμε σιγα σιγα!! απλα επειδη ειναι ωραια-κοντινη διαδρομη κανονιζω προς τα κει..ειναι καθαρα επειδη μου αρεσει ο δρομο απο κει..το αλλο σκ παμε προς την αλλη!! παμε καμια χαλκιδα!! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:worshippy:

Βεβαια δικαιολογημενα τα παιδια λογω cc

Οπως και να χει θα ερχομουν λογω ρεπο αλλα καποιο νησι των κυκλαδων με περιμενει για το ΣΚ!

Τροποποιήθηκε από τον ΚωσταςΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βεβαια δικαιολογημενα τα παιδια λογω cc. Ακριβώς. Να το λαμβάνουμε υπόψη αυτό πριν πούμε το ποιηματάκι μας.... :biggrin:

Οπως και να χει θα ερχομουν λογω ρεπο αλλα καποιο νησι των κυκλαδων με περιμενει για το ΣΚ! Είμεθα ενημερωμένοι μίστερ.:detective::peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογικα θα ερθω και εγω για λιγο ξεμπουκωμα.Ασε που η γκαρσονα εκει δεν παιζεται με τιποτα!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βόλτα ακούω, ωραίες γκαρσόνες ακούω.. Ψήθηκα :cool::scooter:

Θέλω και γω να το ξεκαπνίσω λίγο και να φορτώσει και λίγο η μπαταρία γιατί κάπως περίεργη την κόβω..

Αλλά πιο πολύ για μένα, γιατί γκρινιάζω ότι δεν κάνω τίποτα.

(ελπίζω να μην πιστολιάσω πάλι)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναμαζωξου άρχοντα, που πηρές φορά και ράβεις αδιακρίτως.

Δεν είπε κανείς να πάνε και 500 χιλιόμετρα βόλτα, αλλά 125αρια μηχανάκια είναι άνετα πάνε και 2 βήματα παρά κει, δεν είναι τίποτις παπάκια 50αρια. Αν και με αυτά πηγαίναμε καπότες μέχρι Κόρινθο και Ξυλόκαστρο καμιά φορά, καθόσον τότε όταν το αίμα έβραζε τα κυβικά περίσσευαν .

Τροποποιήθηκε από τον naftilos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η βολτα ισχυει κανονικα για αυριο..θα ερθει τελικα κανεις;;

Εγω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ μόλις το πλυνα κιόλας :laugh:

Καλά έκανες. Κι εγώ το είχα σκοπό, αλλά τελικά αποφάσισα να πλύνω το κορμί μου. :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά έκανες. Κι εγώ το είχα σκοπό, αλλά τελικά αποφάσισα να πλύνω το κορμί μου. :laugh:

Ρε αι πουληστε το κορμι σας να παρετε κανα σοβαρο μηχανακι! :laugh::laugh::yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια βολτουλα ειδα νεους και παλιους φιλους !! Εγω γκαρσονα δεν ειδα ... φωτο μετα οταν παω σπιτι ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βολτα του μαιμπαικ και να μην χαθουμε...δυσκολο..κωστααααα συγνωμη αλλα εκατσα τελευταιος να τραβαω βιντεο..δεν ειδα που εστριψες και εφυγαν λαθος ολοι οι αλλοι και μολις το καταλαβα ηταν αργα και δεν θα σας προλαβαιναμε αμα γυρνουσαμε...δεν πειραζει..ελπιζω να περασατε ολοι πολυ καλα..οσο και εγω..τα λεμε στην επομενη..

φωτο το βραδακι!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα