Jump to content
Κουρσάρος

Revolut, Leupay, N26 και άλλοι τρόποι για online συναλλαγές και αγορές

Recommended Posts

Επειδή λόγο δουλειάς πολύ συχνα πλέον χρειάζεται να αγοράζω πράγματα από το εξωτερικό αποφάσισα λίγο να ασχοληθώ με τους διαθέσιμους τρόπους για τις συναλλαγές αυτές. Ο κλασσικός τρόπος είναι το paypal όμως κάθε φορά που θέλω να φορτώσω το paypal μου κρατάει 3.5% προμήθεια, κάτι που σε μεγάλα ποσά γίνεται πολύ αισθητό. Άρχισα λοιπόν να ψάχνω για άλλους τρόπους και έπεσα πάνω στις Revolut, Leupay, N26 που είναι κάτι σαν online λογαριασμός που έχει αρκετα χαμηλότερες χρεώσεις σε σχέση με paypal. Χρησιμοποιεί κάποιος κάποια από αυτές; Αξίζει να ασχοληθώ ή θα βρω τον μπελά μου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Aπό κινητό android ή iphone κατέβασε την εφαρμογή. Δημιουργείς λογαριασμό και σου προσφέρουν μια εικονική visa μέσω της οποίας θα κάνεις τις αγορές σου. Η προμήθεια αν στείλεις λεφτά από την τράπεζα είναι 5 ευρώ ενώ από εφαρμογή e-banking 1, ανεξαρτήτως ποσού. Αν δεν έχουν αλλάξει τα CC δικαιούσε μέχρι 500 τον μήνα. Παίζει ρόλο και το όριο της ίδιας της τράπεζας όμως, καθώς μπορεί τέλος του μήνα πχ να έχει τελειώσει υπόλοιπό τους και να μην μπορείς να φορτώσεις. Συμφέρει από την άποψη ότι παρακάμπτεις τα CC. Aν και νομίζω πλέον το paypal ξαναάμοιξε και έχεις πιο πολλές διαθέσιμες κατηγορίες προϊόντων για αγορά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως με Revolut κανω την δουλεια μου κανα 2μηνο τωρα,κανενα απολυτως προβλημα. Το ΜΟΝΟ προβλημα ειναι οτι κανουν 2-3μερες να σου εμφανιστουν τα  λεφτα στον λογαριασμο revolut κλπ. τιποτα παραπανω. Κααατι πηρε το αυτι μου οτι η revolut εχει ετησιο οριο 1500ευρω,αλλα ακομα δεν το εχω διαπιστωσει,μπορει να ειναι και παπατζες. Εαν γνωριζει καποιος ας βοηθησει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σύμφωνα με το thread κάτω από το δικό σου άνοιξαν κανονικά οι αγορές. Μπορείς δηλαδή να βάλεις τα στοιχεία της κάρτας στο PayPal και να αγοράσεις ό,τι επιθυμείς κατευθείαν χωρίς να φορτώσεις τον ίδιο τον λογαριασμό. Τσέκαρε αν είναι έτσι, αν όχι πας σε Revolut κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σύμφωνα με το thread κάτω από το δικό σου άνοιξαν κανονικά οι αγορές. Μπορείς δηλαδή να βάλεις τα στοιχεία της κάρτας στο PayPal και να αγοράσεις ό,τι επιθυμείς κατευθείαν χωρίς να φορτώσεις τον ίδιο τον λογαριασμό. Τσέκαρε αν είναι έτσι, αν όχι πας σε Revolut κλπ.

Ναι το διάβασα, αλλά προχθές που προσπάθησα να κάνω αγορά 1500 ευρώ δεν μου τη δέχτηκε κατευθείαν από την κάρτα και έπρεπε πάλι να φορτώσω το paypal.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νομιζω παντως ότι εχουν χαλαρωσει τα CC και αγοραζεις με εγχωριες καρτες απο εξωτερικό με όριο χρημάτων πάντα. Εγω με Debit εχω κανει 3 συναλλαγες και μεσω paypal 

http://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Kartes/epitrepomenes-synallages

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω ρεβολουτ απο τον Φεβρουαριο, δεν ειχα κανενα προβλημα. Το paypal να εχετε υπ οωην σας οτι δεν υποστηριζει ρεβολουτ κανονικα, οποτε μπορει οταν πας να την συνδεσεις να μη σου τη δεχτει, εγω προσπαθησα 4-5 φορες και μετα κομπλε. Οπως αναφερθηκε τα CC χαλαρωσαν συμφερει να κανεις ρεβολουτ μονο αν αγοραζεις απο κινα η αμερικη ωστε να εχεις καλυτερο συναλαγμα και αν μη σου παιρνει προμηθεια το pp με τις δικες του ισοτιμιες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Revolut κι εγώ εδώ και κάποιους μήνες,δεν είχα πρόβλημα σύνδεσης με paypal,παίρνει όντως 1 ευρώ το "φόρτωμα" λεφτών μέσω e-banking,κάνουν 2-3 μέρες να εμφανιστούν και έχω κάνει αρκετές αγορές χωρίς κανένα πρόβλημα.Η εφαρμογή στο κινητό απίστευτα εύχρηστη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηλια revolut εχω δουλεψει στο aliexpress.

Για το paypal αρκει να συνδεσεις την καρτα χρεωστικη κτλ που εχεις τα λεφτα της τραπεζας, μετα οταν κανεις τσεκ αουτ στα χρεωνει κατευθειαν απο εκει, δεν χρειαζεται φορτωμα απο τραπεζα σε paypal. Βεβαια τελη αυγουστου μου ηρθε mail απο πειραιως οτι εχω περιορισμο τα 1000€/ μηνα οποτε για τα 1500 μαλλον γι'αυτο εφαγες ακυρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηλια revolut εχω δουλεψει στο aliexpress.

Για το paypal αρκει να συνδεσεις την καρτα χρεωστικη κτλ που εχεις τα λεφτα της τραπεζας, μετα οταν κανεις τσεκ αουτ στα χρεωνει κατευθειαν απο εκει, δεν χρειαζεται φορτωμα απο τραπεζα σε paypal. Βεβαια τελη αυγουστου μου ηρθε mail απο πειραιως οτι εχω περιορισμο τα 1000€/ μηνα οποτε για τα 1500 μαλλον γι'αυτο εφαγες ακυρο.

Ναι το ξέρω ότι γίνεται να ψωνίσεις έτσι από το paypal αλλά επειδή έχει τους περιορισμούς σε μεγάλα χρηματικά ποσά είπα να το ψάξω παραπέρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα