Jump to content
Giorgio Harmani

ΕΛΑΣΤΙΚΑ CBF 250

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Ηρθε ο καιρός να αλλαχτούν τα ελαστικά στο μοτορι!

Ψάξιμο λοιπόν! 

Καμιά γνώμη για το τι θα μπορούσα να βάλω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιζει και ενα θεμα με λαστιχα για  VTR250 στο φορουμ, τσεκαρε το.

Εδω ειναι----> http://www.mybike.gr/forums/topic/82632-επιλογή-ελαστικών-για-vtr-250/

Τροποποιήθηκε από τον Tasos Meli

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όπως σωστά σου αναφέρει και ο Τάσος από πάνω,

ανέβα ένα κλικ τις διαστάσεις ελαστικών σου σε: 110/70/17 & 140/70/17

Οπότε θα βρεις σοβαρά ελαστικά που μάλιστα δε θα είναι ακριβότερα από αυτά (τα παλαιοντολογικά) που βρίσκεις στις μαμά διαστάσεις!

Και σε αυτό το σενάριο, πας σε S20evo και θα δεις επιτέλους τι σημαίνει πρόσφυση στο μηχανάκι σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιάννη θα αλλάξει το βήμα θα ψιλωσει λογο της διαφοράς στο πισω και θα πρεπει να το γρανάζωσει για να το φερει στα ίσα 

το έκανες στο ybr? Τα ίδια φοράτε εαν δε κάνω λάθος 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιάννη θα αλλάξει το βήμα θα ψιλωσει λογο της διαφοράς στο πισω και θα πρεπει να το γρανάζωσει για να το φερει στα ίσα 

Συμφωνω και επαυξανω.Δεν υπαρχει λογος θεωρω να ανεβασει διαστασεις.Και γιατι να ανεβασει διαστασεις ρε ξυνω (τους μαρσπιεδες); Για να βαλει S20evo παλιο γεφυροπετρε;;;;:beee:

Θεωρω οτι υπαρχουν αξιολογα λαστιχα στις διαστασεις σου και σε Bridgestone και σε Pirelli. Προσωπικα αν και εχω την λιγο πιο μεγαλη CBF απο σενα βαζω μονο Bridgestone!

Τροποποιήθηκε από τον ΚωσταςΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μικρή διαφορά.

Περισσότερο αντιληπτή θα είναι η ευκολία αλλαγής κατεύθυνσης επειδή θα γίνει γρηγορότερη η γεωμετρία εμπρός.

Δε το έχω κάνει ακόμα. Αλλά θα το κάνω σίγουρα αυτό το βήμα. Επειδή κ το ybr φοράει τα ίδια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε το έχω κάνει ακόμα. Αλλά θα το κάνω σίγουρα αυτό το βήμα.  Ναι...μην χασεις :beee:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μεγάλη μου αντίρρηση έχει να κάνει με τον συνδυασμό ηλικίας σχεδίασης και τιμής ελαστικού.

Κάντε click στα 2 (τυχαία) links και εξηγούμαι: click 1, click 2

Στον συνδυασμό με 130άρι πίσω, οι τιμές είναι απολύτως απαράδεκτες για μηχανάκι πόλης, εργαλείο δουλειάς.

Σε όλους τους συνδυασμούς η καλύτερη περίπτωση με τεράστια διαφορά είναι το «φαρδύ» S20evo. Που είναι φθηνότερο ακόμα και από το πολύ παλιό ΒΤ45.

Αν στην κουβέντα βάλω και την γελοιότητα της Metzeler, το Lasertec (το ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ όλων!!!!!!!!!), τότε το σετάκι των S20evo είναι μονόδορμος!

Είναι δυνατόν για τα lasertec να ζητάνε 230 & 245€?

Λάστιχο σχεδίασης αρχών 1990?????

Τα είχα ένα φεγγάρι στο GPZ600R και ήταν και τότε μέτριο!

Το πιο γελοίο δε, είναι άλλο.

Λαστιχάκι 110/70 & 130/70 να πωλείται σε τιμές που βρίσκεις φρέσκα 120/70 & 180/55?

Μηχανάκι 250cc commuter να απαιτεί ίδια χρήματα για λάστιχα με 1000άρια και 1200άρια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μεγάλη μου αντίρρηση έχει να κάνει με τον συνδυασμό ηλικίας σχεδίασης και τιμής ελαστικού.

Κάντε click στα 2 (τυχαία) links και εξηγούμαι: click 1, click 2

Στον συνδυασμό με 130άρι πίσω, οι τιμές είναι απολύτως απαράδεκτες για μηχανάκι πόλης, εργαλείο δουλειάς.

Σε όλους τους συνδυασμούς η καλύτερη περίπτωση με τεράστια διαφορά είναι το «φαρδύ» S20evo. Που είναι φθηνότερο ακόμα και από το πολύ παλιό ΒΤ45.

Αν στην κουβέντα βάλω και την γελοιότητα της Metzeler, το Lasertec (το ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ όλων!!!!!!!!!), τότε το σετάκι των S20evo είναι μονόδορμος!

Είναι δυνατόν για τα lasertec να ζητάνε 230 & 245€?

Λάστιχο σχεδίασης αρχών 1990?????

Τα είχα ένα φεγγάρι στο GPZ600R και ήταν και τότε μέτριο!

Το πιο γελοίο δε, είναι άλλο.

Λαστιχάκι 110/70 & 130/70 να πωλείται σε τιμές που βρίσκεις φρέσκα 120/70 & 180/55?

Μηχανάκι 250cc commuter να απαιτεί ίδια χρήματα για λάστιχα με 1000άρια και 1200άρια?

Αρχικά ευχαριστώ παιδιά!

Αποριες:

αν αλλάξω διάσταση τι παίζει;

για τα Dunlop τι γνώμη έχετε.....;

το s 20 evo είναι της μπριτζεστον;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω στο XR400RR ειχα βαλει μοταρντοζαντολαστιχα το καλοκαιρι και πηρα ολοκαινουρια τα πιο φτηνα michelin, pilot street αν δεν κανω λαθος, δεν τα οδηγησα πολυ αλλα πλαγιαζανε μπορω να πω και ζεσταινονταν γρηγορα, απο αντοχη δεν ξερω γιατι τα δουλεψα μονο 10 ωρες.

Σε 110/70-17 και 140/70-17 βγηκαν 195 νομιζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω στο XR400RR ειχα βαλει μοταρντοζαντολαστιχα το καλοκαιρι και πηρα ολοκαινουρια τα πιο φτηνα michelin, pilot street αν δεν κανω λαθος, δεν τα οδηγησα πολυ αλλα πλαγιαζανε μπορω να πω και ζεσταινονταν γρηγορα, απο αντοχη δεν ξερω γιατι τα δουλεψα μονο 10 ωρες.

Σε 110/70-17 και 140/70-17 βγηκαν 195 νομιζω.

αυτά έχω πάνω αλλά δεν λένε τπτ!!!! Πλαγιάζουν αλλά δεν μου δίνουν καλή αίσθηση πρόσφυσης.....

ειναι και στον καθένα βέβαια στο τι τον βολεύει!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτά έχω πάνω αλλά δεν λένε τπτ!!!! Πλαγιάζουν αλλά δεν μου δίνουν καλή αίσθηση πρόσφυσης.....

ειναι και στον καθένα βέβαια στο τι τον βολεύει!!!!!

Εγω τα επελεξα μονο και μονο για την τιμη και τιποτα αλλο, το μηχανακι εκανε περιπου 500 χιλιομετρα και αυτα σε χαλαρους ρυθμους και τοσο πλαγιασμα οσο μπορεσα απο τη μεταβαση εντουρο σε μοταρντ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να αναφέρω μόνο, αφού 17 του μηνός έβαλα νέα σε γνωστό κατάστημα -> μετζελερ λέιζερτεκ, πως μου τα έδωσε στα 160 το σετάκι (είχα βάλει και το προηγούμενο σετ εκεί).
Μπορεί να παίξει καμιά διαφορά στο 10€ υποθέτω αν είσαι νέος πελάτης....

Απλά το νου σου αν βάλεις αυτά,
γιατί κάποια παρτίδα έβγαλε ελάττωμα ->

στο εμπρός ελαστικό, λόγο του οποίου το τιμόνι τρέμει για τανκσλαπ.
βέβαια με την επισήμανση του προβλήματος που εντόπισα,
όταν κατάφερα να πάω γιατί δούλευα βραδινές βάρδιες με ότι αυτό συνεπάγεται,
στο κατάστημα, επιτόπου κάνανε τεστ ράιντ, είδαν ότι όντως τρέμει, 
έβαλαν άλλο μεταχειρισμένο να δουν αν είναι το ελαστικό και να σιγουρευτούν πως δεν είναι πχ ρουλεμάν,
το αλλάξανε με νέο, το οποίο παρουσίασε το ίδιο θέμα και το εντοπίσανε οι ίδιοι με τεστ ράιντ πριν μου το παραδώσουν
και με ενημέρωσαν πως από ότι κατάλαβαν είναι πρόβλημα στην παρτίδα, πως παρήγγειλαν νέο άλλης παρτίδας 
και την επόμενη μου το έφεραν
.

Η μεγάλη καθυστέρηση δηλαδή ήταν γιατί εγώ δεν είχα χρόνο και όχι γιατί δεν με εξυπηρέτησαν άμεσα (για να λέμε και τους σωστούς επαγγελματίες)

Τροποποιήθηκε από τον originalksd

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ο Περιστεράς!!

Εγώ πάντως lasertec δε θα έβαζα με τίποτα.

Πολύ παλιάς σχεδίασης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα