karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2016 Δεν χάνουμε εμείς το χιούμορ μας.Εσύ χάνεις την σοβαρότητά σου με τέτοιες φωτογραφίες. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davidson 905 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2016 Eνα πολύ όμορφο παιχνίδι που παίζαμε παλια..''Βρείτε τις διαφορές'' το λεγανε..έτσι για ακονίσουμε λιγο τις δεξιότητές μας.. Και μία προς αποκατάσταση της αλήθειας.. 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2016 ο JK δεν ηταν αυτος που εκανε κυρηγμα περι φιλαθλου πνευματος και κατι τετοια ομορφα?η κανω λαθος?Την έχω μια εντύπωση τώρα που το λες! Αφήστε τα παιδιά να κράξουν εκφραστούν!Δεν άντεξαν, λύγισαν απ τη χαρά! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 Στο θκο μ παλι στς μούτζες λεν "στα μουτρα σ'..."(μή χάνεται το χιούμορ σας απότομα ρε παιδιά μερικοί μερικοί.....)Εμείς πάλι στο δικό μου λέμε: Θέλει η πτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει....... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 (τροποποιήθηκε) Και μία προς αποκατάσταση της αλήθειας.. Και προς αποκατάσταση της σκληρής πραγματικότητας.... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2016 από τον JK 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 Και προς αποκατάσταση της σκληρής πραγματικότητας.... κουράζεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 O Μάρκεζ με το πλάνο της υπομονής και της σύνεσης βρήκε την συνταγή για πολλά πολλά πρωταθλήματα ακόμα. Ο μοναδικός αντίπαλος του στην μάχη για να ξεπεράσει τον Ρόσι είναι ο ίδιος του ο εαυτός.Θα αντέξει να κάνει και άλλες πολλές τέτοιες συντηρητικές χρονιές? Δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω ότι δεν του ταιριάζει αυτό το στυλ. Είναι αναβάτης του "θέλω πάντα να νικάω και ας πέσω προσπαθώντας". Έχω την εντύπωση ότι το φετινό δεν το διασκέδασε μέσα στην πίστα.ακριβως. και για αυτο και ο ιδιος σε ερωτηση που δεχτηκε απο δημοσιογραφο ειπε με μεγαλη χαρα οτι στους 3 τελευταιους αγωνες θα δειτε τον παλιο μαρκ μαρκεθ (τον επιθετικο). δεν κρατιεται ο ανθρωπος, δεν μπορει να εκφραστει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 (τροποποιήθηκε) σε όσους λένε :"Give me 5" δεν έλεγε το T-shirt του; Ε κι εγώ αυτό έκανα.Τώρα αν εσύ το εκλαμβάνεις ως κάτι άλλο, κάτι θα ξέρεις..... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2016 από τον sorath Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2016 JK τελικά ο Rossi ειναι το θέμα σου ή το πρωταθλημα του μαρκεθ?γιατί πιο πολύ βλέπω αντι-ροσι παρά φιλομάρκεθ...δείξε μας λοιπόν τις χαρες και τα πανηγύρια της Χονταδημιουργησες ενα τόπικ το οποίο έγινε παιδική χαρά με τα κωλοδαχτυλα και τα τετοια...την παλαμη με τα 5 δαχτυλα τα εβαλε και στην μπλουζα του ο μαρκεθ... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2016 (τροποποιήθηκε) Μπραβο στην ΜΜ για την κατακτηση του φετινου πρωταθληματος. Ειδα και εγω αλλαγη στην συμπεριφορα μεσα και εξω απο τον αγωνιστικο χωρο κατι το οποιο για να ειμαι ειλικρινης δεν το περιμενα φετος. Ισως εφαγε κραξιμο απο τους δικους του ανθρωπους ειτε απο την ομαδα του ειτε απο το προσωπικο του περιβαλλον αν και παλι για μενα αδιαφορο απο που.Σημασια εχει το οτι δεν ειδα αλαζονεια και εγωισμους.Μπραβο του! Ελπιζω να συνεχισει ετσι.Τωρα οσο αφορα για την επιμαχη φωτο με θεμα ποιος ειναι το motogp, προς το παρον και μεχρι να δειξει-συνεχισει την ωριμοτητα του ο ΜΜ ειτε εντος ειτε εκτος πιστας και μεχρι να ανεβασει τον αριθμο κατακτησης πρωταθληματων, ο δοκτορας ειναι το MotoGP καλως η κακως.Και μαλλον και μετα το κρεμασμα των γαντιων οταν ακουει ο κοσμος Ροσι θα του ερχεται στο μυαλο το αθλημα για καμποσο καιρο η τουλαχιστον μεχρι να βρεθει ενα ανταξιος διαδοχος του! JK τελικά ο Rossi ειναι το θέμα σου ή το πρωταθλημα του μαρκεθ?γιατί πιο πολύ βλέπω αντι-ροσι παρά φιλομάρκεθ...δείξε μας λοιπόν τις χαρες και τα πανηγύρια της Χονταδημιουργησες ενα τόπικ το οποίο έγινε παιδική χαρά με τα κωλοδαχτυλα και τα τετοια...την παλαμη με τα 5 δαχτυλα τα εβαλε και στην μπλουζα του ο μαρκεθ... Θα συμφωνησωμε τον προλαλησαντα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 20 , 2016 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες